T-Com Internet izdvojena tema

poruka: 19.965
|
čitano: 7.111.100
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
T-Com ADSL ; nove brzine/cijene, ima li naznaka?
..upravo testirao...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: T-Com ADSL ; nove brzine/cijene, ima li nazn

200GB? Toliko na sadašnjoj brzini ne mogu prenijeti niti da svih 30 dana skidam torrente max brzinom

A i kod mene na adsl-u je upload 256kbps, a ne 1mbps

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
15 godina

a neznam, moji rezultati su ovi, malo je brzina veca u odnosu na prije, al ping nikada nije bio visi od 15

btw. nisam iz grada vec sam s sela, tako da bi onome ko zivi u gradu trebalo biti isto tako ili cak i bolje (moja pretpostavka)

[url=http://profile.xfire.com/igorrasic][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/2/igorrasic.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.7.2012 22:54 (Rasho).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
segregator kaže...

200GB? Toliko na sadašnjoj brzini ne mogu prenijeti niti da svih 30 dana skidam torrente max brzinom

A i kod mene na adsl-u je upload 256kbps, a ne 1mbps

I tamo ti kod uploada ne garantiraju tu brzinu, pise od 0.5 mbps do 1 mbps, a svi znamo sto to u praksi znaci... to je sto se tice adsl-a. Sto se tice vdsla-a, onda ti mogu garantiraju punu brzinu (al ne pise od koje).

Ja lako skinem oko 200 GB na 4mbit vezi, jest da u zadnje vrijeme ne potrosim niti priblizno toliko (eventualno nekih 100-tinjak max, ma pretjerujem i s ovim)... no, da imam VDSL ili FTTH itekako znam na sto bih trosio GB tako da bi vrlo vrlo lako mogao prekoraciti, jos bih uz to i brze prekoracio kada bi brzine bile bolje xD.

klik

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.7.2012 22:55 (lovac82).
17 godina

Ajd dobro, ubijedili ste me. A već sam bio ljut jer sam mislio da je u Njemačkoj bolje

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
16 godina

Bolji su alternativci, ali t-com suxa i tamo..... s obzirom koliko su razvijeniji od nas, bas me i nije ocarala njihova t-com ponuda, vise me zabrinula jer kako mi mozemo ocekivati nesto bolje kada niti njima nije dobro...

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
lovac82 kaže...

Bolji su alternativci, ali t-com suxa i tamo..... s obzirom koliko su razvijeniji od nas, bas me i nije ocarala njihova t-com ponuda, vise me zabrinula jer kako mi mozemo ocekivati nesto bolje kada niti njima nije dobro...

Tako sam i ja mislio, a onda sam probao Metronet kao telefonskog providera

i glavom bez obzira se vratio na T-com :)

17 godina
Branimir82 kaže...

Ima li naznake o povećanju brzine/snižavanju cijena u Tcom ? Zadnji put su povisili brzinu 2009-e

Izgleda da dolazi tj uveli bu VDSL2 navodno će bit početak korištenja pred kraj 2012-e. valda (do 50-tak mbit down.) dok se čeka optika.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 21:42 (zvonac).
15 godina
neaktivan
zvonac kaže...

Izgleda da dolazi tj uveli bu VDSL2 navodno će bit početak korištenja pred kraj 2012-e. valda (do 50-tak mbit down.) dok se čeka optika.

Kako će se ta odluka reflektirati na cijene? Iako podržavam ulaganje u infrastrukture, smatram da će T-Com ovdje pokušati izvući para što više...

Kakve su cijene VDSL-a u drugim državama?

SDP ≠ HDZ
16 godina
zvonac kaže...
Branimir82 kaže...

Ima li naznake o povećanju brzine/snižavanju cijena u Tcom ? Zadnji put su povisili brzinu 2009-e

Gdje si to cuo? nema niti jedne teme, niti jednog clanka u novije vrijeme..... sve sto nadem je tamo iz 2007/08/09 kada se pricalo da nam dolazi VDSL ali nista od toga. Ima li sto novijeg datuma?

13 godina
protjeran

ma vidite cijena ljudi...... i da dođe vdsl2 bile bi cijene još više od ovoga što mi imamo...

17 godina

Naravno jeftinije neg kod nas, iskreno, nisam ni pratil, al baš bum bacil oko malo..

Zanima me koje bu bile cijene, neg daju 20/10, za ove cijene kaj sad iam na 4/256, i ok bu bilo{#}

Mada me optika više zanima, al vidim da zasad još niš od tog, nadam se da bude zaživila optika kod nas do 2015-e..

http://www.hakom.hr/default.aspx?id=116&subid=969

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 22:16 (zvonac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
YaGuy kaže...

ma vidite cijena ljudi...... i da dođe vdsl2 bile bi cijene još više od ovoga što mi imamo...

A di ti vidiš cijene?

13 godina
protjeran

govorim o ovome što sada imamo.....te su cijene ionako prenapuhane, još da dođe vdsl2 bile bi još veče cijene...

15 godina
neaktivan

Ja isto imam neko sitno povecanje brzine i smanjenje pinga. Is it possible da napokon nesto konkretno rade?

Kaj ce mi potpis kad ga ionak nitko nece gledat?!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

http://www.speedtest.net/result/2074723798.png

i meni nesto povecane brzine u zadnje vrijeme :D cini se da vjerojatno nesto rade napokon

Samobor je lepa varoš :))
16 godina

nikad mi nije bilo skoro 4.5 mb, šteta što nema domaći neki, nego moramo u Banja Luci testirat

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

I meni se brzina povečala sa 10 na 12 Mb {#} Nije puno, ali se primijeti 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Em... ekipa ne znam za vas al meni se povecava svaki dan brzina u zadnjih tjedan dana :D

EDIT: Proslo 5 Mbita! :D, dodao sliku :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.7.2012 16:30 (dj_chapz).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

Meni otkad sam ga uzeo uvijek isto :(

15 godina
neaktivan
segregator kaže...

Meni otkad sam ga uzeo uvijek isto :(

Meni je do nedavno uzasno stekalo sve i imo sam visoku latenciju pa sam im poslao mailcinu sa svime po spisku i prijetnjom da cu trazit raskid ugovora jer placam uslugu jako lose kvalitete. Nisam siguran ima li to veze s ovim :/

15 godina
za vas što kažete da su vam se povećale brzine, jeli vi to testirate nekoliko puta dok ne dođete do tog rezultata, ili su vam baš svaki put kad testirate takvi rezultati (4.8 mbit i sl.)?
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni je više puta ispalo iznad 4.5 iako on ga do samog kraja drži na 4.0X, i onda u zadnje 2-3 sekunde ode na skoro 5...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Meni varira do 6-7Mbit/s kako kad ujutro je 7Mbit/s navecer 6Mbit/s ali moram ugasiti Max TV zbog problema s propusnoti inace kad ga upalim onda je otprilike 3.15 Mbit/s

Smejem se a plače mi se,tražim lepu minu,minu da odletim u p**** materinu
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Koji je broj Službe za korisnike? Oprostite ako sam na krivom mjestu pitao...
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
15 godina
Suddenly Psychotic kaže...
Koji je broj Službe za korisnike? Oprostite ako sam na krivom mjestu pitao...

0800 9000

14 godina

Evo maloprije primjetih da nema sportskog paketa na maxtv-u a nije niti kraj mjeseca niti je istekla ugovorna obveza za taj paket. Inace je uzeto uz onu posebnu ponudu tijekom zime, 50% popusta te 1 dodatni paket besplatno ili se placao i on nesto malo, ne znam trenutno. Ako se ne varam taj je dodatni paket ogranicen na 6 mjeseci(ali mislim da nije jos proslo toliko). Svejedno mi nije jasno zasto mi je bas taj paket ostao pod ugovorom pod profilom na stranicama Moj telekom i necu valjda placati punu cijenu paketa koje su iskljucile.

Je li jos tko uzimao za vrijeme posebne ponude i kako vam je stanje sa paketima?

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.7.2012 1:14 (fighterZu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Blizi se kraju Javna rasprava: "Izmjena Standardne ponude veleprodajnog širokopojasnog pristupa"  (odnosno danas se zatvara u 14:00).....

klik

Ono sto nas konkretno zanima, zadnji komentari:

- Metronet ukratko..... suprotstavljaju se manjim brzinama i zalazu se za pristupacniji/dostupniji VDSL2 itd

- Optima ukratko..... protive se prijedlozima vezanim za VDSL2 tehonologiju:

Prvi: „Korisnik mora biti u kratkoj petlji, odnosno korisnička parica ne smije biti dulja od 1000m“

Drugi: „Zahtjev mora predstavljati novo uključenje, a usluge zahtijevaju pristupnu brzinu od najmanje 5 Mbit/s.“

END.... sve u svemu, nadam se da ce se ovo KONACNO VISE POKRENUTI jbmti....

EDIT:

Usput da pitam, gdje se moze naci popis centrala?

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.7.2012 9:51 (lovac82).
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Znam da je mozda glupo pitanje.pred 16 dana narucio sam adsl+mobitel(trenutna akcija),znam da je rok 30 dana da mi to sve pošalju,ali svugdje gdje sam čitao ljudi su dobili i adsl i mobitel za par dana,max 1 tjedan. Vec 2 put sam zvao pocetkom tjedna i 2 tjedna mi kazu potkraj tjedna, da bi mogao dobit,da je poslano.danas petak i jos nista. Jel zna netko preko koga oni to šalju i na koji način?

0 0 hvala 0
17 godina
zimicbz kaže...

Znam da je mozda glupo pitanje.pred 16 dana narucio sam adsl+mobitel(trenutna akcija),znam da je rok 30 dana da mi to sve pošalju,ali svugdje gdje sam čitao ljudi su dobili i adsl i mobitel za par dana,max 1 tjedan. Vec 2 put sam zvao pocetkom tjedna i 2 tjedna mi kazu potkraj tjedna, da bi mogao dobit,da je poslano.danas petak i jos nista. Jel zna netko preko koga oni to šalju i na koji način?

Ja sam na njihovim facebook stranicama vidio da ljudi čekaju i po 2 mjeseca, a ja sam prethodni mob na akciji (galaxy mini) dobio za 2 dana.

S druge strane, čekao sam skoro 20 dana da me prebace sa simpe na pretplatu a nekima to odrade brzo, tako da izgleda da je random,

kako ti se zalomi

Meni su poslali City Expressom

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.7.2012 14:14 (segregator).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice