World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.637.155
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: World of Warcraft
vidikovac kaže...
Gauta kaže.

• Umjetnost Cataclysma (Art of the Cataclysm) je knjiga od 176 stranica sa nikada prije viđenim slikama iz arhiva Blizzard Entertainment kinematičkog odjela (Blizzard Entertainment cinematics department) i razvojnog studija WOW-a, kao i neke radne vizualne predloške iz različitih stadija razvoja.
  • Ekskluzivni in-game ljubimac: sada još možda nije osvajač svijetova, ali Lil’ Deathwing će biti ponosno društvo heroja na njihovom putu spašavanja Azerotha od puno većeg neprijatelja.
  • Soundtrack sa 10 novih veličanstvenih zvučnih zapisa iz Cataclysma, uključujći i ekskluzivne bonuse.
  • Specijalno izdanje podloge za miša koja prikazuje Deathwinga i njegovu prijetnju razorenim kontinentima Azerotha.
  • World of Warcraft igraće karte za razmjenjivanje (World of Warcraft Trading Card Game cards), 60-karatni početnički deck iz Wrathgate serije, dvije specijalne art karte i dvije ekskluzivne herojske karte dostupne samo u ovom kolekcionarskom izdanju. To će biti i prvo pojavljivanje goblinskih i worgen heroja u TCG-u (Trading Card Game).

+ Ljepa kutija :) hehe

a cijena? =)

Evo sve je rečeno vidim, a cijena će biti oko 600kn pretpostavljam, tako je nekako bila i za TBC, te WOTLK..

Lijep pozdrav ;)
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Moze preporuka servera sa dobrim omjerom igraca ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
t0ma kaže...

Moze preporuka servera sa dobrim omjerom igraca ?

eh sad jedino mozes dobit povratnu informaciju iz prve ruke ali ovako na stranici WoW-a di imas server population nije bas neka stvar,sve zavisi. iako mislim da nema bas puno servera di se malo igra.

Proud to be adicted to WoW
17 godina
Wolf88 kaže...

na senditu možete preordati za 150 kn

Jesi ti siguran da ta stranica nije scam? Pokušavam do nje ali neide, nema te stranice ili im se srušila. :P

http://www.reviewcentre.com/reviews3609.html

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.10.2010 10:24 (Vakaka).
17 godina
neaktivan
Vakaka kaže...
Wolf88 kaže...

na senditu možete preordati za 150 kn

Jesi ti siguran da ta stranica nije scam? Pokušavam do nje ali neide, nema te stranice ili im se srušila. :P

Meni se otvara najnormalnije. Piše nekih 25 funti da košta.

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html
17 godina
1domagoj1 kaže...

Meni se otvara najnormalnije. Piše nekih 25 funti da košta.

Eto stavio sam link gore, uglavnom dosta pritužbi na njih, usluga nikakva. Samo da se nebi netko zaletio.

17 godina

Ćini se da su digli cijenu jer sam ja gledao u utorak ili srijedu cijena je još uvijek bill 17.89 funti.stranica nije scam jer mi jedan frend s faksa kupuje tamo 

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.10.2010 10:46 (Wolf88).
16 godina
neaktivan
Wolf88 kaže...

Ćini se da su digli cijenu jer sam ja gledao u utorak ili srijedu cijena je još uvijek bill 17.89 funti.stranica nije scam jer mi jedan frend s faksa kupuje tamo 

pa slobodno mu reci da je vjerojatno popusio jer se ljudi zale na razlicite stvari, izmedju ostalog i da nikad nisu dobili ono sto su narucili. nemojte ljudi, sigurnije vam je.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Kada odem pripitomiti pet-a (Spider-a), kliknem na Taming rod i pise "no charges remain".To je onaj prvi quest za petove. Zna tko u cemu je problem ?

Hvala.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Molim da se nitko ne uvrijedi ali bih molila iskusnije gamere da mi objasne razliku između WoW-a i Dekarona.

Obozavam RPG i WoW sam probala igrati,ali mislim da nije ni do koljena Dekaronu.

Dekaron je free,grafika perfektna,max LV je mislim sada 220 LV,hakera nisam vidjela vec 5 mj,chatas sa svima,napadas koga god hoces....ma superCool

Znam samo da je WoW puuno veci u stazama....i to je to??????Neodlučan,jel je?

Ako želiš pobjediti,ne smiješ izgubiti
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

nisam igrao baš puno dekaron al wow mi je bolji jako jako jako puno.Svaki quest ima svoju pricu,ima dosta rasa i klasa,pvp,arene,battlegroundsi,razno razni daily eventi,puno instanca itd itd

nije bezveze najigranija igra na PC-uBelji se

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Moras abandonat quest i uzet ga ponovo jer si valjda 3 put zeznuo stvar :D

Tehničar za Računalstvo
15 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...

nisam igrao baš puno dekaron al wow mi je bolji jako jako jako puno.Svaki quest ima svoju pricu,ima dosta rasa i klasa,pvp,arene,battlegroundsi,razno razni daily eventi,puno instanca itd itd

nije bezveze najigranija igra na PC-uBelji se

Cuj,pricala sam sa frendom koji igra wow 2 godine i on mi je objasnio o wow-u puno toga,ovo sto si naveo sve to ima i Dekaron:PvP,Party pvp,Instanca,Dead Front(natjecanje 4 partiya pri rjesavanju misije big bossa,puuuno exp-a)DK(totalna razbijacina drugih igraca)Siege Battle(Borba 2 guilda,nesto poput bitke iz filma LOTR)Expedicije(Jos nisam bilaPlač),boss fightova ko u prici,Slobodna prodaja,nabrijavanje armora i oruzija.....oh Boze,koliko toga ima.....

Naj jace je sto svakoga Čet uredno izvrsi patch(ciscenje hacka,buga itd),te sto stalno dolaze novi skilovi,svi sada pricaju o novim krilima....ma ja vas molim da probate,ima nasih ljudi jako puno,ponosimo se sa 4 Hrvatska guilda,koji kotiraju jako visoko:CroGuild,CroWariors,BalkanGuild i naj,naj P.U.S.S.Y.Loverz(sa Z nisam pogrijesila)

Ovo nam tek dolazi novo:

Ufff sto sam sada reklamirala DekaronSmijeh

Ako želiš pobjediti,ne smiješ izgubiti
17 godina
neaktivan
MandaTDI kaže...
Jebasu123 kaže...
/cut

CroGuild,CroWariors,BalkanGuild i naj,naj P.U.S.S.Y.Loverz(sa Z nisam pogrijesila)

Ovo nam tek dolazi novo:

Ufff sto sam sada reklamirala DekaronSmijeh

Neko je bome fulal onda ime.

Heh, da, ovo je tema o WoW-u. I ja bi isto rado pričal o GW2 recimo, ali ne pričam...

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Evo ovdje ima sve o nadolazećem patchu 4.0.1 (koji vjerojatno stiže ove srijede) i općenito promjenama po klasama koje donosi Cataclysm.

Mislim da se vraća dosta stvari iz vanilla WoW-a što je super - instance će opet biti izazovnije za prelazit i uključivati taktike od svih klasa, te upotrebu više skillova od čistog nuke-anja.

Također razvoj likova bi sada trebao pružati više opcija 'u širinu' pa si svaki igrač može napraviti lika po svom stilu igre.

O brojnim kozmetičkim promjenama neću ni govoriti - ukratko, jedva čekam Belji se

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 3
16 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Evo ovdje ima sve o nadolazećem patchu 4.0.1 (koji vjerojatno stiže ove srijede) i općenito promjenama po klasama koje donosi Cataclysm.

Mislim da se vraća dosta stvari iz vanilla WoW-a što je super - instance će opet biti izazovnije za prelazit i uključivati taktike od svih klasa, te upotrebu više skillova od čistog nuke-anja.

Također razvoj likova bi sada trebao pružati više opcija 'u širinu' pa si svaki igrač može napraviti lika po svom stilu igre.

O brojnim kozmetičkim promjenama neću ni govoriti - ukratko, jedva čekam Belji se

načuo sam da se Bane of the fallen king i Light of Dawn tittleovi nece moci nabavit nakon 4.0.1. Da li je to točno?

EDIT: World has come to an end. Ofc im talking about virtual life ^^

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.10.2010 0:04 (Matatata krele od zanata).
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Kakvi su dosadašnji dojmovi o novom patchu?

Ja još nisam našao dovoljno vremena da isprobam sve nove talente, combo-e i rotacije..   samo sam si likove naučio i istrenirao novim stvarima.

Recimo šokiralo me što mage više ne može 'kondžurirati' hranu i vodu prije negdje 40. lvl-a Iznenađen

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Kakvi su dosadašnji dojmovi o novom patchu?

Ja još nisam našao dovoljno vremena da isprobam sve nove talente, combo-e i rotacije..   samo sam si likove naučio i istrenirao novim stvarima.

Recimo šokiralo me što mage više ne može 'kondžurirati' hranu i vodu prije negdje 40. lvl-a Iznenađen

stari moj pa recesija je! Neka si kupi prije 40 =)) kao svi ostali xD

Proud to be adicted to WoW
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

evo moj dojam patcha kao druid/warrior 80 (uglavno pvp gledano):

balance druid - potpuno druga klasa od starog, nea više starfall, wrath wrath wrath i mrtvo. spamable moonfire je odličan i melee mogu odma /killyourself kad vide balancea. također ovaj novi spell starsourge ili kak već radi odličan damage. kad ga baciš i imadneš sreće da ti proca instant cast i CD reset ubrzo nakon toga računaj na najmanje 15k damagea :)

resto druid - neuništiv. to mi se sviđa. bio je neuništiv oduvijek, i bit će zauvijek :) novi tree of life je stvarno odličan, instant regrowth spam koji krita 10k, nema CD i još ima oko 80% crit chancea je odličan :)))

jedino što je nemoguće ubit su mageovi i spriestovi, ali njihov damage se smanjuje (možda se već smanjio) u mini fixpatchu il šta ja znam.

warrior - smeće. nema više arpena i zapravo ne znam šta da radim sa milijon crita bez damagea :S  xD

također mogu reći da mi se novi talenti jako sviđaju i igranje low lvl charactera je sada puno zabavnije. sve u svemu, bit će super cata :))

Druid ftw!

1 0 hvala 0
15 godina

sto se tice magea jos nije 10k mu je dps u raidu i razvaljiva kao frost

16 godina
neaktivan
_Rainmaker_ kaže...

balance druid - potpuno druga klasa od starog, nea više starfall, wrath wrath wrath i mrtvo. spamable moonfire je odličan i melee mogu odma /killyourself kad vide balancea. također ovaj novi spell starsourge ili kak već radi odličan damage. kad ga baciš i imadneš sreće da ti proca instant cast i CD reset ubrzo nakon toga računaj na najmanje 15k damagea :)

resto druid - neuništiv. to mi se sviđa. bio je neuništiv oduvijek, i bit će zauvijek :) novi tree of life je stvarno odličan, instant regrowth spam koji krita 10k, nema CD i još ima oko 80% crit chancea je odličan :)))

jedino što je nemoguće ubit su mageovi i spriestovi, ali njihov damage se smanjuje (možda se već smanjio) u mini fixpatchu il šta ja znam.

warrior - smeće. nema više arpena i zapravo ne znam šta da radim sa milijon crita bez damagea :S  xD

također mogu reći da mi se novi talenti jako sviđaju i igranje low lvl charactera je sada puno zabavnije. sve u svemu, bit će super cata :))

o cem ti pricas? :o

resto druja neunistiv? u 3 gcda ga sagorim bez cca.

op klase su: lock, mage, spriest, feral dps.

nerfance klase su: sav melee.

na svom locku radim 25k tpsa, a tenkovima je nerfan tps, sto znaci da soulshatter radi ko lud.

arcane mage - 96k kritaju u pvpu, pvene zelim cut.

fire mage - pve op, la trenutno nebi smio outdpsat locka. ja imam pretezno 264 gir, pokoji ljeppsi komad i to je to. imamo fire magea koji je full 277 gir, i jos uvjek me nemoze outdpsat. nikako.

pvp - wariori imaju ogroman survivability, na locku u pve talentima i pve giru sam danas imao skor 46 : 2, uz 16 milja dmga napravljeno. uza sve to jos smo izgubili >.<

rogue vise nemre sam tak rijesit clothia, barem mene ne. boomkin/elemental - fir i burst down.

samo da spomenem - kako vam zvuci 21k dpsa na lady deathwisper hc? :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.10.2010 2:27 (Matatata krele od zanata).
16 godina
neaktivan
Matatata krele od zanata kaže...
_Rainmaker_ kaže...

na svom locku radim 25k tpsa, a tenkovima je nerfan tps, sto znaci da soulshatter radi ko lud.

arcane mage - 96k kritaju u pvpu, pvene zelim cut.

fire mage - pve op, la trenutno nebi smio outdpsat locka. ja imam pretezno 264 gir, pokoji ljeppsi komad i to je to. imamo fire magea koji je full 277 gir, i jos uvjek me nemoze outdpsat. nikako.

pvp - wariori imaju ogroman survivability, na locku u pve talentima i pve giru sam danas imao skor 46 : 2, uz 16 milja dmga napravljeno. uza sve to jos smo izgubili >.<

rogue vise nemre sam tak rijesit clothia, barem mene ne. boomkin/elemental - fir i burst down.

samo da spomenem - kako vam zvuci 21k dpsa na lady deathwisper hc? :D

Kao prvo mage crita moza 64k max u pve i nesto manje u pvp kojih 96k??

Mage,Lock,Priest ce bit nerfani vjerovatno dosta pa cemo onda vidit kolko critas

Paladinu su stavili holy power i to mi je super ali samo su rekli jos da ce povecat malo dmg tako da bit ce super:)

16 godina
World of Warcraft

meni je zao sto su warru (tank spec,ne igram dps) stavili CD na cleave :D i neznam kolko je prije "kostal" kad ga je bilo tak lepo lupat ali sad kosta 30 ragea i to mi malko too much ali ok. treba probat svakak

cleave je bila super stvar za aoe tenkanje ;)

sad je mali problem jer aoe dmg je smanjen dok dps klase koje rade aoe dmg lako mogu povuci agroo

treba navikavanja definitivno

svidja mi se talent za self heal :D 10% za 7.5% hpa na neznam kolko sec (5sec mislim cak) nije lose i jos dosta dobro proca

i tak...treba jos malo igrat pa vidjeti kaj bu s toga svega ali taaaaaaaaaaaaaaak bi mi vrate cleave :D :D :D hehe

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Jučer navečer sam malo uspio odigrat sa 2,3 klase..   istina, igranje low i middle lvl-a je puno zabavnije i kao da se još brže napreduje sada što mi se sviđa jer ionako prava igra počinje u endgame-u Namigiva

Sviđaju mi se i novi talenti (diferenciraju razne specke već od 10. lvl-a i to primjetno).

UI i grafičke postavke su isto doživjeli dodatnu svježinu i 'pomlađivanje'.

Sve u svemu dobar uvod u Cataclysm! Smijeh

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
_Rainmaker_ kaže...

hahhah, možda ako igraš destroa sa full pve gearom protiv furious druida...al ubit wrathful druida je nemoguće atm. ako si affliction mogu si čak dopustit da sve sa sebe dispelam jer mi 5 sec silence od unstable afflictiona ništ ne znači dok imam par stackova lifeblooma. duelo sam svog arena partnera koji je affliction i nije me mogao ubit nikako. stojim sa 100% mane i hpa cijelo vrijeme.destro lock ima odličan burst još uvijek ali čini mi se da je chaos bolt slabiji dok je conf bufan, ali može me ubit samo ako stojim na mjestu ko budala. malo te LoSam i nea tvog damagea više :))

i btw mage neradi 90k :) ^^

Druid ftw!
16 godina
neaktivan
_Rainmaker_ kaže...
_Rainmaker_ kaže...

hahhah, možda ako igraš destroa sa full pve gearom protiv furious druida...al ubit wrathful druida je nemoguće atm. ako si affliction mogu si čak dopustit da sve sa sebe dispelam jer mi 5 sec silence od unstable afflictiona ništ ne znači dok imam par stackova lifeblooma. duelo sam svog arena partnera koji je affliction i nije me mogao ubit nikako. stojim sa 100% mane i hpa cijelo vrijeme.destro lock ima odličan burst još uvijek ali čini mi se da je chaos bolt slabiji dok je conf bufan, ali može me ubit samo ako stojim na mjestu ko budala. malo te LoSam i nea tvog damagea više :))

i btw mage neradi 90k :) ^^

vidi mage mi je crito guildija za 96k. mene za 87k. Bar prije hotfixa, sad jos nisam bil u bgu pa nisam provjeril.

to kaj te nemogu ubit, a affliction nije protiv resto drujeni kad bio nesto, danas tek nije.

i vjeruj mi ne stignes me losat, i kak to mislis nema mog dmga vise? ionako sam vise manje samo direct dmg protiv druje jer sve dispellate, a unstable affliction i udara dosta jako cak cesto i kirta kad je dispellan. to + par sbova i bilo koji sposobniji lock ce te ubit. ko destro ti bacim shadowfurry, fear, immolate, popam shadowburn, chaos bolt i soul fire bacim skupa i cekam na gcd za confalgrate. obicno je duel tada gotov, a ako nije jednostavno te incineratam dok ne umres. duelao sam vise ful wrath resto druja i nemaju sanse. boomkini mi doduse stvaraju dosta problema sada, jer silence (lunar light ili w/e) + typhoon + starfall i malo direct dmga i gotov sam.

15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Evo sta se tice novog patcha. Mislim da su oni njega malo prerano pustili. Necu komentirat klase i koje su klase snerfali ili talente i slicno, jer sam nedavno dosao do lvl-a 80 s svojim dk-om, a moj "main" paladin lvl 69 jos uvijek stoji. Samo sam primjetio da je sad Frost DK puno bolji sta se tice dual-wieldinga. Radim vise dps-a to sigurno. Nego mene brinu ovi nameplatovi. Mislim malo jesu malo nisu. Tak da sam ja malo proguglal i nasao neki "kod" s kojim ti se pojave nameplatovi ali ti je to sve zbrda-zdola. Dok sam jako daleko onda bijeze oko npc-a ili playera, a kad dodem blize koda "narastu". Ali stvarno su ogromni. I drugi problem je. Recimo letim na svom mountu, i jos nisam sletio, nego u zraku pritisnem "dismount" i pri tome drzim "W" na tipkovnici, i kad sletim moj char PLIVA. Ko dok si u vodi. Mislim spocetka mi je bilo smjesno i mislio sam da se nece ponovit. Ali sad vidim da mi se to stalno dogada. Sad je vec postalo glupo, tj jako retardirano. Ono fajtaš se s mobom i plivas FAIL. I treca stvar su crashovi. Posto je sad EotS vikend, dosta sam igrao s svojim paladinom taj bg. Osim sto vidim da mi je retri pala dosta snerfan vidim i crashove pored zastave u sredini. Dodem da pokupim zastavu i igra mi se srusi na desktop sto mi se prije nikad nije desilo. I isto mi se dogada kad idem heroic Trial of the Champion. Ponekad mi se na ulazu zna srusit po par puta. Ja se iskreno nadam da necmo dugo cekat da to "zakrpaju". Mislim koji je to fail kad moras "veliki" patch ic "krpat" za par dana. :S

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Igra tko feral druida na retailu ???

Uglavnom kolko sam cuo feral i melee clase ce dobit buff :D

Dok ce mage (fire su najvise spomenuli xD) lock i jos neki dobit nerf :S

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

A, klasika. OP-aj jedne, drugi whineaju, pa sljedeći patch nerfaj ove prve, OP-aj druge. Onda prvi whineaju, pa sljedeći patch nerfaj druge, a OP-aj opet prve i tak u krug...

0 0 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

Ma mislim da su neki ljudi jednostavno previse sitnicavi i nezahvalni, ali opet ovisi koliko je ko i u kojoj mjeri "istrazio" stari sadrzaj, meni su promjene vise nego dobrodosle i uz sve trenutne bugove posto mi je vec staro sve malo dosadilo. Ono sto mene zanima je ispravak BG grupa na strani Horde da se nemora vise cekat po 15tak minuta  a ostalo np

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice