Ne zelim bas placati servis za promjenu ekrana 1000ili vise kuna, imam laptop s razbijenim ekranom 15,6 rezolucije 1366x768. skinuo sam ga i model je lg lp156wh2. to je laptop pavilion dv6, zanima me kako cu znati ako uzmem s njuskala neki ekran hoce li pasati npr s compaqa ili drugih laptopa iste dijagonale? jesu li svi isti, ili postoje razlike u mjestima spajanja ekrana s laptopom itd?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne zelim bas placati servis za promjenu ekrana 1000ili vise kuna, imam laptop s razbijenim ekranom 15,6 rezolucije 1366x768. skinuo sam ga i model je lg lp156wh2. to je laptop pavilion dv6, zanima me kako cu znati ako uzmem s njuskala neki ekran hoce li pasati npr s compaqa ili drugih laptopa iste dijagonale? jesu li svi isti, ili postoje razlike u mjestima spajanja ekrana s laptopom itd?
traži po oznaci..evo,nazovi MR servis i pitaj ih točnu oznaku ekrana za tvoj model laptopa..usput provjerti,kod njih ekran,jer se mogu kuiti rezervni dijelovi,e sad za cijenu ne znam..
Oke....evo me i ja sam se prijavio na forum iz određenog razloga,znaci Moj laptop imam problema s njim kad ga upalim nema slike sve normalno radi lampice i to.....Onda nakon 2-3 minute Pocne uzasno zujati slike i dalje nema onda ga ja ugasim na gumb i upalim i onda se tek normalno upali ako moze netko neki savjet nezz stvarno sta bi moglo biti...? :)