Hp i cod waw

poruka: 3
|
čitano: 1.181
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Hp i cod waw

prvo pozdrav svima.......

ovih sam dana pri kupnji prijenosnika do 4500kn,koristio bih ga za multimediju,znači,imam puno glazbe,filmova,internet naravno,izrada filmova  i slide showa u wmm-u,tu i tamo obraditi koju sliku sa digitalnog foto aparata u photoshopu......

uhvatio sam se hp-ovog modela 6735s sa amd turion x2 rm-70,3 gb ram 800mhz,ati hd 3200,320gb hdd,4xusb,multi čitač kartica...bla,bla,bla,bla......

znam da mi je ovih dana rođak kupio laptop,čujem se sa njime,kad vidi vraga,kupio baš to,pitam ga kakav je,a on kaže da je u novom bug-u sasvim dobro prošao sa preformansama,kućištem i tipkovnicom,nije sa baterijom,(to me i ne interesira jer neću ići sa njime out),i kaže da "što da ti kažem,igram novi cod-waw sa postavkama na -yes- samo mi neće igra na max.rezoluciji nego na 1024x768"

ako je tako,a meni ni ne treba zbog igara,onda je to zbilja o.k.  za moje potrebe

ekipa hvala unaprijed

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Hp i cod waw

oprostite na dopuni...

od susjeda nabavio bug,kliko vidim,po njima ispada da hd 3200 nije integrirana kartica,cijelo vrijeme čitam da je.....

još jedanput hvala......

17 godina
Hp i cod waw

HD 3200 je integrirka! Ja cod WAW igram na 1024x768 sve na low  bez filtera i dobijem 20-40fps-a , a imam core 2 duo t5800 (2,0Ghz) i hd 3470! Laptop je acer extensa 5630G.

Ovi laptopi do 4500kn nemaju bolju grafu od hd3200, mozda se neki nade sa 8400gs ali ni to nije nesto jako...

Uzmi pumu pa kasnije stavis externu xgp hd3870 i igras cod 5 sve na high sa 4xaa i 16xaf , ali to kosta ohoho

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice