Laptop ima bolje performanse na bateriji?

poruka: 6
|
čitano: 1.137
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pozdrav!

Znači ovako.. instalirao GTA V na laptop  i tako se malo igram i kužim svako malo onako "zatrza" što bi se reklo stutter. Ne šteka ništ, vrti 35-50 fpsa bez problema. To se događa kad je laptop normalno uključen na punjač..a kada ga isključim i igram na bateriji to nestane i igra ide sasvim glatko i uredno.. pokusao sam se igrati s power managment postavkama ali nisam ništa postigao..te sam poprilično siguran da se laptop ne pregrijava jer je na hladnjaku a i zrak koji ispuhuje je tek nešto topao  

Zašto se ovo događa? Nebi li trebalo biti obrnuto? 

Laptop je http://www.acer.com/ac/hr/HR/content/model/NX.GA5EX.009 , Windows 10 gore

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Laptop ima bolje performanse na bateriji?
Hvala svima na odgovorima!

U pitanju je bilo to sto je punjac bio ukljucen preko 2 produzna i valda izgubio dio snage, tj. brze se laptop praznio neg punio pa se usporio da bi to izjednacio..stekanje direkt u uticnicu rjesilo problem ako jos nekoga ovo muci

0 0 hvala 0
13 godina

Meni baš obrnuto, imam Asusa s 940M grafom, i5 5200U procom i 8 gb rama, igra ide odlično samo kad je prikopčan punjač, preko baterije užas. Stavio sam na "best performance" iako je bilo na balanced, ali ništa.

0 0 hvala 0
10 godina
ya-sam-ya kaže...

U pitanju je bilo to sto je punjac bio ukljucen preko 2 produzna i valda izgubio dio snage, tj. brze se laptop praznio neg punio pa se usporio da bi to izjednacio..stekanje direkt u uticnicu rjesilo problem ako jos nekoga ovo muci

Produžni kabeli, pod uvjetom da su ispravni i da nisu dugi par kilometara neće raditi navedene probleme.

www.itelektronika.com
10 godina
neaktivan
ITelektronika kaže...
ya-sam-ya kaže...

Produžni kabeli, pod uvjetom da su ispravni i da nisu dugi par kilometara neće raditi navedene probleme.

Slazem se, jer vecina produznih su do max snage od 3200 W, dok su punjaci 70 - 100 wata.

Battlenet - TheProdigy#2234
17 godina
neaktivan
Pa ocito je produzni bio defektan hahah

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice