Miš za 300kn

poruka: 12
|
čitano: 1.443
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Miš za 300kn

Pozdrav,

možete mi preporučiti dobar bežićni miš do 300kn, uglavnom za posao, povremeno igranje igrica ali to je manje bitno. Imam M705 i nisam baš zadovoljan sa njim.

0 1 hvala 0
8 godina
neaktivan
Miš za 300kn

Nitko nema savjet? :(

Jel valja ovaj miš, jel ga ima netko?

LOGITECH MX Anywhere 2

0 0 hvala 0
16 godina

1 1 hvala 0
8 godina
neaktivan
Re: Miš za 300kn

Taj link me odvede na sve threadove o hardveru... Što to znači? da čitam sve teme i tražim gdje se spominje kupovina miša? 

11 godina
Patraca55 kaže...

Taj link me odvede na sve threadove o hardveru... Što to znači? da čitam sve teme i tražim gdje se spominje kupovina miša? 

Tamo postavis pitanje koje si postavio ovdje.

Battlenet - TheProdigy#2234
16 godina
Patraca55 kaže...

Pogledaj sliku, ako imaš još koje pitanje, slobodno pitaj, pa ću pokušati drugačije nacrtati.

8 godina
neaktivan
Zemljanin kaže...
Patraca55 kaže...

Tamo sam ga i postavio, ali se Diablo pravi pametan...

8 godina
neaktivan
Diablo86 kaže...
Patraca55 kaže...

Pogledaj sliku, ako imaš još koje pitanje, slobodno pitaj, pa ću pokušati drugačije nacrtati.

Imam pitanje. Zašto nisi onda stavio direktan link umjesto stranicu sa 40 topica (npr: http://www.bug.hr/forum/topic/periferija/savjetnik-odabir-odgovarajuceg-gamerskog-misa/27592.aspx)

I ja sam zamolio za ponudu za konkretan miš, i mišljenje o određenom modelu, a ne na što moram paziti i gledati... ako nisi voljan pomoći, nemoj ni odmagati. Hvala

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.6.2017 13:32 (Patraca55).
11 godina
neaktivan
Patraca55 kaže...
Zemljanin kaže...
Patraca55 kaže...

Ne vidim da si postavio pitanje. 

8 godina
neaktivan
Kolacic kaže...
Patraca55 kaže...
Zemljanin kaže...
Patraca55 kaže...

Ne vidim da si postavio pitanje. 

Pa gdje je ovaj topic ako ne u tom na koji je on stavio link?

10 godina
Joj brate idi postavi pitanje u tu temu i prekini ovdje istjerivat pravdu, doso si trazit pomoc, dobio si je, zahvali Diablu sto ti je dao tu temu jer bi u suprotnom dobio kurčinu u ovoj temi.
LP
Moj PC  
0 1 hvala 0
8 godina
neaktivan
playjob kaže...
Joj brate idi postavi pitanje u tu temu i prekini ovdje istjerivat pravdu, doso si trazit pomoc, dobio si je, zahvali Diablu sto ti je dao tu temu jer bi u suprotnom dobio kurčinu u ovoj temi.
LP

Hvala vam svima na velikodušnoj pomoći, pogotovo s obzirom da sam novi korisnik na ovom forumu. Nadam se da stariji korisnici nisu bili tako "ljubazni" prema vama kada ste vi prvi put došli na ovaj forum. Lijep pozdrav

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice