Kupnja prijenosnika - pitanja

poruka: 16
|
čitano: 4.069
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Imam par pitanja i trebao bih neke preporuke u vezi kupnje laptopa.

1) Koji procesor i3 ili i5 - i koja serija je najbolja

2) Koja grafička ATI ili nVidia - mora biti min 1GB ili više, i koja je među boljima

Ja sam naišao na ovaj model:

Zanima me kakva je ova grafička koja se pojavljuje u ovim modelima, i kakvi su procesori. Više prederiram 17" ekran, ali ako ima neki bolji od 15" nije problem. Lova koju sam spreman izdvojiti se kreće od 5000 - 6000 kn, pa usput možete i preporičiti neke modele.

Unaprijed zahvaljujem na svim preporukama !

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.7.2011 17:35 (MStimac).

1 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Kupnja prijenosnika - pitanja

Uzmi ovaj zadnji po redu Core i5 je osjetno bolji od i3 bolje je u zet u nekim slučajevima AMD radeon jer su veoma moćne ali to ne znači da je nvidia loša nego sasvim suprotno u ranku sa AMD radeon.

kalko1212
16 godina
neaktivan

Kakva je ta grafička AMD Radeon HD 6490M, jel se da igrat što sa njom (nisam neki gamer ali bar da vidim te nove igrice)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Hp4520s .... {#}

Samo ga mogu pohvalit , odlicna i kvalitetna serija , baterija dugo traje , nikakve smetnje nisam uocio , kvalitetan dizajn , samo je - sto mu je ekran manji ali nema veze , drzim na cod2 250 fpsa bez problema , cekam samo prijatelja da mi vrati GTA IV pa cu testirati koliko fpsa imam itd... Sigurno neces pogrijesiti ako kupis ovaj model....

15 godina
protjeran

Mislim da bi mogla proć za igre {#}

kalko1212
16 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da....to bih odlicno sluzilo za igre {#} , ali ja sam imao acer travelmate i nije podnosio bas temperature cesto mi se grijao , sad nemora znaciti da ce se ova dva navedena grijati , samo ti pokusavam malo lakse predociti moju ''povijest s acerima'' , iskreno nisam bio zadovoljan acerom samo zbog toga razloga.... sve ostalo je ''kvalitetno'' , pa savjetujem ti da se drzis ova dva modela jel su stvarno komponente odlicne za tu cijenu.. pogledaj neki review i jos detaljnije istrazi

14 godina
neaktivan

Pozdrav, trebao bih NetBook koji bi korisito za kucnu upotrebu vecinom, slike, skype..ugl. bez igranja igrica i slicno jedino mozda bi bilo malo zahtjevnije za prebacivanje snimki sa kamere koje su HD..

Eto molio bih VAS da mi pomognete pri kupnji i ako moze i ducan...

Hvalaa!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ego kaže...

Pozdrav, trebao bih NetBook koji bi korisito za kucnu upotrebu vecinom, slike, skype..ugl. bez igranja igrica i slicno jedino mozda bi bilo malo zahtjevnije za prebacivanje snimki sa kamere koje su HD..

Hvalaa!

Koliko kn imas na raspolaganju?

14 godina
neaktivan
HP4520s kaže...
Ego kaže...

Hvalaa!

eto da je jeftinije od Ipad-a... Ponudi mi neki best buy molim te!

14 godina
neaktivan
Ego kaže...
HP4520s kaže...
Ego kaže...

Hvalaa!

eto da je jeftinije od Ipad-a... Ponudi mi neki best buy molim te!

Covjece bozji daj mi svotu koju ces izdvojit za laptop u brojkama , necu sad traziti koliko dode ipad ..... jesus {#}

14 godina

do 3000 kn... ovo mi je pravi profil... na poslu nisam znao koji mi je mail i pass

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja ti prodajem ovaj: http://www.njuskalo.hr/asus-prijenosnici/asus-k72dr-oglas-3248540

Star je 6 mjeseci, ima garanciju još 6 mjeseci, kupljen u Linxu, nikad nije nošen iz kuće samo, korišten za gledanje filmova i surfanje većinom. (Ako si zainteresiran PM pa se dogovorimo još)

14 godina
neaktivan
MStimac kaže...

Ja ti prodajem ovaj: http://www.njuskalo.hr/asus-prijenosnici/asus-k72dr-oglas-3248540

Star je 6 mjeseci, ima garanciju još 6 mjeseci, kupljen u Linxu, nikad nije nošen iz kuće samo, korišten za gledanje filmova i surfanje većinom. (Ako si zainteresiran PM pa se dogovorimo još)

gl sa prodajom

@autor teme

http://protis.hr/products/details/notebook-hp-probook-4525s-xx808ea--torba/40945

16 godina
neaktivan

Moj Asus mu je jači od ovog HP-a, a i 2800 nije fiksna cijena, možemo se dogovorit još ;)

A ako mu treba laptop samo za surfanje i filmove, 17" ekran mu je bolji a i rezolucija 1600x900, za te stvari je bitnije, pa ovih 1366x768 mi ce cini malo.

14 godina

to mi je za sefa.. novo mi treba :) 

P.S. Trezim NetBook a ne NoteBook

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.7.2011 21:53 (antagonist).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice