Malo je smijesno da za raskid moras obavezno ici u T-Centar, ali ako sto trebas uzeti, to se sve moze telefonski uvaliti.
T-Com Internet
- poruka: 19.965
- |
- čitano: 7.112.620
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Narucio optiku sad ce mo vidit kad ce doc :D
Malo je smijesno da za raskid moras obavezno ici u T-Centar, ali ako sto trebas uzeti, to se sve moze telefonski uvaliti.
Ne moras u t-centar...mozes mailom poslati zahtjev za isključenje usluge, uz kopiju osobne iskaznice, i onda tebe kroz par dana nazove služba za zadržavanje, koja te naravno pokuša zadržati, ako ne uspije, tražiš njih šta hoćeš i to je to.
Znači najbolje je u centar ići.
Meni kad zovem njihov besplatni broj prvo veli da nam je poslana pismena obavijest o "korištenju novih tehnologija" i morem to uključiti ak stisnem ljestve, nisam naravno jer hoćem isključivavanje ADSL-a, a i ne znam kaj piše, budući da ne dolazi na moje ime.
Još dvije novosti od jutra, na routeru mi je počela svijetiliti i "Phone 1" lampica (Thomson TG27i), kaj nikad prije nije, ni jedna od te dvije, ni na jednom routeru kroz svih 7 i nekaj godina!?
Spojim se u admin i vidim da je aktivan "voice".
Druga je novost od jutra duplo, pa i 70% manja brzina!
Uglavnom, hoću što brže gašenje usluge, čak i ne zbog nezadovoljavajuće usluge, iako mi je ovaj drastičan pad brzine svakako loš znak, već zbog toga da se riješim dugogodišnjih problema oko dva računa.
Meni kad zovem njihov besplatni broj prvo veli da nam je poslana pismena obavijest o "korištenju novih tehnologija" i morem to uključiti ak stisnem ljestve, nisam naravno jer hoćem isključivavanje ADSL-a, a i ne znam kaj piše, budući da ne dolazi na moje ime.
Još dvije novosti od jutra, na routeru mi je počela svijetiliti i "Phone 1" lampica (Thomson TG27i), kaj nikad prije nije, ni jedna od te dvije, ni na jednom routeru kroz svih 7 i nekaj godina!?
Uglavnom, hoću što brže gašenje usluge, čak i ne zbog nezadovoljavajuće usluge, iako mi je ovaj drastičan pad brzine svakako loš znak, već zbog toga da se riješim dugogodišnjih problema oko dva računa.
Izgleda da su te prebacili na VoIP. Ne znam jesi li provjeravao radi li ti telefon, al ako ne radi, prebaci telefonski kabel s kojim spajas tel. aparat na splitter u modem u Phone1 utor. Cisto da barem jos i to nije problem.
Nemam internet,maxtv i telefon jos od 15.11.
Problem u podzemnom kablu.
Jel bi mogo na temelju toga prijevremeno prekinut ugovor ?
Ako da , kako ? Koja je procedura.

Izgleda da su te prebacili na VoIP. Ne znam jesi li provjeravao radi li ti telefon, al ako ne radi, prebaci telefonski kabel s kojim spajas tel. aparat na splitter u modem u Phone1 utor. Cisto da barem jos i to nije problem.
Jesu, zapravo je u tijeku prelezak na to, pa mi je u polusatnom razgovoru s agentom, između ostalog, rečeno da mi je brzina (kao trenutno) pala zbog toga.
Telefon mi je normalno ukopčan u spliter, a kabel iz njega kroz 4 prostorije (i svima osim meni, također svih 7+ godina, smeta) ide u moju sobu, u kojoj je router.
Rečeno mi je da vlasnik linije odma more prekinuti ADSL uslugu u bilo kojem centru, a ukoliko hoću, ja na novi broj dobiti kaj želim, sve na moje ime.
To je rješenje 1/2 problema, jer opet nemam nikakvog telefonskog ulaza u svojoj sobi, da se rješim i kabla.
Nude mi inače max3 10mbs za 215kn prvih 6mj.ž
I onaj šitenzi od "mlade galaxie 2" :)
Zaboravil sam pitati dal bi se mogla nekak ubaciti Xperia M2 Aqua, strašno mi se dopada, a onda i ne trebam komp.
Ili neki laptop na rate.
Jel ovo t-com za stalno povećao brzinu uploada i downloada-evo jutros došao sa putovanja pa mi brzina sa 4Mbps skočila na 6.40Mbps a upload sa 0.30 na 0.60Mbps
Ne brini se, to možda nešto slučajno testirali. Prije će ti spustiti brzinu nego što će ti dati više.
Ja evo čekam optiku već 40+ dana i niti da prismrdi za sada.
A za sada sam zadovoljan i s ovim što imam.
A ja cekam vec 60 dana i nista.
jučer bili kod mene iz t-coma kažu stavljamo vam optiku!?! ja zbunjen pa kako stavljate kad nismo pristali na vaš reket prije godinu dana kada ste nam je iskopčali po izgovorom da smo je koristili u testnom periodu? kažu oni to je vjerojatno ekipa iz prodaje nemamo mi ništa s njima...a ja kažem nakon što smo je koristili godinu i više dobili smo obavijest da ćete nam je iskopčat, a zadrža je možemo samo pod jednim uvjetom, a to je da pristanemo na skuplji paket cca 80 kn mjesečno više...mi naravno nismo htjeli i vratili nam bakar iako su ostavili optički kabel...sada će kažu (za 15 dana) samo donijeti tj. vratiti nazad siemensov pretvarač i router i voila evo nazad optike! cijena navodno ista kao i do sada.
Jutros mi dosla ova poruka kad sam krenuo surfati
Da li je netko vec tako nesto dobio/vidio?
meni se isto to pojavilo
A ja cekam vec 60 dana i nista.
Ja cekam 90 i nista. A opticki kabel mi je u kuci. Sad glume da imaju problema na centrali.
Jutros mi dosla ova poruka kad sam krenuo surfati
Da li je netko vec tako nesto dobio/vidio?
meni se isto to pojavilo
I meni. Ne kužim što, za koliko i kako su to uspjeli fulati, ali dobro...
BTW, te njihove naprasne poruke u browseru su mi uvijek seksi podsjetnik da vide sve što guglam. "Zaračunali smo vam prevelike račune pa ćemo Vam za jedanaesti mjesec umanjiti račun za toliko i toliko. Hvala na razumijevanju. Klinite ovdje kako bi nastavili na Gay Ebony Teen Midget Farting Fisters.xxx" Gigitty...
-
Ja sam ih jedva neki dan (nakon tri tjedna) uspio nagovoriti da mi uključe MAX3S paket.
I sad ih već tjedan dana svaki drugi dan zovem da su mi zaboravili povećati brzinu (s 4 na 10) i uvijek dobijem odgovor "evo to smo sad riješili,bit će kroz 24h".
Čak sam jučer dobio neku ženskicu koja je željela dodatnih 30kn za to,jer kako kaže "mi nemamo max3s paket s brzinom od 10mbps"
Nažalost onda sam morao postati malo grub,pa se ženska povukla na koju minuti (valjda da pita nekoga).
A nako što se vratila je bilo "oprostite gospodine bla bla bla,ja nisam znala,to je nešto novo bla bla"
I eto,već 35h nema brzine....da pop1zdiš.
Već se nabrijavam za sutra ujutro.
Ovaj Ultra MAX2 L dodje 240kn il ja krivo gledam?
https://www.hrvatskitelekom.hr/paketi/ultra-max
Dobro gledaš, ali ako si iz ZG i imaš dostupno, slobodno računaj da to traje preko 60dana.
Sve je točno tako, ako ti je dostupna optika, dobiješ flat i 40/10 Mbit i telefon za 241 kn uz ugovor od 24 mjeseca a to vrijedi i za produženje postojećeg ugovora te i za nove korisnike a imaš pravo iskoristiti i popust na mobitel, kojeg daju za 9kn, Samsung Galaxy Young 2 koji inače košta 552 kn iako sam ja u centru vidio pod 598kn ali to je manje bitno :)
Ja sam ih jedva neki dan (nakon tri tjedna) uspio nagovoriti da mi uključe MAX3S paket.
I sad ih već tjedan dana svaki drugi dan zovem da su mi zaboravili povećati brzinu (s 4 na 10) i uvijek dobijem odgovor "evo to smo sad riješili,bit će kroz 24h".
Čak sam jučer dobio neku ženskicu koja je željela dodatnih 30kn za to,jer kako kaže "mi nemamo max3s paket s brzinom od 10mbps"
Nažalost onda sam morao postati malo grub,pa se ženska povukla na koju minuti (valjda da pita nekoga).
A nako što se vratila je bilo "oprostite gospodine bla bla bla,ja nisam znala,to je nešto novo bla bla"
I eto,već 35h nema brzine....da pop1zdiš.
Već se nabrijavam za sutra ujutro.
-
Dobro gledaš, ali ako si iz ZG i imaš dostupno, slobodno računaj da to traje preko 60dana.
-
Sve je točno tako, ako ti je dostupna optika, dobiješ flat i 40/10 Mbit i telefon za 241 kn uz ugovor od 24 mjeseca a to vrijedi i za produženje postojećeg ugovora te i za nove korisnike a imaš pravo iskoristiti i popust na mobitel, kojeg daju za 9kn, Samsung Galaxy Young 2 koji inače košta 552 kn iako sam ja u centru vidio pod 598kn ali to je manje bitno :)
-
Molim te,ne iživljavaj se na mojim kolegama,pogotovo jer mi nemamo nikakvog utjecaja na to!
Ako želiš pošalji mi fiksni identifikator u PM,pa ću vidjeti dali je prošao zahtjev na centrali.
Većinom se odradi kroz par dana za brzinu,nekad treba malo više.
Neke kolege ti se možda jave koji su tek na treningu ili su tek počeli raditi,pa je razumljivo da baš i ne znaju sve najbolje,
pa molim malo blaže.Nama nije ugodno za slušati,a tebi ide loše
Sutra ću ih nazvati pa ćemo vidjeti.
Ma uljudan sam uvijek,samo eto jbg neki dan malo izgubio živce na neku žensku jer nije znala ništa.
Sve mi to već predugo traje pa sam pomalo nadr***,još kad mi lik svaka dva dana kaže "evo riješio sam,bit će za 24h" pa jbmu.
Meni nije dostupno :(
-
koliko vidim smanjili su cijenu brzine na računu od 11 mj. za 4 kune 10 mbita bilo 24 sad je 20. To je izgleda ta promjena o kojoj su nas obavjestili
Kod mene je racun smanjen za cca. 20kn
Cijena brzine smanjena s 24kn na 8kn
Zna li itko u kojim točno vremenima T-Com radi promjene IP adrese ili je svaki puta nasumično?
Zna li itko u kojim točno vremenima T-Com radi promjene IP adrese ili je svaki puta nasumično?
Pa svaka 24h ti se napravi PPPoE rekonekcija osim ako u meduvremenu ne pukne DSL sync ili router nije gasen. Najbolje ti je da odes na Moj telekom i pogledas ispis spajanja pa ces vidjeti kada ce biti iduca rekonekcija.
EDIT: Ili odi u konfigurator routera, tamo bi isto trebalo pisati koliko je PPPoE veza aktivna.
Kao što je kolega rekao,prekidi u syncu su svaka puna 24h,te ti se i tada dodijeli nova IP,
ili po reboot-u CPE uređaja.
@pirat
Ispričavam se,još sam bolestan pa nisam bio na poslu,
provjerim ti ono čim uzmognem,nadam se u ponedjeljak.
Ok,nema problema.