koji mi printer preporučate za kućnu upotrebu do 300kn?? ja sam gledao i za komb. printer + fotokopirka + skener (tipa ovo: http://www.makromikro.hr/detalji_proizvoda.2b4152ae8b8f4d98b50ce58deeca3aae.printer-epson-stylus-sx130-all-in-one.aspx )..jel se isplati uzimat??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Do 300kn niti jedan! Ako ti ovo nije jasno, pogledaj samo cijene tinte crna/color za sve te jeftine modele pa ces vidit da ce te one kostat vise nego citavi printer, a jos su u paku 1 crna i 1 trobojna... nadalje, trebas gledat da li imas zamjenskih tinti, a kod kojih je rijeseno cipiranje cartridgea, inace ti je jeftinije printat kad sta triba u kopirnici...
edit: posto ovo je 4-bojni s odvojenim bojama, a zamjenskih ima po 30tak kn, onda bi vec i moga... jedino sto je epson, pa racunaj da ces na ciscenja glave potrosit po boje...
ok..fala..koji bi mi printer preporučil onda??
ps. treba najviše sestri jer je student pa svaki čas treba za printanje seminara i skripti (neki di mi zamjenske tinte nisu skupe)
Ako se mozes rastegnit s lovom, onda cak nekakav color laser kojih imas vec za 1200kn, a toner punis za kakvih 200kn... s njim izbacis barem 2000str, ako ne i vise...
Inace, ovaj epson moze posluzit za prvu ruku jer ima zamjenskih tinti, a i odvojene su, samo racunaj da nije za neki veci obim posla... Nekoc bi ti preporucia Canon IP4000, ali to se vec neko vrime ne proizvodi, inace bi ga i danas uzea.
Jesi mozda razmislja o rabljenom, npr. vidia sam po njuskalu jeftinih samsung clp500 laserskih color printera.