Kako se prijaviti kako gost na internetu

poruka: 8
|
čitano: 3.948
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ovako:Zanima me kako da uđem na internet kao gost.Sto trebam uraditi?

PcWizKid

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Vjerojatno misliš na neku vrstu anonimnosti a za to se koriste proxyji.

Pogledaj malo ovdje.

World championships: 7, GP started: 251, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,377

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: Kako se prijaviti kako gost na internetu

pa ne trazim bas ovo,ali mi je dobro doslo!Ali kako ja mogu npr ako nemam internet i modem,da udđem i pristup imternetu kako gost?mislim je li me razumijete?

PcWizKid
17 godina
neaktivan
mario5 kaže...

pa ne trazim bas ovo,ali mi je dobro doslo!Ali kako ja mogu npr ako nemam internet i modem,da udđem i pristup imternetu kako gost?mislim je li me razumijete?

Ako nemaš pristup internetu onda nemožeš nikako. Možeš se jedino bežičnim putem (ako imaš wireless karticu na laptopu) spojit na lokalne hot spotove kao npr. u Rijeci.

World championships: 7, GP started: 251, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,377
15 godina
protjeran
mario5 kaže...

šejm on ju...!!!! govoriš o upadu u tuđu mrežu...??!! no,no,puj,puj,stid i sram d te bude..ti bi džabe...e nema džabe ni kod stare babe...Namigivašalu nastranu...jedini ti je način nelegalan..pošto nemaš svoj account...koristiš tuđi pristup koji netko drugi plaća...malo zamisli da tebi netko tako upada i ruši ti propusnost...

16 godina
neaktivan
linuxjuzer kaže...
mario5 kaže...

šejm on ju...!!!! govoriš o upadu u tuđu mrežu...??!! no,no,puj,puj,stid i sram d te bude..ti bi džabe...e nema džabe ni kod stare babe...Namigivašalu nastranu...jedini ti je način nelegalan..pošto nemaš svoj account...koristiš tuđi pristup koji netko drugi plaća...malo zamisli da tebi netko tako upada i ruši ti propusnost...

Ne vidim zašto bi samo korištenje tuđe mreže bilo ilegalno. Ako imaš pristanak susjeda/prijatelja - sve je u redu.

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Enterprise Edition, AutoCAD 2009, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
16 godina

ostavi se ti interneta

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Pa ako imaš 56k modem (većina laptopa ima modem port), onda možeš!

Kod T-Coma:

Br. telefona: 077 200 000
username: gost

password: gost

Cijena? Prava sitnica! Smijeh

7-19h    43,92kn

19-7h    21,96kn

Vidi druge operatere isto...

EDIT: A ako nemaš modem (a tek sad vidim da si napisao da nemaš), onda nema za tebe ni interneta. Namigiva

Could it be, nothing that you learned from ash and debris?
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.3.2010 3:29 (D4RKL1NG).

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice