Mapa za pisač

poruka: 3
|
čitano: 449
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Mapa za pisač

Pozdrav!

Zanima me je li moguće postaviti mapu u koju, kad se kopiraju dokumenti, pošalju na pisač? Imam HP LaserJet Pro M127fn i HP Pro Minitower s Windowsima 10. Oba su uređaja spojeni putem switcha na manju lokalnu mrežu u mojoj sobi, s time da je računalo spojeno na kućni Wi-Fi (Internetski pristup i pristup ostalim uređajima na mreži kao što su mobiteli i televizija u dnevnoj sobi) preko wireless kartice. 

Unaprijed hvala?

Are you looking at me? Who are you looking at?!

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: Mapa za pisač

"Dokument" nije materijal za (direktni) ispis. Jesi pod tim mislio na PDF dokument? Ne znam za programe koji bi čučali na serveru pa onda printali kad se pojavi novi dokument u mapi, ali nešto bi se dalo iskemijati s programima kojima se putem naredbenog retka može narediti da ispišu dokument (recimo nešto poput ovog programa, a mislim da i Foxit PDF Reader može dokument tako isprintati, a čini se i da sumatrapdf može tako printati - prouči ovu temu).

Sad ostaje pitanje pokretanja ispisa - trebao bi neki programčić koji bi nadgledao mapu, ispisao dokument kad se pojavi u mapi, i premjestio ga u drugu mapu (ili obrisao).

EDIT:

Moguće bi ti ovaj program mogao pomoći - nažalost, nema nikakvih detaljnijih informacija o njemu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.4.2016 23:04 (mbaksa).
10 godina
neaktivan
Re: Mapa za pisač

Zahvaljujem!

Iskreno, već sam zaobišao taj problem s mobilnim aplikacijama (Epson iPrint i HP ePrint); zapravo sam htio s mobitela ispisivati preko Wi-Fija, ali su mi oba pisača bila spojena jedino na Ethernet jer ne podržavaju Wi-Fi. Sad sam ih spojio direktno na Internet preko routera i sve je oke. Uglavnom, ne znači da neću isprobati ovo 

Are you looking at me? Who are you looking at?!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice