G9 vs RAZR LACHESIS

poruka: 40
|
čitano: 6.101
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
G9 vs RAZR LACHESIS

Dakle planiram si uzet miš pa ako netko može dati neki prijedlog ova dva su mi izvrsna ako netko zna za neki još bolji ili tako nešto nek mi preporuči ili da savjet pls

L.Đ

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: G9 vs RAZR LACHESIS

uzmi razera i miran si - ja ga imam i izvrstan je

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
wildwest25 kaže...

Dakle planiram si uzet miš pa ako netko može dati neki prijedlog ova dva su mi izvrsna ako netko zna za neki još bolji ili tako nešto nek mi preporuči ili da savjet pls

ako želiš kvalitetan, pouzdan i precizan mis uzmi G9, ako se zelis hvaliti s njim i ako zelis da ti svijetli u mraku uzmi razera, kako god nemozes pogrijesiti... pitaj prodavaca da ti da, da probas u ruku, ako ti je ruka veca uzmi logitech
jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P
16 godina
neaktivan
G9 vs RAZR LACHESIS

ak imas dosta novca uzmi razer mambu.hehe.

al posto sam ja logitech fan, iako mi je vec malo dojadio uskoro cu ja mislim prec na rejzr, preporucam ti g9!! muahah

|^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@) Procesor: AMD Athlon X2 6000+ Graficka: ATI (Sapphire) Radeon HD3450 512MB DDR2 Memorija: 3GB DDR2 RAM Hard: Seagate Barracuda 160GB MBO: ASUS M3A78
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

definitivno G9 od razera jedino vrijedi copperhead i death adder :)

16 godina
protjeran
G9 vs RAZR LACHESIS

evo procitao sam 4 posta od tih ni jedan dobar savjet ( bez zamjere ) svi stakori koji su skuplji od 300 kn spadaju u visoku klasu,

e sada odi do tgovine uzmi u ruko ovaj mis pa onaj i kupis onaj koji ti najbolje LEZI u ruci a ne koji ce ti preporuciti a gleda ja imam mis za 20 kn to ti je the best ma daj mars, mozes imati mis od 1000 kn ako ti dobro ne lezi neces ti dobiti toliki utjecaj koliko si morao jer uzalot palcati vise ako mozes sa misom od 20 kn dobit bolje kontrole, toliko od meneCool

Intel e5200 3.0 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.3.2009 16:29 (kris_marko).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ako već daješ tolke pare za glodavca,uzmi u obzir Roccat Kone,meni taj osobno najbolje lezi u ruci al se i dalje igram s svojim restauriranim Logi Dual Optical ;)

Phenomenalni duja X3,Biostar 790GX,XFX HD4830
16 godina
G9 vs RAZR LACHESIS

uzmi G9 ..!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
leo_819 kaže...
wildwest25 kaže...

ako želiš kvalitetan, pouzdan i precizan mis uzmi G9, ako se zelis hvaliti s njim i ako zelis da ti svijetli u mraku uzmi razera, kako god nemozes pogrijesiti... pitaj prodavaca da ti da, da probas u ruku, ako ti je ruka veca uzmi logitech
Pa ako se netko mislit hvalit s misem kupit ce G9Neodlučan...jer je skupljiNeodlučan Jel tako?

Mogu ti samo reci nesta za G9 jer ga posjedujem.

Driveri su katastrofa!Cesto puta kad namjestim profil i kliknem na apply on vrati na default,ili uopce ne prihvati definirane postavke.
Sama konstrukcije misa mi je odlicna.Dvije promjenjive maske.Jedna manja(plasticna?),druga veca/sira-gumirana koju ja koristim.E sad kad smo kod gumirane...nakon cca. 2 mjeseca koristenja misa,guma se pocela gulit.No big deal za mene al eto samo da znas.Scroll je vrlo dobar,cvrst sa jakim otporom.Imas ispod misa dugme da scroll nema otpora.Zavrtis ga i on vrti ko lud.To nikad ne koristim.

Lachesis nisam koristio.Ali ako budes  kupovao G9 neces pozalit.  
I am the annihilator!
16 godina
neaktivan
kris_marko kaže...

evo procitao sam 4 posta od tih ni jedan dobar savjet ( bez zamjere ) svi stakori koji su skuplji od 300 kn spadaju u visoku klasu,

e sada odi do tgovine uzmi u ruko ovaj mis pa onaj i kupis onaj koji ti najbolje LEZI u ruci a ne koji ce ti preporuciti a gleda ja imam mis za 20 kn to ti je the best ma daj mars, mozes imati mis od 1000 kn ako ti dobro ne lezi neces ti dobiti toliki utjecaj koliko si morao jer uzalot palcati vise ako mozes sa misom od 20 kn dobit bolje kontrole, toliko od meneCool

e pa sa misom od 20 kn ako se bavis gamingom ti je Q I TO OD OVCE..
uzmi mis od 50 kn logijev i mx510/518 pa ces vidjet kakva je razlika...

RAZEROVI MISEVI SE KVARE punooo vise nego Logijevi..
16 godina
neaktivan
DAXINHO146 kaže...
kris_marko kaže...

Joj de ne pricaj gluposti molim te!

Daj neke bolje argumente ili pojasni po cemu se oni vise kvare?!

Ako ga koristis ko normalan covjek nece mu bit nista...

Rekla kazala....
I am the annihilator!
17 godina
neaktivan
G9 vs RAZR LACHESIS

uzmi razer...danas samo uzeo Razer Krait i prezadovoljan sam...

Q6600 @ 3.0 GHZ, 1.28V 2x2 GB Redline Mushkin 1000 mhz (5-5-5@15) Gainward HD 4870 512 MB Western Digital Caviar 640 GB Fortron 650w Spire Fourier IV

0 0 hvala 0
17 godina

ja imam g9 i nemam nikavih problema niti sa guljenjem niti sa driverima niti sa icim... nevjerojatno kako je miš precizan no i razor je isto tako dobar , kao šta su ti kolege rekle primi ih u ruku i vidi koji ti najbolje leži... meni recimo razer nije odgovarao..

EVGA 790i FTW | Intel Q6600@Scythe Orochi@3.85ghz | Patriot 4 x 1gb DDR3 |Zotac GTX 295 | WD 320gb + HITACHI 500gb| Silverstone Zeus 750w| 22" Benq Wide Screen |Thermaltake Xaser VI
17 godina
DAXINHO146 kaže...
kris_marko kaže...

A otkud bi to jedan klinac znao ? Kakva ti to imas iskustva s obzirom na svoje godine...
CPU AMD Phenom II X4 940 BE BOX cooled with Thermaltake Big Typoon 14Pro, 4.2GHz, ASUS M3A32-MVP Deluxe Crossfire, Sapphire VGA ATI HD4870 X2, Corsair DDR2-800 TW2X4G6400C5PRO 4GB, Western Digital 640 GB, Tagan BZ 800W, Antec Twelve Hundred
17 godina
Batista kaže...
DAXINHO146 kaže...
kris_marko kaže...

A otkud bi to jedan klinac znao ? Kakva ti to imas iskustva s obzirom na svoje godine...
 pfff.... razerovi misevi se kvare....a ti si imao 8 razer miseva pa znas da se kvare....ili
jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P
16 godina
protjeran
G9 vs RAZR LACHESIS

Ja ti preporucujem G9 iako s oba nemos promasit. Pitaj u ducanu za savjet

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kris_marko kaže...

Ovo ti i ja preporučujem. Najbolji je miš onaj koji ti leži u ruci.
DAXINHO146 kaže...
...
Je možeš mislit samo se ti nadaj. Ja imam copperhead već 4 godine i nemam nikakvih problema, a još sam sa njime udario u zid par puta i ništa mu se nije dogodilo.
ASUS P5Q DELUXE, NVIDIA 9800 GX2, INTEL CORE 2 DUO E8500 @ 3,5GHz, CORSAIR DOMINATOR 2X2GB, CORSAIR HX620 W, SEAGATE BARRACUDA 320GB, WINDOWS VISTA ULTIMATE SP1. ------------- Razer Copperhead + Razer Exactmat , Logitech G11, Samsung 2032bw, Altec Lansing 221, Logitech Cordless Rumblepad 2
16 godina
protjeran
DAXINHO146 kaže...

ja ne mislim s tobom ulaziti u raspravu samo da ti kazem da ja s misom od 20 kn u bilo koji igri saterm ko najveceg bota, a tko kakav ima iq mislim da svi znaju ciji je od ovce s tom izjavum koji si ti napisao
Batista kaže...

potpisujem
Razer_Copperhead kaže...

Ovo ti i ja preporučujem. Najbolji je miš onaj koji ti leži u ruci.
Je možeš mislit samo se ti nadaj. Ja imam copperhead već 4 godine i nemam nikakvih problema, a još sam sa njime udario u zid par puta i ništa mu se nije dogodilo.
 ljudi zanju cijeniti dobar savjet a losega kritiziraju, potpisujem u potponosti, evo ja imam lachesisa i mogu reci da je jedina mana ta da se prlja bocni dio di je glatka plastika steta sto nije cijelo od gume kao gornji dio...
Intel e5200 3.0 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3
16 godina
neaktivan
G9 vs RAZR LACHESIS

Logitech najkvalitetniji ubjedljivo !

MBO Gigabyte ep43 - s3l CPU Intel core2quad 2,33GHz 4MB RAM 2x2GB OCZ gold HDD Hitachi 500GB VGA GeForce 9800GE 512mb DVD±RW LG (obicni) Kućište Thermalthake SopranoRS window Napajanje 550W Tipkovnica Logitech G11 Miš Logitech MX518 Monitor Samosung T200 20''

0 0 hvala 0
17 godina
kris_marko kaže...
DAXINHO146 kaže...

ja ne mislim s tobom ulaziti u raspravu samo da ti kazem da ja s misom od 20 kn u bilo koji igri saterm ko najveceg bota, a tko kakav ima iq mislim da svi znaju ciji je od ovce s tom izjavum koji si ti napisao

Kao prvo nije napisao iq od ovce nego q(skracenica za k...c od ovce)... to znaci da je napisao "ako se bavis gamingom da je taj mis od 20kn kur.c i to od ovce".. procitaj opet pa ces vidjet da je tako

Kao drugo kako ti znas da ga mozes pobjedit sa misom od 20 kn ko zadnjeg bota? jel uopce znas nesto o njemu kada tako mozes tvrdit?

A to sta su se neki nasli uvrijedni tom porukom zato sta bas oni imaju razera je totalno druga prica...

razlika je ogromna izmedu miseva od 20kn i izmedu miševa od 500kn..

Razlika izmedu logitecha i razera je u biti neprimjetna... Svako si kupi sta mu je draze.. To sta je on reko da se razer kvari puno vise (moze biti da on ima takvih iskustava..) mozda nema 100 godina mozda ima 15 godina no ko kaze da 15 godisnjak nemoze imat iskustva sa miševima i gamingom.. tolko od mene..

EVGA 790i FTW | Intel Q6600@Scythe Orochi@3.85ghz | Patriot 4 x 1gb DDR3 |Zotac GTX 295 | WD 320gb + HITACHI 500gb| Silverstone Zeus 750w| 22" Benq Wide Screen |Thermaltake Xaser VI
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.3.2009 20:55 (toxic).
16 godina
protjeran
toxic kaže...

Kao prvo nije napisao iq od ovce nego q(skracenica za k...c od ovce)... to znaci da je napisao "ako se bavis gamingom da je taj mis od 20kn kur.c i to od ovce".. procitaj opet pa ces vidjet da je tako

Kao drugo kako ti znas da ga mozes pobjedit sa misom od 20 kn ko zadnjeg bota? jel uopce znas nesto o njemu kada tako mozes tvrdit?

A to sta su se neki nasli uvrijedni tom porukom zato sta bas oni imaju razera je totalno druga prica...

Razlika izmedu logitecha i razera je u biti neprimjetna... Svako si kupi sta mu je draze.. To sta je on reko da se razer kvari puno vise (moze biti da on ima takvih iskustava..) mozda nema 100 godina mozda ima 15 godina no ko kaze da 15 godisnjak nemoze imat iskustva sa miševima i gamingom.. tolko od mene..

nalakse nesto izvuci iz konteksta i praviti se pamet a uostalom izades budala, e toliko od mene
i samo da jos kazem da razlika izmedu 20 kn i 500 kn mozda na papiru je razlika ali ne treba znaciti da je u praksi, znaci po tvojemo bi znaclio ono sto je skuplje da je bolje, lol, ajde bolje razmisli nego nesto napises,
to se za onoga kaze koji samo citiram "definitivno G9 od razera jedino vrijedi copperhead i death adder :)" koji ovo kaze, ako ima bilo kakvih iskustva bi napisao ovo ono a ne ovaj je bolji od ovoga ma daj,

17 godina
kris_marko kaže...
toxic kaže...

nalakse nesto izvuci iz konteksta i praviti se pamet a uostalom izades budala, e toliko od mene
i samo da jos kazem da razlika izmedu 20 kn i 500 kn mozda na papiru je razlika ali ne treba znaciti da je u praksi, znaci po tvojemo bi znaclio ono sto je skuplje da je bolje, lol, ajde bolje razmisli nego nesto napises,
to se za onoga kaze koji samo citiram "definitivno G9 od razera jedino vrijedi copperhead i death adder :)" koji ovo kaze, ako ima bilo kakvih iskustva bi napisao ovo ono a ne ovaj je bolji od ovoga ma daj,

sta sam ja to izvukao iz konteksta? nego ti ne citas pazljivo i onda krivis nekog ko da je tebe uvrijedio a opce nije ... to sta imas razera i naso si se uvrijedenim jel? a daj mi ti reci zasto je razer bolji od logitecha? ja jos nisam od svih ovih postova naso pravi razlog zasto bi uzeo razera a zasto bi uzeo logitecha g9...

a na testovima je definitvno najbolji mis mx518... takoder i best buy

no evo nekih testova izmedu logitecha g9 i razora

a šta se tice ovoga podvucenoga upravo tako u hw-u je što skuplje to bolje i to je dokazano...

hw nije periferija.. no takoder sigurno je skuplji proizvod bolji od jeftinijeg... ne govorim u razlici od 100kn.. nego o vecoj razlici u cijeni tipa 200 pa nadalje u kn naravno.. (to je sta se tice preferije)

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.3.2009 21:34 (toxic).
16 godina
protjeran
toxic kaže...

sta sam ja to izvukao iz konteksta? nego ti ne citas pazljivo i onda krivis nekog ko da je tebe uvrijedio a opce nije ... to sta imas razera i naso si se uvrijedenim jel? a daj mi ti reci zasto je razer bolji od logitecha? ja jos nisam od svih ovih postova naso pravi razlog zasto bi uzeo razera a zasto bi uzeo logitecha g9...

istina da ima rezera i nisam se naso povrijeden povodom toga nego toga sto moj iq usporeduje sa ovcom ( od kada to ima rijec kura. skracenicu u q hmm od nikada ) jer smatram da jedan 15 god nema pravo vrijedati nikoga kao ni ja ni nitko povodom toga sma ja uvredeni, kao drugo vlasnik teme je trazio da odaberemo izmedu dva modela a moj odg je bio da odabere onaj koji mu bolje lezi u ruci nisam ja  nista reklamirao rezer posto ga imam jer znam koliko je bitno da ruka dobro lezio prilikom gamina ako ne leze nece njemo nista pomoci skuplji mis to je bio moj odg...Cool
17 godina
kris_marko kaže...
toxic kaže...

istina da ima rezera i nisam se naso povrijeden povodom toga nego toga sto moj iq usporeduje sa ovcom ( od kada to ima rijec kura. skracenicu u q hmm od nikada ) jer smatram da jedan 15 god nema pravo vrijedati nikoga kao ni ja ni nitko povodom toga sma ja uvredeni, kao drugo vlasnik teme je trazio da odaberemo izmedu dva modela a moj odg je bio da odabere onaj koji mu bolje lezi u ruci nisam ja  nista reklamirao rezer posto ga imam jer znam koliko je bitno da ruka dobro lezio prilikom gamina ako ne leze nece njemo nista pomoci skuplji mis to je bio moj odg...Cool
 Dečko nije on tebe vrijđao, zato te lijepo molim da procitas rečenicu ponovno.. cak sam ti ja prijevod napisao ako nemožeš skužit njegovu rečenicu..

Probaj si tu rečenicu prevesti ovako kako si je ti zamislio pa mi reci kako ti zvuči ja ču ti reći kako nikako.. ("e pa sa misom od 20 kn ako se bavis gamingom ti je IQ I TO OD OVCE..") evo vidis kako?

vjeruj mi da te nije vrijeđao..

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.3.2009 21:44 (toxic).
16 godina
protjeran
G9 vs RAZR LACHESIS

on manje vise nije me vrijedao jer ja nemam mis od 20 kn ali oni koji ga imaju ti bi se trebali naci uvrijedeni, smao da ti kazem recenica se moze samo na jedan nacin procitati ali protumaciti na 100 nacinaCool lol bilo kako bilo stvarno mi se neda vise pravdati i posati jer smo otisli jako daleko u off topic

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
G9 vs RAZR LACHESIS

ja vjerujem da ako se nade neki noob igrac da njemu niti jedan mis ovog svijeta nece pomoc ako igra protiv pro gamera...ako pro gamer ima dobar mis jos je vise bolji od nooba tako da ne pricajte gluposti (neki)...

Q6600 @ 3.0 GHZ, 1.28V 2x2 GB Redline Mushkin 1000 mhz (5-5-5@15) Gainward HD 4870 512 MB Western Digital Caviar 640 GB Fortron 650w Spire Fourier IV

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GeForce kaže...

ja vjerujem da ako se nade neki noob igrac da njemu niti jedan mis ovog svijeta nece pomoc ako igra protiv pro gamera...ako pro gamer ima dobar mis jos je vise bolji od nooba tako da ne pricajte gluposti (neki)...

Hahahahahahhahahah! A jbte stvarno se mozes nasmijat na ovom forumu! Ahahahahahahahha!
I am the annihilator!
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.3.2009 22:05 (VirtUoso).
17 godina
neaktivan
G9 vs RAZR LACHESIS

Meni osobno je bitno samo da miš lijepo leži u ruci. Imao sam jedan obični miš sa led diodom i 600dpia i sada imam laserskog logia sa 1200dpia. Razlike nema baš nikakve osim što mi ovaj trenutni bolje leži u ruci

Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
G9 vs RAZR LACHESIS

OK Ljudi hvala puno mislim da ću iskušat u ruci lachesis i g9 pa ću odlučit , lachesis mi je puno ljepši i ima više dpi al dobro to i nije tako bitna razlika kad je kod i jednog i drugog dpi veći od 2000 tj kod g9 je 3200 a kod lachesis je 4000 , probat ću kako mi koji leži u ruci iako mislim da će tu prevladat kod toga logitech , al lachesis mi je bolji ne znam još ću odlučit pa nakon krizme kupujem heh ima još 2 mjeseca do krizme al se mora raspitat da se odluči :D tnx svima

L.Đ

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
G9 vs RAZR LACHESIS

hmmm neznam za vas

al ono baš i ne igram previše igrice...

al npr. preporučam autoru nek si kupi miš koji mu bolje stoji u ruci, koji mu je udobniji, koji mu je ljepši...

npr ja imam sve od logitech-a, pod to mislim zvučnike, tipkovnicu i miša...

sve ukuno mi je stajalo sve oko 200 kn max...ja sam zadovoljan jer zvučnici nisu loši (mislim nisu previše, al kad mi zatreba kvalitetan zvuk za to se pobrine moja linija), tipkovnica full udobna, npr moj frend ima G11 i ja ne vidim neku veliku razliku u udobnosti...tj ne vidim foru zkj dat lovu za G11 pored moje  delux 250, samo kaj ova svjetli i možeš si napravit one G tipke, ja mislim da se za to ne isplati davat 400 kn ili koliko več više love... npr. moj miš RX300 mi je full dobar i nebi ga mjenjo ni za 100 kn (tj bi al nema veze :D) mislim meni je full udoban i to mi je važno, tako da ja ne vidim zkj davat tolike pare za periferiju. Nećeš ti bit pro ak imaš periferiju za 2000 kn možeš ti bit i pro s periferijom za 200kn. isto to vrijedi za noobove, kaj ne znači ak ti imaš 2000kn periferiju da još uvjek nisi noob ak neznaš igrat, al ti si baja zato kaj imaš periferiju za 2000 kn. Ja bi si radije tih 2000 kn uložio u bolju kantu....

tak da ono, mislim ovo je moje mišljenje

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice