Stigao mi je LOTRO !!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Stigao mi je LOTRO !!!!

Interesuje me sa kojim likom je totalnom noobu najlakše igrati?

Istina, na jednom acc možeš kreirati više likova pa eksperimentiraj.
U potpunosti se slažem da tek svoju klasu u cijelosti počinješ shvacati tek kad kreneš na instance gdje cijeli FS mora djelovati u skladu i gdje se samo zajedničkim trudom i disciplinom gdje svaka klasa ima svoju ulogu može preživjeti.
Svaka klasa ima svoje čari i ja sam recimo svog huntera nagurao do 50-lvl i kako bih bolje shvatio ostale klase počeo sam razvijat burglara i minstrela. :-)
PS. dali sam ja jedini ili ima više vas koji imate problema sa slanjem postova sa firefoxa.
Meni već jedno tjedan dana sa firefoxa neće slati postove, već ih moram slati iz Internet Explorera. :-(
PS. dali sam ja jedini ili ima više vas koji imate problema sa slanjem postova sa firefoxa.
Meni već jedno tjedan dana sa firefoxa neće slati postove, već ih moram slati iz Internet Explorera. :-(
Inače, na moru sam konačno pročitao "Children of Hurin" (Tolkien), znam da ima i naš prijevod, ali je na engleskom bolji doživljaj Tolkiena. Hoću reći da me ta knjiga podsjetila na "Silmarillion" i na to da smo prije par mjeseci spominjali mapu Belerianda, kad sam kupio mapu Middle-earth, i netko je pitao gdje je Beleriand (Beleriand damage weapon je najbolje protiv ancient-evil u LOTRO).
E, pa sjetih se - Beleriand je potonuo na kraju Velike bitke (War of Wrath), kad su se Valari umiješali poraziti Morgotha. Od Belerianda je na zapadu ostao samo mali dio, Lindon (sjeverni i južni) koji graniči s Ered Luinom.
Eto, malo lorea nije greda za igranje...
Yep, Beleriand Damage je specijalni damage kojeg zadaju neka high-end oružja, pretežno elfskog podrijetla, a posebno je učinkovit protiv ancient evila.
Zahvaljujem na odgovorima. Interesuje me kad krenem da igram, jel' imam na početku neki tutorial tj. neke upute koje će me voditi kroz početak igre. Vjerovatno je igra prilagođena i ljudima koji se nisu susretali sa MMORPG ranije ali opet moram da pitam. :)
Imaš tutorial tips koji ti iskoče uvijek kad otkriješ nešto novo tako da ukratko možeš pročitati o tome.
jel' imam na početku neki tutorial tj. neke upute
Izgleda da će danas maintenance biti duži nego inače... :(
Pa duže da ali od 6 ujutro pa do 13 popodne prema njihovom vremenu, a LotRO ma to svaki da sve više i više fascinira, evo došao sam do lvl 23 sa svojim dwarf guardianom i baš mi se sviđa, jedva čekam 35 za ponya Želim svim LotRO-ovcima sretna putovanja kroz Middle-Earth!
Potpuno se slažem sa Faerdhurom. Samo šalji /tellove
Moj ingame nick je Ghostara, slobodno pita(prije 17h nema online jerbo radim).
Ostali igrači za koje sam siguran da će pomoći ako mogu:
- Brajki
- Morgo
- Orhelm
- Patuljak
- Durmitor
- Talumaril
....ima ih još...
... a također i:
Ceoli
Mali
Kuva
Skwo
Zahvaljujem na odgovorima. Interesuje me kad krenem da igram, jel' imam na početku neki tutorial tj. neke upute koje će me voditi kroz početak igre. Vjerovatno je igra prilagođena i ljudima koji se nisu susretali sa MMORPG ranije ali opet moram da pitam. :)
Do kojeg ste lvl-a najviše dogurali neporaženi?
Title:
lvl 05 - the wary
lvl 10 - the undefeated
lvl 15 - ????
Do kojeg ste lvl-a najviše dogurali neporaženi?
Hehe, danas mi je u Angmaru palo ovo, mozda najbolje oruzje za Captaina

Hehe, danas mi je u Angmaru palo ovo, mozda najbolje oruzje za Captaina

Jeste li primijetili da su lukovi npc-a sa zadnjim updateom (book 14) dobili tetive? Prije su imali prikazan samo drveni dio ali ne i tetivu... Također, bedasti tokeni su nestali, hvala ti bože... Vukovi su novi, nisu više kao od plastike. Čini mi se također da su se pojavili novi dezeni plašteva, ima dosta noviteta i sve to na bolje, naravno.
Stomak me zabolio kad sam vidio koliko update-a moram da poskidam nakon instalacije igre iz kutije. Ako se ne varam:
600+500+1200+630+710+580=4220MB otprilike ovako, izgleda dok poskidam sve ovo da necu jos dugo zaigrat' hehehe. :D
Ovo su osnovni fajlovi igre:
lotrosetup.exe =921.632
lotrosetup-1a.bin =565.654.491
lotrosetup-1b.bin =671.428.571
lotrosetup-1c.bin =671.428.571
lotrosetup-1d.bin =671.428.571
lotrosetup-1e.bin =671.428.571
lotrosetup-1f.bin =671.428.571
lotrosetup-1g.bin =671.428.571
lotrosetup-1h.bin =671.428.571
lotrosetup-1i.bin =671.428.571
lotrosetup-1j.bin =671.428.571
lotrosetup-1k.bin =671.428.571
lotrosetup-1l.bin =671.428.571
lotrosetup-1m.bin =671.428.571
lotrosetup-1n.bin =191.320.990
...i onda još 3 nadogradnje:
LOTRO_StandaloneUpdate_1.06.exe =659.203.376
LOTRO_StandaloneUpdate_1.07.exe =746.386.048
LOTRO_StandaloneUpdate_1.08.exe =611.091.912
...i to je (zasad) to, oko 11GB :)

Čini mi se također da su se pojavili novi dezeni plašteva, ima dosta noviteta i sve to na bolje, naravno.
Fellows, u svezi nagradne igre LOTRO - molim vas nemojte ovdje iz svoje dobrote dijeliti točne odgovore s drugima, tu smo ipak konkurencija Nisu teška pitanja, ali ipak...