T-Com Internet izdvojena tema

poruka: 19.965
|
čitano: 7.099.886
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: T-Com Internet

Pozz evo danas sam i ja zvao da mi dignu upload na 5mbit jesu to su napravili ali su mi morari promijeniti profil prije sam bio na 8b a sada sam na 17a pa jeli to dobro ili loše??

iako mi stoji u modemu da sada iman maju brzinu do 34mbit u downloadu a u uplodu oko 7.1mbit fala vam lijepa

15 godina
Rav3n kaže...

Evo mali update.

Znaci u petak putem fona podnjet zahtjev za VDSL-om. Danas jutros dosao router, prije pola sata aktiviran. :)

http://www.speedtest.net/result/4167469000.png

Edit: nece mi postavit sliku kak spada o.o

Tko dostavlja? Poštar ili neka služba za dostavu? Kod mene ruter nikako da dođe...

16 godina
T-Com Internet

Mislim da je Hrvatska posta. Iskreno probudio me covjek zvonio ko izbezumljen, kaze napatio se naci adresu :D. Pa nisam siguran jel bio HP al zuti je kombi bio tak da vjerujem da je HP

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
T-Com Internet

koji je ovo kurac dns sa SZK-om nikako nemogu dobit agenta , skretarica me baca simo tamo i neda mi opciju 0 za razgovor ! 

sve sam konbinacije isprobao , jesu sto mjenjali  il ? wtf ? 

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.2.2015 17:38 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nazovi s nekog mobitela koji nisi ostavio kao kontakt. Onda je drugaciji automat i moz do agenta.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
16 godina
4mal kaže...

koji je ovo kurac dns sa SZK-om nikako nemogu dobit agenta , skretarica me baca simo tamo i neda mi opciju 0 za razgovor ! 

Izgleda da si ih silovao preko telefona 

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
13 godina
neaktivan
4mal kaže...

Odabereš 'promjena detalja za dostavu računa'.Gamad pohlepna popuši to i tu ti uvjek daju agenta.

15 godina
T-Com Internet

netko je spominjao da ekipa koja je na 30mbps, treba imati upload 6mbps.. moj router pokazuje da ima 6mbps, ali speedtest.net kaže 3mbps.. je li moguće da je radi udaljenosti od centrale ili je t-com nešto zabrljao?

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.2.2015 20:24 (Rasho).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
T-Com Internet

Jucer ih zovem kaže mi tip nema sad mogucnosti za vdsl2 ali da zovem za koji mjesec, i još mi kaže udaljeni ste od centrale 3300m.

Zaključak tip nema pojma o cem prica i da se ne nadam? Jer kolko sam skužio vdsl ne funkcionira na više od 2km?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Rasho kaže...

netko je spominjao da ekipa koja je na 30mbps, treba imati upload 6mbps.. moj router pokazuje da ima 6mbps, ali speedtest.net kaže 3mbps.. je li moguće da je radi udaljenosti od centrale ili je t-com nešto zabrljao?

ako koristis voip on isto uzima upload , tako da su ti trebali pustiti oko 7-8 da bi imao tih 5 

17 godina
neaktivan
T-Com Internet

Da li vi koji imate 5Mbps upload na VDSL2 imate MaxTV? Meni su tako rekli da samo onima koji imaju maxtv puštaju navedenu upload brzinu.

Kupi mi majko kišobran da ne šetam po livadi bos.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Da iman maxtv ali prvi put čujem da puštaju upload od 5mbit samo oni koji imaju maxtv nemam pojma u vezi toga,ali mislin da je to glupo samo da pustaju onima koji imaju maxtv taj upload

17 godina
T-Com Internet

takodjer prvi put cujem.... a nis valjda kad dodju 40,50 paketi i nama smrticima dodaju 2 mbita ibera ...strasno 

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.2.2015 21:28 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

ali meni su tek danas pustili upload od 5mbit naravno tek kada sam ja njih zvao i dosadivao ali isto su to u kratkom roku napravili samo su me morali pribaciti na drugi profil na centrali prije sam imao profil 8b a sada iman 17a a jel ima sada to kakve veze ne znam a vi??

17 godina
T-Com Internet

ocito ima to je kao profil za brze pakete

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
k1klop kaže...

Jucer ih zovem kaže mi tip nema sad mogucnosti za vdsl2 ali da zovem za koji mjesec, i još mi kaže udaljeni ste od centrale 3300m.

Zaključak tip nema pojma o cem prica i da se ne nadam? Jer kolko sam skužio vdsl ne funkcionira na više od 2km?

Radi se na FTTC, tj. na tome da se VDSL omogući korisnicima koji sad nemaju mogućnosti tako što poboljšavaju liniju provođenjem optike do ulice pa dalje ide bakar.

Zato ti je rekao da nazoveš za par mjeseci, možda ti to provedu kroz ulicu.

Mene jedino to spašava. Čekam.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
11 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...
Nazovi s nekog mobitela koji nisi ostavio kao kontakt. Onda je drugaciji automat i moz do agenta.

Izbornici na 0800 9000 su različiti ako se zove s fiksne linije i ako se zove s mobitela. Ako se zove s mobitela i prijavljuje kvar fiksne telefonske veze, a time i interneta, u izbornicima kroz koje se prolazi pozivom na 0800 9000 ne postoji prijava kvara te vrste. Znam jer sam to prošao nakon što mi je krepala fiksna telefonska linija, a time i internet, a pokušao sam prijaviti kvar.

Nazoveš s mobitela 0800 9000 i biraš izbornik u kojem se javlja živa osoba, a onda će te taj agent prespojiti na pravi interni broj. Istina, treba malo kružiti po izbornicima dok ne skužiš gdje će ti se javiti osoba.

11 godina
protjeran

Ma ovi na 0800 9000 su katastrofa. Par primjera:

1. Ja sam u Hrvatskoj, a spoje me tamo u bosnu ili srbiju vidim po naglasku i glasove u pozadini..

2. Pita me hoču li maxtv paket i ja kažem ne, kad vidim kasnije da mi je stavila taj paket... žalio se iako sam znao samo ime i ovi ispričavamo se blabla... sumnjam da su NJOME ista ucinili po ovom pitanju.

3. Kako je telefon spojen na ruter, neznam cija je ovo retardirana ideja.... pa kad crkne ruter ili net nesto se dogodi nista nemas, sada starije osobe koji nemaju mobitel moraju susjede pitati da preko njih zovu, a jos se jedna stvar dogada, ali je zapravo rijetka, a to je da ako vam crkne ruter i vi uzmete mobitel i zazovete 0800 9000 i recete u cemu je rijec i ovi kazu nemozemo nista morate zvati s telefonskog broja...., ali nazovete opet i prijavit ce te kvar bez problema.

www.mmo-balkan.com
15 godina
neaktivan
TheThing kaže...

1. Ja sam u Hrvatskoj, a spoje me tamo u bosnu ili srbiju vidim po naglasku i glasove u pozadini..

2. Pita me hoču li maxtv paket i ja kažem ne, kad vidim kasnije da mi je stavila taj paket... žalio se iako sam znao samo ime i ovi ispričavamo se blabla... sumnjam da su NJOME ista ucinili po ovom pitanju.

3. Kako je telefon spojen na ruter, neznam cija je ovo retardirana ideja.... pa kad crkne ruter ili net nesto se dogodi nista nemas, sada starije osobe koji nemaju mobitel moraju susjede pitati da preko njih zovu, a jos se jedna stvar dogada, ali je zapravo rijetka, a to je da ako vam crkne ruter i vi uzmete mobitel i zazovete 0800 9000 i recete u cemu je rijec i ovi kazu nemozemo nista morate zvati s telefonskog broja...., ali nazovete opet i prijavit ce te kvar bez problema.

1. Svi Call Centri Hrvatskog telekoma se nalaze unutar granica Hrvatske, a to što je netko rodom iz BiH ili Srbije pa možda zvuči tako, ne vidim problem, jedino ako si nacionalist

2. Svi razgovori se snimaju te bez problema, ukoliko ti je isti aktiviran bez tvog odobrenja ce se iskljuciti bez penalizacije.

3. IMS migracija se dogada kod svih operatera, bio to T-HT, Optima, Iskon, VIPNet ili BNet. To je odluceno od strane HAKOM-a te se zbog istoga mozes pozaliti njima, na operaterima je samo da sve korisnike fiksne telefonije migriraju na VOIP.

Bolje pet do dvanaest, nego nijednu poslije jedan.
13 godina
Bazen21 kaže...
TheThing kaže...

1. Svi Call Centri Hrvatskog telekoma se nalaze unutar granica Hrvatske, a to što je netko rodom iz BiH ili Srbije pa možda zvuči tako, ne vidim problem, jedino ako si nacionalist

2. Svi razgovori se snimaju te bez problema, ukoliko ti je isti aktiviran bez tvog odobrenja ce se iskljuciti bez penalizacije.

3. IMS migracija se dogada kod svih operatera, bio to T-HT, Optima, Iskon, VIPNet ili BNet. To je odluceno od strane HAKOM-a te se zbog istoga mozes pozaliti njima, na operaterima je samo da sve korisnike fiksne telefonije migriraju na VOIP.

Ma daj molim te sta pricas ti, ovi "tehnicari" svaki put isto objasnjavam, i svaki put krivo naprave, a najbolje mi je kad me stave na "cekanje"... iskljucili su mi bakar, neman telefona, nema novog routera, nisu aktivirali brzinu, spojili su maxtv preko bakra koji je iskljucen... pa koji k... rade tamo, nakraju ispalo da moram platiti 625 KUNA, da mi se aktivira brzina, a drugi mi govori netrebas nista platit jer vec imas testnu instalaciju i spojen si preko optike samo nemas brzinu i trebas cekati novi router....
Sreca pa mi je tata dobre volje odlucio produljit ugovor i uzet onaj mobitel od 99 kn, i aktivirat sve na 24 mjeseca da nebude morate platit 625 kuna, te ide sutra u t-centar to aktivirat sve. A koliko necu imat telefona i max-tva to je pitanje, a jos bolje pitanje je di su ti tehnicari za instalaciju optike, jutros mi dosao covjek pokupit stari router koji sam im dao 2010 godine kao tester i to iz Hrvatske Poste, boze sacuvaj, ja mu objasnio covijek osto zbunjen di je router... nema ga eto di je.
Dok se sad sve aktivira, poslat cu im prigovor da mi smanje racun od telefona, jer bakar su mi iskljucili jutros, te sam morao zivkati tehnicare jedno 5 puta od kojih mi je jedan objasnio da se prilikom aktivacije "optickog paketa" kojeg vec iman od 2010, ali neman brzinu, telefon spaja u router, i naravno ja probao spojit u stari router koji ima voip u sebi na izlaz, ali naravno neradi, a neradi ni maxtv koji je "aktiviran", a gle cuda neradi ni bakar...
Sreca evo da mi internet radi uopce sto su mi ucinili, a ona "blagajnica" u t-centru mi govori da nemoran nista platit, druga danas govori 625 kuna.... kaze caca, ma necu se ni zajebavat stim nek bude 24 miseca i vozi, a boze sveti ludog svijeta.

Sad kad ce doc novi router pitaj boga, kad ce se aktivirat opticka brzina, pitaj boga i to, a di je telefon? kad mi istekne ugovor, odma zivkaju sa ponudama...

15 godina

Treba ti netko iznutra da ti provjeri, ovi iz sluzbe ne mogu i ne zele do vecine informacija. Treba ti tehnicar jer on ima pristup svim sustavima. Prijavi smetnju i obavezno trazi kontakt tehničara,  kad te nazove tehnicar trazi da ispita gdje se nalazi tvoj nalog za uključenje , ako ima volje za pet minuta ce točno znati gdje je tvoj nalog i ako je negdje zapeo moze ga progurat preko voditelja za dan dva

15 godina
T-Com Internet

meni su rješili, sada imam 30/5 mbps, treba ih samo nazvati ako imate 30/3, prijaviti kvar, te sutra ujutro je rješen problem :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Evo jutros postom dosao novi router i to neki znj... Adm ili tako nesto, i jos jedan max tv... Bio u t centru da ce doci tehnicar danas sa optickim routerom... Ja pitam pa sto ce mi ovaj boze kad znam da je krivi.... Da to tako ide i kad on dodje da ce spojiti sve...i netrebam nista platiti jer sam bio tester optike... Javim situaciju, jedva cekam da dodje tehnicar danas, haha
14 godina

zove me lik maloprije da mi je pustio brzinu, a ja jos zte modem nemam -_-, trenutno mi niti net ne radi, pa moram cekati da dode zte

edit: proradio net, valjda ce modem danas

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.2.2015 10:29 (p1k1p).
16 godina
Rasho kaže...

meni su rješili, sada imam 30/5 mbps, treba ih samo nazvati ako imate 30/3, prijaviti kvar, te sutra ujutro je rješen problem :P

ja vec 5 dana zovem za 30/5mbit i svaki put nova glupost, ne znam da li njihova szk ne kuzi ili ne zeli skuziti da mi nije PUSTENA brzina od 5mbit na uploadu nego od 3mbit, ali oni "dajte izmjerite brzinu" pa "sad cemo na tvornicke postavke" pa "sad cemo ocistiti liniju", alo lik, jel ti ne kuzis, pa brzina mi je ok, ide koliko je pustena, nije zagusena, daj mi pusti vecu brzinu..i ne, stalno isto..jutros me zvao tehnicar da ce doci kuci pogledati ruter, velim mu da nije problem u ruteru nego u centraili je pustena manja brzina uploada...sad jos cekam da vidim sta ce biti, al koliko tesko moze biti da skuzis da je aktivirano 30/3 umjesto 30/5

15 godina
T-Com Internet

Dajte javite vase udaljenosti od centrale vi kojima je pusten VDSL da vidimo da li je uvjet kratka petlja (do 1000 metara) ili ima izuzetaka?

0 0 hvala 0
15 godina
T-Com Internet

Dajte javite vase udaljenosti od centrale vi kojima je pusten VDSL da vidimo da li je uvjet kratka petlja (do 1000 metara) ili ima izuzetaka?

0 0 hvala 0
16 godina

ja sam 850 metara 

14 godina
Rasho kaže...

Attenuation ti je 0?

Jebote jel ti živiš u centrali? 

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
17 godina
neaktivan
Napokon su i meni aktivirali... Jučer su me biseri prebacili na vdsl iako još nisam dobio router. Danas je došao tehničar i stavio novi router i sve radi, evo i brzine

http://www.speedtest.net/my-result/4169644514

btw od centrale sam udaljen max 100m
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice