Budući da općenito igram samo League, tražio sam miš koji bi mi bio pogodan za to, odlučio sam se za Razer Naga Hex, trknut ću sutra do radnje da ga probam u ruci prije nego uzmem.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Napiso sam ti vec u LoL temi, ali opet cu rec Deatahdder ti je perfektan mis, neznam dal se ostali slažu al ja mislim da ti je to bestbuy (cak imas i CLG.eu edition ako si njihov fan ), a ako neces Deathadder probaj sa Steelseries Ikari laser isto fin mis za desnjake...
htio sam CLG edition, ali je out of stock i nema ga više nigdje za kupiti.
kad smo već kod lol-a ja sam super zadovoljan sa svojim DA-om. a one bočne tipke koristim jedino za internet browser (back i forward). kod igranja, sve spelove imam na tipkovnici(1234 za inventori, qwer za spelove, te df za summoner spellove. iskreno neznam za što će ti tolko bočnih tipki na mišu. (jedino što sam miš izgleda hebeno )
Ovako ljudi, treba mi miš maksimalno $90
Sad, treba mi da je neki sličan Razer Taipanu što se tiče dizajna, nešto slično Feenix Nascita (slika u prilogu), međutim taj ljepotan je out of stock na njihovoj stranici a na ebayu ga nisam nigdje mogao naći. Sad da li ima neko neku preporuku, da su slične građe i da su kvalitetni.
Sharkoon Darkglider je skoro isti ko taj Feenix Nascita , neznam ko je koga tu kopiral !
Nije nitko nikoga, očito je isti OEM, tj isti proizvođač. Sharkoon ne proizvodi miševe, recimo Firglider je rebrand od A4Tech X7...
kad smo već kod lol-a ja sam super zadovoljan sa svojim DA-om. a one bočne tipke koristim jedino za internet browser (back i forward). kod igranja, sve spelove imam na tipkovnici(1234 za inventori, qwer za spelove, te df za summoner spellove. iskreno neznam za što će ti tolko bočnih tipki na mišu. (jedino što sam miš izgleda hebeno )
zato jer sam na lanu sa prijateljima igrao na jednom mišu koji je imao pun q tih tipki sa strane, ne sjećam se koji je tačno bio, no bindao sam određene spellove ovisno od champu na te tipke + 1234 za iteme i dosta mi je olakšavalo posao. Također par movement radnji mi je lakše ako su mi na mišu nego na tipci X na tastaturi tipa ono action click move attack (tako nešto) za kitanje
Kupujem novi mis pa ako ima koja preporuka za neki dobar do 300kn,gledao sam logitecha g400 (250kn)
Jel dobar mis i jel ima tko kakva iskustva
Vecinom mi sluzi za surfanje i tu tamo odigram koju igru,mora bit zicani nista bezicno.
Trenutno koristim razer diamondback 3g na kojem vise ne radi scroll,
Znaci trazim nesto slicno njemu.
S G400 nemres fulat !
U mogućnosti sam kupiti miš razer nagu 2012 ili imperator 2012 pa me zanima koji je od tih dvaju miševa bolji?
U mogućnosti sam kupiti miš razer nagu 2012 ili imperator 2012 pa me zanima koji je od tih dvaju miševa bolji?
Dva misa namjenjena dvama totalno razlicitm zanrovima, sto igras najvise FPS ili MMORPG.
Ako igras FPS ona Deathadder, ipak je bolji od Imperatora, a ako igras MMO onda Naga, ja igram LoL i COD i ipak cu si Nagu uzet ovih dana.
Također igram LoL i COD..pa onda znači..naga?
Odi do trgovine i vidi koji ti bolje leži u ruci.
Jel može miš i tipkovnica do 250 kn za gaming
Evo ja sam u nedoumici između Razer Nage i Logi-ja G600... Vidim da je u linksa G600 nesto jeftiniji...
Ima li netko iskustva sa ova dva? Koji bi bio bolji izbor... ili da mozda idem na neki treci?
Pogledaj i Corsair M90 i mozda Steelseries WoW 2.0.
Jel može miš i tipkovnica do 250 kn za gaming
Bog. Može, ovako: http://www.links.hr/?naziv=mis-arctic-m571-l-gaming-laserski-2400dpi-usb-sivi&option=artikl&id_kategorija=101503&id_artikl=101.503.328 i http://www.links.hr/?naziv=tipkovnica-genius-gaming-kb-g235-crna-usb&option=artikl&id_kategorija=101201&id_artikl=101.200.178. Ali možda da se još malo protegnešpa uzmeš ovaj: http://www.links.hr/?naziv=mis-sharkoon-fireglider-laserski-3600dpi-crno-crveni-usb&option=artikl&id_kategorija=101503&id_artikl=101.503.192. eto
eto slažemo se za miša! onu gaming tipkovnicu sam probao u više navrata i odlična je! Ovu koju si izabrao, mi se čini pre nagužvana.
Mislim da ti je ovo dobra prilika, ja cu je iskoristit svakako.
http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=101503326
Trebam pomoć,tražim:
- Velik miš,sto veći to bolji
- Po mogućnosti bežičan
- Ne nužno gamerski
- do 400ak kn
- dućan u Zg
Unaprijed hvala!
samo preporuka da uzmeš Nagu Hex.
hm, tko je ovdje lud? ima li ikakve razlike između ova 2 miša (novija linija proizvodnje ili nešto?)
Logitech G400 @ Links = 369,00 kn
Logitech G400 @ ADM = 248,98 kn
btw, imam vec par godina Sharkoon Fireglidera (crveni) i uopce nisam zadovoljan s njim, a ovdje na forumu svi ga hvale. Prvi koji sam kupio bio je nefunkcionalan tj uopce nije radio, isti dan sam ga zamijenio i dobio novi preko garancije. Taj je funkcionirao normalno, ali boja se ubrzo pocela guliti s njega, poceo je skripati desni klik (te se popravio sam od sebe nakon mjesec dana), ali najvecu zamjerku imam na njegovu preciznost, koja je u banani ako nešto trebam 'pixel huntati'. Tako da sam odlucio kupiti neki novi miš za neku razumnu cijenu, i sada je nekako odabir pao na Logitech G400. Mislim da bi vrijedilo spomenuti da povremeno igram Dotu i pokoji FPS. I koristim SteelSeries QcK Mini mouse pad.
Mislite li da je to dobar prijelaz, najviše me zanima osjetljivost senzora, tj da li je G400 precizniji? Buduci da sam laik, moze li objasnjenje, ne bi li laser trebao biti precizniji od optike, a i dalje na trzistu vidim dosta optickih miseva koji drze cijenu? Buduci da se sada vjerojatno vracam sa lasera na optiku, pa me zanima..
Ili imate neke druge preporuke u tom buđetu? Hvala unaprijed.
hm, tko je ovdje lud? ima li ikakve razlike između ova 2 miša (novija linija proizvodnje ili nešto?)
nema ti tu nikakve razlike u mišvima
sve je to politika trgovine i njihovo postavljanje cijena
Moze neka preporuka gaming misa,negdje do 300-400 kuna mozda i vise
Trenutno imam Roccat Kone pa mozda mis slicnog tipa?
Cooler Master Storm Inferno.
Moze link gdje ima najjeftinije?
Nije li Darkglider daleko bolji miš od toga? bolji senzor, keramicke+teflonske nozice, utezi, lcd dpi pokazivac, 2god vs 1god jamstva...
http://www.links.hr/?naziv=mis-sharkoon-darkglider-6000dpi-crni-usb&option=artikl&id_kategorija=101503&id_artikl=101.503.330
Nije li Darkglider daleko bolji miš od toga? bolji senzor, keramicke+teflonske nozice, utezi, lcd dpi pokazivac, 2god vs 1god jamstva...
http://www.links.hr/?naziv=mis-sharkoon-darkglider-6000dpi-crni-usb&option=artikl&id_kategorija=101503&id_artikl=101.503.330
Ne bih se složio da je bolji. Nema bolji senzor, u Darkglideru je tweakani Avago A9500 koji na nekim podlogama ima akceleraciju do cirka 5%.
Senzor Inferna nema akceleraciju ni na jednoj podlozi. Utezi nisu nikakva realna prednost kao ni mogućnost korištenja teflonskih i keramičkih nožica.
Računaj da je darkglider 50ak Kn skuplji te da je lošije kvalitete (iako ima duže jamstvo).
A sto kazete na lgotech g9x,imao sam ga prilike drazati u ruci i odlican je.Narucio bi ga s ebaya za 50-ak dolara (kod nas je oko 700 kuna)
Ne bih se složio da je bolji. Nema bolji senzor, u Darkglideru je tweakani Avago A9500 koji na nekim podlogama ima akceleraciju do cirka 5%.
Senzor Inferna nema akceleraciju ni na jednoj podlozi. Utezi nisu nikakva realna prednost kao ni mogućnost korištenja teflonskih i keramičkih nožica.
Računaj da je darkglider 50ak Kn skuplji te da je lošije kvalitete (iako ima duže jamstvo).
Ovako prije kupnje sam proucio i pročtiao hrpu reviewa i Darkglider je ispao kao najbolji miš do 400kn kod nas!
Svi ga hvale (od reviewa do forumaša) a pogotovo njegov senzor (Avago ADNS-9500 V.2, 72 MHz), miš je odlične kvalitete i da si ga probao vjerovatno ne bi bio takvog mišljenja, da se razumijemo vecinom sam imao miševe od 200-400kn od razera,logitecha do starog sharkoona te je sharkoon s ovim stvarno napravio dobar posao što se tiće kvalitete izrade i onog što nudi.
Želiš reci da je ovaj senzor koji se koristi u skupljim miševima loš nasprem toga philipsa? (evo gdje si sAm sebi skocio usta i sAm pronašao da ima problem sa Z-axe-dizanjem od podloge :)
Keramičke nožice su itekako prednost kao i utezi, ergonomski dizajn, dpi ekran ali dobro ako ti tako kažeš onda tako mora biti jer imaš iskustva s navedenim.