Lord of The Rings OnLine (iliti LOTRO)

poruka: 6.278
|
čitano: 1.046.579
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pozz ljudi...

Napokon smo i mi na Gilrain serveru dogurali do 70000 jucer pa jucer rijesili book 14 do kraja, i sad dalje na instance :)

Vidim da je netko pricao o tome koje klase fale na serverima, kod nas fali Guardiana i Minstrela naravno. Dosta ljudi ne voli igrat minstrele zato jer su healer klasa, draze im je nabit malo veci dps i igrat onda s Hunterom ili Championom kojih ima ko u prici.

Sto se tice instanci i raida svaka drugacije traje, sve zavisi s kojom ekipom igrate (koje klase su u grupi) i koliko su dobri igraci koji igraju te likove.

S dobrim igracima koji znaju sta rade i s dobrim rasporedom klasa u ekipi moze se puno brze proci jer kad naidjete na ljude koji neznaju sta rade a pri tom neznaju ni igrat klasu moze trajat i duplo duze a to je napor :)

Od instanci s prosjecnom ekipom Urugarth se moze proci za manje od 2 sata, Carn Dum oko 3 sata, Annuminas je prica za sebe to su 3 manje instance koja je svaka drugacije tezine i trajanja. Gardens traje manje od sat vremena, Castle je vec preko 1 sat a zadnja oko sat i pol. S tim da mozete samo jednu raditi po zelj nemorate sve 3 ako vam se neda provest otliko vremena tamo :)

Sto se tice Rifta i Helegroda to je vec nesto puno duze za prelazit, to se radi svaki dan po par sati recimo 2 po 2 bossa jer bi inace cijeli rift trajao preko 6 sati a toliko bas nema nitko vremena :) resetira se cetvrtkom pa onda opet ispocetka prelazi.

Sto se tice tezine Helegrod je najtezi uvjerljivo od svega, puno teskih bossova i unutra ide ekipa koja zna kaj radi inace brzo izadjete van :)

Ako ima jos tko kakvo pitanje slobodno neka ubaci ako znam pomoci cu :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Lord of The Rings OnLine (iliti LOTRO)

Ja muku mučim sa annuminas instancama.

Naime par puta sam pokušao složiti FS za instance i skužio sam da u fs-u mora biti

minstrel

loremaster

i tank

dali ima još neka klasa koja je must have.

Naime često mi se dogodi da nemožemo završiti prvu annuminas instancu (vrtove).

Svaki savjet je dobro došao.

PS. ja i dalje moram koristiti IE da bih mogao postati na ovom forumu

Problem imam na 3 različita računala sa najnovijim firefoxom, dal netko zna u čemu bi mogao biti problem.

17 godina
neaktivan

Ufff....Annuminas je podosta gadan.

Mislim bi također trebao imati Captaina, koji u  nekim instancama služi kao off tank ili off healer. O buffovima da ne govorim.

Ghostara Ashvaraga, Guardian/50 lvl/[EN]Eldar http://swim.forumh.net/index.htm
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ja sam imao bolja iskustva sa Helegrodom, koji mi je bilo lakše preći do kraja, a u Riftu nisam došao dalje od Thranga. čekam lošije vrijeme, kada budem mogao više igrati, sada sam dosta vani, nogoš, cura, ekipa i sl.

LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 50

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ljudi ne mogu a da se ne pohvalim.

Ovo mi je druga značajnija nagrada u životu.

Prva mi je bila iPod g4 20gb koju sam dobio na nagradnoj igri prilikom prvog slaloma na sljemenu, a sada me i Codemasters nagrađuje. :-)

Valjda su skužili koliko sam ljudi navukao na LOTRO he he he

Da nebi rekli da muljam evo bacite oko na ovaj link.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.8.2008 10:44 (Brajki).
17 godina
neaktivan
Brajki kaže...

Ljudi ne mogu a da se ne pohvalim.

Ovo mi je druga značajnija nagrada u životu.

GRATS!

Ja igram i igram kviz, ali bubanj nikako da me nagradi Plač

Intel 80286 12MHz, 640k RAM, 20 MB HDD, MS-DOS 3.31
17 godina

Eto, napokon je i on sam skuzio :)

Ja sam vidio jos prije 2-3 dana, i postao tu, a ljudi pomislili da si jos jedno dijete dobio :)

17 godina

Ja sam zapoceo imam 28 huntera i kucu nije mi se svidjela nesto previse,vracam se na wow

Al ak nekog zanima account nek mi se javi na msn Lordosss@mail.com

Igrica nije nista posebno obozavo sam filmove pa sam mislio da ce bit nes tak ali ni slicno

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne mora svakog lotro oduševiti. I wow ima svojih draži.

Što ti se najviše zamjerilo u lotru?

Baš me zanima budući da si prvi koji (za kojeg ja znam) da je odustao od lotra i ošao na neki drugi mmo.

17 godina
neaktivan

Ovako, sto se tice gardensa treba ti jako dobar tank koji ce stvarat aggro na zadnjem bossu i privlacit addove takodjer, burglar nije na odmet jer moze bossa stunat, uz ova tri sta si napisao recimo hunter, champ i burg ili umjesto burg moze captain isto tako, najbitniji ti je dobar tank koji zna sta radi tamo, minstrel i LM isto tako, ostalo po zelji, malo dps ne skodi da se sto prije rijesi instanca.

Najvaznije ti je naletit ako ides u mjesanu grupu na ljude koji znaju sta rade da nemoras svima objasnjavat uvijek tko sta mora radit jer onda dugo traje i moze postat napor.

17 godina

Ma igram wow 3 godine i bio sam uzeo pauzu,da isprobam ostale mmorpgeve kupio sam svaki mmorpg koji postoji na trzistu i ni jedan mi nije bio ko wow poslje wowa nije to isto lol,

Neznam lotro mi se svidjeo zbog questova i too book quests,ali oprema i oruzija i to izgleda koda ga je radilo djete iz prvog razreda,svaki drugi item izgleda isto i zove se sam drukcije,Svjet mi je nekak premali zasad

Mozda se nes promjeni u buducnosti pa cemo vidjet

17 godina
neaktivan
Bloodraven kaže...

izgleda koda ga je radilo djete iz prvog razreda

E, daj, molim te, do sad sam šutio da ne komentiram takve koji imaju WoW PTSP, pa im ništa više ne valja, od ženskih, piva i TVa do najboljih MMOG na tržištu. Tipičan WoW PTSP, razumio sam te i šutio sam pošteno na tvoj prvi post o tome da ne igraš ništa drugo, da ti LOTRO ne valja, itd. jer je to tipično, nema tu komentara.

Ali kad mi WoWer junkie kaže nešto o djetinjastim detaljima neke druge igre, onda popi*dim! Viče Idi, molim te, uživaj "WoW SpongeBob" grafiku dok možeš i na kraju se nemoj od depresije propucati, ima specijalista koji ti mogu pomoći. Poživi nam bar toliko da dočekaš slijedeći Blizzardov MMOG, pa nam opet budi veseo i dobar, bar dok si "high" i javi se da se zezamo.

17 godina
neaktivan

možda je igru igrao na very low settings Smijeh. Lotro da ima grafiku kao da ju je radilo djete. Lol - šta je onda WOW - sa svojim aviončićima i gradovima sa par poligona i drvećem koje izgleda lošije nego da je napravljeno od lego kocaka Smijeh a opet, ak se čovjek une sviđa, ne sviđa. al to za grafiku nikak ne stoji (kažu i moji frendovi koji igraju WOW i raidaju BT i Sunwell - da je Lotro definitivno DALEKO ljepši i vizualno ima daleko realističniji pristup.

Pogledaj neke životinje u WOW-u i Lotro-u, u Lotrou recimo lisica, zec, svinja i sl. izledaju apsolutno realistično, dok su u WOW-u prešareni i prekockasti. Sry al to za grafiku ti ne stoji. No hard feelings

P.s. igrao sam WOW 11 mjeseci tako da znam o čemu pričam.

P.s.s. - probaj naći negdje filmiće Lotro-a na ultra high settings - pa češ se zadivit :)

Evo 1 moj filmić, samo stisni svakako na Watch In High Quality opciju, koja stoji ispod Views informacije, daleko bolja kvaliteta slike:

grafika detaljna, pogledaj te boje, travu, drveće i vodu, ne izgleda baš ko da ju je djete radilo zar ne? Osmijeh

LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 50
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.8.2008 8:40 (Sims).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

IGN Mines of Moria Preview- http://pc.ign.com/articles/905/905974p1.html

Jučer je Aragoln dostigao 42 lvl.Cool

And I call you Cutthroat Bitch, well, quod erat demonstrandum. And I speak in Latin because I don't try to hide what an ass I am.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Spike kaže...

Jučer je Aragoln dostigao 42 lvl.Cool

Na ovo uvijek ide GRATS!

17 godina
neaktivan

JUčer sam napravio preorder Mines of moria :-)

Nemam što čekat kad znam da ću ju uzeti prije ili kasnije, bolje prije nego kasnije. :-)

17 godina
neaktivan
Brajki kaže...

Daj objasni gdje i kako, pliz.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.8.2008 9:55 (Faerdhur).
17 godina

Ali krivo ste me shvatili ja nisam prico o grafici igram na allhigh lotro super je nego vam pricam o opremi itemima

17 godina
neaktivan
Bloodraven kaže...

Ali krivo ste me shvatili ja nisam prico o grafici igram na allhigh lotro super je nego vam pricam o opremi itemima

Ma, shvatili smo te... Osmijeh

Zezam se.

Gle, kod itema, da bi vidio koliko su filigranski detaljno odrađeni moraš malo zumirati, tako da tu tvoj prigovor ne vrijedi. A što se tiče usporedbe s WoW itemima, vjerojatno si mislio na robusnost oružja - pa naravno da u LOTRO koji ima ozbiljniji setting nećeš vidjeti mač od 2 metra kao u anime arkadama i WoWu. LOTRO mač je primjeren realnim proporcijama, zato ti izgleda kao mali (dječji), valjda si na to mislio.

Zato sam ti govorio o PTSP iz WoWa, jer je tamo sve napuhano kao u crtiću i zato ga osobito Azijati vole. Ti si u te glomazne poligone i modele gledao godinama i sad dođeš u jedan malo mirniji, ozbiljniji i finiji svijet i to te počne nervirati, naravno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.8.2008 10:34 (Faerdhur).
17 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...
Brajki kaže...

Daj objasni gdje i kako, pliz.

Pa skokni na lotro europe web stranicu i tamo imaš dio za mines of moria, ja sam kupio preko codemstersovog servisa za 24 funte koristeći mastercard (20 funti igra i 4 funte poštarina).
To će naplatiti tek kad ekspanzija krene u prodaju.
17 godina
neaktivan
Brajki kaže...
 Pa skokni na lotro europe web stranicu i tamo imaš dio za mines of moria, ja sam kupio preko codemstersovog servisa za 24 funte koristeći mastercard (20 funti igra i 4 funte poštarina).
To će naplatiti tek kad ekspanzija krene u prodaju.

Ne mogu sad na tu stranicu, trenutno.

1) Jel to SE ili standardna verzija?

2) Ne misliš li da će to doći dugo nakon izlaska? (hoće li prije kod nas u trgovine?)

3) Jel znaš da su najavili download ekspanzije za postojeće mušterije (jeftinije)?

17 godina
neaktivan

A vi, ostali LOTROvci, jel ćete ići na plaćeni download ekspanzije ili box preko Codemastersa poštom ili čekati da dođe u trgovine kod nas?

Ja bih nešto najbrže, a ne znam koja će to opcija biti Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina

Ma sve u svem Lotro je super igrica i moze pruzit puno zabave

i da nema wowa do bi igro stoposto

al sta cete kad meni nema spasa xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Btw ak hoce neko LOTRO aktivan account za wow prepaid dajem odma

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pozz svima

Jel netko probao tri battlegrounda koja su dodana nedavno u GF ?

Isao sam sad prek vikenda u prva dva i mogu rec da su prezabavne, idu po tezini a zadnju jos nisam probao, navodno je dosta teza od prve dvije.

Imate vremensko ogranicenje da branite 4 mjesta na mapi, mobovi dolaze random ali 15 sekundi prije najave odkud val napada dolazi. Nesmijete izgubit vise od 8 ljudi inace se battleground resetira i morate ispocetka. Isprobajte pa javite dojmove, ja sam s kinom prosao prve 2 bez problema do 3 nismo stigli jer 1 odkljucava 2 te 2 odkljucava 3, treba proc u jednom danu  20 puta prvu (ne vi nego cijeli server) da bi se moglo na drugu tako i za trecu isto tako. CD za svaku je 6 dana a nagrade su jako dobre uz malo srece naravno Cool

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Uniq kaže...

Pozz svima

Jel netko probao tri battlegrounda koja su dodana nedavno u GF ?

Gath Fortnir?

17 godina
neaktivan

Gdje mogu nabaviti LOTRO gamecard?

And I call you Cutthroat Bitch, well, quod erat demonstrandum. And I speak in Latin because I don't try to hide what an ass I am.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Spike kaže...

Gdje mogu nabaviti LOTRO gamecard?

Nije dostupno, trenutno - Algoritam i Crovortex. Možeš ih pitati kad će imati.

Međutim, jednostavnije je preko PayPal. Otvori kod njih account, daj podatke o kartici i na Codemastersovom webu, u svom accountu uključi da plaćaš putem PayPala.

17 godina
neaktivan

Da Gath Fortnir, kod stable mastera, desno od njega se nalaze 4 tipa, 3 daju quest za battleground a zadnji je barter tip kod kojeg mjenjas markove. 

17 godina

Eto, sinoc zavrsio Epic questove!! Book14 Chapter15. Prekrasno, genijalno!

Sad jedino jos grindanje trollova u MM i Urugarthu za Valour na 9, i to je to. Cekam MoM!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice