Lord of The Rings OnLine (iliti LOTRO)

poruka: 6.276
|
čitano: 1.044.481
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Lord of The Rings OnLine (iliti LOTRO)

Novi book i dodaci koji su s njime došli me stalno oduševljavaju.

Dodana je animacija za forestera, prije je bila jednaka za obradu drveta i obrađivanje koža, ali sada je obrađivanje koža dobilo svoju animaciju.

Također se neke živine prirodnije ponašaju i izglađene su im kretnje. :-)

No ne znam dal mi se čini, ali imam osjećaj da se prilikom podizanja igre ona duže loada (10-ak sekundi duže). Dal ste to i vi primjetili ili je to samo izolirani slučaj.

17 godina
neaktivan

Bok svima. Ja sam recimo novi u ovom svijetu, prijatelj mi je dao karticu za free trial koji sam odigrao. Igra mi se svidjela pa sam ju odlučio kupiti i prije nekih sat vremena sam uključio kod od accounta (nisam još kupio prepaid ili platio karticom), ne piše mi da sam ga uključio, ali kad idem opet upisivat kaže da već jesam upisao, znam da na kutiji piše 30 dana besplatno, pa me zanima ako vi znate zašto ne mogu igrati...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Thanks for the tip sarrayman... Kak napredujes?

For the Shire!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Što da ti kažem, svaki slobodan tren koji uhvatim, provodim u Middle Earthu Osmijeh. lvl13 sad, uživam u Shire-u, danas idem vidjet bree.. PRE-ZADOVOLJAN

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hehe, jesi obavio deedove sights i farms of Shire? Sam malo ti si human il?

For the Shire!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Link kaže...

Bok svima. Ja sam recimo novi u ovom svijetu, prijatelj mi je dao karticu za free trial koji sam odigrao. Igra mi se svidjela pa sam ju odlučio kupiti i prije nekih sat vremena sam uključio kod od accounta (nisam još kupio prepaid ili platio karticom), ne piše mi da sam ga uključio, ali kad idem opet upisivat kaže da već jesam upisao, znam da na kutiji piše 30 dana besplatno, pa me zanima ako vi znate zašto ne mogu igrati...

Obično treba malo pričekati da ti prihvate kod.
Jesi li se uspio logirati??
Predpostavljam da si instalirao book14
17 godina
neaktivan

Uspio sam riješiti problem, nešto mi nije htjelo prihvatiti ali na kraju je, ovako, imam lvl 16 dwarf guardiana na serveru Laurelin. Igrao sam prije WoW i imao sam lvl 70 orc warriora, ali kad sam vidio LotRO uočio sam da je puno bolje, ako ima netko tko igra na Laurelin neka se javi na ime Mlorin. Pozdrav svima.

17 godina
neaktivan
Ghostara kaže...

Ljudi,

ima li netko sljedeću informaciju:

Postoji li mogućnost da se sa jednog accounta kreirani lik premjesti na drugi acc?

Već sam slao mailove supportu ali sam dobio automatske odgovore(uff što to ne volim).

Neodlučan

Nažalost, ne postoji.
LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 50
17 godina
neaktivan

Ja bio na moru 7 dana i dođem doma a ono me čeka svježi book 14. milina Cool I još sam i ovaj tjedan na godišnjem, tak da će Skullcrusher biti većinom dana u Međuzemlju :-)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zanima me kako mogu igrati LOTRO kad mi je trial trebao završiti 26.7.08?

Spike

0 0 hvala 0
17 godina

Pozdrav ekipa, evo nakon što ste me zainteresirali za igru odigrao sam trail i stvarno sam oduševljen.

Danas sam i produžio account tako da nastavljam lutati po međuzemlju. Još jedna žrtva koju ste navukli na igru Osmijeh

Have you ever danced with the devil in the pale moonlight?

0 0 hvala 0
17 godina
Spike kaže...

Zanima me kako mogu igrati LOTRO kad mi je trial trebao završiti 26.7.08?

Hmm vjerovatno neka graška u sustavu ali ne brini naći će te već oni Osmijeh
17 godina
protjeran
fatbastard kaže...

Pozdrav ekipa, evo nakon što ste me zainteresirali za igru odigrao sam trail i stvarno sam oduševljen.

Danas sam i produžio account tako da nastavljam lutati po međuzemlju. Još jedna žrtva koju ste navukli na igru Osmijeh

Na kojem si serveru?
MorciTheCroat Dwarf Champion lvl.22 http://swim.forumh.net/
17 godina
MorciTheCroat kaže...
 Na kojem si serveru?
 Na Eldaru sam, IGN Liinras.
17 godina
neaktivan

Završio mi trial u kojem sam dogurao do 29 lvl-a.Igru ću ovog tjedna narućiti iz Crovortexa.

Zna možda tko koliko vremena treba Crovortexu da pošalje igru?

Spike
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.7.2008 9:28 (Spike).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zašto da kupuješ igru i čekaš?

kupi kod preko neta, i za minutu ga imaš..

Ja sam kupio preko crovortexa, za dva dana sam ju pokupio u dućanu.. Mislim da je već sutra tjekom dana bila spremna..

Ali kad već imaš igru na računalu, mislim da je brže i elegantnije karticom kupiti kod, i piči..

17 godina
neaktivan

Ja sam u crovortex došao i imali su jedan primjerak lotra i kupio ga, nisam morao ništa naručivati.

Došlo me 199kn :-)

17 godina
protjeran
Sarrayman kaže...

Zašto da kupuješ igru i čekaš?

kupi kod preko neta, i za minutu ga imaš..

Ja sam kupio preko crovortexa, za dva dana sam ju pokupio u dućanu.. Mislim da je već sutra tjekom dana bila spremna..

Ali kad već imaš igru na računalu, mislim da je brže i elegantnije karticom kupiti kod, i piči..

http://www.offgamers.com/lotro/eu-c-2167-2788.ogm?tpl=2

Za 10 minuta imas kod i 30 dana igranja :-)

PROVJERENO
MorciTheCroat Dwarf Champion lvl.2 http://swim.forumh.net/
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.7.2008 12:30 (MorciTheCroat).
17 godina
neaktivan

Igru naručujem zato jer rijetko idem u Zagreb,a pošto sam maloljetan ne posjedujem karticu pa ne mogu kupiti kod preko neta.

Spike

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Spike kaže...

Završio mi trial u kojem sam dogurao do 29 lvl-a.Igru ću ovog tjedna narućiti iz Crovortexa.

Zna možda tko koliko vremena treba Crovortexu da pošalje igru?

meni su uvijek igre stizale za 2, 3 dana.
17 godina
neaktivan

jedva čekam penziju...

Of all the things I lost it's my mind i miss the most

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Naručio sam LOTRO sad mi jedino preostaje čekati poštaraMršti se

Spike

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

MILESTONES! Konačno! (prateće ilustracije su dolje) Smijeh

MILESTONE 1 - Thinna Grand Master Weaponsmith (iscrpila zadnji ancient-iron ore, exceptional skin i gold iz banke)

MILESTONE 2 - Thinna ima full Rift armor (balrog je sinoć pao po x put uz suradnju izvrsnih ljudi iz kinshipa, Valari mi bili naklonjeni kod d-rolla)

MILESTONE 3 - kinship slavi prvi rođendan

Eto, morao sam se pohvaliti Osmijeh kad ste tako dobra zajednica i niste zajedljivi Osmijeh

Bilo je krvavo i pomalo sporo, ali s uživanjem. Sad se može završiti book 14 i dočekati Mines of Moria.

Sretno onima koji tek dolaze na ovo! Namigiva

full Rift armor, gold dye full Rift armor, gold dye
ljepotica bez helma ljepotica bez helma
Happy Birthday, SpartanS! Happy Birthday, SpartanS!
Ja ću jednu srednju ćevapa i malo točeno. Hvala.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...

MILESTONE 1 - Thinna Grand Master Weaponsmith (iscrpila zadnji ancient-iron ore, exceptional skin i gold iz banke)

......
 Massive Respect.  Pogotovo za GM Weaponsmitha.

I tata bi sine, i tata bi... Cool
Ghostara Ashvaraga, Guardian/50 lvl/[EN]Eldar http://swim.forumh.net/index.htm
17 godina
neaktivan

evo ga! službena animacija i najava nove expanzije za Lotro - link:

Jako me veseli što će izaći na jesen, to su i tvrdili ranije al sam se nekako pribojavao da neće prije božića. a ovako znači da igramo expanziju za nekih 3, 4 mjeseca :) Savjetujem svima da pogledaju kratki teaser sa linka.

P.s. za bolju kvalitetu slike možete kliknuti opciju "watch in high quality" koja se nalazi ispod opcije za volume.

0 0 hvala 0
17 godina

Ili ovdje u hd-u ;)

A ovdje pogledajte kak izgleda Collector's Edition Morie.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.8.2008 9:05 (Dachande).
17 godina
neaktivan

LJudi počeo sam skupljati partove za Annuminas medium armour set.

Dal se još netko od vas bacio na taj dugotrajan i mukotrpan posao, koji stvarno vrijedi truda.

Specifikacije armoura možete vidjeti ovdje http://www.lotrolife.com/gallery/book_14/nunials/

Moja taktika za skupljanje fragmenata je ta da odrađujem 3 questa koji za nagradu ukupno daju 34 Arnorian Armour Fragmenata

(1. ubiti 20 agmarima, --> Fighting in the Streets

2. spasiti 3 utopljenika, --> Drowning At The Docks

3. skupiti 6 nečega iz kutija razbacanih po Annuminasu. -> Time of Need

Te usput ubijanjem Angmarima dobijem još 10-ak fragmenata dok odradim ta 3 questa pa možemo računati da ugrubo dnevno skupim 45 fragmenata. Za cijeli set treba 5750 fragmenata dakle Ovom taktikom će mi trebati oko 130 dana da skupim sve potrebne fragmente (problem je što su questovi repeatabilni ali ih se može odraditi jednom dnevno). Ali to nije sve uz ove fragmente će mi trebati i ukupno 64 mark of triumph (što znači da trebam napraviti 64 epic questa, ima ih 10.ak koji za nagradu imaju mark of triumph).

E sad ljudi dal vi znate možda još neki quest koji mogu raditi i dal postoji neki način da ubrzam skupljanje tih fragmenata. Do sada sam ih skupio nekih 180 komada.

Znam da ima quest Supplies for Echad Garthadir pa me zanima dal ga je moguće solirati trebam prenjeti kutije iz Tinundira u Anuminas, a pri tome se ne mogu boriti niti plivati.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pozdrav svima!

Kao što možete da vidite novi sam na forumu a tu sam se našao dok sam tražio neki LOTRO community sa našeg govornog područja.

Uglavnom tek sa nabavio LOTRO i nisam još instalirao igru, nemam nekog iskusta u MMORPG svijetu osim pomalo igranja Silkroada s vremena na vrijeme.

Interesuje me sa kojim likom je totalnom noobu najlakše igrati? Mislim koja rasa i klasa? Stvarno ne znam šta bi mi odgovaralo. Volio bih da me malo krene igra odmah na početku da mi ne bi dosadila kad ne mognem ubiti 2-3 neprijatelja pa da je samo ugasim i ne upalim nikad više. :)

Sorry ako je ranije bilo priče o ovome u topicu, stvarno ne mogu sve da čitam. Ovo malo što sam pročitao vidim da vas je većina na Eldar serveru pa mislim da ću onda vjerovatno i ja na taj sever da uletim. :)

It's Shaun The Sheep :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

savjetujem ti da počenš igrati sa captainom, nakon sto prebijes neprijatelja, imas skill koji te liječi par sekundi nakon tog, odmah u startu. a možeš igrati i huntera, on gađa sa lukom i strijelom sa 40m daljine. a dobar je i champion, izdržljiv.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Brajki kaže...

LJudi počeo sam skupljati partove za Annuminas medium armour set.

Dal se još netko od vas bacio na taj dugotrajan i mukotrpan posao, koji stvarno vrijedi truda.

Specifikacije armoura možete vidjeti ovdje http://www.lotrolife.com/gallery/book_14/nunials/

Moja taktika za skupljanje fragmenata je ta da odrađujem 3 questa koji za nagradu ukupno daju 34 Arnorian Armour Fragmenata

(1. ubiti 20 agmarima, --> Fighting in the Streets

2. spasiti 3 utopljenika, --> Drowning At The Docks

3. skupiti 6 nečega iz kutija razbacanih po Annuminasu. -> Time of Need

Te usput ubijanjem Angmarima dobijem još 10-ak fragmenata dok odradim ta 3 questa pa možemo računati da ugrubo dnevno skupim 45 fragmenata. Za cijeli set treba 5750 fragmenata dakle Ovom taktikom će mi trebati oko 130 dana da skupim sve potrebne fragmente (problem je što su questovi repeatabilni ali ih se može odraditi jednom dnevno). Ali to nije sve uz ove fragmente će mi trebati i ukupno 64 mark of triumph (što znači da trebam napraviti 64 epic questa, ima ih 10.ak koji za nagradu imaju mark of triumph).

E sad ljudi dal vi znate možda još neki quest koji mogu raditi i dal postoji neki način da ubrzam skupljanje tih fragmenata. Do sada sam ih skupio nekih 180 komada.

Znam da ima quest Supplies for Echad Garthadir pa me zanima dal ga je moguće solirati trebam prenjeti kutije iz Tinundira u Anuminas, a pri tome se ne mogu boriti niti plivati.

Igraj Annuminas instance i questove za njih - Garden, Ost Elendil i sl. Kad završiš questove osim fragmenata dobijaš baš i komade armoura (onog za koji trebaš barterati fragmente u te armore). tako je teže ali i zanimljivije i ide puno brže.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice