Lord of The Rings OnLine (iliti LOTRO)

poruka: 6.278
|
čitano: 1.046.946
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Stigao mi je LOTRO !!!!Smijeh

And I call you Cutthroat Bitch, well, quod erat demonstrandum. And I speak in Latin because I don't try to hide what an ass I am.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Lord of The Rings OnLine (iliti LOTRO)
Spike kaže...

Stigao mi je LOTRO !!!!Smijeh

Konačno.

I skupljaj odmah lovu za ekspanziju Namigiva
Ja ću jednu srednju ćevapa i malo točeno. Hvala.
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.8.2008 10:47 (Faerdhur).
17 godina
neaktivan
LokZ kaže...

Interesuje me sa kojim likom je totalnom noobu najlakše igrati?

Nemoj tako razmišljati. Kratkovidno je. Vjerojatno nemaš veće iskustvo s ovakvom vrstom igre, ali to te ne sprečava da uživaš. Svaka je klasa simfonija za sebe, može početi s jednostavnim notama klavira (lakši dio) i razviti djelo u nešto vrlo složeno i divno.

1) Dakle, najprije razmisli kakvu ulogu želiš igrati, kako želiš sudjelovati u borbi protiv zla u Međuzemlju.
- Uzmimo za primjer da na početku želiš malo biti voajer i uglavnom izbjegavati brutalne susrete. Napraviš burglara i kreneš istraživati. Često koristiš Sneak, napadaš s leđa, zbunjuješ protivnika, itd. Za to vrijeme upoznaš gameplay i taj svijet. Ne moraš daleko dogurati s levelima. Onda skužiš kako to sve skupa ide i poželiš biti nekakav warrior. Opet napraviš lika, recimo championa i kreneš licem u lice. Onda skužiš... itd. Uglavnom eksperimentiraj dok ti neki stil igranja ne sjedne.

2) Potom razmisli kako će tvoj lik utjecati na zajedničku borbu. Nisi sam u MMOG. Vrhunac zabave je uglavnom skupno nabijanje zločestih. Možeš donekle biti solo superheroj, ali uvijek ima područja i monstera gdje suxaš kad si sam. Razmisli jel želiš dijeliti AoE DPS i interrupt (champion), stun-sneak-debuff (burglar), tank-survivability (guardian), razno-buff-warrior (captain), healer (minstrel), crowd-control-pets (loremaster), ranged-nuker (hunter). Naravno, svi ovi rade još štošta drugo, ali to su uglavnom takve uloge u borbi. Izaberi sam i misli na ekipu, te kako utječeš na ishod borbe. Gledaj na svog lika kao na bitan mali element, ne kao na cijeli autonomni stroj i potrudi se biti najbolji mali element u Međuzemlju. Upoznaj svoju omiljenu klasu i usavrši je do maksimuma.

Svoju klasu nikada nećeš do kraja poznavati, dakle sve njene sposobnosti, dok ne obaviš par težih instanci s pametnom ekipom koja taktizira dobro i dok više puta ne pogrešiš i pogineš ili uspiješ i vidiš učinak dobrog razmišljanja u takvim bitkama.

Imaš dosta posla Osmijeh Samo navali!
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.8.2008 11:20 (Faerdhur).
17 godina
neaktivan

Istina, na jednom acc možeš kreirati više likova pa eksperimentiraj.

U potpunosti se slažem da tek svoju klasu u cijelosti počinješ shvacati tek kad kreneš na instance gdje cijeli FS mora djelovati u skladu i gdje se samo zajedničkim trudom i disciplinom gdje svaka klasa ima svoju ulogu može preživjeti.

Svaka klasa ima svoje čari i ja sam recimo svog huntera nagurao do 50-lvl i kako bih bolje shvatio ostale klase počeo sam razvijat burglara i minstrela. :-)

PS. dali sam ja jedini ili ima više vas koji imate problema sa slanjem postova sa firefoxa.

Meni već jedno tjedan dana sa firefoxa neće slati postove, već ih moram slati iz Internet Explorera. :-(

17 godina
neaktivan
Brajki kaže...

PS. dali sam ja jedini ili ima više vas koji imate problema sa slanjem postova sa firefoxa.

Meni već jedno tjedan dana sa firefoxa neće slati postove, već ih moram slati iz Internet Explorera. :-(

To ti je lokalni problem s browserom. Ja sam na dva Firefoxa, na poslu i doma, oba "hendlaju" drugačije ovaj forum, s različitim "mušicama".

Pokušaj uninstall-install u najnoviju verziju, apdejtaj .NET i Javu, pa vidi jel radi.
17 godina
neaktivan

Inače, na moru sam konačno pročitao "Children of Hurin" (Tolkien), znam da ima i naš prijevod, ali je na engleskom bolji doživljaj Tolkiena. Hoću reći da me ta knjiga podsjetila na "Silmarillion" i na to da smo prije par mjeseci spominjali mapu Belerianda, kad sam kupio mapu Middle-earth, i netko je pitao gdje je Beleriand (Beleriand damage weapon je najbolje protiv ancient-evil u LOTRO).

E, pa sjetih se - Beleriand je potonuo na kraju Velike bitke (War of Wrath), kad su se Valari umiješali poraziti Morgotha. Od Belerianda je na zapadu ostao samo mali dio, Lindon (sjeverni i južni) koji graniči s Ered Luinom.

Eto, malo lorea nije greda za igranje...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Yep, Beleriand Damage je specijalni damage kojeg zadaju neka high-end oružja, pretežno elfskog podrijetla, a posebno je učinkovit protiv ancient evila.

0 0 hvala 0
17 godina

Hehe, danas mi je u Angmaru palo ovo, mozda najbolje oruzje za Captaina

17 godina
neaktivan

Zahvaljujem na odgovorima. Interesuje me kad krenem da igram, jel' imam na početku neki tutorial tj. neke upute koje će me voditi kroz početak igre. Vjerovatno je igra prilagođena i ljudima koji se nisu susretali sa MMORPG ranije ali opet moram da pitam. :)

It's Shaun The Sheep :)
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.8.2008 11:12 (LokZ).

0 0 hvala 0
17 godina

Imaš tutorial tips koji ti iskoče uvijek kad otkriješ nešto novo tako da ukratko možeš pročitati o tome.

Have you ever danced with the devil in the pale moonlight?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LokZ kaže...

jel' imam na početku neki tutorial tj. neke upute

Igra te polako uvodi u taj svijet, ima tips, imaš u manualu dosta objašnjeno, a moja preporuka ti je, ako ćeš biti na Eldaru, da sa ovog threada pokupiš in-game nazive hrvatskih igrača te da ih u igri staviš na friends listu i da im tijekom igranja šalješ "/tell" sa svojim problemima i pitanjima, svatko će ti pomoći. Ako si dobar s engleskim, možeš na kanal "Advice" postaviti pitanje i odgovorit će ti bilo tko, ne mora biti Hrvat. Uglavnom odgovaraju, samo imaj strpljenja.
17 godina
neaktivan

Izgleda da će danas maintenance biti duži nego inače... :(

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa duže da ali od 6 ujutro pa do 13 popodne prema njihovom vremenu, a LotRO ma to svaki da sve više i više fascinira, evo došao sam do lvl 23 sa svojim dwarf guardianom i baš mi se sviđa, jedva čekam 35 za ponya Smijeh Želim svim LotRO-ovcima sretna putovanja kroz Middle-Earth!

LotRO-Laurelin-Mlorin-dwarf guardian-23
17 godina
neaktivan

Potpuno se slažem sa Faerdhurom. Samo šalji /tellove

Moj ingame nick je Ghostara, slobodno pita(prije 17h nema online jerbo radim).

Ostali igrači za koje sam siguran da će pomoći ako mogu:

• Brajki
  • Morgo
  • Orhelm
  • Patuljak
  • Durmitor
  • Talumaril

....ima ih još...

Ghostara Ashvaraga, Guardian/50 lvl/[EN]Eldar http://swim.forumh.net/index.htm
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

... a također i:

Ceoli

Mali

Kuva

Skwo

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
LokZ kaže...

Zahvaljujem na odgovorima. Interesuje me kad krenem da igram, jel' imam na početku neki tutorial tj. neke upute koje će me voditi kroz početak igre. Vjerovatno je igra prilagođena i ljudima koji se nisu susretali sa MMORPG ranije ali opet moram da pitam. :)

Ako ti eng nije neki problem lako ces se snaci, ali takoder preporucam da pozoves sto vise igraca u friends (ukljucujuci i mene "MorciTheCroat") tako da se uvijek netko
na friends listi nalazi online i moze ti odmah pomoci.
Ja sam ti na LOTRO presao s BF2142 (dakle s mreznog FPS-a na MMORPG) i nisam imao nekih problema.
OK, prije 2 godine igrao sam 2 mjeseca  GW:Factions, i prije pola godine sam igrao EVE online 2 mjeseca.
MorciTheCroat Dwarf Champion lvl.27 Eldar server http://swim.forumh.net/
17 godina
neaktivan
MorciTheCroat kaže...
 igrao sam 2 mjeseca  GW:Factions, i prije pola godine sam igrao EVE online 2 mjeseca.

He, he, jel to neko magično razdoblje za testiranje MMO? Jer i ja sam pod pritiskom fanatičnih frendova negdje početkom 2006. morao isprobati WoW i igrao sam točno 2 mjeseca, sve dok više nisam mogao podnijeti mučninu od tog fantasy crtića.

2 mjeseca... hmm, čudna pojava...
17 godina
neaktivan

Do kojeg ste lvl-a najviše dogurali neporaženi?

Title:

lvl 05 - the wary

lvl 10 - the undefeated

lvl 15 - ????

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jesse kaže...

Do kojeg ste lvl-a najviše dogurali neporaženi?

Nisam ni pokušavao. Nekoga nešto obuzme da postigne u igri. Pokušaj.
17 godina
neaktivan
Dachande kaže...

Iznenađen Ovo ne bih očekivao da dropa u normalnoj zoni. Jesi siguran da je to bilo u poljanama Angmara, a ne u Carn Dumu ili Urughartu?

17 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina
Faerdhur kaže...
Dachande kaže...

Iznenađen Ovo ne bih očekivao da dropa u normalnoj zoni. Jesi siguran da je to bilo u poljanama Angmara, a ne u Carn Dumu ili Urughartu?

U Barad Gularanu.
Slatka mala instanca. Odlicni bossovi, odlicni dropovi, i poprilicno deedova.
17 godina
neaktivan

Jeste li primijetili da su lukovi npc-a sa zadnjim updateom (book 14) dobili tetive? Prije su imali prikazan samo drveni dio ali ne i tetivu... Također, bedasti tokeni su nestali, hvala ti bože... Vukovi su novi, nisu više kao od plastike. Čini mi se također da su se pojavili novi dezeni plašteva, ima dosta noviteta i sve to na bolje, naravno.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Faerdhur kaže...
MorciTheCroat kaže...
 igrao sam 2 mjeseca  GW:Factions, i prije pola godine sam igrao EVE online 2 mjeseca.

He, he, jel to neko magično razdoblje za testiranje MMO? Jer i ja sam pod pritiskom fanatičnih frendova negdje početkom 2006. morao isprobati WoW i igrao sam točno 2 mjeseca, sve dok više nisam mogao podnijeti mučninu od tog fantasy crtića.

2 mjeseca... hmm, čudna pojava...
 Jednostavno me GW nije uspio zadrzat, nisam se uspio u neku ruku povezat s pricom, a WoW sam igrao tocno 5 dana tj. nisam do kraja ni iskoristio trial.
Poslije razocarenja zvano GW proba ja demo BF:2142 na BUG-ovom serveru i "zaljubio "se odmah, i igrao godinu dana nakon cega sam odustao jer
su klanske obaveze prestale bit zabava i odlucio sam prekinut (OK bilo je jos nekih faktora ali...).
Inace EVE online mi je super jos uvijek, ali nekako imam osjecaj da sam prekasno poceo igrat i na kraju odustao.

I tada citam ja malo BUG-ov forum s temom LOTRO, vidim svi hvale pa reko ajde da probamo i mogu samo reci da je sve super od price,
dizajna, kinshipa (SWIM) do toga da ne treba biti jako puno online da bi nesto postigao.

Inace igrao sam ja 2 godine i Travian tj. do prije par mjeseci, ali mi je dosadilo po sesti put ici ispocetka pa sam napustio s igranjem.
MorciTheCroat Dwarf Champion lvl.27 Eldar server http://swim.forumh.net/
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.8.2008 21:33 (MorciTheCroat).
17 godina
neaktivan

Stomak me zabolio kad sam vidio koliko update-a moram da poskidam nakon instalacije igre iz kutije. Ako se ne varam:

600+500+1200+630+710+580=4220MB otprilike ovako, izgleda dok poskidam sve ovo da necu jos dugo zaigrat' hehehe. :D

It's Shaun The Sheep :)
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.8.2008 22:53 (LokZ).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovo su osnovni fajlovi igre:

lotrosetup.exe        =921.632
lotrosetup-1a.bin =565.654.491
lotrosetup-1b.bin =671.428.571
lotrosetup-1c.bin =671.428.571
lotrosetup-1d.bin =671.428.571
lotrosetup-1e.bin =671.428.571
lotrosetup-1f.bin =671.428.571
lotrosetup-1g.bin =671.428.571
lotrosetup-1h.bin =671.428.571
lotrosetup-1i.bin =671.428.571
lotrosetup-1j.bin =671.428.571
lotrosetup-1k.bin =671.428.571
lotrosetup-1l.bin =671.428.571
lotrosetup-1m.bin =671.428.571
lotrosetup-1n.bin =191.320.990

...i onda još 3 nadogradnje:

LOTRO_StandaloneUpdate_1.06.exe =659.203.376
LOTRO_StandaloneUpdate_1.07.exe =746.386.048
LOTRO_StandaloneUpdate_1.08.exe =611.091.912

...i to je (zasad) to, oko 11GB :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jesse kaže...

Iznenađen Jesi siguran da je samo ovo?! Koju si to verziju LOTRO kupio i kada? Jesu apdejtali pakiranja ove godine?

Jer na osnovnu igru imaš ukupno 6 LOTRO_StandaloneUpdate_*.exe za skinuti - book 9, 10, 11, 12, 13, 14
17 godina
neaktivan
Jesse kaže...

Čini mi se također da su se pojavili novi dezeni plašteva, ima dosta noviteta i sve to na bolje, naravno.

Nisam stigao vidjeti vukove i neke druge promjene, ali sam vidio nove cloake, izgledaju predobro! Ja ovih dana ganjam Wig-feld od balroga još uvijek tradicionalno misleći da je to uber cloak (jeste po statovima, ali ne i dizajnu), međutim kad ga budem prikačio potražit ću za outfit neki ljepši cloak, jer ih stvarno sada ima prekrasnih.
17 godina
neaktivan

Fellows, u svezi nagradne igre LOTRO - molim vas nemojte ovdje iz svoje dobrote dijeliti točne odgovore s drugima, tu smo ipak konkurencija Namigiva Nisu teška pitanja, ali ipak...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...
Jesse kaže...

Iznenađen Jesi siguran da je samo ovo?! Koju si to verziju LOTRO kupio i kada? Jesu apdejtali pakiranja ove godine?

Jer na osnovnu igru imaš ukupno 6 LOTRO_StandaloneUpdate_*.exe za skinuti - book 9, 10, 11, 12, 13, 14

Osnovna verzija igre koju sam skinuo sa neta je v1.05 (ima 8,8GB i u njoj je sve do booka 11) i na nju onda idu samo 3 updatea (v1.06-book12, v1.07-book13 i v1.08-book14)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice