Ovako:Zanima me kako da uđem na internet kao gost.Sto trebam uraditi?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa ne trazim bas ovo,ali mi je dobro doslo!Ali kako ja mogu npr ako nemam internet i modem,da udđem i pristup imternetu kako gost?mislim je li me razumijete?
pa ne trazim bas ovo,ali mi je dobro doslo!Ali kako ja mogu npr ako nemam internet i modem,da udđem i pristup imternetu kako gost?mislim je li me razumijete?
Ako nemaš pristup internetu onda nemožeš nikako. Možeš se jedino bežičnim putem (ako imaš wireless karticu na laptopu) spojit na lokalne hot spotove kao npr. u Rijeci.
šejm on ju...!!!! govoriš o upadu u tuđu mrežu...??!! no,no,puj,puj,stid i sram d te bude..ti bi džabe...e nema džabe ni kod stare babe...šalu nastranu...jedini ti je način nelegalan..pošto nemaš svoj account...koristiš tuđi pristup koji netko drugi plaća...malo zamisli da tebi netko tako upada i ruši ti propusnost...
šejm on ju...!!!! govoriš o upadu u tuđu mrežu...??!! no,no,puj,puj,stid i sram d te bude..ti bi džabe...e nema džabe ni kod stare babe...šalu nastranu...jedini ti je način nelegalan..pošto nemaš svoj account...koristiš tuđi pristup koji netko drugi plaća...malo zamisli da tebi netko tako upada i ruši ti propusnost...
Ne vidim zašto bi samo korištenje tuđe mreže bilo ilegalno. Ako imaš pristanak susjeda/prijatelja - sve je u redu.
ostavi se ti interneta
Pa ako imaš 56k modem (većina laptopa ima modem port), onda možeš!
Kod T-Coma:
Br. telefona: 077 200 000
username: gost
password: gost
Cijena? Prava sitnica!
7-19h 43,92kn
19-7h 21,96kn
Vidi druge operatere isto...
EDIT: A ako nemaš modem (a tek sad vidim da si napisao da nemaš), onda nema za tebe ni interneta.