AM3+ je blizu, kao i Bulldozer zaključana tema

poruka: 3.556
|
čitano: 469.252
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
AM3+ je blizu, kao i Bulldozer

kruske i jabuke wtf? gledaj znam ja puno zato ne pricaj gluposti. nikad ploce na amd-u nisu bile jako skupe (bila je ona asus formula iv) pa zato pitam sto ima na njoj. skuplja je puno od moje a kad sam ju uzivo malo gledo nisam naso nista sto bi bilo bolje. jel mi mozes onda kad si tako pametan i pun znanja objasnit dal je ta ploca bolja od moje i zasto je tako skupa? zanemarimo sad sto je moja na intelu a ova na amd-u ostale dijelove gledajmo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1654425
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Re: AM3+ je blizu, kao i Bulldozer
AbeDomeNuS kaže...

stvarno lijepo nema sta :)

ajmo buldozeri kad cete vise izaci da vidimo benchmarke

nestrpljiv sam

1 R34LLY L0V3 T0 R1D3 MY 81K3!!!
17 godina
AbeDomeNuS kaže...

Da se odma razjasni dilema, to je ES ili Engineering Sample uzorak B0 procesora star 6 mjeseci tak misle svi dobro upuceni. Iako moš izvuce neke okvirne, zakljucke iz tog one prave ne moš nikak Retail model koji ce konacno izač u prodaju če bit dvije serije ili CPU Steeping poboljšanja ispred ovog a ostalo zakljuci sam.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Da se odma razjasni dilema, to je ES ili Engineering Sample uzorak B0 procesora star 6 mjeseci tak misle svi dobro upuceni. Iako moš izvuce neke okvirne, zakljucke iz tog one prave ne moš nikak Retail model koji ce konacno izač u prodaju če bit dvije serije ili CPU Steeping poboljšanja ispred ovog a ostalo zakljuci sam.{#}{#}

Oni jesu odgodili launch baš zato da naprave novi stepping - zbog nezadovoljstva s postizanjem radnih taktova tog prvog steppinga.

Tak da ako je to taj, onda super. Ovaj koji će izaći će biti bolji.

15 godina
protjeran
Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.6.2011 21:05 (Don Kihoty).
17 godina

ja bih pricekao Asrock definitivno,vjerojatno mogu samo biti na dobitku :)

16 godina
protjeran

Bolje čekaj možda ti padne cijena matične, btw: ova ploča izgleda dobro ali gledajući druge dve njihove 900 čipset ploče oni mogu bolje ali znaju usrat stvari.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
crozoki kaže...

Šipak, opet će nabit 20% veću cijenu no što vrijedi jer su je malo nalickali i napisali Fatal1ty na njoj.

Za cijenu P67 Fatal1ty kupim EXTR6 i stavim 400 kn u džep, a dobijem tek mrvicu lošiju ploču.

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.6.2011 21:47 (ATiGamer).
15 godina
protjeran

Cena nije problem... Dobijem osip u poručju jaja kad koristim Gigabyte hardware i AWARD BIOS... 

Anyway... Vjerovatno ću izdržati do Fatal1ty..

Ak ne, onda GD80...

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
16 godina
protjeran

Po meni se ne isplati, imam par zamjerki za ove putce za paljenje reb00t i oc malo na glupoj  pozicji npr dole mi napajanje i teško kliknem.

17 godina
Don Kihoty kaže...

Cena nije problem... Dobijem osip u poručju jaja kad koristim Gigabyte hardware i AWARD BIOS... 

Anyway... Vjerovatno ću izdržati do Fatal1ty..

Ak ne, onda GD80...

A gle, MSI nema ovakav repair kit {#}

nego jel ima netko listu am3 matičnih koje će imati nadogradnju biosa za am3+?

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod "moj PC". volim često mjenjati stvari pa imajte i to na umu xĐ
17 godina
ATiGamer kaže...
crozoki kaže...

Šipak, opet će nabit 20% veću cijenu no što vrijedi jer su je malo nalickali i napisali Fatal1ty na njoj.

Za cijenu P67 Fatal1ty kupim EXTR6 i stavim 400 kn u džep, a dobijem tek mrvicu lošiju ploču.

pa dobro tu si upravu :)

a jel ova msi-jeva ploca ima uefi bios?trazio sam ali nisam nasao u spec

a fatality nema sanse da ne bude bez uefi biosa

15 godina
protjeran

MSi je najavio 12 ploča, samo 3 su dobile BIOS.

Asus je najavio 18 ploča, samo 2 (4) su dobile BIOS (dvije i dvije iste, razlika je da jedne imaju a druge nemaju USB3).

Taj BIOS update je po meni samo marketinški trik..

Ne vjerujem da će moja MSI biti dobar OC-er BD-a.

17 godina

Ok, dakle po ovome tu, i moja je u planu :-D

http://event.asus.com/2011/mb/AM3_PLUS_Ready/

edit, izgleda da sam malo ubrzao, ipak neće :-(

dakle ne gine mi mjenjanje matične na jesen....

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod "moj PC". volim često mjenjati stvari pa imajte i to na umu xĐ
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.6.2011 22:00 (rooswelt1991).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Je ko pratio dali ce M4A88TD EVO USB3 dobit AM3+ podrsku

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
kokokoko kaže...

Je ko pratio dali ce M4A88TD EVO USB3 dobit AM3+ podrsku

Ja imam tu ploču i izgleda da neće biti ništa od toga

Da imaš M5 gore gdje boldano, onda bi bilo...

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.6.2011 22:01 (rooswelt1991).
16 godina
protjeran

Koi sernje

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Don Kihoty kaže...

MSi je najavio 12 ploča, samo 3 su dobile BIOS.

Asus je najavio 18 ploča, samo 2 (4) su dobile BIOS (dvije i dvije iste, razlika je da jedne imaju a druge nemaju USB3).

Taj BIOS update je po meni samo marketinški trik..

Ne vjerujem da će moja MSI biti dobar OC-er BD-a.

Kiki, jel ti to opet mijenjaš ploču?

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
17 godina
kokokoko kaže...

Koi sernje

A gle to su tek priče, vidjet čemo kal bully dođe što će tko imati :-D

16 godina
protjeran

Jesi probao slat E-MAIL asusu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
motom2772 kaže...
rambox kaže...

Oni jesu odgodili launch baš zato da naprave novi stepping - zbog nezadovoljstva s postizanjem radnih taktova tog prvog steppinga.

Tak da ako je to taj, onda super. Ovaj koji će izaći će biti bolji.

Meni se sve više cini da nije bila odgoda Bagera, zbog problema s proizvodnjom procesora iako se tak pričalo svašta se prica po internetu ko obicno. Več su odlucili promjenit stvari pa izdat Liano A APU prije jer s tim se pokriva puno veci dio tržišta pa su sve prebacili na to. S obzirom na sve ipak ce bit puno love, za AMD od APU procesora Liano na svim platformama bilo Mobilne ili Desktop ili od nekih drugih serija APU procova ko E serije ili Z za Tablet racunala.{#}

AMD nema ko Intel hrpu tvornica, za proizvodnju procesora i ne može sve odjednom napravit nikak Liano APU i Bagere to sigurno i zadovoljit tržište i rokove. Da je Bager izašel prije Liano, to bi bilo za sad samo 4 modela za Desktop i ništa drugo a kolko modela ima u svakoj seriji APU procesora bili A, E te C znamo.{#}

AMD sad radi i na novim grafama, pa se dio resursa i to veliki prebacil i na to pa kak ce onda sve odradit u jednom hipu nikak tj u roku mjesec dana Liano pa onda Bager ili obrnuto. Ak su grubo receno 5 puta manji od Intela, to je nemoguce sve odjednom obavit možda su to imali u planu ali je propalo kaj drugo vrlo ocekivano.{#}

Jednostavno su promjenili prioritete jer drukcije ne ide, s dobrim razlogom pa sve preusmjerili i odlucili se da Liano bude prvi koji ide na tržište a Bager malo pomaknuli koji mjeseci sad se to i događa od 1.7 LIano APU serija ide u maloprodaju Desktop i Mobilna platforma kaj drugo.{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
15 godina
protjeran
vexx5555 kaže...

Kiki, jel ti to opet mijenjaš ploču?

A šta ću? Da čekam da mi zastari? {#}

17 godina
kokokoko kaže...

Jesi probao slat E-MAIL asusu

Nisam, ali i ne mislim još o tome, nabavit ću bully-a tek kad vidim kako radi, kad ga naši meštri prvo istestraju uzduž i poprijeko :-D

16 godina
protjeran

Rambox: u pravu si za to, i ja mislim da je to istina .

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Jer ima nekih novih informacija kada izalzi buldozer??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Naravno da ima pogledaj na naslovnici BUG-a pa ti pise kolko je OC-an i kada otrpilke dolazi

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
kokokoko kaže...

Naravno da ima pogledaj na naslovnici BUG-a pa ti pise kolko je OC-an i kada otrpilke dolazi

Uff,rujan tek.Sto se nije govorilo 7 mjesec ili tak nesto?

17 godina
gamer34 kaže...
kokokoko kaže...

Uff,rujan tek.Sto se nije govorilo 7 mjesec ili tak nesto?

Dogodila se odgoda odgode :-D

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod "moj PC". volim često mjenjati stvari pa imajte i to na umu
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice