Dell Inspiron N7010

poruka: 4
|
čitano: 4.010
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Dell Inspiron N7010

Neki dan stavljo win 7 na njega, i nakon instalacije nikako da radi zvuk, otiđem na dellove stranice kad tamo samo driveri za win 7 64 bit. Prošto sam imo original 32 bitne zovem ja u njihov servis i pitam ih kako osposobiti zvučnu karticu i veli meni frajer da se gore može stavit samo win 7 64 bit. I što njim onda reči. Da je barem prilikom prodaje di napomenuto da se gore može stavit samo 64 bitna 7. Znači win xp i sve ostale možemo zaboravit.

AMD Duron 800 Mhz, 128 Mb SDRAM, GeForce2 32 Mb, WIN 98 .... Crysis neradi, da je možda problem u konfi, al ja mislim kad bi gore stavio Vistu da bi sve radilo...

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Dell Inspiron N7010
korg11 kaže...

Neki dan stavljo win 7 na njega, i nakon instalacije nikako da radi zvuk, otiđem na dellove stranice kad tamo samo driveri za win 7 64 bit. Prošto sam imo original 32 bitne zovem ja u njihov servis i pitam ih kako osposobiti zvučnu karticu i veli meni frajer da se gore može stavit samo win 7 64 bit. I što njim onda reči. Da je barem prilikom prodaje di napomenuto da se gore može stavit samo 64 bitna 7. Znači win xp i sve ostale možemo zaboravit.

nema razloga zasto nemozes staviti XP ili neki drugi os, ja sam za svoj STUDIO 1537 imao srece pa na netu nasao uploadane sve drivere i utlitye a ti ces morati preko EVEREST ili nekoga programa zapisati si negdje sve dijelove i onda potraziti po dell modelima koji imaju taj dio i skinuti za os koji hoces a audio mozes rijesiti bez beda daj mi model pa ti ja nadem

(model zvucne)

zvoneXP
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.12.2010 21:07 (koko).
14 godina
neaktivan

Bok,

evo skoro isti problem s N7010, kupio ga jutros u technomarketa, stavio novu sedmicu 32 bita, sve radi super osim wirelessa, nemogu ga nikako pokrenuti, F2 tipka kao da je mrtva.Pokušavao sam cijelo popodne instalirajući drajvere ali bezuspješno, nemogu ga nigdje pronaći, samo za 64 bita. Zar ga win 7 nije trebao sam prepoznati prilikom instalacije, sad kad uđem u driver ne postoji nikakva informacija o proizvođaču niti modelu....što mi otežava pronalazak istog. Može li mi itko pomoći? unaprijed zahvaljujem

16 godina
neaktivan
cudnavala kaže...

Bok,

evo skoro isti problem s N7010, kupio ga jutros u technomarketa, stavio novu sedmicu 32 bita, sve radi super osim wirelessa, nemogu ga nikako pokrenuti, F2 tipka kao da je mrtva.Pokušavao sam cijelo popodne instalirajući drajvere ali bezuspješno, nemogu ga nigdje pronaći, samo za 64 bita. Zar ga win 7 nije trebao sam prepoznati prilikom instalacije, sad kad uđem u driver ne postoji nikakva informacija o proizvođaču niti modelu....što mi otežava pronalazak istog. Može li mi itko pomoći? unaprijed zahvaljujem

dogodilo se i meni neki dan, kupio sam dell inpiron N5010 i snimio win7 te sam pretpostavio da će prilikom instalacije on sam snimit drivere i skinut potrebne s neta..ali ništa nije skinio. 

Nije mi radio wirelles ni ništa..te sam morao posebno skidati svaki driver s njihove stranice...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice