prije par dana sam modao staro kučište: pofarbao sam unutanji dio, promijenio neke stare dijelove i stavio nove fanove...
kučište je neko NZXT iz negdje 2002. ili 03. , ako netko zna točno koje je zamolio bih da stavi u temu Slike vašeg hardvera Pitanja i Odgovori
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kad ovaj gore posta slike sa stickom, onda mene nije sram postat mali mod :)
Ofarban u crno, samo izvana, al morat cu stavit jos jedan sloj crne i jedan sloj bezbojnog laka.
Izrezao sam 2 rupe za 12 cm ventilatore, jedan od ispod (koji se sad ne moze vidjet) da uvlaci zrak i jedan na gornjoj strani da izbacuje toplinu.
Potrosil jako malo para, a vec izgleda necemu :)
Evo malo pocisceno racunalo i Saphire HD 4670 Accelero L7 Pro koja je sada u njemu.Kabele sam poslozio sto je bolje moguce.Slikano sa GT540,upravo stigao sa popravka.Slike nisu nesto al eto nek se nadu.
stiglo novo kučište malo bolje ću ga poslikat sutra sad navečer nema dnevnog svijetla pa slike bezveze izgledaju
corsair obsidian 650d(prva slika staro kučište)
ako vas interesira prodajem ostatak svtvari iz starog kučišta
http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/procjena-raznih-stvari-kuciste/137312.aspx
edit dodane nove slike pozdrav
Evo i moj PC:
MBO: Gigabyte X58A-UD7
CPU: Intel i7-930 @ 4.2GHz with HT
Hladnjak: Noctua NH-D14
GPU: 2x Sapphire 6970 in CrossFire
RAM: Corsair XMS3 3x2GB @ 1600MHz
Napajanje: Corsair HX 850W
SSD: Samsung Series 830 128GB
HDD: WD Caviar Black 1TB
WD Caviar Blue 320GB
Seagate 250 GB
Kučište: Coolermaster HAF 912 Plus
evo danas kupio par stvari, još mi samo trebaju doć radijator od 240mm, rezervoar koji sam dao napraviti i cpu block i onda bi trebao početi rezati/farbati kučište i obavezno radijator
pošto je nedavno riknula matična i hdd u starom kompu (amd sempron 2.0 GHz, 1 gb ddr, 160 hdd, 450 w linkworld, ati radeon x550 128mb) odlučio sam se da malo upgrejdam komp kad je već bio raskopan...
trenutni setup je pod Moj PC
prije mjesec dana kupljen novi monitor 22"
prije par dana kupljeno novo napajanje OCZ 550W
Bio kod clana Rupya i isli smo preslozit sve u drugo kuciste i stavit nove ventove..Pa evo malo slika od komponenti,kasnije kad poslikam cu stavit slike od kucista i ventova.
Na slikama fali OCZ ModXstream pro 700w.
Ovim putem se zahvaljujem Rupyu na pomoci,na ventovima i vremenu.
Nevjerovatno pedantan covjek.
Tnx bro..
Evo moj blue devil par slika,prašnjav je da se vidjeti na slikama,no sad ovih dana nema šanse da ga čistim,tamo u 3mj ću ga detaljno opet propirit,malo kistom očistit,oprat case da opet izgleda kao da je tek napravljen.Da se primjetit da mi je pukla ploča koja drži matičnu,malo sam se shebo kad sam rezo no ispravio sam tako što sam dodao komad pleksija ni neprimjeti se kada se gleda s strane koje se skida cpu,gpu i te stvari.Rupa ima iza ako bi neki skuplji cooler došao da nemoram MBO skidati,vidi se kako su rješeni kablovi sve.