Paranormalno

poruka: 2.052
|
čitano: 434.690
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Paranormalno
Skužajte nisan pogleda par zadnjih strana ... da vas pitan jeste li pogledali film paranormal activity to je po meni najgori horor koji san ikad gleda Sad nemogu zaspat prestrašan je.
Troje može čuvati tajnu samo ako je dvoje od njih mrtvo.
17 godina
neaktivan
RE: Paranormalno
eXodus kaže...
Skužajte nisan pogleda par zadnjih strana ... da vas pitan jeste li pogledali film paranormal activity to je po meni najgori horor koji san ikad gleda Sad nemogu zaspat prestrašan je.

Valjda ti je dobar ako te uspio prestrasiti!

Meni osobno film ne vrijedi nista, nekako mi je preslab, preocit, prepredvidljiv, nema neku pricu, nema neki razvoj dogadaja, forsiranje zivo...

Najzesce puno ljudi film drukcije shvati jer na pocetku kazu da je sniman po istinitom dogadaju a na kraju filma kazu da su slicnosti sa stvarnim dogadajima slucajne! Ali svatko ima svoj ukus!

16 godina
neaktivan
Paranormalno

Ovo mi se dešavalo prije:Kada bih legao spavati u kuhinji za stolom sjedili bi nakakvi ljudi.Ja sam ustao i hodao prema njima.Ali oni bi još uvijek bili tu.Ja sam čak stupio u kontakt s njima.Onda sam se vratio na spavanje.

16 godina
odjavljen
Paranormalno

ako hocete paranormalno dodite na pag!

tu je bilo par videnja nekih svjetlecih(ovo je potvrdeno) objekata, pa trokut, pa leteci krumpiri, pa da je isus bio 3 dana na pagu kad je ,nakon sto su ga razapeli, isao na maturalac u spanjolsku, ne smijem zaboravit atlantidu koja je naravno ispod paga,(a ovo su istrazivanja jednog naseg lokalnog boemskog novinara) i tipa koji nije 30 godina izaso iz kuce! 

a ni ja bas nisam najbolje....

ne zezam vas!

JESUS SAVES!!!
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2010 10:45 (skank666).
15 godina
protjeran
Paranormalno

Evo da i ja kažem nešto o svome paranormalnom iskustvu.

Dakle,spavao sam i odjedanput mi je došao jedan od najčudnijih snova.Stojim na balkonu svoje kuće a oko mene lebde duhovi ljudi,ja ih mogu vidjeti i sve to ali jedan čovjek od tih duhova mi se obraća i govori mi:Ti si sigurno i onda kaže moje ime,i krene mi govoriti kako je moja kuća za njega duha odlična i da kad nema mene i mojih roditelja da on zna u njoj boraviti i da je čuva,a govori da često po noći prespava u mraku naše kuće.

Komentari dobrodošli,san je bio stvaran dakle nije izmišljen

16 godina
odjavljen
Paranormalno

ja mislim da vise od polovice vas je nakakalo takvu hrpu kakice da je mogu s posla namirisat!

svaka cast onima koji govore istinu ali ovi sto pretjeruju.... ajme

JESUS SAVES!!!
17 godina
neaktivan
fareee kaže...

Ovo mi se dešavalo prije:Kada bih legao spavati u kuhinji za stolom sjedili bi nakakvi ljudi.Ja sam ustao i hodao prema njima.Ali oni bi još uvijek bili tu.Ja sam čak stupio u kontakt s njima.Onda sam se vratio na spavanje.

Ti si mi sav nekakav paranormalan...

Why so serious?
16 godina

ja sam danas od 15h poceo citat temu....nisam bas previse citao svadanje nego iskustva....i sve nekako osjecam da danas necu moc spavat...a jos ako se probudim usred noci....Iznenađen

Cole:Ahh, ain't that cute ; Dom: Yeah, like two assholes on their first date....radim na crno trosim na bijelo....
16 godina
neaktivan
Horagio kaže...
fareee kaže...

Ti si mi sav nekakav paranormalan...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

E show program na ovom forumu! :-D

Pa ja u principu ne pijem, ali može jedna čašica.
17 godina
neaktivan
rocker55555 kaže...

ja sam danas od 15h poceo citat temu....nisam bas previse citao svadanje nego iskustva....i sve nekako osjecam da danas necu moc spavat...a jos ako se probudim usred noci....Iznenađen

Ajmeeee imas 18 godina i jos se bojis kao mali dijete! :D :D

Kako vrijeme odmice, ljudi sa 21 bi trebali postati punoljetni, ne prije!

17 godina
Luka kaže...
rocker55555 kaže...

Ajmeeee imas 18 godina i jos se bojis kao mali dijete! :D :D

Kako vrijeme odmice, ljudi sa 21 bi trebali postati punoljetni, ne prije!

Ustvari, strah od nepoznatog je prilično koristan. U ljudskoj prošlosti, tek od nedavno je noć sigurnija: da si živio pred koje tisućljeće te se osjećao se sjajno i raspoloženo po noći, lako bi nastradao.

The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.
17 godina
Paranormalno

Druge životinje, mogućnost da se izgubiš (posebno to vrijedi za djecu: da nema tog instikta, lakše bi odlutala).

The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.
17 godina
neaktivan
itf4n kaže...

Druge životinje, mogućnost da se izgubiš (posebno to vrijedi za djecu: da nema tog instikta, lakše bi odlutala).

Jedno je prirodan strah ali drugo je kada odrastao (18 godina) covjek ne smije nesto procitati jer bi zbog toga mogao imati probleme pri spavanju, to nije ta vrsta straha!

Ljudi su u proslosti bili hrabriji nego danas, da te vidim danas kako hodas po mrklom mraku, kako otjeras vuka, kako kao u WW1 mirno stojis u redu dok neprijateljski red ne ispuca svoje pa tek ti.

Jedno stoji, u proslosti se vise ginulo, ali to je zbog losijeg oruđa i resursa. Ali recimo da je hrabrost mogucnost kontroliranja straha (znaci znas da je nesto opasno ali suzdrzis se i das sve od sebe da prodes tu opasnost). Da su se prepustali strahu ljudi bi jos u ledenom dobu izumrli jer tko bi imao hrabrosti srljati na mamuta, odbijati sabljastog tigra i to sa naostrenim stapom itd. (a morao si ili to ili crknuti od gladi/hladnoce)??? Treba puno hrabrosti za opstati i u danasnjem svijetu, puno puta se suociti sa vlastitim strahovima!

...Znaci primjenjeno na sadasnjost, na osobe 16+ godina, normalno je prestrasiti se necega (dobrog horora itd.) ali treba to kontrolirati a ne biti kao nekakva kukavica i zbog toga imati nocne more, bojati se mraka (ne mozes reci da je danas dobro bojati se biti sam u sobi u mraku, da to ima neke veze sa prezivljavanjem).

Strah je svima uroden, svi ga imamo ali ljudsko umijece (a neki i sami od sebe kako odrastamo nestaju) je biti hrabar i ostati priseban, oduprijeti se strahu!

Biti hrabar ne znaci biti budala. Ako se netko ne boji recimo skociti sa mosta nije glup to i napraviti, ili npr. netko se ne boji voziti 300 kmh na motoru, to ne znaci da ce on to i raditi i time riskirati svoj zivot!

17 godina
Alex55 kaže...

Je li itko gledao film: "The fourth kind"?

jesam ja... paranormaln activity je mala beba za ovaj film..plus sto je ovo rekonstrukcija prema istinitom dogadjaju i stvarnim snimcima .. mada nesto razmisljam... da se ono dogodilo ovdje u bosni niko ne bi pomislio na vanzemaljce nego na sejtane(djavole,vragove, demone) jer (ne znam sad hocete li mi vjerovati ili ne) ali postoje snimci i znam ljude koji su uzivo gledali to istjerivanje i kazu da se isto onako ljudi odvoje od kreveta ili poda zavisno na cemu su...ja jesam gledao te snimke..cak ima i na youtube cini mi se, ali uzivo ne bih htio to ni da gledam...uglavnom..ne gledajte ih u oci Smijeh

hmmm...
17 godina
Luka kaže...
itf4n kaže...

Jedno je prirodan strah ali drugo je kada odrastao (18 godina) covjek ne smije nesto procitati jer bi zbog toga mogao imati probleme pri spavanju, to nije ta vrsta straha!

Ljudi su u proslosti bili hrabriji nego danas, da te vidim danas kako hodas po mrklom mraku, kako otjeras vuka, kako kao u WW1 mirno stojis u redu dok neprijateljski red ne ispuca svoje pa tek ti.

Jedno stoji, u proslosti se vise ginulo, ali to je zbog losijeg oruđa i resursa. Ali recimo da je hrabrost mogucnost kontroliranja straha (znaci znas da je nesto opasno ali suzdrzis se i das sve od sebe da prodes tu opasnost). Da su se prepustali strahu ljudi bi jos u ledenom dobu izumrli jer tko bi imao hrabrosti srljati na mamuta, odbijati sabljastog tigra i to sa naostrenim stapom itd. (a morao si ili to ili crknuti od gladi/hladnoce)??? Treba puno hrabrosti za opstati i u danasnjem svijetu, puno puta se suociti sa vlastitim strahovima!

...Znaci primjenjeno na sadasnjost, na osobe 16+ godina, normalno je prestrasiti se necega (dobrog horora itd.) ali treba to kontrolirati a ne biti kao nekakva kukavica i zbog toga imati nocne more, bojati se mraka (ne mozes reci da je danas dobro bojati se biti sam u sobi u mraku, da to ima neke veze sa prezivljavanjem).

Strah je svima uroden, svi ga imamo ali ljudsko umijece (a neki i sami od sebe kako odrastamo nestaju) je biti hrabar i ostati priseban, oduprijeti se strahu!

Biti hrabar ne znaci biti budala. Ako se netko ne boji recimo skociti sa mosta nije glup to i napraviti, ili npr. netko se ne boji voziti 300 kmh na motoru, to ne znaci da ce on to i raditi i time riskirati svoj zivot!

Jedno je biti "hrabar" u nepogodnoj situaciji, a drugo biti hrabar prije nepogodne situacije. Koristiš oba značenja pod istim pojmom.

Ovo prvo je vjerojatno više korisno nego ne (trema rijetko kad može pomoći). Ono drugo je korisno tek u malom broju situacija: hrliti u nepoznato je doista glupo.

Luka kaže...
(ne mozes reci da je danas dobro bojati se biti sam u sobi u mraku, da to ima neke veze sa prezivljavanjem).

Da, to ima veze upravo s time. Naime, tvoj mozak ne radi samo na informacijama koje je dobio tijekom tvog života.

Tvoj mozak puno većim dijelom koristi informacije kojih si potpuno nesvjestan (poput korištenja induktivne logike). Te informacije uključuju i urođen strah od mraka. Mrak = nepoznato. Već sam rekao: tko je bio "hrabar" (a u tom je značenju to isto što i nepromišljen, i ništa više od toga, koliko god plemenito riječ zvučala i koliko god ponekad dobro došla) u povijesti čovjeka (osim stvarno sitnom neznatnom dijelu posljednjih nekoliko tisuća godina) je nastradao. Takvi su izumrli - evolucija ih je uništila jer se nisu stigli umnožiti. Zbog toga je danas strah od mraka normalna pojava: tu i tamo netko ima mutirane stavove - ali to je rijetkost. (danas je taj strah manje potreban nego prije, pa je utoliko takva mutacija možda i korisna; no u svakom slučaju je još uvijek mutacija, a ne standard).

16 godina
protjeran
ovajonaj kaže...
Alex55 kaže...

Je li itko gledao film: "The fourth kind"?

jesam ja... paranormaln activity je mala beba za ovaj film..plus sto je ovo rekonstrukcija prema istinitom dogadjaju i stvarnim snimcima .. mada nesto razmisljam... da se ono dogodilo ovdje u bosni niko ne bi pomislio na vanzemaljce nego na sejtane(djavole,vragove, demone) jer (ne znam sad hocete li mi vjerovati ili ne) ali postoje snimci i znam ljude koji su uzivo gledali to istjerivanje i kazu da se isto onako ljudi odvoje od kreveta ili poda zavisno na cemu su...ja jesam gledao te snimke..cak ima i na youtube cini mi se, ali uzivo ne bih htio to ni da gledam...uglavnom..ne gledajte ih u oci Smijeh

reci link

TONY
17 godina
neaktivan
Paranormalno

Onda sam ja izgleda nepromisljen pa se NE bojim biti sam u sobi u mraku! ;D

Kao manji sam se bojao nekih stvari ali vise ne, izgleda da sam ja onda u meduvremenu postao poremecen i a ti ces vjerojatnije duze od mene zivjeti jer se ti bojis mraka u sobi, dok ce mene pojesti vampiri koji zive u mracnom kutu moje sobe, jer ti mjesas bahatost sa hrabrosti (kontroliranje straha, pobijediti strah)!:D

Takoder ti vise neces citati ovakve teme i gledati horore da ne bi imao nocne more jer te odvise strah, a ja se ponekad bahato nasmijem na neke izvale u ovoj temi (cast izuzetcima) i zbog toga ce me vjerojatno oteti vanzemaljci jer oni ne bi oteli nekoga tko ih se boji!

Takoder u prometu se ne bojim voziti brzo ali to ne radim jer sam savjestan a ti koji se bojis voziti brzo imas iste sanse za stradat u prometu kao i ja!

Takoder se ne plasim ici sam pokraj skupine pijanih ljudi ali redovito ih zaobidem a tebe koji se bojis bi mogli procitati i krenuti za tobom (kao vuk sa ranjenom ovcom)!

Znam ja na sto ti mislis (to nije tvoja misao nego misao puno ljudi jer su procitali to negdje), ali vjeruj mi strah nije potreban, potrebno je samo pravilno razmisljati i savjesno postupati prema sebi i drugima. Misliti svojom glavom, ne biti samouvjeren a opet se ne podcijeniti! (Ovo vrijedi za danasnje doba)! Strah je prirodna pojava i urodena je svim zivim bicima (njima dobro koristi), ali covjek je nesto iznad ostalih zivih bica i zbog toga vrijedi ono sto sam napisao!

16 godina
protjeran
Luka kaže...

Kao manji sam se bojao nekih stvari ali vise ne, izgleda da sam ja onda u meduvremenu postao poremecen i a ti ces vjerojatnije duze od mene zivjeti jer se ti bojis mraka u sobi, dok ce mene pojesti vampiri koji zive u mracnom kutu moje sobe, jer ti mjesas bahatost sa hrabrosti (kontroliranje straha, pobijediti strah)!:D

Takoder ti vise neces citati ovakve teme i gledati horore da ne bi imao nocne more jer te odvise strah, a ja se ponekad bahato nasmijem na neke izvale u ovoj temi (cast izuzetcima) i zbog toga ce me vjerojatno oteti vanzemaljci jer oni ne bi oteli nekoga tko ih se boji!

Takoder u prometu se ne bojim voziti brzo ali to ne radim jer sam savjestan a ti koji se bojis voziti brzo imas iste sanse za stradat u prometu kao i ja!

Takoder se ne plasim ici sam pokraj skupine pijanih ljudi ali redovito ih zaobidem a tebe koji se bojis bi mogli procitati i krenuti za tobom (kao vuk sa ranjenom ovcom)!

Znam ja na sto ti mislis (to nije tvoja misao nego misao puno ljudi jer su procitali to negdje), ali vjeruj mi strah nije potreban, potrebno je samo pravilno razmisljati i savjesno postupati prema sebi i drugima. Misliti svojom glavom, ne biti samouvjeren a opet se ne podcijeniti! (Ovo vrijedi za danasnje doba)! Strah je prirodna pojava i urodena je svim zivim bicima (njima dobro koristi), ali covjek je nesto iznad ostalih zivih bica i zbog toga vrijedi ono sto sam napisao!

Ja se nemam cega bojati u zivotu nisam imo nocnu moru sanjam jednom mesecno i mozda nikad pa se ne bojim niceg.

TONY
17 godina
neaktivan
CAPETAN PRICE kaže...

Ja se nemam cega bojati u zivotu nisam imo nocnu moru sanjam jednom mesecno i mozda nikad pa se ne bojim niceg.

Svatko ima strahove. Nitko nije imun na sve! Nocne more uglavnom nestanu u mlađoj dobi ali zato noćne terore moze imati odrasla osoba, pogotovo muski, kada je pod stresom, problemima!

16 godina
neaktivan
CAPETAN PRICE kaže...
Luka kaže...

Jedna poslovica kaže: "Samo se budala ničega ne boji."

Nemoj ovo shvatiti kao uvredu, više kao savjet.

"The harder the battle the sweet of jah victory."
17 godina
Luka kaže...

Nepromišljen? Pa, na svjesnoj razini si dovoljno promišljen. Ako doista nikad nisi osjetio strah od mraka, onda si mutirao (što nije negativno u ovom slučaju :) ).

Luka kaže...

Malo si zakomplicirao svoje rečenice, evo pregledno što si izjavio, kako bi mi bilo lakše dati komentar:

"Ti mijesas bahatost hrabrošću. Iz toga slijedi da će mene pojesti vampiri (...)"

Fascinantno složen zaključak (da si koristio nešto značenjski mekše veznike, logički bi čak bio ispravan). No moram napomenuti da nisam primjetio mijesanje pojmova u svojim izjavama. Ne vjerujem niti da će te pojesti vampiri (kako si to uspio izvući iz mojih postova?).

"Ti ćeš duže živjeti jer se bojiš mraka u sobi."

Ovdje već ima nešto istine: iako je napravljena logička greška. Činjenica da osjećam odbojnost prema mraku (prevladivu) slijedi iz toga da sam dobro evolucijski opremljen. Obrat te činjenice je pogreška, no da nije, iz toga bi slijedilo da ću vjerojatno duže živjeti.

"Izgleda da sam ja postao poremecen."

Da, moguće. No nemoj to gledati iz loše perspektive: jednostanične bakterije (ne sve, naravno) su, kroz evoluciju, postajale čovjekom mutacijama: a mutacija je poremečaj. Istina je da je češće poremečaj loš nego dobar; no također je i osnova evolucije.

Luka kaže...

Ponovno radiš grešku koju sam komentirao u prošlom postu; predlažem da ga ponovno pročitaš.

Luka kaže...

Iznenadio bi se koliko je čovjek sličan ostalim životinjama. Što se tiče potrebe: da, u teoriji je strah nepotreban. No tko ima tako snažnu moć rasuđivanja? Pogledaj samo broj grešaka koje si previdio u svojem postu: i dalje misliš da je strah nepotreban? Kako god pogledao, strah je korisna osobina; možda ne za bogokoliko sveznajuće biće: ali za nas, životinje, jest.

16 godina
neaktivan
Paranormalno

Ja se bojim mraka u zatvorenim prostorijama kad sam vani ne bojim se.

orks is made for two thing' fightin and winnning we are going smash hummies who listen to folk When in deadly danger, when beset by doubt, run in little circles, wave your arms and shout.
15 godina
neaktivan
Paranormalno

Meni se jako cesto dogada da vidim iste stvari po dva puta.

I to se tocno sjetim dana kad sam to sanjao ili mi se pricinilo.. Npr. prije tjedan dana sam "sanjao" to nesto, i prekjucer mi se dogodilo da pricam tocno u tu minutu, tocno kazem te stvari i tocno bude ista serija na tv-u.. strasno

To mi se dogada svaka 2 mjeseca i preplasi me xD

Cudno.. deja vu

Want me to Google that for you?
16 godina
Paranormalno

Ja sam vidio paranormalan krastavac, kiseli.

17 godina
neaktivan
itf4n kaže...

Nisam ja rekao da se nicega ne bojim, imam ja svoje strahove! Ali se ne bojim "djecjih" stvari! Cijela ova rasprava je sada pocela u vezi pojedinca od 18 godina koji je izjavio da ce ga biti strah i da ce tesko spavati nakon citanja ove teme! Ako je to normalno, onda nas je 90% mutirano (poremeceno) ovdje sto se ne slazemo sa slicnim izjavama i ne dijelimo strah sa navedenim pojedincem!

Imas svoje stajaliste, ja svoje...  Problem je kod tebe sto ne bodes da bi obranio direktno svoju teoriju vec da bi se dokazivao na forumu, ali naravno, kao i svi imas na to pravo! Proucavas detaljno neciji post, analiziras, trazis kontroverze, izvlacis rijeci, svaka cast na trudu. Malo i pametujes, sto opet govori o tebi da si dosta samouvjeren (bolje nego manjak samopouzdanja) sto upucuje da srljas u nepoznato sa hrabroscu, prevladavajuci strah, sto znaci da si i ti mutiran na svoj nacin, poremecen!;D Znas, tko bode biva uboden zato onaj tko ima strah ne bode vec strahuje i prezivi!

Meni strah ne treba, da sam ga imao u mjeri koliko ti navodno imas mozda danas ne bih bio ziv a sigurno ne bih imao neke stvari koje sam si sam u zivotu izborio! Kad se vec usporedujemo sa zivotinjama, lav kukavica nece nikada izazvati alfa muzjaka na dvoboj jer je srah jaci od njega, vec ce crknuti sam i nece imati potomaka! Student kukavica nikada nece probati isfektati profesora 1 bod koliko mu nedostaje da polozi predmet vec ce otici kuci plakati i propasti na fakultetu! Covjek koji ide pred investitore sa idejom nikada tu ideju nece ostvariti ako ne pobjedi strah izlaganja pred "jačim" ljudima od njega vec ce zatrokirati ili uopce nece niti doci d izlaganja!

...Vidis i sam da svaka teza ima protutezu. Molim dalje bez vrijedanja i niskih udaraca. Mislim da smo oboje donekle u pravu, samo znam da je tebi tesko prihvatiti da nisi apsolutni pobjednik, sto govori puno o tebi, o tvojoj arogantnosti (po meni puuuuuno opasnijoj stvari od hrabrosti u mraku)! Samo mi je smijesno da nista od toga sto si rekao nije direkt od tebe jer si ogranicen na opce prihvacena misljenja, sve sam to vec cuo! :D

16 godina
protjeran
I.Kk kaže...

Ja se bojim mraka u zatvorenim prostorijama kad sam vani ne bojim se.

Fobija :))

TONY
17 godina
Luka kaže...
Nisam ja rekao da se nicega ne bojim, imam ja svoje strahove! Ali se ne bojim "djecjih" stvari! Cijela ova rasprava je sada pocela u vezi pojedinca od 18 godina koji je izjavio da ce ga biti strah i da ce tesko spavati nakon citanja ove teme! Ako je to normalno, onda nas je 90% mutirano (poremeceno) ovdje sto se ne slazemo sa slicnim izjavama i ne dijelimo strah sa navedenim pojedincem!

I, što je loše u tome što si mutirao? :D

Nemoj zaboraviti da si ti sam jedna jako mutirana bakterija; vjerojatno ti nije žao zbog toga.

Luka kaže...

Problem je kod tebe sto ne bodes da bi obranio direktno svoju teoriju vec da bi se dokazivao na forumu, ali naravno, kao i svi imas na to pravo! Proucavas detaljno neciji post, analiziras, trazis kontroverze, izvlacis rijeci, svaka cast na trudu. Malo i pametujes, sto opet govori o tebi da si dosta samouvjeren (bolje nego manjak samopouzdanja) sto upucuje da srljas u nepoznato sa hrabroscu, prevladavajuci strah, sto znaci da si i ti mutiran na svoj nacin, poremecen!;D Znas, tko bode biva uboden zato onaj tko ima strah ne bode vec strahuje i prezivi!

Bodem?

Nisam primjetio da imam želju samodokazivanja, na forumu. No ako stvarno to misliš, molio bih te da me uputiš gdje i kako to radim - doista ne nalazim takvog sadržaja u svojim postovima!

Kažeš da proučavam, analiziram... post - zar ne bih trebao? Baš me zanima: što ti radiš s postovima? Pogledaš autora pa pogađaš što je napisao?

Ostatak ovog dijela tvog posta (srljanje u nepoznato? gdje li sam to napravio?) mi je isuviše nejasan, pa ga neću komentirati. Što se tiče mojih mutacija, neznam imaju li veze s onime o čemu pričaš; no zasigurno ih imam. Čovjek je prilično kompleksno biće, pa je velika vjerojatnost da je barem negdje mutirao.

Luka kaže...

Meni strah ne treba, da sam ga imao u mjeri koliko ti navodno imas mozda danas ne bih bio ziv a sigurno ne bih imao neke stvari koje sam si sam u zivotu izborio! Kad se vec usporedujemo sa zivotinjama, lav kukavica nece nikada izazvati alfa muzjaka na dvoboj jer je srah jaci od njega, vec ce crknuti sam i nece imati potomaka! Student kukavica nikada nece probati isfektati profesora 1 bod koliko mu nedostaje da polozi predmet vec ce otici kuci plakati i propasti na fakultetu! Covjek koji ide pred investitore sa idejom nikada tu ideju nece ostvariti ako ne pobjedi strah izlaganja pred "jačim" ljudima od njega vec ce zatrokirati ili uopce nece niti doci d izlaganja!

Izgleda mi da (3. put) radiš istu grešku. Predložio bih da ponovno preispitaš svoje shvaćanje riječi hrabrosti.

Luka kaže...

...Vidis i sam da svaka teza ima protutezu. Molim dalje bez vrijedanja i niskih udaraca. Mislim da smo oboje donekle u pravu, samo znam da je tebi tesko prihvatiti da nisi apsolutni pobjednik, sto govori puno o tebi, o tvojoj arogantnosti (po meni puuuuuno opasnijoj stvari od hrabrosti u mraku)! Samo mi je smijesno da nista od toga sto si rekao nije direkt od tebe jer si ogranicen na opce prihvacena misljenja, sve sam to vec cuo! :D

Svaka teza ima protutezu - je li to doista argument za nešto? Kažem li "0 = 0", ima li to "protutezu"? (ako i ima - iako je, vjerujem, takva nezamisliva ljudima - možeš li na temelju toga zaključiti da svaka postavka ima protuprimjer?)

Što se tiče tvojih dodatnih zaključaka o meni, izgledaju mi prilično neralno. Kako sam ja subjektivan prema sebi, jedini način da to pokažeš (ako ne, to su prazne riječi) je da dadeš citat, izjavu ili nešto iz čega se to može zaključiti. Nemam namjeru trošiti vrijeme na flejmanje - ako je to ono što pokušavaš započeti (utoliko neću dalje komentirati tvoje izjave o meni).

16 godina
Paranormalno

16 godina
neaktivan
Paranormalno

Ovako. Ovo se dogodilo oko 2:40. Sada sam došao doma i odlučio podijeliti s vama.

Dok sam se vraćao kući s mamom, stali smo kod bankomata. Kraj bankomata je govornica, i dok je moja mama radila na bankomatu, ja sam čekao da dovrši i u tom trenutku gledao u govornicu. Odjednom se na (do sada ugašenom) ekranu prikazalo:

PRIČEKAJTE MOLIM
  ŠALJEM PODATKE

A iz slušalice se čuo ton slobodnog biranja (kao kad dignete slušalicu), i nakon toga se čulo upisivanje brojeva (u pravilnim razmacima, kao kad pozovete nekoga iz imenika sa novijeg telefona i onda automatski otipka broj). Opet su bili neki zvukovi, kao nekakvo šuškanje, ali nisam uspio razaznati jer je bankomat pištao. Nisam uspio ni izbrojati broj "utipkanih" brojeva, ali bilo je negdje 7-9.

Uglavnom, govornica se aktivirala sama od sebe u trenutku kad sam gledao u nju (nisam je ni dotaknuo), i "pozvala" nekog. WTF?

Google is your friend. Use Google before asking dumb questions.
16 godina
neaktivan
Alex55 kaže...

A da to mama nije utipkivala svotu novaca i pin u bankomat? Smijeh

LOL, naravno da nije. Zvuk je izlazio iz slušalice i prikazivao se tekst na zaslonu govornice, osim toga bankomat proizvodi sasvim drugačije zvukove.

Google is your friend. Use Google before asking dumb questions.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice