Sve piše u naslovu.... (PS,.. znam da je bila slićna tema al tam je na kraju Maky povisio ulog... lol
Po mogućnosti iz VE-mila.... Tnx ( hitno je )
Sve piše u naslovu.... (PS,.. znam da je bila slićna tema al tam je na kraju Maky povisio ulog... lol
Po mogućnosti iz VE-mila.... Tnx ( hitno je )
Imas u ve-milu na akciji ja mislim Logitech MX518 270kn
pa dodaj jos 100kn viska isplati se!
Slazem se s natanom13.
Imam ga doma samo sta sam dao za njega 380kn prije nego su spustili cijenu.
Stvarno sam zadovoljan. Dobro lezi u ruci. Nema svijetlecih dijelova kao neki Razori (sto mi inace smeta).
Cijena mu je vise nego odlicna. Sad je 250 kn :)
Gledam malo slikice na netu... pa vidim tri maskice,,, to se dobe uz miš ili?
Ja nisam dobio nis.
Ja nisam dobio nis.
Ja nisam dobio nis.
Zanima me još jedna stvar prije kupnje...
Kolka je razlika između MX 518 i MX 510?
8
Salim se. Ne zna gdje si vidio da ima za kupiti MX510.
Ali pretpostavljam da je po broju stariji model od MX518, pa bih ja uzeo ovog kojeg imam (MX518).
8
Salim se. Ne zna gdje si vidio da ima za kupiti MX510.
Ali pretpostavljam da je po broju stariji model od MX518, pa bih ja uzeo ovog kojeg imam (MX518).
Imam još 2 pitanja: 1. Od kad se proizvode nove verzije sa 1800dpi? Tj dal ima kakve šanse da su u Diskontu 24 nađe 1600dpi verzija tj stara verzija...
2. I kaj ima kod nas samo siva boja? ja bi crvenu...
HITNO JE
1800dpi prema 1600dpi? Zar stvarno mislis da ces osjetiti razliku?
Imas gumbe iznad i ispod kotacica za mijenjanje rezolucije "on the fly" na 400, 800, 1800dpi.
A cini mi se da u softveru imas za podesavanje jos nekih tocaka rezolucije, pa mozes dodati i 1600, ako ti bas tako jako treba.
Sta si tice crvene boje. Mislim da ti je MX510 crvene boje, a ja sam vidio samo sive MX518.
Ali to ne mogu tvrditi sa 100% sigurnoscu da ne postoji MX518 crvene boje.
1800dpi prema 1600dpi? Zar stvarno mislis da ces osjetiti razliku?
Imas gumbe iznad i ispod kotacica za mijenjanje rezolucije "on the fly" na 400, 800, 1800dpi.
A cini mi se da u softveru imas za podesavanje jos nekih tocaka rezolucije, pa mozes dodati i 1600, ako ti bas tako jako treba.
Sta si tice crvene boje. Mislim da ti je MX510 crvene boje, a ja sam vidio samo sive MX518.
Ali to ne mogu tvrditi sa 100% sigurnoscu da ne postoji MX518 crvene boje.
Nadam se da mi se nece mami stucat, ako ti se ne bude svidao
Nadam se da mi se nece mami stucat, ako ti se ne bude svidao
Imam mx518 i frend isto.
E sada moj ima 1800 dpi-a a njegov 1600 dpi-a max .
On je svoga uzeo prije jedno godinu a ja prije 2 mjeseca kada je otiso razer na vjecna lovista .
U cemu je caka , je li moj novija linija ili sta , ako je da mu nabijam na nos kako je moj bolji :D
Vjerovatno.
Ali predlazem vam kakav FPS okrsaj, pa ce se onda vidjeti ciji je bolji mis