Koji vam se od ovih najviše sviđa? Nemogu se odlučiti između Infiltrator i Luminous modela, pa vas molim za savjet.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nosim ga već prilično dugo - ima sigurno šest do sedam godina otkako sam ga počeo nositi.
Dosad sam promijenio dva sata, trenutno imam ovaj, skroz isti model. Prilično sam zadovoljan s njim, izdržljiv je i kvalitetne, robusne izrade.
http://www.vladusic.hr/casio/velike/casio_dscf0028.htm
Evo lijepo našao al 700kn....roditelji nagovoreni!!! :D
čudo isusovo, nagovaraju se ovih dana brzo....za iphone 4 mi je trebalo minut i pristali su....evo sad za sat....slijedeče idemo na iPad :D
Gdje si se ti nakrao love da mi je znati... Jadni roditelji s takvim troškali sinom
a šta češ....moram sad nakupovat kad imam prilike....
Koji vam se od ovih najviše sviđa? Nemogu se odlučiti između Infiltrator i Luminous modela, pa vas molim za savjet.
Imaš takvih satova po svim pijacama, ja ovo ne bih kupovao na neviđeno
http://www.ebay.com/itm/INFANTRY-Luminous-Date-Week-Black-Sport-Steel-Men-Watch-/360379650940?pt=Wristwatches&var=&hash=item92aff29256
Pa googlao sam baš malo i nigdje ne mogu naći njihovu web stranicu. Imaju facebook stranicu na kojoj piše da je ovo njihov služben način prodaje i da je to njihov ebay store. Uostalom ima dobar feedback i top-rated seller je. Sve da mi i uvale mačka u vreći postoji dispute.
edit: na kakvim pijacama, ja ih nisam vidio.
http://www.ebay.com/itm/INFANTRY-Luminous-Date-Week-Black-Sport-Steel-Men-Watch-/360379650940?pt=Wristwatches&var=&hash=item92aff29256
Pa googlao sam baš malo i nigdje ne mogu naći njihovu web stranicu. Imaju facebook stranicu na kojoj piše da je ovo njihov služben način prodaje i da je to njihov ebay store. Uostalom ima dobar feedback i top-rated seller je. Sve da mi i uvale mačka u vreći postoji dispute.
edit: na kakvim pijacama, ja ih nisam vidio.
Tvoji su novci, radi s njima sta hoces U ovakve satove se ubacuju obicni japanski quartz mehanizmi, koje ima svaki onaj "rolex" s pijace... Dizajn im je dobar ali kvaliteta mehanizma im je upitna
Tvoji su novci, radi s njima sta hoces U ovakve satove se ubacuju obicni japanski quartz mehanizmi, koje ima svaki onaj "rolex" s pijace... Dizajn im je dobar ali kvaliteta mehanizma im je upitna
Ja mislim da se to zove "Folex" :D
A gledajte u ovog lika s you tubea kolekcije satova :
Nosim Darvil (ne znam model). Kupio za ~800kn.
Ne znam koja je oznaka modela, uslikao sam ga sam.
Slika (prevelika je pa ne mogu uploadat).
Iznenađen sam kako izgleda oštećeno. Pao sam i razbio ga (popucalo staklo i odvojile se kazaljke, bio je na popravku), ali ovo se ne vidi golim okom. Inače sat je odličan, te izgleda lijepo (barem meni).
Ovaj "Jaques Lemans" izgleda predobro
Ovaj "Jaques Lemans" izgleda predobro
Slažem se .

Rolex je među satovima kao "peglica" među autima. Vjeruj mi da iz glave mogu nabrojati milijun boljih satova od "seljačkih rolexa". Recimo Patek Philippe ili Audemars Piquet
Rolex je među satovima kao "peglica" među autima. Vjeruj mi da iz glave mogu nabrojati milijun boljih satova od "seljačkih rolexa". Recimo Patek Philippe ili Audemars Piquet
Živa istina, a di su oni za koje mi nismo ni čuli...

Da imam sat tocnije Casio Sea Pathfinder Tough Solar SPS201 koji sam prije par godina platio 999kn. I radi ko nov sa 1-2 ogrebotine.
Rolex je medu satovima kao Mercedes među automobilima... A Patek je kao Rolls Royce....
ovo je sat koji se kupuje kad se obogati :
a sta su onda Panerai, Tag Heuer, Hublot, Breitling ? AMG ili Brabus valjda
Ima ih još hrpa:Constantin Vacheron, Lange & Sohne, Jaeger-LeCoultre...
a sta su onda Panerai, Tag Heuer, Hublot, Breitling ? AMG ili Brabus valjda
Breitling spada u avione a ovo ostalo su Tomosi
Ima ih još hrpa:Constantin Vacheron, Lange & Sohne, Jaeger-LeCoultre...
da , ali ti usporedi cijenu entry modela rolexa i vacheron constantina... zato sam i napisao da je rolex kao mercedes kod automobila ( kvalitetan i postoji nada da ces ga nekad moci sebi kupiti ) . Lange & sohne mozes jedino kupiti ako ti je tata Sanader (ili neki drugi HDZ-ovac)...
ja vise volim ove komercijalne skupe satove XD postoji nada da ces si ih jednom mozda moci priustiti, a obicnim smrtnicima ionako nije jasno koja je razlika između seika 5 i panerai-ja jednog (ne vrijeđam nikog, Seiko je odlican sat)
Imam ga od 1997. samo jednom mijenjao bateriju :)
ja slicnog Ironyja, samo iz 99-te. i ja sam prije koju godinu tek promjenio bateriju. odlicni su!
stigao u petak :D
samo fejk, naravno :D
šta je to?