Paranormalno

poruka: 2.052
|
čitano: 435.864
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Paranormalno

i see dead peoplePlač

I would love to change the world, but they won't give me the source code
16 godina
neaktivan
Paranormalno

Ljudi evo ja sam nedavno sanjao utakmicu izmedu Fulhama i Man. City-a i uglavnom ja sanjam da sam se na tu tekmu kladio i pratio u kladionici(tocno znam u kojoj) rezultat i tekma je zavrsila 1:3 znaci pobjeda man. city-a. i bas sam gledao na netu sljedeca tekma je 20. ozujka 2010. pa tko vjeruje neka proba okladom kad dode vrijeme za to.

Evo cekam 20.ozujak pa onda da vidim!

15 godina
neaktivan
RE: Paranormalno
Raptoxx kaže...

Ljudi evo ja sam nedavno sanjao utakmicu izmedu Fulhama i Man. City-a i uglavnom ja sanjam da sam se na tu tekmu kladio i pratio u kladionici(tocno znam u kojoj) rezultat i tekma je zavrsila 1:3 znaci pobjeda man. city-a. i bas sam gledao na netu sljedeca tekma je 20. ozujka 2010. pa tko vjeruje neka proba okladom kad dode vrijeme za to.

Evo cekam 20.ozujak pa onda da vidim!

držim fige

I would love to change the world, but they won't give me the source code
16 godina
protjeran
Paranormalno

Ajde sta se tema ugasila Plač.

Za volanom guja a u krevetu oluja!
16 godina
neaktivan
CAPETAN PRICE kaže...

Nikome više čudovišta ne šetaju po kući.

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!! Dao joj je dvanaest ruža i jednu umjetnu.
16 godina
protjeran
BannedOnThisForum kaže...
CAPETAN PRICE kaže...

Nikome više čudovišta ne šetaju po kući.

Kako lazes,jucer u mene bilo jedno.Vako je bilo izlazim ja iz kuce kad ono ispred praga lezi jedan mali zeleni.Probudi ja njega a oci mu plave a glava ko cocin bubanj,i kazem ja njemu da ode.On nece,i onda ja pusti kera i zeleni pobjeze.Namigiva

Za volanom guja a u krevetu oluja!
15 godina
neaktivan

e takvu i ja imam! Jedna je jedina i u 90% slučajeva se tak ugasi na par sekundi baš dok ja prolazim! Sumnjam da HEP špara struju jer te žarulje imau predpaljenje, tak da za paljenje potroši puuuno više struje neg kaj ušpara u nekolko sekundi! Uglavnim, neko vrijeme sam izbjegaval taj prolaz baš zbog toga! A ta bandera je u pješačkom prolazu, prva do crkve, ne znam dal to ima kakve veze... Možda se Bog trudi preobratit me:-)

16 godina
neaktivan
Paranormalno

prošli tjedan smo imali kolinje, i tako prikoljem ja dve krmače, pustim krv za krvavice i uzmem brener da ju popalim jer najviše mrzim špek sa dlakama i tako sve normalno bilo...

i sada idem spavati malo pripit od rakijice i sanjam kako moram raditi čvarke rano ujutro dok mi kolega napravi prezgušt i hladetinu

i probudim se ja ujutro i vidim GOTOVE čvarke na stolu i ništa mi jasno...

ali znam da ih nisam ja radio jer ih uvijek jače stisnem i ubacim malo luka i paprike i malo mesa od papaka...

i pitam tko je napravio čvarke i svi kažu da nisu i da ne znaju tko je napravio čvarke...

zbilja sam se prestrašio, a šta će tek sutra biti kada ćemo čistiti crijeva za kobase i speći jetrica sa jezikom na naglo.....

16 godina
protjeran
the economist kaže...

prošli tjedan smo imali kolinje, i tako prikoljem ja dve krmače, pustim krv za krvavice i uzmem brener da ju popalim jer najviše mrzim špek sa dlakama i tako sve normalno bilo...

i sada idem spavati malo pripit od rakijice i sanjam kako moram raditi čvarke rano ujutro dok mi kolega napravi prezgušt i hladetinu

i probudim se ja ujutro i vidim GOTOVE čvarke na stolu i ništa mi jasno...

ali znam da ih nisam ja radio jer ih uvijek jače stisnem i ubacim malo luka i paprike i malo mesa od papaka...

i pitam tko je napravio čvarke i svi kažu da nisu i da ne znaju tko je napravio čvarke...

zbilja sam se prestrašio, a šta će tek sutra biti kada ćemo čistiti crijeva za kobase i speći jetrica sa jezikom na naglo.....

haha jesu bar fini

BUCKETHEAD
15 godina
protjeran
Paranormalno

ma ko vjeruje njemu se i dešava, meni se nikad ništa nije desilo,

na mjestu di sam prije živio ljudi su tvrdili da u jednoj zapuštenoj kuči svašta ima, prespavo sam tamo sam noč za okladu i ništa

mogao bi mrtav hladan prespavati noč na klupici sred groblja...

kakvo paranormalno, sve je to u vašim glavama

ako ču ja bit opterečen nekim duhovima, normalno da ču ih vidit i čut.....

15 godina
neaktivan
Hahahah, ovaj post sa krmacama me slomio xD

Citao sam da je taj film Paranormal Activity jedan od strasnijih horora, nisam se nijedamput strzo, cak ni cura koja se zasere na svaku sitnicu..
Dok sam recimo nakon Teksaskog masakra motornom pilom satima cuo zvuk motorke..
15 godina
protjeran
sliver kaže...

Citao sam da je taj film Paranormal Activity jedan od strasnijih horora, nisam se nijedamput strzo, cak ni cura koja se zasere na svaku sitnicu..

i ja razmišljam skinuti taj film, dal to valja pogledati ?

dosta njih priča da je bez veze i da nema veze sa horrorom i stravom, a drugi tvrde upravo suprotno ?

16 godina
protjeran
sliver kaže...

haha meni bas obrnuto tih sa motorkama i koljaca se ne bojim a na paranormal sam se usro poslje filma (kod frenda gledo do 4 ujutro) pa onda pjeske doma...

mindstorm...pogledaj film meni je dobar ak ti se svidi pogledaj i blair witch project

BUCKETHEAD
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.1.2010 12:17 (hrvatskafarkasevec).
15 godina
neaktivan
Paranormalno
dobar je al ovisi koja verzija, čini mi se da je verzija iz 2006. strašnija od one iz 2003., al to je subjektivno sve.. pogledaj pa javi dojmove :D

paranormal activity gledaš sa distance onak s te kamere i sve mi izgleda tak nerealno, ko da si odvojen skroz od svega toga..
a i scene nisu uopće strašne, neki koraci, lupetanje, naišo sam na 2. kraj kad baci mikaha iz mraka na kameru i onak promjeni lice u demonsko, to me prepalo čak i po danu xD
17 godina
Paranormalno

I see dead pixels Plač  Smijeh

Down goes the window, out goes the heat!
16 godina
neaktivan
Paranormalno

Ljudi moji ja u zadnje vrijeme viđam nešto kao sjena samo to leti u zraku i pogledam prema tome ono što prije nestane.Da li se to meni samoo čini ili šta?

17 godina
protjeran
Paranormalno

Ne čini ti se.

http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=125264
16 godina
neaktivan
doxy kaže...

Ne čini ti se.

Obrazloži.

17 godina
protjeran
fareee kaže...
doxy kaže...

Ne čini ti se.

Obrazloži.

Lol, bolje ne. Ima specijalaca na forumu. Na pp ti pošaljem.

http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=125264
17 godina
moderator
fareee kaže...
doxy kaže...

Ne čini ti se.

Obrazloži.

Imas mrlju na oku. Smijeh

16 godina
neaktivan
fareee kaže...

Ljudi moji ja u zadnje vrijeme viđam nešto kao sjena samo to leti u zraku i pogledam prema tome ono što prije nestane.Da li se to meni samoo čini ili šta?

Casper

Fućkaj ga!
16 godina
protjeran
Paranormalno

Meni je paranormalno jer ne mogu sanjat nikad u zivotu u zadnjih 5 god nisam sanjo san ni nocnu  moru.....

TONY
16 godina
neaktivan
Paranormalno

Jel imate osjecaj nekad kao da prozivljavate nesto sto ste vec prozivjeli, a zapravo mozda se to i nije dogodilo dva puta ??

Apple iPhone 3G 8GB
16 godina
protjeran
lg-viewty kaže...

Jel imate osjecaj nekad kao da prozivljavate nesto sto ste vec prozivjeli, a zapravo mozda se to i nije dogodilo dva puta ??

To je znanstveno objašnjeno. Nisam siguran ali dolazi do nekakve greške u mozgu pa ti se čini da se nešto već dogodilo iako to vidiš prvi put.

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
17 godina
neaktivan
Paranormalno

Osobno nisam imao nekih sličnih situacija možda neke stvari kad sam bio jako mali ali sam poslje skužio da sam sve umislio. Ali moja sestra je doživjela nešto neobično. Inače se dosta boji horor filmova ali ovo je bilo zapravo kako ona tvrdi. Naime ležala je u krevetu i dok je spavala imala je osjećaj da je netko promatra. Probudila se i vidjela je da neko stoji pored nje... Pokrila se preko glave i počela vrištat... Nakon nekog vremena se otkrila i vidjela je da su vrata od sobe otvorena, a ona ih je zatvorila prije spavanja. Također neke stvari u sobi su bile pomjerene. Ujutro je pitala mamu zašto nije došla gore na kat kada je čula da vrišti. Mama je rekla da nije ništa čula, i rekla joj je da je sigurno sanjala. Sestra kaže da je bila budna i da je dokaz otvorena vrata i stvari drugačije razmještene po sobi

16 godina
neaktivan
APazinjan kaže...
lg-viewty kaže...

To je znanstveno objašnjeno. Nisam siguran ali dolazi do nekakve greške u mozgu pa ti se čini da se nešto već dogodilo iako to vidiš prvi put.

daj mi to nekak dokazi..neki link ili nesto

bas me to zanima :)

Apple iPhone 3G 8GB
16 godina
protjeran
lg-viewty kaže...
APazinjan kaže...
lg-viewty kaže...

daj mi to nekak dokazi..neki link ili nesto

bas me to zanima :)

LINK

Ukratko, lijeva polovica mozga milisekundu sporije registrira podražaj od desne...

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
17 godina
ParaNO1d kaže...

Osobno nisam imao nekih sličnih situacija možda neke stvari kad sam bio jako mali ali sam poslje skužio da sam sve umislio. Ali moja sestra je doživjela nešto neobično. Inače se dosta boji horor filmova ali ovo je bilo zapravo kako ona tvrdi. Naime ležala je u krevetu i dok je spavala imala je osjećaj da je netko promatra. Probudila se i vidjela je da neko stoji pored nje... Pokrila se preko glave i počela vrištat... Nakon nekog vremena se otkrila i vidjela je da su vrata od sobe otvorena, a ona ih je zatvorila prije spavanja. Također neke stvari u sobi su bile pomjerene. Ujutro je pitala mamu zašto nije došla gore na kat kada je čula da vrišti. Mama je rekla da nije ništa čula, i rekla joj je da je sigurno sanjala. Sestra kaže da je bila budna i da je dokaz otvorena vrata i stvari drugačije razmještene po sobi

Aha, to se ponekad dogodi u trenutku prelaska iz sna u javu. Osim što su moguće halucinacije, i cijelo tjelo je paralizirano... nemali broj puta su za to optuživani jadni izvanzemaljci.

The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.
16 godina
protjeran
Paranormalno

Deja vu...

TONY
16 godina
neaktivan
itf4n kaže...
ParaNO1d kaže...

Aha, to se ponekad dogodi u trenutku prelaska iz sna u javu. Osim što su moguće halucinacije, i cijelo tjelo je paralizirano... nemali broj puta su za to optuživani jadni izvanzemaljci.

Ignorancija je blaženstvo,ja se ne bojim nikog izvanzemaljca osim onih malih sivih,iz nekog razloga njihov izgled me toliko straši da uvijek porkrijem oči kad znam da ću ih viditi na televiziji ili na slici,pokušavam što manje misliti na njih.

orks is made for two thing' fightin and winnning we are going smash hummies who listen to folk When in deadly danger, when beset by doubt, run in little circles, wave your arms and shout.
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.2.2010 23:01 (I.Kk).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice