- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Malo kasnim sa objavom, nabavil sam si telku LG 32LV375S.Lap Hp Probook 4535s i sluške Plantronics GameCom 367.
Sluške za 239 kn mrak, čak su mi bolje od Razer Orce.
Danas mi stigao Magic mouse sa ebay-a sve pohvale za mis. Najbolji mis za MAC-u koji sam do sada imao. A sto se tice preciznosti bolji mi je od G9 na windowsu.
EDIT: ovo je trebalo ići u pitanja i odgovore ali sam zabunom stavio tu pa evo par slika da ne bude off
Nova podloga i par slika sleeva što sam nabrzinu napravio za jedan tutorial
Nakon duzeg izbivanja se vracam.
Kupio Logitech G510 i M310 (mis za laptop), Acer Aspire 5755 i novi iPad, jos sam kupio i fan controller za komp.
Sve stvari kupljene na Ebay-u
@irumora predobro napravljeno! :)
Evo i mog, dok mi ne dođe procesor, ovako će biti. :)
Slikano je sa očevom Nokiom 5228, jer je moja xperia na servisu, te sada koristim majčin d900i.
Novi disk: WD Caviar Green 1.5TB i novo kučište: CM Storm Trooper (vrlo sam zadovoljan).
SSD inače držim naprijed na X-Docku i imam dosta bolje brzine čitanja i pisanja :)
evo ljudi, stigao danas overseas sa novom konfom...ova ide u obrt, al svejedno, bit ce i za gušt nakon radnog vremena.. :)
i7 2700k
p8p67 deluxe asus
Asus 550Ti - usko grlo, al netreba vise za moje potrebe :)
xfx 750w
corsair 120gb ssd
2 tb toshiba hdd
bluray przilica i obicna przilica
fractal kuciste
corsair 8 gb rama
i hp ov monitor, 27 inča, (nije hd nego ona još veća reza, neznam napamet, imate na slikama sve) :D
čak su i windowsi original
ugl..od silnog uzbuđenja pretvorio sam se kao u malo djete kad sam slagao konfu, pa mi se nije dalo pozirat komponente, nego sam opalio par fotki samo da vidite...
prva fotka je 2 minute nakon sto je stigao, dakle sve brže bolje paraj, kidaj otvaraj :DDD