Vip mobilni net-savjet molim

poruka: 7
|
čitano: 5.302
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Vip mobilni net-savjet molim

trebam bežični net. sad me zanima koji je najpovoljniji ,ali i da ima pokrivenost. da li mi je dosta 5 ili 10 gb ??? imam kod kuće flat i mogu skidati-znači treba mi samo za surfanje ,mail itd. da li se može surfati cijeli mjesec ,koristiti fejs-koliko on troši itd ? koji browser najmanje otvara slike reklame itd ? hval apuno

Z

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Vip mobilni net-savjet molim
opcom kaže...

trebam bežični net. sad me zanima koji je najpovoljniji ,ali i da ima pokrivenost. da li mi je dosta 5 ili 10 gb ??? imam kod kuće flat i mogu skidati-znači treba mi samo za surfanje ,mail itd. da li se može surfati cijeli mjesec ,koristiti fejs-koliko on troši itd ? koji browser najmanje otvara slike reklame itd ? hval apuno

Reci nam lokaciju da znamo reći o pokrivenosti i kvaliteti signala.

Meni je 10 gb bilo sasvim dosta za prilično intezivno (10-ak sati) surfanje cijeli mjesec i igranje dote 4-5 puta tjedno po oko 2 sata.

Najbolje ti je ići na carnet opciju jer su cijene duplo jeftinije, naravno samo ako si student. 10gb košta oko 150kn.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.4.2010 10:10 (wyks).
16 godina
protjeran

osijek,ali imam vikendicu bogu iza nogu pa ima slab signal i mobitel tamo. ima sada neka akcija vip podatkovni 10 gb je 150 kn ,a to student-kažu može učenik,rodjak itd . kao i sve u hr nažalost

Z
14 godina
neaktivan

ja sam u os...i odličan mi je signal... imam 10gb...i provedem dnevno 6-8h online..i na kraju mjeseca mi još i ostane, pa si skidam glazbu Cool

16 godina
opcom kaže...

osijek,ali imam vikendicu bogu iza nogu pa ima slab signal i mobitel tamo. ima sada neka akcija vip podatkovni 10 gb je 150 kn ,a to student-kažu može učenik,rodjak itd . kao i sve u hr nažalost

Najbolje ti je uzeti od nekoga ako netko od prijatelja/rodbine ima pa provjeriti signal i brzinu.

15 godina
neaktivan

Savjetujem da ako nekog od tvog prijatelja ili susjed koji ima usb stick od Vipa pa ispitaš kako hvata signala najčešće ima EDGE i UMTS jer ako kod tebe hvata UMTS onda ti odgovara na 5gb, 10Gb i flat tarifu a kod EDGE i najbolje da uzme na 1Gb a kod 5gb jako teško doći do njega pa onda bezveze pun povca za bacanje. Tako i ja imam na pretplati a kako je kod mene selo a signal je na pet crtice na EDGE a na UMTS jedna crtica. Ja sam na EDGE pa se jedva stižem do 1gb a u ožuljku potrošio do 600mb. A kod mene zadovoljan sam s signalom na EDGE dovoljno brz da se učita bilo koja stranica, pišem mail, pa pišem  i na forumu i tako isto i na facebooku.  Zato ispitaj što prije i znat ćeš na čemu si. Cool

Nenad
16 godina
protjeran

sve bih ja to imao da imam od koga posuditi. toliko znam i sam. ali hvala na odgovorima. razmišljam da uzmem onaj od tele 2,probam pa onda pređem na ugovor ili slično...

Z
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice