TF2 server is not responding

poruka: 3
|
čitano: 2.521
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

prije par dana sam preko Steama uzea Team Fortress 2 i idem se spojit na srever kad izadje mi poruka "server is not responding" i nemogu se na nikoji server spojit. Odem pogledat na google o cemu se radi kad ono ne otvara Google tj. firefox nemoze otvorit nijednu stranicu. Ni steam mi nije spojen jedino radi (skida) uTorrent...
odspojim d-linkov usb wireless adapter i ponovno sve radi... pokusam se spojit na server i radi ... kasnije zelim (dok sam josh na ovome serveru) promjenit drugi i ponovno ista prica... u cemu je problem ? pomagajte !!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Probaj na create a server napravit svoj,pa nakon minutu izić,i onda na neki drugi....

djevice,padobranci i mineri griješe samo jednom! Quote(opifex):"Ne upustaj se u raspravu sa budalama;prvo ce te spustiti na svoj nivo pa dotuci svojim iskustvom..."
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

igram tf2 još kad je bio u pre-load verziji i imam isti problem i možeš ga rješiti - kupnjom novog routera.

pretpostavljam da je router koji imaš smeće dobiveno u nekom t-com aranžmanu.

kako router dobije naredbu da refresha 10000 servera odjednom, jadan se zbrejka i na neko vrijeme ti krepa i cijela internet konekcija, makar "svječice" na routeru pokazuju da je spojen. ne događa se svaki put, ali eto... dogodi se. pretpostavljam da je to problem.

pomoglo je ako sam refreshao servere dok sam već ušao u igru, znači ne izvana, a najbolje se spojiti preko nekog frienda na steamu, tada nikad ne brejka.

P.S.

ako igraš tf2:

joinaj

http://tf2croatia.ej.am/forum/index.php - tf2 croatia forum

i

"TeamFortress 2 Croatia" grupu na steamu.

hf. :)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice