AMD Phenom ll X2 555BE

poruka: 4
|
čitano: 1.449
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
AMD Phenom ll X2 555BE

pitanjce imam, koliko bi mogao dobiti za rabljeni navedeni cpu star malo manje od dvije godine, dakle još pod garancijom bar godinu dana, oc bio par dana bez problema na 3.8 al kasnije sam vratio sve nazad jer se baš i neigram i nije mi trebalo, dali se može otključat neznam jer nemam ploču koja to može, razlog prodaje, frend mi duguje pare nema keš pa ćemo to na pc komponentama kompenzirat, hvala na odgovorima :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: AMD Phenom ll X2 555BE
Zoki B kaže...

pitanjce imam, koliko bi mogao dobiti za rabljeni navedeni cpu star malo manje od dvije godine, dakle još pod garancijom bar godinu dana, oc bio par dana bez problema na 3.8 al kasnije sam vratio sve nazad jer se baš i neigram i nije mi trebalo, dali se može otključat neznam jer nemam ploču koja to može, razlog prodaje, frend mi duguje pare nema keš pa ćemo to na pc komponentama kompenzirat, hvala na odgovorima :)

Realna procjena je kakvih 420kn. Nemoj ga dati ispod. Dobri su to procevi, još uvijek.

Da bi se priznala tuđa vrijednost, treba imati vlastitu.
15 godina

oki fala, budem tražio 400 da ne ispadne da pljačkam ljude okolo :)

14 godina
Caesar et Brutus kaže...
Zoki B kaže...

Realna procjena je kakvih 420kn. Nemoj ga dati ispod. Dobri su to procevi, još uvijek.

Da ako se moze otkljucat barem jedna jezgra,moja procjena kao dual core 350 kn.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice