Lord of The Rings OnLine (iliti LOTRO)

poruka: 6.278
|
čitano: 1.045.666
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Preksinoć prešao Ost Elendil instancu u Annuminasu, fantastična ali i poprilično teška (kažu ljudi da je najteža 6-man instanca u Lotro), dobio drop sa drugog bossa koji mi omogućuje da ga barteram sa Wardens of Annuminas, uzeo sam Legse iz novog Annuminas seta Smijeh

LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 50

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Lord of The Rings OnLine (iliti LOTRO)
Sims kaže...

Preksinoć prešao Ost Elendil instancu u Annuminasu, fantastična ali i poprilično teška (kažu ljudi da je najteža 6-man instanca u Lotro), dobio drop sa drugog bossa koji mi omogućuje da ga barteram sa Wardens of Annuminas, uzeo sam Legse iz novog Annuminas seta Smijeh

Ja nikako da sjednem za lotro, još sam na godišnjem pa nikako da se približim kompu.

Zacrto sam si da si skupim annuminas medium set za svog huntera i neću stati dok ga ne nabavim.

Ps. instalirao sam novi firefox ali i dalje nemogu slati poruke

17 godina
neaktivan

Ima gdje jeftinijih konja za kupiti od onih koji se prodaju u Bree landu ?

And I call you Cutthroat Bitch, well, quod erat demonstrandum. And I speak in Latin because I don't try to hide what an ass I am.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Spike kaže...

Ima gdje jeftinijih konja za kupiti od onih koji se prodaju u Bree landu ?

Nema, al ima skupljih Smijeh
17 godina
neaktivan
Brajki kaže...

Ps. instalirao sam novi firefox ali i dalje nemogu slati poruke

I ja, pred dva-tri dana (Firefox v3.0.1) i sve radi bez problema, kao uostalom i prije na dvojci :)
17 godina

Jesus, nocas je bilo ludo!

Isli smo nas 6 iz kina u Carn Dum, prvenstveno meni po Putrid Slime, jer nikako da ga nabavim, a trebam za zadnji legendary Captain skill i dobar unique earring.

Uglavnom, Helchgam je zbagiran, i tri puta samo morali samo njega ubijati, na kraju uz pomoc GM-a.

Pa kad smo vec bili tamo, isli smo lagano bossa po bossa sredjivati. Nakon 6tog bossa, otisao nam je i 6. clan skupine na spavanje, a bio je minstrel :), no na srecu bili smo 2 captaina, pa smo dosli nas 5oro skroz do 14. bossa, jedan pred kraj.

Sto reci, Carn Dum je prekrasan, zastrasujuc, ocaravajuc!!

Poceli smo u 9navecer, igrali do 3 ujutro. Kod jednog lika je vec bilo 4. :D

A u pol7 budjenje i na posao :D

Uglavnom, ova igra je ludnica!!

17 godina
neaktivan

Znate li što me jako nervira kad dođem u Bree? Oni banneri pobodeni uokolo, ni jedan da se mrdne, bar malo. Natakarili ih na svaka dva koraka, po zemlji, zidovima, krovovima... Izgleda da je totalna bezvjetrica u Breeu, a i u cijelom međuzemlju, uostalom. Izgledaju tako ... jadno!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jesse kaže...

Izgledaju tako ... jadno!

*SPOILER*

Ima toga jadnog, ali malo, sve ostalo je prelijepo. Međutim, razočarala me zadnja mapa u book 14 chapter 6 - vrlo ograničena mapa misije s jako jadno animiranim Laerdanom kojega igrač vodi. Laerdan je tu jak borac, strijelac, pravi Elf, ali odvratno i odbojno animiran, još gore od creepova iz Ettenmoorsa, UŽAS. Šokirao sam se da nakon godinu dana peglanja igre i usavršavanja detalja nisu mogli posvetiti više pažnje tome.

Vjerojatno zbog žurbe. Čisto se plašim mogućih sličnih zbrljanih šlamperaja u ekspanziji.

I sad kad u nekim drugim igrama vidim kako su pazili da nema mnogo ponavljanja kod izgleda i animacije protivnika, slažem se da su dali premalo različitih izgleda protivnika (pogledajte za primjer brigande u Evendimu, ima ih 2 ili 3 modela, čak mislim da samo jedan ženski!) te da ima jako ukočenih likova, bez čak i normalne animacije.

Ne znam hoće li to ikada popraviti, a bilo bi super za tako vrhunsku igru.
Ja ću jednu srednju ćevapa i malo točeno. Hvala.
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.8.2008 19:50 (Faerdhur).
17 godina
neaktivan

Da se razumijemo, nisam ja neki kritizer iz zluradosti. I ja jako volim ovu igru, ali mi baš zbog toga neki njeni loši aspekti teško sjedaju...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ak oš super savršenu animaciju, igraj (ili pogledaj) World of Warcraft, nijedna mmorpg igra nema tako dobru animaciju pokreta i sl. al opet, ima puno lošiju grafiku i ekipu koja je malo u banani. nemoš i ovce i novce Smijeh

I Age of Conan ima sasvim finu animaciju ali je nedorađeno dost toga, recimo skočim i bude malo drugačiji doskok i ženska mi se ispruži kao da ju je nešto u dupe ubolo. i plivam i onda mi ženska nema kosu. pa recimo kad dogodi se fatality, i lik koji je imao kacigu, odjednom mu nestane kaciga sa glave a još ga nisam ni udario Smijeh događa se u skoro svakoj igri, da nešto nije dobro animirano, ali WOW ima najbolju (što me opet neće natjerat da mu se ikad više vratim, al da ima finu animaciju > ima). u Lotrou se ne miču ti banneri, a pogledaj recimo Conana - tamo se miče trava a drveće koje je na istom mjestu, njihove krošnje se ne mrdaju, kao da svaki list na tom drvetu ima 400 kg Smijeh tj. kao da na njih ne utječe vjetar, nego utječe samo na travu LOL.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sims kaže...

tamo se miče trava a drveće koje je na istom mjestu, njihove krošnje se ne mrdaju, kao da svaki list na tom drvetu ima 400 kg Smijeh tj. kao da na njih ne utječe vjetar, nego utječe samo na travu LOL.

Netko nekako igra i uživa, a mi eto imamo botaničara i "dijete cvijeća" u gejmerskom svijetu Smijeh

Sims, tebe *ebe trava i drveće u AoC, a mene jako *ebe što ne mogu imati fatality na svakom combou da gledam kako prska krv Smijeh

LOLčina! Smijeh Sry, prijatelju, znaš ti mene...
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.8.2008 10:21 (Faerdhur).
17 godina
neaktivan

ma nije to, nego kao briju na neku relanost okoliša a to što sam naveo, po meni nije baš realno, da kao puše vjetar a krošnje na drveću ne mrdaju (nekad ne mrdaju i zapravo, kada nema vjetra i sl. ali onda ne mrda ni trva, a trava u AOC se stalno miče, dok drveće nikad).

0 0 hvala 0
17 godina

Krenulo je krenulo!!

Napokon sam dobio drugo class item za Captaina, i 4. tirkizni item Earring of command

Zatim 5. kao zavrsna nagrada od book12 Elrond's Exquisite Cloak

U carn doomu sam dobio 5 silver vile coina, i ukljucujuci jos jedan drop iz Barad Gularana, trejdao sam u Garth Fortniru za ljepi armor - Daerdur's Breastplate

Ukljucujuci onaj odlican weapon od neki dan - Captain's Arm

Sad vec lagano bolje izgleda moj Captain Tzereen!

Ljudi, igrajte ovo!! Ajmo svi sa Eldara na Snowbourne!! :D

17 godina
neaktivan

igram ga, već 16 mjeseci :-) I još nije dosadio, a mislim da ni neće neko vrijeme.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sims kaže...

igram ga, već 16 mjeseci :-) I još nije dosadio, a mislim da ni neće neko vrijeme.

Ja Lotro igram već 6 mjeseci i tek sam jučer po prvi puta sudjelovao u Ettenmor freep vs. creep koljačini.

Zginuo sam 5 puta ali zato imam ubijenih hrpu od toga sam za 4-oro ja dao završni udarac. :-)
Postao sam Footman a ranking mi je 1024. :-) 

Morat ću malo zaigrati i kao creep.
17 godina
neaktivan

pozdrav svima.evo kupio sam prije par dana LOTRO, instalirao ga, update-ovao ga i napravio acc.Prilikom kreiranja akaunta odabrao sam za metodu placanja"Click and buy" ali evo nabavio sa pre-paid karticu i zanima me kako da uplatim sebi ovih 60 dana (tj. 90 igre posto ni onih prvih trideset nije stupilo na snagu)???Ako moze neko lijepo da objasni.I usput da vas pitam na kojem serveru igra najvise balkanaca?Eto to je sve, hvala unaprijed!

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.8.2008 21:49 (ge0rge).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ge0rge kaže...

pozdrav svima.evo kupio sam prije par dana LOTRO, instalirao ga, update-ovao ga i napravio acc.Prilikom kreiranja akaunta odabrao sam za metodu placanja"Click and buy" ali evo nabavio sa pre-paid karticu i zanima me kako da uplatim sebi ovih 60 dana (tj. 90 igre posto ni onih prvih trideset nije stupilo na snagu)???Ako moze neko lijepo da objasni.I usput da vas pitam na kojem serveru igra najvise balkanaca?Eto to je sve, hvala unaprijed!

Eldar definitivno ima nas cijela hrpa :-)
17 godina
protjeran
ge0rge kaže...

Znam da je puno za procitat (25 stranica za sada), ali probaj si uzet vremena i na brzaka procitat kako kupit igru i sl.

MorciTheCroat Dwarf Champion lvl.28 Eldar server http://swim.forumh.net/
17 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...
 Šokirao sam se da nakon godinu dana peglanja igre i usavršavanja detalja nisu mogli posvetiti više pažnje tome.

Vjerojatno zbog žurbe. Čisto se plašim mogućih sličnih zbrljanih šlamperaja u ekspanziji.

vjerujem da toga neće bit u expanziji, jer je velika većina Lotro ekipe za vrijeme razvoja B14 radila na expanziji punom parom. zato book 14 i je manji update jer je na njemu radilo puno manje animatora i world buildera.
17 godina
neaktivan

I ja sam bio u Ost elendilu, stvarno je zeznuta instanca, na kraju smo svi zginuli i onda se raspao FS.

Naš tank nije mogao shvatiti da mora vući mobove na svjetlo.

No ipak mi se trud isplatio jer je Guloth dropao Feredilloch, kojeg sam ja dobio. :-)

Jučer sam bio u Glinghantu po drugi puta.

Uspio sam skupiti dovoljno fragmenata za Nenuials Cloak. Još trebam samo 5 komada skupiti.

U Haudh Valandilu još nisam bio, ali uskoro ću valjda ispraviti i tu nepravdu. :-)

17 godina
neaktivan

Koje biste virtue traitove preporučili za huntera?

And I call you Cutthroat Bitch, well, quod erat demonstrandum. And I speak in Latin because I don't try to hide what an ass I am.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pozdrav

zna li netko mogu li free tiral key kasnije nastaviti plačati kao da sam kupio igru ili svakako moram kupiti "kutiju" u Algoritmu?

Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zveki kaže...

Pozdrav

zna li netko mogu li free tiral key kasnije nastaviti plačati kao da sam kupio igru ili svakako moram kupiti "kutiju" u Algoritmu?

Hvala

Mozes natsaviti igrati na acc koji si napravio sa trial kljucem. Sad, hoces li kupiti samo kljuc ili cijelu igru to ovisi o tebi. U algoritmu ces kupiti samo ako si lud jer kosta 400 kuna. Imas preko neta za 100 kn sa dostavom. www.dvd.co.uk   npr
Ili ako bas hoces kod nas  u crovortexu je oko 200 kn ako se ne varam.

17 godina

Nemožeš nastaviti plaćiti free trail key, ali ne moraš ni kupovati kutiju.

Možeš kupiti samo cd key i nastaviš dalje sa svojim likom. Sigurno radi jer sam ja tako napravio.

Edit...ups malo sam spor Osmijeh

Have you ever danced with the devil in the pale moonlight?
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.8.2008 13:27 (fatbastard).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Spike kaže...

Koje biste virtue traitove preporučili za huntera?

Definitivno  DETERMINATION daje Agility (do +24) (najbitniji za huntera). incombat morale regen te Moral
potom: Tolerance daje Agility (do +9), magic defence i in combat morale regen
            Mercy --> Agility (do +6), magic defence i out of combat morale regen
            Idealism --> fate (do +21), fear resistance i wiil (do +6)
           Honesty --> power (do +77), armour (do +15) i +5 fate
Tako sam ja složio kako bih imao high dps huntera koji ima ako sve ove traitove digneš do kraja ukupno dobivaš
39 agility
26 fate
6 will
77 power
46 morale
+1,1 in combat morale regen
+ 5,5 out of combat morale regen
+5% magic defence
+4% fear resistance
Uglavnom išao sam da dobijem što više na agility te na in combat morale regeneration
Nadam se da ti je ovo od pomoći, nemoraš baš tako složiti ali kad si odlučiš koje ćeš traitove imati onda na netu nađi koji deedovi ih dižu pa ih što prije digni do maksimuma. :-)
17 godina
neaktivan

Konačno sam završio sve quetove u North Downu (osim onih u Fornostu).

Još malo i level sam 40(oko 40000xp).Sve mi je žao što idem na moreMršti se

U Evendimu mi je ostala samo Tomb of Elendil instanca kad ju završim idem u Rivendel.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.8.2008 21:03 (Spike).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Spike kaže...

U Evendimu mi je ostala samo Tomb of Elendil instanca

E, to ćeš se načekati da riješiš - treba solidna iskusna ekipa za ovo, opako teško...
17 godina
neaktivan

Pozz ljudi, ima ko od vas na Gilrainu mozda ? Nas ima 10tak u kinu iz hrv i svi u istom kinu, pa ako netko oce doc a na Gilrainu je, nije problem Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.8.2008 11:12 (Uniq).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Uniq kaže...

Pozz ljudi, ima ko od vas na Gilrainu mozda ? Nas ima 10tak u kinu iz hrv i svi u istom kinu, pa ako netko oce doc a na Gilrainu je, nije problem Smijeh

Gle, gle, konkurencije Smijeh Ajd, nek' vam je veselo i dobro!
17 godina
neaktivan

Konkurencija je zdrava stvar Smijeh Ma ide nam super rift svaki dan sad, dobra ekipa i zajebancija Cool

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.8.2008 9:49 (Uniq).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice