Neka samoprovjera govornice... Ili ju je netko hacknuo
Paranormalno
- poruka: 2.052
- |
- čitano: 434.008
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A da nisi to sanjao!?
Baš bi duhovi išli zvati sa govornice lol, kao da je njima to potrebno.
Dobro da nisi rekao da si vidio kako su išli na wc i brisali si anus lol.
tehnologija-pogrešaka ima.
A da nisi to sanjao!?
Baš bi duhovi išli zvati sa govornice lol, kao da je njima to potrebno.
Dobro da nisi rekao da si vidio kako su išli na wc i brisali si anus lol.
Nitko nije spominjao duhove (osim tebe). I ne, nisam sanjao.
Smatram da nije ništa nadnaravno i slične gluposti (duhovi, lol), ali govornice ne pozivaju same od sebe, i to još u nekoliko sekundi kada sam pogledao u nju. Ili je nekakva samoprovjera, a ja sam se slučajno zatekao tu, ili me netko nadzire pa je programirao govornicu da pozove taj i taj broj kada prođem pored nje.
I druga stvar je sljedeća. Zna mi se dogoditi ponekad da i ko iz neba uleti u glavu neka misao koja nema veze sa nečim o čemu sam prije razmišljao. Uglavnom radi se o nekoj osobi, filmu, seriji, nekom događaju. I to isto mi se u roku par sati (najviše 36) dogodi... Sretnem tu osobu (primjer: profesorica iz osnovne - sjetio sam se je, pitam se di je, kak je, nisam je dugo vidio, i tog dana ju sretnem na ulici...), zatim se na TV-u prikazuje dotični film koji mi je pao napamet (nisam gledao u TV program), itd. Bio sam u mnogo takvih situacija, ko da predvidim nešto unaprijed.
ovo mi se često događa posebno s osobama.
al sreća ja nikad nisam doživio nešto paranormalno.
i gledao sam film i onako meni horori nisu nešt malo sam se isprepadao ali niš strašno.
zaspao sam mirno.
ustvari meni ti horori ne smetaju kad ih pogledam jer ja to ne shvaćam ozbiljno ustvari više se puta smijem nego se prepadnem.
Meni u noci škripe/krckaju stvari
WTF?
ne znam jel na ovo neko odgovorio vec, al mislim da je ovo radi promjene temperature..znam na starom racunaru, kad ga ugasim, otprilike nakon jedan sat cu cuti da nesto pukne u njemu xD
sada u stanu imam stariji frizider, i znam da ako legnem ranije (oko 00 xD) da kako je sve hladnije, frizider daje cudne zvukove iz sebe, nesto povremeno pucketa, skripi..
takodje cujem iz racunara po nesto itd..mislim da se prosto aluminij, zeljezo sabija jer se hladi, stvara se pritisak koji u nekim trenucima proizvodi taj neki zvuk..isto se moze primjetiti kada tek upalite reso..pucketa dok se zagrijava, zeljezo se siri :D
Fenomen trajao oko 1-2 sek.Nece da mi ucita sliku.
i gledao sam film i onako meni horori nisu nešt malo sam se isprepadao ali niš strašno.
zaspao sam mirno.
ustvari meni ti horori ne smetaju kad ih pogledam jer ja to ne shvaćam ozbiljno ustvari više se puta smijem nego se prepadnem.
Pogledaj film paranormal activity. Zapravo nije film nego ljudi snimaju svoj život i duh im ulazi u sobu po noći ina kraju joj ubije muža. Stvarni događaj.
zaspao sam mirno.
Pogledaj film paranormal activity. Zapravo nije film nego ljudi snimaju svoj život i duh im ulazi u sobu po noći ina kraju joj ubije muža. Stvarni događaj.
joj,vidi naivnih ljudi...to je film! samo je napravljen da izgleda home made. šansa da je stvarni događaj je nikakva.
zaspao sam mirno.
Hvala što ništa nisi spoilao. -_-"
Daj me nemoj...!:D Sto si stvarno popusio to sto su na pocetku filma napisalo da se radi o stvarnom dogadaju? To je da zaigraju mastu bojazljivih ljudi!
-- I na kraju filma izjave da su sve povezanosti sa stvarnim slucajevimaSLUČAJNE! ;D
zaspao sam mirno.
Hvala što ništa nisi spoilao. -_-"
Hvala Bogu pa nije, sad mogu u miru pogledat film o kojem pojma nemam -.-"
Jednostavno: vjerujete li u paranormalno i je li vam se ikada išta takvoga dogodilo? Meni je već tko zna koliko puta, prestao brojati.
Najbizarnije mi se dogodilo da sam čuo da mi je netko hodao po sobi ujutro dok sam ležao u krevetu na 5/6 budan, okrenut prema zidu, pa nisam vidio ništa, a nisam se usudio okrenuti, ali mi je taj netko/to nešto provršljalo detaljno po cijeloj sobi. Mama i tata su bili na poslu, nikog osim mene doma i nisam nikog očekivao. Nakon 45 minuta ležanja u krevetu poput kamena nakon što je ovo završilo, nisam čuo vrata niti okretanje brave, a zatim sam JA pročešljao stan i nikog nije bilo...
Također je jedne noći dok su svi spavali i sva svjetla bila ugašena, odjednom (budući da živim u zgradi) portafon počeo pištati užasno visokim tonovima k'o da ga netko dere i kolje! Naravno, nisam se usudio ustati, a kada sam ujutro pitao roditelje jesu šta čuli, kažu da nisu, što me čudilo jer je pištanje bilo toliko jako da je moglo probuditi pola zgrade (ima 17 katova).
Ovo su samo neki od bizarnih i paranormalnih događaja koji su mi se dogodili u životu. Sad da vas čujemo!
da se nisi usudio sanjat pi*darije.
Kada dolazim iz skole,idem po jednoj maloj uskoj ulici...
I svaki put kad prodem pored jedne lampe,ona se ugasi.
Ovo mi se vec dogodilo 4 puta zaredom.
Pozdrav svima!
Prije nego išta napišem želim naglasiti da nemam nikakvu namjeru nikoga uvjeravati u postojanje ili nepostojanje bilo čega. Tvrdim samo jedno, da sam osobno doživila sve što ću ovdje napisati i da nemam nikakve premećaje, bolesti bilo koje vrste i sl. Paranormalne pojave doživljavam od svoje 12-e godine tj. tad se dogodio prvi događaj za kojeg nisam uspila nać standardno objašnjenje( tipa čudni zvukovi, obrisi isl.) Nedavno sam pronašla papir na kojem sam zapisala događaj tako da opis nije baziran na sijećanju. Bio je lijep i sunčan dan oko podne i ja sam se lagano spremala za školu. Bila sam u kuhinji i jednostavno su mi počela navirati sijećanja koja se nikad nisu dogodila ( da, zanam koliko ova rečenica glupo zvuči). Dakle," sjetim se" da se moj brat, rodica i ja nalazimo u nekoj staroj kući na dva kata, koja se navodno nalazi na mom selu (ne pitajte me zašto) koja je poznato po duhovima. I tako ja mislim koji je sad ovo vrag i ništa nastavim se dalje spremati za školu, odem do sobe krenem staviti knjige u boršu kad ono...E sad šta, to ni dan danas ne znam ali znam ovo: više se ne nalazim u svojoj sobi već u toj kući. Hodam kroz hodnik koji ide po sredini kuće s prostorijama sa svake strane. Sve je jako staro, nema namještaja, prozori su zakucani daskama. Kroz prozore ulazi sunce. Da naglasim kao što sada sjedim na kauču i pišem tako sam bila tamo, bez razlike. Sve je bilo isto, boje zvukovi, daske na dodir, samo nisam sigurna da sam to ja tj. nisam sigurna da li gledam kroz tuđe oči (to sam baš zapisala dan nakon tog događaja). Tko ja idem dalje sve prostorije prazne, prelazim preko srušenih greda i dolazim do prostorije na kraju hodnika, otvaram vrata (šrkipa tih vrata mi je dugo zvonila u ušima). Velika prostorija na čijem se vrhu nalazi mali prozor, jedini koji nije zakucan i kroz njega pada svjetlo ravno na ženu koja sjedi na sred prostorije i plače. prekrivena je modrom pelerinom tako da joj ne mogu vidjeti lice. U tom se trenutku vratim u svoju sobu, pogledam na radni stola kad tamo sve što se nalazilo na njemu složeno savršeno tj. sve stvari su bile poredane po veličini olovke, knige...neko vrime sam bila u šoku, kad sam došla sebi izurila sam do prijateljice koja živi blizu mene. Kad je otvorila vrata doživila je šok kad me vidila (izgledala sam kao da sam vidila duha ). E sad, kroz njen prozor se vidi susjedov vučjak koji je počeo lajati, pogledala sam ga i znam da ovo opet glupo zvuči ali vidila sam glavu one žene na pasu tj. u isto vrime je to bio pas i pas sa glavom žene. To se dogodilo svaku put ka bi ga pogledala. Uskoro smo krenuli u školu i na putu se nalazi jedan drugi vučjak kojeg poznam i mogu mazit. Kad sam ga ugledala opet ista stvar vidim i jedno i drugo dok nisam skupila hrabrost i dotakla ga tada je sve nestalo.
Eto to je bilo moje prvo paranormalno iskustvo. Inace, jako malo ljudi zna za moja iskustva jednostavno zato jer kad sam doživila ovo gori, ja sam to svima ispričala samo da bi shvatila da ako se takve stvati ponove slijedi mi ili psihijatrija ili najezda svecenika pa se jednostavno nisu ponovile (za okolinu). Izgleda da ljudii ne podnose najbolje takve priče iz usta jedne curice.
meni je paranormalo šta su mi se počeli ostvarivat događaji koje sam sanja prije par mjeseci i godina ali ostavruju se samo zloši snovi od dobrih ni o (pola d)
Tvrdim samo jedno, da sam osobno doživila sve što ću ovdje napisati i da nemam nikakve premećaje, bolesti bilo koje vrste i sl.
Kako znaš da nemaš, odnosno da nisi imala? Vjeruješ na osnovi svoje samoprovjere, ili na osnovi nečije dijagnoze? (nadam se da ovo nećeš shvatiti kao nekakav napad/optužbu, već puku radoznalost za izvor tvrdnje)
Postoji li mogućnost da si halucinirala (iz kojeg god razloga)? Ako ne, možeš li sa sigurnošću tvrditi?
Koji je tvoj stav prema tome, smatraš li događaje neobičnima ali objašnjivima (ne nužno trenutnom znanošću), ili nadrealnima?
Paranormalno ili ne, prosudite sami....
Par dana prije nego mi je umro tata sanjao sam visibabe... dakle bijelo cvijeće. Nisam imao mira radi tog jako upečatljivog sna pa sam onak iz znatiželje pogledao u sanjaricu u kojoj je za to pisalo ''smrt''. Tata je umro 3 dana kasnije. Kad je umro ja sam vozio baku doktoru i čekao ju na parkingu u autu. Htio sam slušati radio, ali nijedna stanica koju sam mislio slušati nije se dobro čula, samo šumovi.. I kak to inače ide, doma ti onda dolaze svi koji bi i ne bi trebali doći i moj pas, koji inače laje na sve živo, od trena kad smo doznali da je tata umro pa do iza sprovoda nije ni zucnuo!
Najzanimljivija stvar nam se dogodila istu večer. Nas nekolicina je sjedila u kuhinji i razgovarala, ostali su bili u dnevnom boravku. Iz kuhinje se ulazi u špajzu (smočnicu, kako vam drago) na kojoj je bila, naravno, strgana kvaka koju nitko nije danima složio te je visjela okrenuta prema dolje. I mi tak sjedili kad odjednom netko uzvikne da pogledamo kvaku. Ta ''vražja'' kvaka se je ljuljala gore dolje ko luda 2-3 minute!!! Nije bilo propuha, nije ju sigurno nitko dirao, a nije se mogla ni sam pomicati.
Inače ne vjerujem u boga, vraga i ostale gluposti, ali ovo je definitivno bilo za kategoriju paranormalnog.
Paranormalno ili ne, prosudite sami....
Par dana prije nego mi je umro tata sanjao sam visibabe... dakle bijelo cvijeće. Nisam imao mira radi tog jako upečatljivog sna pa sam onak iz znatiželje pogledao u sanjaricu u kojoj je za to pisalo ''smrt''. Tata je umro 3 dana kasnije. Kad je umro ja sam vozio baku doktoru i čekao ju na parkingu u autu. Htio sam slušati radio, ali nijedna stanica koju sam mislio slušati nije se dobro čula, samo šumovi.. I kak to inače ide, doma ti onda dolaze svi koji bi i ne bi trebali doći i moj pas, koji inače laje na sve živo, od trena kad smo doznali da je tata umro pa do iza sprovoda nije ni zucnuo!
Najzanimljivija stvar nam se dogodila istu večer. Nas nekolicina je sjedila u kuhinji i razgovarala, ostali su bili u dnevnom boravku. Iz kuhinje se ulazi u špajzu (smočnicu, kako vam drago) na kojoj je bila, naravno, strgana kvaka koju nitko nije danima složio te je visjela okrenuta prema dolje. I mi tak sjedili kad odjednom netko uzvikne da pogledamo kvaku. Ta ''vražja'' kvaka se je ljuljala gore dolje ko luda 2-3 minute!!! Nije bilo propuha, nije ju sigurno nitko dirao, a nije se mogla ni sam pomicati.
Inače ne vjerujem u boga, vraga i ostale gluposti, ali ovo je definitivno bilo za kategoriju paranormalnog.
Iskrena sućut zbog oca.. nemam pojma što bi to moglo biti.. kvaka je bila strgana od prije, je li? Pa tko ju je strgao?
Naravno da postoji mogućnost da sam halucinirala. ne nudim nikakva objašnjenja zato što ih nemam, jednostavno pričam što se dogodilo. Što se tiće dijagnoze, išla sam na razgovore, a i valjda bi netko primjetio da nešto nije u redu sa mnom sada imam 27 god. , završen fakultet, radim ( nije da se hvalim nego samo da ti objasnim da nemam nikakvih problema bilo koje vrste ). Baza je u tome da to nije izolirani slucaj. Nisam debil, iskreno, do nedavno sam samo prihvaćala da se to događa jer se događa i to je to (neki hormonalni poremećaj . Međutim, u nekim događajima je sudjelovao i moj zaručnik tako da sam se više zainteresirala za temu pa me zanima šta ljudi imaju za reći. Iskreno, ja objašnjenja nemam. Shit happens!
Međutim, u nekim događajima je sudjelovao i moj zaručnik tako da sam se više zainteresirala za temu pa me zanima šta ljudi imaju za reči.
Možeš li nešto više o ovome reći?
Uf, to je dugo, a ja već ne vidim dobro.
Meni se te stvari ne događaju stalno, nego dugo vremena ništa pa onda... Tako se ja lilpo zaljubila i krenilo. Imam strašne realne more, kad se probudim kao da je neko ležao na meni cijelu noć, vidim nešto crno i veliko kako preleti preko auta dok razgovaramo, jeze kroz cilo tilo bez razlog itd. Nisam ništa govorila jer mi je bilo neugodno dok jednu noć nismo parkirali ispred moje kuće i opet neki vrag preleti preko auta i pita mene dragi jesam li vidila. Kad sam rekla da jesam, kaže on meni da je u zadnje vrime doživio iste stvari kao i ja. Tada je iz mog vrta u kojem se ništa ne nalazi bljesnilo svijetlo prema nama (kao da nas je neko slika) izašli smo iz auta ali nikoga nije bilo u vrtu, a nije imao baš kuda. Toliko za sada. Ostalo iziskuje puno pisanja.
Paranormalno mi je kaj smo izubili od Turske, paranormalno mi je kaj mi nije bilo ništa u 4 strašne prometne nesreće(2 put slomljena ruka i rasjećena glava, ništ strašno) gdje su auti bili totalka, isto tako i dok sam se prehitil s traktorom u šumi dok sam vozil drva.
Sreća voli neke, mene samo ponekad, onda kad me hoće smrt.
heh.....I ja sam imao totalku golf skrsen kasnije ga odvezli na autoodpad da se bar nesto love izvuce....a ja prosao sa par ogrebotina i masnica,nista slomljeno.........Mozda i nismo toliko nesretni koliko u nekim trenutcima mislimo
Evo jedan od najjezivijih (bar meni). Ovo se dogodilo prije 3 godine na Badnjak. Billi smo na otoku od mog dragoga i tamo se na Badnjak loži koleda (velika vatra). Tako smo se lipo okupili, donili mesa, vina itd. Ubrzo, još na prvoj čaši, morala sam na wc. Otrcim iza bivše škole, kraj koje se sve događa, ali kad se vratim nazad primjetim da nešto nije u redu s menom. Teško mi je opisati što sam osijećala u tom trenutku ali znam da sam gubila kontrolu nad svojim tijelom. Kao da je nešto ušlo u mene, a moj se um lagano odvaja od tijela. Nije da ga napuštam nego kao da je tijelo lutka na koncu, a meni netko kida konce. Rekla sam dragome da nisam dobro itd. on mi je u početku govorio kako umišljam i kako sam se sigurno prepala jer se tu pored nalazi groblje. Međutim, nakom nekog vrimena me uhvatio za ruku i shvatio da sam ja hladna kao led. Ruke,lice sve,a sjedimo pokraj velike vatre. Pokušava me zagrijat i pričat gluposti i nasmijavati me ali ništa. Negdi nakon pola sata situacija je bila sita i ja sam se sve više gubila. On se podiga da će na wc pa da ćemo vidit šta ćemo još probat napravit. Nisam tila ostat tu bez njega jer me je bilo strah i malo neugodno zbog ostalih ljudi tu pa sam otišla s njim na isto mjesto. On je već blago pripit počeo vikati put groblja kako se nemamo čega bojati jer njega čuvaju njegovi stari i takve gluposti. Tada sam ja samo uspila reć "padam" i složila sam se na pod kao da me neko isključio. Tada je on (ja ne, jer sam bila na podu) čuo kako je nešto proletjelo iz mog smijera, pokraj njega, kroz grmlje prema groblju. Doša je do mene da me podigne. Prvo što sam rekla i pomislila bilo je "otiša je, gotovo je". Zagrijala sam se za minut i sve je bilo ok.
Evo jedan od najjezivijih (bar meni). Ovo se dogodilo prije 3 godine na Badnjak. Billi smo na otoku od mog dragoga i tamo se na Badnjak loži koleda (velika vatra). Tako smo se lipo okupili, donili mesa, vina itd. Ubrzo, još na prvoj čaši, morala sam na wc. Otrcim iza bivše škole, kraj koje se sve događa, ali kad se vratim nazad primjetim da nešto nije u redu s menom. Teško mi je opisati što sam osijećala u tom trenutku ali znam da sam gubila kontrolu nad svojim tijelom. Kao da je nešto ušlo u mene, a moj se um lagano odvaja od tijela. Nije da ga napuštam nego kao da je tijelo lutka na koncu, a meni netko kida konce. Rekla sam dragome da nisam dobro itd. on mi je u početku govorio kako umišljam i kako sam se sigurno prepala jer se tu pored nalazi groblje. Međutim, nakom nekog vrimena me uhvatio za ruku i shvatio da sam ja hladna kao led. Ruke,lice sve,a sjedimo pokraj velike vatre. Pokušava me zagrijat i pričat gluposti i nasmijavati me ali ništa. Negdi nakon pola sata situacija je bila sita i ja sam se sve više gubila. On se podiga da će na wc pa da ćemo vidit šta ćemo još probat napravit. Nisam tila ostat tu bez njega jer me je bilo strah i malo neugodno zbog ostalih ljudi tu pa sam otišla s njim na isto mjesto. On je već blago pripit počeo vikati put groblja kako se nemamo čega bojati jer njega čuvaju njegovi stari i takve gluposti. Tada sam ja samo uspila reć "padam" i složila sam se na pod kao da me neko isključio. Tada je on (ja ne, jer sam bila na podu) čuo kako je nešto proletjelo iz mog smijera, pokraj njega, kroz grmlje prema groblju. Doša je do mene da me podigne. Prvo što sam rekla i pomislila bilo je "otiša je, gotovo je". Zagrijala sam se za minut i sve je bilo ok.
napila se ??? ne valja vino ??? napušena ??? otšo karburator ???
ljudi šta vam je ti duhovi su samo način za prepadanje i zgrtanje novca
Osobno nisam imao nekih sličnih situacija možda neke stvari kad sam bio jako mali ali sam poslje skužio da sam sve umislio. Ali moja sestra je doživjela nešto neobično. Inače se dosta boji horor filmova ali ovo je bilo zapravo kako ona tvrdi. Naime ležala je u krevetu i dok je spavala imala je osjećaj da je netko promatra. Probudila se i vidjela je da neko stoji pored nje... Pokrila se preko glave i počela vrištat... Nakon nekog vremena se otkrila i vidjela je da su vrata od sobe otvorena, a ona ih je zatvorila prije spavanja. Također neke stvari u sobi su bile pomjerene. Ujutro je pitala mamu zašto nije došla gore na kat kada je čula da vrišti. Mama je rekla da nije ništa čula, i rekla joj je da je sigurno sanjala. Sestra kaže da je bila budna i da je dokaz otvorena vrata i stvari drugačije razmještene po sobi
Aha, to se ponekad dogodi u trenutku prelaska iz sna u javu. Osim što su moguće halucinacije, i cijelo tjelo je paralizirano... nemali broj puta su za to optuživani jadni izvanzemaljci.
ja ako uvatim vanzemaljca ja ću mu oči izvaditi
ako dodu po mene ja ću ga nogom u cohones
ako dodu po mene ja ću ga nogom u cohones
a ako meni dođu jaću ga šakatauglavata
ako znaš di se može nabavit dim od kojeg imaš takva iskustva, samo javi! Znaš koliko bi ljudi bilo zainteresirano?! Pa tome ni trip nije do kolina.