trebam bežični net. sad me zanima koji je najpovoljniji ,ali i da ima pokrivenost. da li mi je dosta 5 ili 10 gb ??? imam kod kuće flat i mogu skidati-znači treba mi samo za surfanje ,mail itd. da li se može surfati cijeli mjesec ,koristiti fejs-koliko on troši itd ? koji browser najmanje otvara slike reklame itd ? hval apuno
Vip mobilni net-savjet molim
- poruka: 7
- |
- čitano: 5.302
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
trebam bežični net. sad me zanima koji je najpovoljniji ,ali i da ima pokrivenost. da li mi je dosta 5 ili 10 gb ??? imam kod kuće flat i mogu skidati-znači treba mi samo za surfanje ,mail itd. da li se može surfati cijeli mjesec ,koristiti fejs-koliko on troši itd ? koji browser najmanje otvara slike reklame itd ? hval apuno
Reci nam lokaciju da znamo reći o pokrivenosti i kvaliteti signala.
Meni je 10 gb bilo sasvim dosta za prilično intezivno (10-ak sati) surfanje cijeli mjesec i igranje dote 4-5 puta tjedno po oko 2 sata.
Najbolje ti je ići na carnet opciju jer su cijene duplo jeftinije, naravno samo ako si student. 10gb košta oko 150kn.
osijek,ali imam vikendicu bogu iza nogu pa ima slab signal i mobitel tamo. ima sada neka akcija vip podatkovni 10 gb je 150 kn ,a to student-kažu može učenik,rodjak itd . kao i sve u hr nažalost
ja sam u os...i odličan mi je signal... imam 10gb...i provedem dnevno 6-8h online..i na kraju mjeseca mi još i ostane, pa si skidam glazbu
osijek,ali imam vikendicu bogu iza nogu pa ima slab signal i mobitel tamo. ima sada neka akcija vip podatkovni 10 gb je 150 kn ,a to student-kažu može učenik,rodjak itd . kao i sve u hr nažalost
Najbolje ti je uzeti od nekoga ako netko od prijatelja/rodbine ima pa provjeriti signal i brzinu.
Savjetujem da ako nekog od tvog prijatelja ili susjed koji ima usb stick od Vipa pa ispitaš kako hvata signala najčešće ima EDGE i UMTS jer ako kod tebe hvata UMTS onda ti odgovara na 5gb, 10Gb i flat tarifu a kod EDGE i najbolje da uzme na 1Gb a kod 5gb jako teško doći do njega pa onda bezveze pun povca za bacanje. Tako i ja imam na pretplati a kako je kod mene selo a signal je na pet crtice na EDGE a na UMTS jedna crtica. Ja sam na EDGE pa se jedva stižem do 1gb a u ožuljku potrošio do 600mb. A kod mene zadovoljan sam s signalom na EDGE dovoljno brz da se učita bilo koja stranica, pišem mail, pa pišem i na forumu i tako isto i na facebooku. Zato ispitaj što prije i znat ćeš na čemu si.
sve bih ja to imao da imam od koga posuditi. toliko znam i sam. ali hvala na odgovorima. razmišljam da uzmem onaj od tele 2,probam pa onda pređem na ugovor ili slično...