Pričekaj još 4 mjeseca do Božića. Tad imaju najbolje poklone. Sad imaju neke gluposti tako da još nemoj produživati ugovor. Kad ti istekne, ugovor ti se automatski produžava na neodređeno vrijeme tak da ćeš moći bilo kad potpisati novi. Bez obzira na taj ADSL ugovor (koji je obično na 2 godine), ti možešali i nemoraš sklapati ugovor i za Flat na godinu dana i to neovisno jedno o drugom. Kod 1-godišnjeg ugovora za Flat imaš samo popust (s 99,8 kn na 79 kn/mj). Ovdje ti je cjenik.
T-Com Internet
- poruka: 19.963
- |
- čitano: 7.095.535
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Download brzina mi je bila 13mbps (≈1.6MB/s) dok je maxtv HD bil aktiviran.
Neznam koliko se to isplati, ali je stvarno brzo.
pitanje:
zasto kad promjenim IP i stavim engleski IP (da mogu gledati BBC) mi download skoci za skoro duplo?
dode redovno do 800-900 kb/s, vise puta sam vidio i preko 1 mb/s
-cijena osnovne brzine od 4 vise nije 79.00 kn nego 153.00 kn !!!!
-cijena flat paketa ostaje ista
-mijenja se i cijena MaxTV-a ali dalje nisam slusao jer mi prisjelo vec na cijeni za brzinu...
Tako da, dragi moji, mozete imati telefon napraviti koji razgovor u fiksnoj mrezi besplatno ili nemati telefon i placati duplo brzinu...
Bas i nisu neke opcije, zar ne...
A kad sam ja govorio da je tih ~60 kuna "telefonske pretplate" zapravo iznos za uporabu parice svi su mi se smijali. Evo, sad maknes "telefonsku pretplatu" i cijena ti se povisi, jer se taj najam mora odnekuda namiriti, kome treba veci dokaz od toga?
Zasto T-Com to moze raditi? Zato sto posjeduju nesto sto u normalnoj drzavi ne bi mogli - telefonsku infrastrukturu. Rjesenje nije u ovakvim glupim zakonima koji su u biti mazanje ociju, nego direktno nekakvim zakonom maknuti infrastrukturu iz vlasnistva T-Coma, tako da vise ne bude monopola i ucjenjivanja drugih operatera...
Trenutno nemaju nikakvu ponudu za produženje Adsela
ja bi bio najsritniji da taj T-Com bankrotira! U sta oni ulazu ovilike godine.. sta su napravili ima 5 god? povecali upload... jesu moj đon... smanjili cijene.. koliko? sta bi da nije konkurencije?.. to su lopine.. ne ulažu ništa da nam bude bolje.. zelim samo da idu ca ili za nas lokalne u ruralnim područjima, neka barem imamo alternativu... ovako smo osuđeni na lopinu! Cekam optimu i slicne vec godinama!.. kad ce svanit taj dan!??
i još nešto... frend kraj Omiša ima jedva 2mbit download.. zove jadan vec godinama i tehnicari dolaze... NE ULAŽE SE!! Zamislite imati toliko mizernu brzinu i nestabilnu vezu, i plaćati cjenu kao da je sve uredu!! LOPOVI!! BANDA LOBIJSKA i crka onaj Sanader sta je proda HT, odose pare nase umjesto u ulaganje i da kruži unutar hrvatske... ode židovima u EU!!!
Sreca sta imamo alternativne i to naše firme... kupujmo Hrvatsko!
Evo, opet mojih velikih rezultata http://www.speedtest.net/result/1471463746.png
Evo moja propusnost..
nest me zezao net i zvao sam tehnicara, lik dosao, i nest spajao i digao mi propustnost na 20 MB :D
Kakve veze ima propusnost sa stvarnom brzinim.... moja propusnost je:
22452 kbps (downstream) / 1419 kbps (upstream)
A opet imam 4 Mbps...
A opet imam 4 Mbps...
ljudi pokazuju baš zato downstream da bi T-šrot mogao i povisiti Start paket na 8Mbits/512kbs bez pol muke eto baš tebi čiji je najveći možda u Hrvatskoj
moj je 15,6/0,768 imam 2 max tv-a i start 4Mbps.. pa ja i ne bih dobio nešto s tim povećanjem brzine za istu cijenu, no ti bi.
ja sam sretan što mi se ne ruši max-tv a ni ne pada mi download ispod 4Mbits.......
Evo moja propusnost..
nest me zezao net i zvao sam tehnicara, lik dosao, i nest spajao i digao mi propustnost na 20 MB :D
A opet imam 4 Mbps...
Ma znam, cisto da se vidi propusnot, jer imam i ja ugovor na 4 mbps, to je samo dokaz da mogu imati 20 mbps, pa kako kaze kolega dolje, nadam se da ce t-tcom poceti dizati brzine..:D
preko koje infrastrukture to fakultet gura !?
A opet imam 4 Mbps...
ljudi pokazuju baš zato downstream da bi T-šrot mogao i povisiti Start paket na 8Mbits/512kbs bez pol muke eto baš tebi čiji je najveći možda u Hrvatskoj
moj je 15,6/0,768 imam 2 max tv-a i start 4Mbps.. pa ja i ne bih dobio nešto s tim povećanjem brzine za istu cijenu, no ti bi.
ja sam sretan što mi se ne ruši max-tv a ni ne pada mi download ispod 4Mbits.......
I da žele, neće oni meni više ništa dizati ... neki dan sam podnio zahtjev za Iskon Carnet Duo... 115 kn (flat internet 5 Mbps / 512 kbps, telefon, pretplata za liniju, sve je u toj cijeni).
Čuo sam da Carnet isporučuje i veće brzine od nazivnih, ali to ću vidjeti tek kad me uključe... T-Com bye bye
Nije faks nego državna firma. Valjda je optika i pitanju :D. Ali znam da se sve skida ko avion. hehe
Pitanjce jedno, pošto imam flatrate kolko u biti imaš pravo mjesečno na potrošen promet? Čul sam negde da ima onaj fair usage ak je prek 300gb. Znaći brzina kak ti, limitiraju na manje neg kaj imaš..Il je to sve ipak bulšit...
Može ko neko reć više o tom? Tnx
Znam ljude koji su radili 600Gb mjesicno bez problema
cuo sam za slucaj od 1TB da je dobil opomenu
Pa evo ja sam prije mjesec-dva napravio promet od nekih 360 GB, nikakve opomene i toe slicno, nikakvo smanjenje brzine, do zadnjeg dana mi je isla brzina do 490-510 KB/s (ovisi s cim skidam)
evo moje brzine, s tim da su upaljena 2 maxtv-a.... predko dana zna bit i 18mb :P inace zivim malo dalje od vg.
http://www.speedtest.net/result/1477928197.png
evo moje brzine, s tim da su upaljena 2 maxtv-a.... predko dana zna bit i 18mb :P inace zivim malo dalje od vg.
http://www.speedtest.net/result/1477928197.png
Morat ću javiti da ti malo srežu brzinu! ;)
Mozda je na 10 mbit paketu, lako je za to, al upload mi je zapeo za oko hm
Mozda je na 10 mbit paketu, lako je za to, al upload mi je zapeo za oko hm
Pa ne bi se onda hvalio brzinom...tada bi se podrazumijevala...
Početnik...
to nemres ni sa SSDom zapisat :P hehe
nije 10mbit paket... radim s telekomunikacijama, tak da znam sve operatere i njihove pakete...
jednostavno mi je takva brzina, a frend koji je udaljen 100m ima jedva 3. :P
to nemres ni sa SSDom zapisat :P hehe
60MB/s to može svaki bolji HDD.
Mi imamo u biti 1Gbit mrežu, ali nas hard disk ograničava na serveru pa u biti dobivamo 0.5-0.4Gbit/s