Gamerski Laptop-5.000kn zaključana tema

poruka: 16
|
čitano: 7.556
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Gamerski Laptop-5.000kn

Pozdrav!

Planiram kupiti laptop,gamerski,ne marim za kilažu,bitno mi je da bude gamerski,da mogu pokrenut Skyrim,MW3...

Budget je 5.000 kuna.

Hvala na pomoći!

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Gamerski Laptop-5.000kn

Siguran da ti nebi bilo bolje zeti si nekakav stolni složenac? Ako te nije briga za kilažu, a laptopi nisu baš„udobni“ za igranje... A dobio bi dosta jači komp da uzimaš stolni.

Ma znate kaj...3.14.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Gamerski Laptop-5.000kn
bobica257 kaže...

Siguran da ti nebi bilo bolje zeti si nekakav stolni složenac? Ako te nije briga za kilažu, a laptopi nisu baš„udobni“ za igranje... A dobio bi dosta jači komp da uzimaš stolni.

Porazmislit ću o tome ako nitko drugi nema kakve prijedloge.

13 godina
neaktivan
OffsideFoul kaže...

Pozdrav!

Planiram kupiti laptop,gamerski,ne marim za kilažu,bitno mi je da bude gamerski,da mogu pokrenut Skyrim,MW3...

Budget je 5.000 kuna.

Hvala na pomoći!

Bolje si kupi gamerski PC!

Neznam se potpisat..xDD
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.3.2012 20:24 (IMVK).
14 godina
neaktivan
Gamerski lap za pet somova zaboravi. Previse pusis ako to uzmes, apsolutno neisplativo. Ti laptopi oko 5k su ni vrit ni mimo. Pre jak je za web n surf, a pre slab za igre. Vrtit ce on mw3 na med ili low, al za godinu dana ce nove igre jedva vrtit, ako ce uopce vrtit.

Jedno pitanje si samo moras postavit. Dali ti se isplati dat 5k za nes sto te za god dana nece sluzit kako si zamislio i cemu ce u god dana past cijena najmanje 2k. I to najmanje!
Battlelog ~ UrbanFsk
13 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
Gamerski lap za pet somova zaboravi. Previse pusis ako to uzmes, apsolutno neisplativo. Ti laptopi oko 5k su ni vrit ni mimo. Pre jak je za web n surf, a pre slab za igre. Vrtit ce on mw3 na med ili low, al za godinu dana ce nove igre jedva vrtit, ako ce uopce vrtit.

Jedno pitanje si samo moras postavit. Dali ti se isplati dat 5k za nes sto te za god dana nece sluzit kako si zamislio i cemu ce u god dana past cijena najmanje 2k. I to najmanje!

Hvala Sale,ipak ću onda uzeti stolno računalo.

14 godina
neaktivan
Nemas ti tu sta puno 'porazmisljat' oO

Kupis stolnu pilu za te pare i eventualno po potrebi zamjenis grafu kad ce trebat. I racunaj na to da ces svoju prodat i samo nadodat za novu. Samo moras pazit da to napravis u najpovoljnijem trenutku.
Battlelog ~ UrbanFsk
13 godina
neaktivan
OffsideFoul kaže...
Sale_ds kaže...

Jek imas ekran i periferiju?

Neznam se potpisat..xDD
13 godina
neaktivan
IMVK kaže...
OffsideFoul kaže...
Sale_ds kaže...

Ma kompletno ću sve kupiti.

13 godina
neaktivan
OffsideFoul kaže...
IMVK kaže...
OffsideFoul kaže...
Sale_ds kaže...

Ma kompletno ću sve kupiti.

Ahaa..

Neznam se potpisat..xDD
14 godina
neaktivan
Ja sam isto tak kupio 'gamerski' lap za sest i pol pa sam za godinu i pol lupo glavom u zid i nisam ga mogo prodat za tri i pol, a kupio sam jos za njega i hladenje i torbu i produljenje garancije. To je sve bilo jos + soma kn na cijenu lapa -.- Sjedi i placi, jedan lol

Zato cu svima koji pitaju odmah rec NE tako da ih ne zadesi ista sudbina ko i mene :)
Battlelog ~ UrbanFsk
13 godina
neaktivan
Gamerski Laptop-5.000kn

Ovo namjeravam kupiti.

Doduše komponente su 5.000kn a ovo ostalo je još 1.000kn(monitor,miš,tipkovnica)

CPU : Intel i5 2400
MTB : AsRock P67 Pro
RAM : Corsair 4GB Vengeance
GPU : XFX HD6870 1GB
HDD : WD 500GB Blue
PSU : XFX 450W EasyRail
TWR : Gigabyte GZ-KX1
Logitech tipkovnica + miš, MK120
LG monitor W2240S, LCD, 21.5"/22", 16:9, 1920x1080

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Uzmi tu konfu

http://www.youtube.com/watch?v=DP71Uv40Umk&feature=related
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.3.2012 20:42 (nbafan).
13 godina
neaktivan
nbafan kaže...

CPU(1381 kn): LINK

MBO(715 kn): LINK

GPU(1224 kn): LINK

HDD(609 kn): LINK

RAM(340 kn): LINK

Kuciste(330 kn): LINK

Napajanje(498 kn): LINK

5097 kn,Protis,S ovom mašinom ces se naigrati..

Da,al vidis da mu treba i monitor i periferija

Neznam se potpisat..xDD
14 godina
neaktivan
IMVK kaže...
nbafan kaže...

CPU(1381 kn): LINK

MBO(715 kn): LINK

GPU(1224 kn): LINK

HDD(609 kn): LINK

RAM(340 kn): LINK

Kuciste(330 kn): LINK

Napajanje(498 kn): LINK

5097 kn,Protis,S ovom mašinom ces se naigrati..

Da,al vidis da mu treba i monitor i periferija

Evo vidis da sam stavio u 41 on u 40 dok sam pisao,izbriso sam tu konfu sad

http://www.youtube.com/watch?v=DP71Uv40Umk&feature=related
17 godina
neaktivan
Gamerski Laptop-5.000kn
World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice