HDD za Laptop

poruka: 6
|
čitano: 3.194
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
HDD za Laptop

Molim savjet u vezi odabira najpouzdanijeg hard diska za laptop.

Posjedujem HP Compaq 8510p laptop i na njemu Hitachi od 160GB (SATA 1.0) koji je prije godinu dana pokazao jedan bad sektor, a neki dan se pojavio i drugi, tako da sam primoran uzeti nešto drugo.

Razmišljam o 320.0 GB, WESTERN DIGITAL Scorpio Black, SATA, 16 MB c., 7200 okr./min, što mislite o njemu?

Ima li nešto bolje? Pouzdanost je na prvom mjestu!

Hvala i pozdrav

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: HDD za Laptop

nitko ništa :-(

17 godina
neaktivan
johnny02 kaže...

Odaberi WD a pouzdanost ti ponajvise ovisi o tome kako baratas laptopom dok je u pogonu. Ako ga drmuckas najbolje je da imas SSD ali posto su ti diskovi skupi uzmi WD-ov disk ali nemoj lakomoti po preformansama

Ja savjetujem da uzmes na 5200 ali ...pogledaj na netu kako se diskovi griju i kako su im performanse

Relation to the original topic decreases with every single post
16 godina
neaktivan

da laptop je gotovo uvijek na stolu kada je u pogonu

Ovo nisam znao za grijanje , hvala.

Ima li kakva web stranica sa testovima hard diskova, ja nisam uspio naći?

15 godina
Lazarus Long kaže...
johnny02 kaže...

Odaberi WD a pouzdanost ti ponajvise ovisi o tome kako baratas laptopom dok je u pogonu. Ako ga drmuckas najbolje je da imas SSD ali posto su ti diskovi skupi uzmi WD-ov disk ali nemoj lakomoti po preformansama

Ja savjetujem da uzmes na 5200 ali ...pogledaj na netu kako se diskovi griju i kako su im performanse

slažem se.. bolje neki na 5200.. manje se grije, ali i manje troši.. pogotovo ak ti je bitno vrijeme autonomije..

16 godina
neaktivan

ja bi radije brzinu ako se ovo ne grije previše

nije mi bitna autonomija... vrlo rijetko sam na bateriji, najčešće na docking stationu

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice