[MIS]Najbolji od najboljih

poruka: 12
|
čitano: 4.262
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Najbolji miš

Pozdrav,

Evo odlucio sam otvorit malu diskusiju da malo porazgovaramo koji bi bio ili bi bili misevi koji ce zauvijek biti pamćeni.Jeli to Logitechov MX512 ili pak Microsoftov Intelli uz jedan od najboljih miševa Razerov Deathadder.

Neka rasprava pocne :DDD

Counter-Strike PRO Player 7800 + Sati :P
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Genius X-Scroll {#}

Salim se, moje licno misljenje je da su to misevi logitechove MX serije, od MX500, 510 pa do 518-ke :)

Intelli misevi su mi kao obicni misevi, sta je to toliko posebno u njima nikako ne mogu da shvatim :'(

Drug ima IME 1.1 i kao kaze cvrst je i da ga od zid udaras nece mu nista biti, ali ima samo 400 dpi a "gamerski" je mis omg !

I failed in some subjects in exam, but my friend passed in all. Now he is an engineer in Microsoft and I am the owner of Microsoft. Bill Gates
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: [MIS]Najbolji od najboljih

ime 1.1 (ista stvar sa wmo 1.1 i ime 3) ima senzor koji nema apsolutno nikakve predikcije, čisto malu negativnu akceleraciju koja se da riješit overclockom usb ratea, nikakav angle snapping i lift off distance 1.2 mm (jbg neznam kako se ove gluposti zovu na književnom, look it up:) === CS 1.6 FTW

najveća mana je što relativno brzo počne štekat, mislim da je riječ o brzini od oko 1.5 m/s i prokleti scroll koji se sam zna pokrenut za jedan klik (neki puta gore, neki puta gore:). sve u svemu prilično dobra stvar ako se uzme u obzir da se isti fičeri dobiju tek sa deathadderom koji je skoro 6 puta skuplji...

15 godina

MX-518 živi viječno!

BF:BC2 ingame: Sapko ///// Steam: Sapko111 ///// Xf: shapina
Moj PC  
4 1 hvala 2
16 godina
neaktivan

dok ima quakea i csa, wmo 1.1 živi vječno:)

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Keyser pogle mi mi info.

@topic svi ovi misevi su for ever.Nijedan nasljednik od mx518 nije mu niti blizu nazalost.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Najbolji miš
dodoostyl1337 kaže...

Pozdrav,

Evo odlucio sam otvorit malu diskusiju da malo porazgovaramo koji bi bio ili bi bili misevi koji ce zauvijek biti pamćeni.Jeli to Logitechov MX512 ili pak Microsoftov Intelli uz jedan od najboljih miševa Razerov Deathadder.

Neka rasprava pocne :DDD

Najbolji mis koji ima problema sa scrollom(propadanje scrolla)..... MX518 je po meni najbolji i najkvalitetniji mis daleko i puno mi je bilo lakse igrati sa njim nego sa deathadderom , ali o ukusima se ne raspravlja....

16 godina
neaktivan

moji osobni favoriti (od onih koji sam imao u posjedu):

1. Logitech Pilot

2. Logitech Mx300

3. A4tech x718

Mx518 mi je bio prevelik, a i mislim da je napokon došao novi best buy u obliku COOLERMASTER Storm Spawn. Probao malo igrat s njim i mogu reć da mi je to idući miš sto i pedeset posto....

Jel valja taj Genius xScroll:=)?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Meni su svi ti Geniusi iskreno sra**a..To nevalja,malo padne i ode u 100 komada.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Za mene je najbolji miš Logitech Mouseman dual optical

Precizan i bez podloge...Koristim ga od 2003.

Evo i slika.

http://prntscr.com/2go7o

http://prntscr.com/2go7s

Sve je uredu osim onih gumica koje su se istrošile..Dali ko zna gdje se mogu kupiti gumene podloške za miš?

Ako sam ti ikad pomogao stisni HVALA :)))
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Microsoft Natural Ergonomic Wireless 6000

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
16 godina

Sta kazete na Coolermaster sentinel z3ro-g?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice