Dakle planiram si uzet miš pa ako netko može dati neki prijedlog ova dva su mi izvrsna ako netko zna za neki još bolji ili tako nešto nek mi preporuči ili da savjet pls
G9 vs RAZR LACHESIS
- poruka: 40
- |
- čitano: 6.096
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
uzmi razera i miran si - ja ga imam i izvrstan je
Dakle planiram si uzet miš pa ako netko može dati neki prijedlog ova dva su mi izvrsna ako netko zna za neki još bolji ili tako nešto nek mi preporuči ili da savjet pls
ak imas dosta novca uzmi razer mambu.hehe.
al posto sam ja logitech fan, iako mi je vec malo dojadio uskoro cu ja mislim prec na rejzr, preporucam ti g9!! muahah
definitivno G9 od razera jedino vrijedi copperhead i death adder :)
evo procitao sam 4 posta od tih ni jedan dobar savjet ( bez zamjere ) svi stakori koji su skuplji od 300 kn spadaju u visoku klasu,
e sada odi do tgovine uzmi u ruko ovaj mis pa onaj i kupis onaj koji ti najbolje LEZI u ruci a ne koji ce ti preporuciti a gleda ja imam mis za 20 kn to ti je the best ma daj mars, mozes imati mis od 1000 kn ako ti dobro ne lezi neces ti dobiti toliki utjecaj koliko si morao jer uzalot palcati vise ako mozes sa misom od 20 kn dobit bolje kontrole, toliko od mene
Ako već daješ tolke pare za glodavca,uzmi u obzir Roccat Kone,meni taj osobno najbolje lezi u ruci al se i dalje igram s svojim restauriranim Logi Dual Optical ;)
uzmi G9 ..!!

evo procitao sam 4 posta od tih ni jedan dobar savjet ( bez zamjere ) svi stakori koji su skuplji od 300 kn spadaju u visoku klasu,
e sada odi do tgovine uzmi u ruko ovaj mis pa onaj i kupis onaj koji ti najbolje LEZI u ruci a ne koji ce ti preporuciti a gleda ja imam mis za 20 kn to ti je the best ma daj mars, mozes imati mis od 1000 kn ako ti dobro ne lezi neces ti dobiti toliki utjecaj koliko si morao jer uzalot palcati vise ako mozes sa misom od 20 kn dobit bolje kontrole, toliko od mene
uzmi mis od 50 kn logijev i mx510/518 pa ces vidjet kakva je razlika...
RAZEROVI MISEVI SE KVARE punooo vise nego Logijevi..
uzmi razer...danas samo uzeo Razer Krait i prezadovoljan sam...
ja imam g9 i nemam nikavih problema niti sa guljenjem niti sa driverima niti sa icim... nevjerojatno kako je miš precizan no i razor je isto tako dobar , kao šta su ti kolege rekle primi ih u ruku i vidi koji ti najbolje leži... meni recimo razer nije odgovarao..
Ja ti preporucujem G9 iako s oba nemos promasit. Pitaj u ducanu za savjet
Logitech najkvalitetniji ubjedljivo !

on manje vise nije me vrijedao jer ja nemam mis od 20 kn ali oni koji ga imaju ti bi se trebali naci uvrijedeni, smao da ti kazem recenica se moze samo na jedan nacin procitati ali protumaciti na 100 nacina lol bilo kako bilo stvarno mi se neda vise pravdati i posati jer smo otisli jako daleko u off topic
ja vjerujem da ako se nade neki noob igrac da njemu niti jedan mis ovog svijeta nece pomoc ako igra protiv pro gamera...ako pro gamer ima dobar mis jos je vise bolji od nooba tako da ne pricajte gluposti (neki)...
ja vjerujem da ako se nade neki noob igrac da njemu niti jedan mis ovog svijeta nece pomoc ako igra protiv pro gamera...ako pro gamer ima dobar mis jos je vise bolji od nooba tako da ne pricajte gluposti (neki)...
Meni osobno je bitno samo da miš lijepo leži u ruci. Imao sam jedan obični miš sa led diodom i 600dpia i sada imam laserskog logia sa 1200dpia. Razlike nema baš nikakve osim što mi ovaj trenutni bolje leži u ruci
OK Ljudi hvala puno mislim da ću iskušat u ruci lachesis i g9 pa ću odlučit , lachesis mi je puno ljepši i ima više dpi al dobro to i nije tako bitna razlika kad je kod i jednog i drugog dpi veći od 2000 tj kod g9 je 3200 a kod lachesis je 4000 , probat ću kako mi koji leži u ruci iako mislim da će tu prevladat kod toga logitech , al lachesis mi je bolji ne znam još ću odlučit pa nakon krizme kupujem heh ima još 2 mjeseca do krizme al se mora raspitat da se odluči :D tnx svima
hmmm neznam za vas
al ono baš i ne igram previše igrice...
al npr. preporučam autoru nek si kupi miš koji mu bolje stoji u ruci, koji mu je udobniji, koji mu je ljepši...
npr ja imam sve od logitech-a, pod to mislim zvučnike, tipkovnicu i miša...
sve ukuno mi je stajalo sve oko 200 kn max...ja sam zadovoljan jer zvučnici nisu loši (mislim nisu previše, al kad mi zatreba kvalitetan zvuk za to se pobrine moja linija), tipkovnica full udobna, npr moj frend ima G11 i ja ne vidim neku veliku razliku u udobnosti...tj ne vidim foru zkj dat lovu za G11 pored moje delux 250, samo kaj ova svjetli i možeš si napravit one G tipke, ja mislim da se za to ne isplati davat 400 kn ili koliko več više love... npr. moj miš RX300 mi je full dobar i nebi ga mjenjo ni za 100 kn (tj bi al nema veze :D) mislim meni je full udoban i to mi je važno, tako da ja ne vidim zkj davat tolike pare za periferiju. Nećeš ti bit pro ak imaš periferiju za 2000 kn možeš ti bit i pro s periferijom za 200kn. isto to vrijedi za noobove, kaj ne znači ak ti imaš 2000kn periferiju da još uvjek nisi noob ak neznaš igrat, al ti si baja zato kaj imaš periferiju za 2000 kn. Ja bi si radije tih 2000 kn uložio u bolju kantu....
tak da ono, mislim ovo je moje mišljenje