Zvučnici-traži se rješenje

poruka: 5
|
čitano: 1.598
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Dakle ovakva je situacija. Imam u jednoj sobi računalo a zvučnike bi trebao imati u drugoj. Ta druga soba je udaljena 2-3 metra od prve. Razdvojeni jednim zidom tankim (10cm knauf) odnosno vrata.

Zbog određenih razloga nemogu provući nikakve žice između te dvije lokacije, i da stvar bude još gora, na lokaciju zvučnika nemogu imati struju.

Dobra stvar je što to nebi trebalo raditi stalno, i ne treba se jako čuti, s obzirom da ozvučuje prostoriju 4*5m, ali opet nebi one full male zvučnike od mobitela.

Do sad je bilo rješenje mobitel i zvučnici za komp bez dodanog napajanja, međutim sad je to potrebno spojiti s tim računalom.

Još mi je palo napamet neki bluetooth audio adapter, samo do sad nisam imao nikakvog iskustva sa tim.

Jel ima tko kakvu ideju, ili prijedlog bežičnih zvučnika.

Cifra oko koju bi trebalo potrošiti na to je oko 500-600kn.

PS: Ne radi se o meni, i nemojte pitati "zašto se kablovi nemogu provući", "zašto nemože se dovesti struja" i slično, jer sam ja to sve pitao, i na sve dobio negativno odgovore.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Jel ima tko kakav prijedlog barem?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

nemam baš iskustva sa takvim napravama, ali s obzirom na situaciju mislim da bi ti najbolji bili bluetooth zvučnici na baterije.. ima hrpetina raznih proizvoda, a ne znam ni koji ti je budžet pa evo jedan LINK.. {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

Ovi zvučnici su mi premali, budžet sam napisao u prvom postu {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

heh previdio budžet.. {#} kao što rekoh ne koristim takve uređaje pa najbolje da ne dajem preporuke za specifične uređaje.. u svakom slučaju čini mi se da trebaš nešto na bluetooth + na baterije. pazi samo na domet bluetooth uređaja, ipak imaš 2 ploče knaufa između prostorija.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice