World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.637.177
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: World of Warcraft
Nobles kaže...

jel zna netko kavu dobru stranicu, da je relativno blizu nas, gdje bih mogao naručiti CE? naručio sam preko game.co.uk da bi mi nakon par dana javili kako ne šalju internacionalno teže od 1kg, probao na gamestation.co.uk, ista stvar. pokušavam izbjeći algoritam, a bogme i uštedjeti cca 200kn+ :)

valjda ce bit na e-kupi.hr

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
16 godina
World of Warcraft

ja sam wow LK CE kupio preko crovortexa i nadao sam se to napraviti i sa kataklizmom ali na njihovoj stranici ima preorder samo za obicnu verziju.

nadam se da se bude to promjenilo :)

moglo bi se probat saznat el budu primali narudzbe za CE :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ma ja čekam ponoćnu prodaju - sve drugo kupim ovak, ali izlazak svake ekspanzije WoW-a je happening - kao neki koncert ili performance (u svakom slučaju ima hrpa pozitivne energije na jednom mjestu) - ekipa cuga, prepričava zgode iz Azerotha, komentira nove patch-eve i sl. Belji se

Do sada sam kupovao obične edition-e, ali za Cat se dvoumim pa možda čak upiknem i CE (primamljivi su mi Artbook, ingame pet i špil TCG karata sa novim likovima) Namigiva

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ljudi evo vam jedna ponuda,dajem besplatno wow acc na originalu naravno znam samo user name i password,mozda netko nece htjet bez emaila i to.

Ima ja mislim 40lvl paladina warriora i nekog gnoma Sramim se dajem za besplatno netrazim nista za njega osim da netko bude aktivan.

Accountu je istekao rok tj nisam kupio gamecard vec 2-3 godine.A wow sam prestao igrat na njemu nema bc a ni wotlk tako da i nije bas vrijedan.

zainteresirani neka se jave na pp

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.9.2010 20:08 (Jebasu123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
smajlee kaže...

ja sam wow LK CE kupio preko crovortexa i nadao sam se to napraviti i sa kataklizmom ali na njihovoj stranici ima preorder samo za obicnu verziju.

nadam se da se bude to promjenilo :)

moglo bi se probat saznat el budu primali narudzbe za CE :D

poslao mejl crovortexu pred par dana i čekam reply.

Dado_ZG78 kaže...

Ma ja čekam ponoćnu prodaju - sve drugo kupim ovak, ali izlazak svake ekspanzije WoW-a je happening - kao neki koncert ili performance (u svakom slučaju ima hrpa pozitivne energije na jednom mjestu) - ekipa cuga, prepričava zgode iz Azerotha, komentira nove patch-eve i sl. Belji se

Do sada sam kupovao obične edition-e, ali za Cat se dvoumim pa možda čak upiknem i CE (primamljivi su mi Artbook, ingame pet i špil TCG karata sa novim likovima) Namigiva

ma bio sam na ponoćnoj za wotlk i istina fora je, al nije mi baš bitno ponovit to iskustvo Smijeh. glavni razlog zašto sam htio uzet preko neta je da uštedim koju kunu, cca 200kn+, al kad smradovi ne dostavljaju.

bu huuuu.....

[URL="http://www.youtube.com/watch?v=0MRmxfLuNto&NR=1"]Odgovor na 90% postova[/URL]
16 godina
neaktivan

oprostite ali nemam bas vremena citati temu ali me zanima kada izade cataclysma a cuo sam da he datum kao 2.11  kako mi je najbolje da je kupim? preko neke i koje stranice na netu? kako to funkcionira? dobijem kod i skinem igru? ili pak u algoritmu da je narucim? ajde zahvaljujem se svima na odg unaprijed te isto znali se koja ce biti cijena?

Proud to be adicted to WoW
16 godina
neaktivan
vidikovac kaže...

oprostite ali nemam bas vremena citati temu ali me zanima kada izade cataclysma a cuo sam da he datum kao 2.11  kako mi je najbolje da je kupim? preko neke i koje stranice na netu? kako to funkcionira? dobijem kod i skinem igru? ili pak u algoritmu da je narucim? ajde zahvaljujem se svima na odg unaprijed te isto znali se koja ce biti cijena?

ako zelis mozes preorderat ovdje ili mozes kupiti preko blizzove stranice na dan prodaje ili kasnije. ima i drugih stranica ali nemam iskustava s njima pa nemogu preporuciti, ali da sam na tvom mjestu preorderao bih s obzirom da je e-kupi pouzdan i brz, a blizzove stranice bi mogle vrlo lagano pasti zbog ogromnog pritiska kad se otvori prodaja pa bi ti se moglo dogodit da su neki ljudi vec i lvl85 a ti jos nisi ni kupio ekspanziju. isto tako nebih racunao na kupnju poslje otvaranja prodaje jer cu svugdje faliti keyeva kao i uvjek (pouzdana informacija :D)

sluzbeni dan izlaska se nezna, ali mmo-champ nagadja 2.11. trebala bi izac u 11.mj al nebih racunao na to.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
15 godina
Matatata krele od zanata kaže...
vidikovac kaže...

ako zelis mozes preorderat ovdje ili mozes kupiti preko blizzove stranice na dan prodaje ili kasnije. ima i drugih stranica ali nemam iskustava s njima pa nemogu preporuciti, ali da sam na tvom mjestu preorderao bih s obzirom da je e-kupi pouzdan i brz, a blizzove stranice bi mogle vrlo lagano pasti zbog ogromnog pritiska kad se otvori prodaja pa bi ti se moglo dogodit da su neki ljudi vec i lvl85 a ti jos nisi ni kupio ekspanziju. isto tako nebih racunao na kupnju poslje otvaranja prodaje jer cu svugdje faliti keyeva kao i uvjek (pouzdana informacija :D)

sluzbeni dan izlaska se nezna, ali mmo-champ nagadja 2.11. trebala bi izac u 11.mj al nebih racunao na to.

Kao 1. ePlati =)

Kao 2. Nakon izlaska igre nakon 1-2 dana ce biti kriza s keyevima u cijeloj europi kao svaki puta,tako da ce biti tesko dobavljavi poslije preordera

eplati.com
16 godina
neaktivan

Znaci predorde preko eplati je moj spas! samo ne razumijem kako mogu nabit cijenu od 300 kn kada ce toliko biti u algoritmu sa kutijom i igrom. sta nebi preko neta trebalo biti jeftinije barem malo? =)

15 godina
vidikovac kaže...

Znaci predorde preko eplati je moj spas! samo ne razumijem kako mogu nabit cijenu od 300 kn kada ce toliko biti u algoritmu sa kutijom i igrom. sta nebi preko neta trebalo biti jeftinije barem malo? =)

WoTLK u algoritmu je 300 kn...Cataclysm ce biti minimum 450...

eplati.com
17 godina
eplati.com kaže...

ne vjerujem, tbc i wotlk su bili 300kn.. mislim da ce i cata biti tak

nego nije u redu da jos uvijek drze wotlk na 300, valjda ce ga spustiti uskoro...

FOR THE HORDE!!!
15 godina
World of Warcraft

Mislim da ipak nece biti 300 posto su na SC 2 bacili 450,vidjet cemo,do sada nisu niti rekli koliko ce biti

eplati.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RonoN kaže...
eplati.com kaže...

ne vjerujem, tbc i wotlk su bili 300kn.. mislim da ce i cata biti tak

nego nije u redu da jos uvijek drze wotlk na 300, valjda ce ga spustiti uskoro...

da ali isto tako preko neta WoW,Burning Crusade i Litch King sve zajedno je 360 kn

15 godina
World of Warcraft

Hahah samo 3 sata suspenzije za ovaj glupi item ja sam milio da ce biti vise

ninja loot ninja loot
Moj PC  
0 6 hvala 0
16 godina
neaktivan
dreadmoore kaže...

Koji je to item nis ne vidim?i zasto imas konja u bag-u?

17 godina
dreadmoore kaže...

Ninjo si quest item od Ony, koji manje vise nije uopce vrjedan trenutno, i jos si se dosao na forum hvalit s tim? /pat way to go retard

Dumb ppl rush smart ppl camp.
16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
dreadmoore kaže...

Ninjo si quest item od Ony, koji manje vise nije uopce vrjedan trenutno, i jos si se dosao na forum hvalit s tim? /pat way to go retard

e zbog ovakvih ljudi se wow pojednostavljuje i olaksava iz patcha u patch. /pest /rude

15 godina

naravno da sam dosao za one koji neznaju pa da se ne iznenade kad bilo sto urade da mogu dobiti ban za svaku glupost koju uradis ili napises.Znaci od 3h pa na vise a  i ugase ti account pa cak i prodaja accounta

17 godina
neaktivan
dreadmoore kaže...

naravno da sam dosao za one koji neznaju pa da se ne iznenade kad bilo sto urade da mogu dobiti ban za svaku glupost koju uradis ili napises.Znaci od 3h pa na vise a  i ugase ti account pa cak i prodaja accounta

Ok, sad znam da ne igraš na orginalnim serverima...

/rude

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

ja sam jedom napiso rijec "nigger"( nije vazno sad u kojem kontekstuNevinašce) na /2.

dobio sam 24h ban Plač

WAT IS THIS. I DONT EVEN...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
SPAWNK4MPER ti mama kaže...

ja sam jedom napiso rijec "nigger"( nije vazno sad u kojem kontekstuNevinašce) na /2.

dobio sam 24h ban Plač

ja sam tipovima sa svog realma reko niggs jer su mikick frenda iz dungeona koji mi je trebo pomoc dobit achiev, i oni su me prijavili i dobio sam 48h ban. jbg, i suspenziju treba iskusit :D

17 godina

ja sam tipovima sa svog realma reko niggs jer su mikick frenda iz dungeona koji mi je trebo pomoc dobit achiev, i oni su me prijavili i dobio sam 48h ban. jbg, i suspenziju treba iskusit :D

Vidis ja sam jednom liku i njegovom guildu u trade govorio da su Nazi fags without any brain, I hope you all get AIDS with dash of cancer etc zato sto su mom poznaniku ninjali Bry. . ., iako je on dobio roll, a onda jos na kraju psovali mu majku i sve redom jer nije htio nastavit raid kao i ostali ljudi van njihovog guilda, pa nisam dobio ni opomenu (mada je njihov guild leader prjetio kako me prijavio)

Dumb ppl rush smart ppl camp.
15 godina
1domagoj1 kaže...
dreadmoore kaže...

/rude

Igram ali inace nikad nisam radio raidove i stim se zajebavo jer ti trosi vrijeme trud i zajebanciju do onog ninja loota jeli mislis na pirat serverima

17 godina
protjeran
   ...D3ViL kaže...

Vidis ja sam jednom liku i njegovom guildu u trade govorio da su Nazi fags without any brain, I hope you all get AIDS with dash of cancer etc zato sto su mom poznaniku ninjali Bry. . ., iako je on dobio roll, a onda jos na kraju psovali mu majku i sve redom jer nije htio nastavit raid kao i ostali ljudi van njihovog guilda, pa nisam dobio ni opomenu (mada je njihov guild leader prjetio kako me prijavio)

Uvijek je toga bilo i biti će , postrožili su pravila daleko to vjerujem , ali se i povećao broj mlađih nadobudnih igrača... Kada se sjetim vremena 2006 i priče na mom serveru... Sa Španjolcima sam se dogovarao riječima Vamos Tamos...Osmijeh, Asta la vista... Sjećam se prišao mi jedan Srbin ( a ja imao lika (jedinog u Wow-u kojega sam igrao ...)  pod nazivom Ultras - iz Vinkovaca sam i navijam za Cibaliu...)  i kaže on meni ej bre ovde puno ustaša... AJmo mi Srbi napraviti jednu gildu... I pošto sam bio u igraonici okupilo se nas par i počelo sprdati lika... Ajmo ja napišem ... on predloži ime gilde vojska Cara Lazara... Cool ... Ja kažem ime će utjerati strah ustašama ... TO samo okupi ljude... Pravio sam se da sam vođa podgrupe Delija Ultrasa ... Na šta se likovi Srbi zalijepili ... Zamisli javljali mi se sa spikom imamo novi transparent i slično...Osmijeh

Mi se tjedan dana valjali od smijeha da bi na kraju priznao da sam Hrvat , ovi poludjeli ... ali u to vrijeme nisi mogao dobiti ban zbog lajanja... Ovi u igraonici su se valjali od smijeha koje su to psovke bile... Tada nije bilo reporta pravog...

Inače WOW do 70 levela i par arena je bio zakon , kasnije se pretvorio u tvornicu novca na kojoj se ipak smanjuje daleko broj starije populacije... Previše djece , nadobudnih koji po cijele dane vise na kompu i onda se svađaju zašto neko nije savršen na ratingu iznad 2000... Zbog toga smo mi imali gildu u koju npr. nismo primali mlađe od 16 godina , jer zna biti iritantno kada ti dijete laje na ventrilo ili prije team speak... Kasnije preklinju da se vrate u gildu...

Igrao sam 50 dana  igre (played...) , prošao početke bez Battlegroundova, Molten Core, Zul Gurub , Ahm Quiraj 20 , 40 , Karazan sve do tier 5 i arene četvrte sezone... TAda kada sam vidio da likovi pokupe opremu u roku od par sati za što sam se ja mučio tjedan dana u Areni rekao sam dosta... WOW je po meni uništen , jer ta igra više nema veze sa igrom... Kataklizma to ne vjerujem da će ispraviti ...

Danas kada gledam kako ljudi prolaze instance za pet ljudi shvatim da je igra prilagođena skroz mlađoj populaciji ... gdje je sheep , frost nova , fear , schackle , trapovi nepotrebni ... Lakrdija ...Plač Igra je odavno trebala imati svoj kraj samo od love se neodustaje...

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.9.2010 19:53 (Busola).
17 godina
neaktivan
dreadmoore kaže...
1domagoj1 kaže...
dreadmoore kaže...

/rude

Igram ali inace nikad nisam radio raidove i stim se zajebavo jer ti trosi vrijeme trud i zajebanciju do onog ninja loota jeli mislis na pirat serverima

Hm, ne znam onda, mene nisu nikad bannali, dobro, igral sam ja zadnji put davno prije (ima već 2-3 godine), a znal sam i ja koji put ninjat. A i opsovat koji put ak su me ras*izdili, ali nikad nisam ništa dobio...

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.9.2010 19:52 (1domagoj1).
14 godina
neaktivan

Vidiš zato ja izbjegavam igrat WoW na Blizzardovim serverima.Nekad znam zaigrat na Moltenu i tako,ovo za djecu je istina koja nemaju nista radit pa cijele dane vise na kompu.Mislim neki ljudi imaju obaveze,skolu i obitelj,a oni vise na kompu i misle da znaju igrat.Izlazkom Burning Crusadea igra je postala casual,a u pretbc se bjezalo sa poslova,sa skole samo da bi se igralo.Sumnjam da ce Cataclysm ispraviti te stvari,al nista nije savrseno.Ako cu zaigrat na blizzard serverima ciljano cu birat server s najmanje nase populacije.

Tehničar za Računalstvo
16 godina
neaktivan

Jel taj Ultras mozda human priest? i na aggamaggan serveru?

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
16 godina
neaktivan
amadeususs kaže...

Vidiš zato ja izbjegavam igrat WoW na Blizzardovim serverima.Nekad znam zaigrat na Moltenu i tako,ovo za djecu je istina koja nemaju nista radit pa cijele dane vise na kompu.Mislim neki ljudi imaju obaveze,skolu i obitelj,a oni vise na kompu i misle da znaju igrat.Izlazkom Burning Crusadea igra je postala casual,a u pretbc se bjezalo sa poslova,sa skole samo da bi se igralo.Sumnjam da ce Cataclysm ispraviti te stvari,al nista nije savrseno.Ako cu zaigrat na blizzard serverima ciljano cu birat server s najmanje nase populacije.

itekako se slazem da je igra postala casual. tj. vise nije sto je bila prije svih ovih silnih expanzija. ali s jedne strane moramo gledat da se nakrcalo tada max lvl-a te je blizzard jednostavno trebao ici dalje dati tim ljudima zanimaciju za nastavit igrat wow,sta ne? isto tako se sjecam dobra stara vremena kada smo se skupili nas deseta te prelazili dungeone-e one stare kao wc ili rfc itd i sama smisao lvl-anja charactera je bila odlicna. u svakom novom dijelu si upoznao drugaciju ekipu- sada se sve vrti oko guildova i brzog lvl-anja sto prije doci 80 da mozes ici u raidove. kako lose. zbog toga je wow izgubio smisao. barem meni. ispravite me ako nije tocno. ali izlaskom cataclysme budi mi neku nadu. tu je ta neka nova rasa pa se prica da ce ekipa ponovno lvl-at od 1 lvl-a te da ce ozivit stare raidove i dungeone-a. koliko toliko je mozda i istina ali opet 50 °% njih je koji ce non stop igrat da postignu lvl 85 te opet raidat. i tako sve u krug. eh sto se moze

17 godina
World of Warcraft

skoro pa sluzbeno:

c/p s mmo-championa

Cataclysm Release Date - December 7th
Season 9 starts on December 14th, a blue post stated that Cataclysm would be released one week earlier.

FOR THE HORDE!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Na gamespotu su objavili vijest kako su ljudi dobili mail od Amazon da igrica izlazi tek u prvom mjesecu

http://www.gamespot.com/news/6280118.html?tag=latestheadlines;title;2

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice