Pozdrav kolege trebao bih savjet u vezi kupnje laptopa. Imao sam na umu ovaj model, ako ko ima bolje preporuke bio bih zahvalan, cijena do kojih 6500kn..Hvala
Pozdrav kolege trebao bih savjet u vezi kupnje laptopa. Imao sam na umu ovaj model, ako ko ima bolje preporuke bio bih zahvalan, cijena do kojih 6500kn..Hvala
super ti je..imam ga..ako znaš sam instalirat windwose onda si uzmi onaj za 5800kn
naravno da znam :D da li mi možeš malo napisat o njemu kako si zadovoljan i to...btw da li možeš staviti sliku od ocjene windows 7...
Hvala ;)
links ima i verziju s i5 460 procesorom
Za te novce dobar je recimo i Lenovo Y560...
Za te novce dobar je recimo i Lenovo Y560...
I taj nije loš, osim što ima slabiji procesor (verzija u linksa ima i3 330M), nema full tipkovnicu (nema numerički dio), ima manji ekran, manji hard disk.
Po meni je najbolji za te novce Fujitsu Lifebook NH570-255. On ima i3 350M, 18.4" ekran, Nvidia GT330M grafiku, 500GB hard diska. Ako mu se zamijeni procesor s i5 450M ili 460M, bez problema tjera CRYSIS na ne prejakim postavkama, a COD MW 2 i na maksimumu. NH570 s i7 procesorom tjera i blu ray filmove. Pogledaj recenziju, ima zanimljiv testni video na kraju.
PS: Zanima me da li 7741G ima cardbus ili expresscard (34 ili 54) slot.