World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.637.491
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: World of Warcraft
Kaj je dobro farmat da se zarade goldi? Krenio sam ponovno igrat pa mi fali golda :d
14 godina
neaktivan
Farmaj honor i dungeone pa kupuj gemove!
He who dares, Wins!
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

iskreno: pocni radit kvestove za loremaster ali pocni na northrendu + dailye svaki dan + odi u sve moguce rejdove prosjecna zarada ti je 200g po rejdu ako sve ocistis, nekad vise nekad manje, to ukljucuje i repair.

kad stalno si aktivan, puno rejdas, puno radis na liku uvjek imas para - gemove se isplati farmat tek kad si u dobro battlegrupi jer ako bg koji traje 20min donese 2,5k honora to znaci 7,5k honora po satu -> nafarmaces se ti.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...

0 0 hvala 1
17 godina
AlterEgo kaže...
Kaj je dobro farmat da se zarade goldi? Krenio sam ponovno igrat pa mi fali golda :d

Ako svaki dan radiš daily nikad ti neće ponestati zlata

16 godina
neaktivan
World of Warcraft

uzmi JC ...farmaj honor i prodaji gemove. xD

awnelius

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
awnelius kaže...

zaboravio si da on sad nema para za dizat jc, a kolko sam cul nije to bas jeftin sport :/

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
17 godina
Matatata krele od zanata kaže...
awnelius kaže...

zaboravio si da on sad nema para za dizat jc, a kolko sam cul nije to bas jeftin sport :/

JC je skup sport i totalno neisplativ u ovom momentu pred ekspanziju, moze samo bit priprema za zaradjivanje u Cata, isto tako savjetovat da covjek trosi Honour i Markice dok jos nije gearao lika je jako lose. ., najbolja solucija je dok si boostas profesije koje najbolje odgovaraju tvojem liku je raditi loremaster of Northrend, kao osrednje gearani lvl 80 rjesavajuci questove i prodavajuci q rewards uz usputni trash imat ces solidan priliv novca dok ti vise nebude bio potreban Honour ili Triumph za gear. Sretno!

Dumb ppl rush smart ppl camp.
16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
awnelius kaže...

JC je skup sport i totalno neisplativ u ovom momentu pred ekspanziju, moze samo bit priprema za zaradjivanje u Cata, isto tako savjetovat da covjek trosi Honour i Markice dok jos nije gearao lika je jako lose. ., najbolja solucija je dok si boostas profesije koje najbolje odgovaraju tvojem liku je raditi loremaster of Northrend, kao osrednje gearani lvl 80 rjesavajuci questove i prodavajuci q rewards uz usputni trash imat ces solidan priliv novca dok ti vise nebude bio potreban Honour ili Triumph za gear. Sretno!

ja sam u 2-3 sata znao i po 1k golda nafarmat tako al nisam htio napisat ko zna kolko covjek ima vremena/volje.

skini si wow-pro addon s njegove stranice i manual install napravis

odi u opcije, odvrti do kraja selct guides i odaberi di bes iso kvestat (borean tundra/howling fjord ako oces od pocetka i kak se spada, ako oces ogromne pare odma icecrown)

sretno

17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pozz ljudi, evo igram WOW-a jedno mjesec dana i za to vrijeme imam locka na 30 i magea na 20 LV ( supruga je mage ). Elem sinoc sam uspio doci do 20 LV sa mageom i otisao kao sav sretan u logging camp radi mounta te kod trenera i naucio je riding skill i kupio konja, ali sad ne znam doci do istog. Nigdje ne mogu naci mount.

Pravo glupavo pitanje znam ali eto ne mogu da skontam.

Ako moze pomoc bio bi zahvalan pravo.

It's so deep how can you be so shallow

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

stisni slovo C i pod pets imas mountaNamigiva

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
neaktivan

Nemam o tome i pricam , nije mi jasno. Kod locka to imam jedino kada uzmem i VW. Mozda je nesto do UI-ja.

Imam samo BC za sada ako to ima veze.

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.9.2010 8:37 (dejson).
16 godina
neaktivan
dejson kaže...

Nemam o tome i pricam , nije mi jasno. Kod locka to imam jedino kada uzmem i VW. Mozda je nesto do UI-ja.

Imam samo BC za sada ako to ima veze.

cudnoNeodlučan nema veze ako imas samo bc.

probaj opet kupit mounta,mozda je bilo problema sa serverom pa nije registriralo ili nesto.

Prije je mount bio u torbama a sada je pod pets tako da neznam.

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
17 godina
neaktivan

Hvala ti mnogo druze, sinoc sam kupio dva mounta zaredom ali eto odoh i treceg uzeti pa cemo vidjeti.

Znaci to je ta procedura kao i locku i hunteru, odes u eastwille logging camp i naucis jahanje i kupis mount.

I meni je kod locka cudno. Nemam pets dok ne upregnem VW ili impa hmmmm.

Mislio sam da kod one Crazy Cat Woman kupim macu pa da mi se onda pojavi pet.

HVALA USPIO SAM, NIJE SERVER SINOC VJEROVATNO REGISTROVAO PROMJENU,

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.9.2010 9:26 (dejson).
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Evo da se i ja malo pohvalim.Danas mi dropo Grand Black War Mammoth u VoA 10 ja bio lider i imo srece pa pobijedio na /rollu.Sansa da dropa je negdje izmedu 0.1-0.9% a ja nisam ni znao da postoji tako Good luck ako ga neko pokusava dobit.

Slikica:

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gauta kaže...

Evo da se i ja malo pohvalim.Danas mi dropo Grand Black War Mammoth u VoA 10 ja bio lider i imo srece pa pobijedio na /rollu.Sansa da dropa je negdje izmedu 0.1-0.9% a ja nisam ni znao da postoji tako Good luck ako ga neko pokusava dobit.

Slikica:

meni je pao 2 puta prvi put nisam dobio na rollu a drugi put je iso rr i bilo je 9 a ja sam bio 4ti u 2goj grupi tj. 9ti po gridu, a je*eni id*ot je reko da to ne vrijedi jer je po abecedi (wtf?? kakve veze ima opet je random >.<) i iso je u social-raid tab i tam sam bio prvi i dobio ga njegov gildi -.-

btw cestitke

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.9.2010 15:47 (Matatata krele od zanata).
16 godina
neaktivan
Gauta kaže...

Slikica:

meni je pao 2 puta prvi put nisam dobio na rollu a drugi put je iso rr i bilo je 9 a ja sam bio 4ti u 2goj grupi tj. 9ti po gridu, a je*eni id*ot je reko da to ne vrijedi jer je po abecedi (wtf?? kakve veze ima opet je random >.<) i iso je u social-raid tab i tam sam bio prvi i dobio ga njegov gildi -.-

btw cestitke

Haha a jbg.A super je mount jedan od najdrazih meni:D (Headless horseman mi je bio i vjerovatno ce bit uvljek Number 1 mount i ako ga nemam:D)

16 godina
neaktivan
Gauta kaže...
Gauta kaže...

Slikica:

btw cestitke

Haha a jbg.A super je mount jedan od najdrazih meni:D (Headless horseman mi je bio i vjerovatno ce bit uvljek Number 1 mount i ako ga nemam:D)

meni je raven lord najljepsi mount trkaci, a ashes of al'ar leteci. nema boljih po meni, ali farmam i headless horsmans konja isto jer je je*en.

17 godina
neaktivan
World of Warcraft

headless horsman je najbolji, možeš letit,a i trčat s njim, imam ga i ne bi ga mijenjo za ni jednog drugog.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
crash11 kaže...

headless horsman je najbolji, možeš letit,a i trčat s njim, imam ga i ne bi ga mijenjo za ni jednog drugog.

ja bi - za invincibla :P

14 godina
neaktivan
World of Warcraft
Spekulacija mmo championa da cata izlazi prvi tjedan 11. mjeseca, tocnije 2.11 kako oni navide.
He who dares, Wins!

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

E treba mi jedna informacija.

Supruga nedavno igra sa mnom i naidjosmo na maga na 20 LV nosi neku haljinu koja je sva sa zvijezdama, ali strasna, a bio je tu i neki hat. Zapamtim odem u Ah kada tamo 400G samo haljina.

Nisam imao golda ali sada imam dovoljno i zelim da to kupim suprugi :), ali ne mogu da nadjem kako se zove i ne mogu nicega da se sjetim. Sjecam se samo da je bila meni se cini tirkizne boje sa zvjezdama, kao neka moderna vjestica.

Znam da je item dostupan svim nivoima i da se dobija preko nekog questa na 60 LV otprilike a ja tek 31 LV.

Hvala unaprijed.

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.9.2010 15:35 (dejson).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft
Ma kolko god volio zenu, nemoj joj to kupovat... Jer ce je zamjenit, nece stic ni trepnit. Ne isplati se to uopce kupovat ako ne misli twinkat lika, ali i tad je upitno koliko je to isplativo.
He who dares, Wins!

2 0 hvala 0
15 godina
World of Warcraft

ljudi ja bi trebo pomoć oko wowa.... Zapeo sam ko na nekakvom wowjumperu na reamlistu instant 80. I sada neznam kako nać izlaz.. To je wowbeez serer

Bendovi: 1. sum 41 2. ACDC 3. sistem of down pjesme: 1. atwa 2. take me down to the paradise city 3. higway to hell
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
luxxxfromhell kaže...

ljudi ja bi trebo pomoć oko wowa.... Zapeo sam ko na nekakvom wowjumperu na reamlistu instant 80. I sada neznam kako nać izlaz.. To je wowbeez serer

reinstall winsa, pa wow ispocetka skidanje svih onih patcheva.... ;P

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.9.2010 22:16 (Matatata krele od zanata).
15 godina
luxxxfromhell kaže...

lol. Nisam lud. 80 sam level. Pa ispočetka baš i ne :P

Bendovi: 1. sum 41 2. ACDC 3. sistem of down pjesme: 1. atwa 2. take me down to the paradise city 3. higway to hell
17 godina
neaktivan
luxxxfromhell kaže...
luxxxfromhell kaže...

lol. Nisam lud. 80 sam level. Pa ispočetka baš i ne :P

Lol. Pa likovi su ti na serveru, ne na tvojem kompu. Ak se spojiš i sa frendovog kompa na server, moš igrat s svojim likovima. Jedino kaj ispočetka moraš radit je skidanje patcheva (ako ih nemaš na kompu).

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html
16 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

Lol. Pa likovi su ti na serveru, ne na tvojem kompu. Ak se spojiš i sa frendovog kompa na server, moš igrat s svojim likovima. Jedino kaj ispočetka moraš radit je skidanje patcheva (ako ih nemaš na kompu).

hehe daj zamisli da su ti na kompu, toliki trud i vrijeme ode ako npr moraš reinstall OS-a.... kaos

[URL=&quot;http://www.youtube.com/watch?v=0MRmxfLuNto&amp;NR=1&quot;]Odgovor na 90% postova[/URL]
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Skinul se patch 4.0.1 sa Cataclysm contentom..  prilično rano su ga stavili u opticaj..

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Skinul se patch 4.0.1 sa Cataclysm contentom..  prilično rano su ga stavili u opticaj..

istina, al iskreno meni se neda igrat catu

bice mi zao kad izadju rejdovi za testiranje al oke...

16 godina
neaktivan
World of Warcraft

jel zna netko kavu dobru stranicu, da je relativno blizu nas, gdje bih mogao naručiti CE? naručio sam preko game.co.uk da bi mi nakon par dana javili kako ne šalju internacionalno teže od 1kg, probao na gamestation.co.uk, ista stvar. pokušavam izbjeći algoritam, a bogme i uštedjeti cca 200kn+ :)

[URL=&quot;http://www.youtube.com/watch?v=0MRmxfLuNto&amp;NR=1&quot;]Odgovor na 90% postova[/URL]

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice