gdje ima za kupiti kod nas sensei,kolko sam vidio ima samo glossy edition a to je preglatko i skliže se.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
gdje ima za kupiti kod nas sensei,kolko sam vidio ima samo glossy edition a to je preglatko i skliže se.
Jedini nesklisk Sensei je posebno MLG izdanje kojeg nema nigdje kod nas.
Supernet reklamira da oni nabavljaju i glossy i rubberized inačice. Je li tomu tako, nemam pojma.
Moze preporuka misa za gaming, da bude postene velicine, igram lol, cod, borderlands... i treba mi tipkovnica oboje za nekih 400-500kn
Moze preporuka misa za gaming, da bude postene velicine, igram lol, cod, borderlands... i treba mi tipkovnica oboje za nekih 400-500kn
no kakvi su logitechovi misevi?
Obzirom da je to nova marka koja se nedavno pojavila na trzistu jos ne postoji apsolutno nikakav feedback nigdje na internetu tako da ti ne mozemo reci kakvi su logitech misevi.
Odlicni , ko i ostatak njihove periferije !
moze kolega tipkovnica sa hr slovima? i moze nekakav mis od logitech-a, a kakav je steelserius ikarus (ili tako nesto)?
Da li R.A.T. 3 inače košta 400Kn? Toliko je u BiH.
Kakav je to miš?
Da li R.A.T. 3 inače košta 400Kn? Toliko je u BiH.
Kakav je to miš?
Da, takva mu je cijena otprilike.
To je loš miš.
To je loš miš.
Našao sam jedan miš koji mi se i previše sviđa: Gigabyte Force M9 Ice. Prilično je pristupačan.
Imaš li podataka o senzoru, predikciji, kvaliteti bežičnog signala i nekim problemima? Stvarno ne znam gdje to znanje nabavljaš, ali možda kojim slučajem imaš i ovom mišu.
kolege, moze preporuka misa (moze vise ih, pa da crknem od odabira) i tipkovnice do 400-500kn, igram lol, cod... volio bih da tipkovnica ima hr slova, hvala unaprijed!
Misa i tipkovnice posebno po 400-500 kuna ili skupa?
Logitech G 400 + G 105 ako mozes.
do te cijene skupa, tipkovnica nije vazno da je od logitecha, a nije bas ni za mis vazno, nego da je ulog dobiveno ulozeno dobar
To je loš miš.
Našao sam jedan miš koji mi se i previše sviđa: Gigabyte Force M9 Ice. Prilično je pristupačan.
Imaš li podataka o senzoru, predikciji, kvaliteti bežičnog signala i nekim problemima? Stvarno ne znam gdje to znanje nabavljaš, ali možda kojim slučajem imaš i ovom mišu.
senzor ko senzor ni fenci ni šmensi
report rate 800 / 1200 / 1600 / 2000 DPI,sampling 3200fps ,težina100 (bez baterija),transmission distance 10 metara barem tako piše "on the tin" no po korisničkim žalbama stutter i do udaljine jednog metra,polling mu je 125 hertza što bi bilo bolje i da je više ne 1000 al barem 500 i ko i svi moderni miševi s mogućnošću mijenjanja "on the fly" a ne da sam moraš to raditi i riskirati čipset ak neš zezneš.
Jako disbalansirana težina(zbog baterija)
laser fino prati na staklu
baterija se ne može ponovo puniti(dobiš dvije AA duracell u pakiranju,to ti sve govori)
dosta ograničen softwer(iako bi bilo super bez njega)
Uglavnom osim kaj lijepo zgleda miš ko miš 50 dolara ne vrijedi sigurno,dapače puno,puno manje.
Ja bi na tvom mjestu ako te igranje veoma zanima razmislio o novom Deathadderu(zbog senzora) iako je taj miš jedan od najblesavije izrađenih u povijesti gdje je trošenje nožica i trganje switcheva neizbježno zbog nagnutosti ma na kojoj god podlozi igrao.
Moja (pomalo biased)preporuka trenutačno najboljeg miša za igranje je definitivno Zowie EC1 EvO koji sve čekam oće li se pojaviti na nabavi tako da ne naručujem izvana.
EDIT:Također taj m9 Ice ima poznati cursor freeze tako da još malo to istraži.
Ja bi na tvom mjestu ako te igranje veoma zanima razmislio o novom Deathadderu(zbog senzora) iako je taj miš jedan od najblesavije izrađenih u povijesti gdje je trošenje nožica i trganje switcheva neizbježno zbog nagnutosti ma na kojoj god podlozi igrao.
Imao sam starog Deathadder-a i pokvario mi se (sam od sebe). Nožice se nisu potrošile.
Zato, ne bih Razer-a kupovao jer mi se miš od 400Kn pokvario. To se nikad ne bi smjelo desiti.
Imao sam starog Deathadder-a i pokvario mi se (sam od sebe). Nožice se nisu potrošile.
Zato, ne bih Razer-a kupovao jer mi se miš od 400Kn pokvario. To se nikad ne bi smjelo desiti.
Znam da si ga imao zato sam ti ga i preporučio jel mi se činilo kao da bi bile najveće šanse da njega uzmeš za razliku od tog gigabyta.Dosta sam sad pretraživao i od tog ice-a ni s o senzoru mislio sam da je adns 9500 ko i većina drugih miševa koji se briju na "super powerful senzore" no nisam ziher.
Moja preporuka ti je definitivno zowie.EC1 evo ako imaš poveće ruke,a EC2 ako imaš manje.Također imaš i ambideksterne AM,GS i FG no oni nisu toliko opće prihvaćeni zbog A oblika rađe nego V no sad dolazi u veljači zowie fk koji bi trebao biti V oblika i laksi za podizanje s claw gripom.
Nije samo to samo zowie općenito svaki je miš dobar koji ima avago adns 3060(predikcija) i 3090(nema predikcije).
Vidim u Beču 66 € g700..Stalno se premisljam mislim da bih mogao uzeti ovaj...
Moze limi netko nesto reci o njemu?
A,znas sta,to su ipak skuplji misevi pa mislim onio nema se ahahahah
Ta su dva miša prilagođena različitim vrstama igara pa ih se uopće ne bih usudio uspoređivati.
imperatora se po meni ne isplati uzima. ima bolje za te pare. naga je pak posebna priča. jest da je skupa, no onaj ko treba i dobro zna iskorititi sve one silne bočne tipke vjerojatno se nikad neće vratiti na običnog miša.
Preporuka nekog prosjecnog misa od 50-120,150 kn ako se vrijedi protegnu,ali po mogucnosti sto jeftinije,ne mora biti nista specijalno,za povremeno igranje,po mogucnosti crni,ne pretjerane velicine i da nije nekog "nezgrapnog" izgleda...Sto se tice trgovine,bilo koja trgovina u Zagrebu gdje se moze odmah otici kupiti,dakle bez narudzbe i ostalih gluposti...Hvala...
Logitech G700, njega se zna naci za 600 kuna i po meni najbolji izbor ulozeno-dobiveno.
http://www.bug.hr/forum/topic/periferija/logitech-g700-review-by-pranja/128765.aspx
Verbatim sam vec gledao ali on mi se ne svida,ovaj sharkoon mi je vec ok pa mozda kupim njega ili sto mislis o ovim modelima te kakvi su u usporedbi sa ovim sharkonom:
http://www.instar-informatika.hr/ms-wizardms-gaming-podloga-za-mis-mp-x3/0160441
http://www.instar-informatika.hr/mis-zalman-m400-gaming-optical-akcija/ZAL-ZM-M400 -ovaj zalman mi se dosta svida,mislio sam cak dns njega kupit,ali ako nije bolji od sharkona onda necu...
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_30&products_id=7155 -ovaj mi se isto cini ok ali mu boja ne ide u prilog
Od svih najbolji izbor je???
Ja bih uzeo Squad-a jer su ovi ostali opticki !