Pisač do 300kn

poruka: 4
|
čitano: 1.454
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pisač do 300kn

koji mi printer preporučate za kućnu upotrebu do 300kn?? ja sam gledao i za komb. printer + fotokopirka + skener (tipa ovo: http://www.makromikro.hr/detalji_proizvoda.2b4152ae8b8f4d98b50ce58deeca3aae.printer-epson-stylus-sx130-all-in-one.aspx )..jel se isplati uzimat??

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Re: Pisač do 300kn

Do 300kn niti jedan! Ako ti ovo nije jasno, pogledaj samo cijene tinte crna/color za sve te jeftine modele pa ces vidit da ce te one kostat vise nego citavi printer, a jos su u paku 1 crna i 1 trobojna... nadalje, trebas gledat da li imas zamjenskih tinti, a kod kojih je rijeseno cipiranje cartridgea, inace ti je jeftinije printat kad sta triba u kopirnici...

edit: posto ovo je 4-bojni s odvojenim bojama, a zamjenskih ima po 30tak kn, onda bi vec i moga... jedino sto je epson, pa racunaj da ces na ciscenja glave potrosit po boje...

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2011 13:21 (wifi).
16 godina
neaktivan
Pisač do 300kn

ok..fala..koji bi mi printer preporučil onda??
ps. treba najviše sestri jer je student pa svaki čas treba za printanje seminara i skripti (neki di mi zamjenske tinte nisu skupe)

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Re: Pisač do 300kn

Ako se mozes rastegnit s lovom, onda cak nekakav color laser kojih imas vec za 1200kn, a toner punis za kakvih 200kn... s njim izbacis barem 2000str, ako ne i vise...

Inace, ovaj epson moze posluzit za prvu ruku jer ima zamjenskih tinti, a i odvojene su, samo racunaj da nije za neki veci obim posla... Nekoc bi ti preporucia Canon IP4000, ali to se vec neko vrime ne proizvodi, inace bi ga i danas uzea.

Jesi mozda razmislja o rabljenom, npr. vidia sam po njuskalu jeftinih samsung clp500 laserskih color printera.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice