bok ekipa, samo da pitam, gdje se u zagrebu mogu kupiti bonovi (jer navodno algoritam vise nema)?
hvala
bok ekipa, samo da pitam, gdje se u zagrebu mogu kupiti bonovi (jer navodno algoritam vise nema)?
hvala
Ekipa na kojim serverima igrate?Pa kad izade Cata da malo zaigramo na worgenima zajedno haha :D
Ja sam s još nekim frendovima na Earthen Ring-u
Definitivno pada Worgen warlock hehe..
Bum ti se ja pridruzio ja jos razmisljam izmedu mage-a i locka :D
tbh idi na magea, mi lockovi smo pre mekani xD
meh
cistim inace ovak zg kad mi se da, ona 2 bossa za mountove.
i sad tigra mogu soloat bez beda, al me raptor muci muci i neide. do pola hpa i krepam. zbog onog mutavog debuffa pet mi pocne primat tolki dmg da to nije normalno, a ja se nemogu raspistoljit na bossu prije neg se to nastacka previsoko jer ce me za 10-15 sec zatuc u tom vremenu ga nemogu zergat ako me tuce jer imam delay na spellove zbog njegovo tuckanja.
i sad ja zovnem frenda gildija upomoc, i on me zica dal moze rollat na mount ak padne
i ja kak mount ima 0,43% sanse da padne reko slobodno mislec a je, ziher bu pal
I PADNE MOUNT I ON ROLLA NA NID 98 A JA 34 -.- mislim drago mi je zbog njega al mi je bed kaj nisam platil nekom tenku da mi to odtenka i stavim na ml i gotovo
ima ekipe koja ga farma po 3 godine vec i nikad ga nije vidla da dropa, meni je vec jednom pao, kad sam ko lvl66 lock iso tam prvi put jer me interesiralo kak to izgleda nutra, i bio je ml i tip ga je normalno ninjao, al me tad nije bila pretjerana briga.
Au shit :S ja sa pallyem nisam mogo tog bossa koji dropa raptora jer me uvljek ubio pa sad razmisljam o Locku jer ima one demone pa mi mogu oni tenkat ili huntera
Au shit :S ja sa pallyem nisam mogo tog bossa koji dropa raptora jer me uvljek ubio pa sad razmisljam o Locku jer ima one demone pa mi mogu oni tenkat ili huntera
Zato ja sa svojim DKom idem sam, Icy Touch/Plague Strike--DeathStrike= boss mrtav a ja nisam pao ispod 90% HP-a :)
Zato ja sa svojim DKom idem sam, Icy Touch/Plague Strike--DeathStrike= boss mrtav a ja nisam pao ispod 90% HP-a :)
Haha ma ti imas odlican gear :D
hvala
Neznam dal algoritam ima il nema, ali ja bih ti preporučio da kupiš preko hrvatskog web shopa CDkey.biz jer ti ključ na mail dođe isti dan ako uplatiš u PBZ banci ili dan, dva ako uplatiš u pošti ili nekoj drugoj banci. Ja tamo kupujem jer nakon par bonova kupljenih tamo umjesto u algoritmu možeš zaradit za još dodatnih bonova :). I ne treba ti kartica :P
imas i http://www.eplati.com/
ja sam uzimao dva puta, nikakvih problema, a i jeftino je.
Imas i temu negdje na forumu o tom site-u
Bok društvo! :-)
Evo čitam malo forum i fata me nostaligija a već neko vrijeme razmišljam da se vratim. Stao sam na TBC pala 70 prije jedno 2 godine i tad su pale bili glavni baje što se tiće hilanja. Ajde me molim vas uputite malo što ima novo? Kak se stoji s hilanjem sada? Ko je glavni hiler? Kakvi se DKovi? Kak stoje paladini?
Jel se isplati vračat?
Hvala unaprijed! :-)
Evo čitam malo forum i fata me nostaligija a već neko vrijeme razmišljam da se vratim. Stao sam na TBC pala 70 prije jedno 2 godine i tad su pale bili glavni baje što se tiće hilanja. Ajde me molim vas uputite malo što ima novo? Kak se stoji s hilanjem sada? Ko je glavni hiler? Kakvi se DKovi? Kak stoje paladini?
Jel se isplati vračat?
pa nije se puno promjenilo
http://www.wowwiki.com/Paladin
temeljito procitaj ovu stranicu
Jel se isplati vračat?
paladin još uvijek ima najjače hilove. najbolji tank healer, odličan u areni iako je resto druid u većini slučajeva bolji i izdržljiviji :)
uglavnom, pala je još uvijek na snazi a Dkovi su prilično jadni xD
Jel se isplati vračat?
paladin još uvijek ima najjače hilove. najbolji tank healer, odličan u areni iako je resto druid u većini slučajeva bolji i izdržljiviji :)
uglavnom, pala je još uvijek na snazi a Dkovi su prilično jadni xD
istina paladini jos uvjek rulaju, i u areni tbh jer sam ces paladina jako tesko znjukat. pala+war ili ret+dk i ekipa mozete se je***. a o tome da su dkovi losi, najizdrljivija klasa (lvl80 dk soloao Obsidian Sanctum na pravom serveru), udaraju gro jako i cak i ako im je gir los jos uvjek mogu velik dps potegnut, a u areni im se sklanjaj s puta osono iskustvo - sa mojih 1200 resi kolko sam imo dok sam jos igro, dk me bez hila u 3 udarca mogo rijesit, ak imam death coil i health stone mogla bi se malo okrenut situacija, al malo.no, da se vratim pitanju: kao sto je receno, paladini i danas su glavni baje u hilanju u pve, rijetki su ozbiljni icc runovi koji idu bez barem 1 holy paladina. kao retovi su jako korisni rejdu, a dps im je jak. na protovi u iccu prot pala moze tenkat bilo sto, dobro mozda ne enrageanog bossa al svasta moze. iskreno, ja se nebih vracao dok ne dodje cata jer sad na kraju expanzije nema smisla. jedino bih se aplicirao u neku gildu kao iskusni player koji ce pocet ponovno igrat u cati, al to je do tebe.
Majstore svaka čast na postu! Fino objašnjeno! :-)
Ajd mi još samo molim te reci kak stoje priestovi? Inače sam s palom dosta hilao i bio sam super u tome pa bi se vratio s ciljem da opet hilam.
Ajd mi još samo molim te reci kak stoje priestovi? Inače sam s palom dosta hilao i bio sam super u tome pa bi se vratio s ciljem da opet hilam.
iskreno nemam pojma kako ce u cati holy paladini stajat, pogledacu ove novosti i to a mozes i ti pa procjeni ako oces se vracat.
priestovi su super, holy pristovi su rijetki i obicno nisu nista posebno, ali zato discovi rulaju i u pvpu i pveu. shadow priestovi su po dpsu podosta ovisni o giru, ali i to ide ak se zna.
shadow priest u pvpu ide ovako: baci dotove, malo mind fly i disperse. tolki dmg ti rade dotovi da recimo ako nemas hil kao klasa kao recimo ja kao lock sto nemam mos je***, a i ako imas isto tako ti na kraju dodje.
disc priest ti je dns vise manje raid hiler, i jedino kaj radis je shield spammas i pokoji peanance bacis. iskreno nezz kakav je pritisak na hilera i inace i dns ali cini mi se kao lagani posao.
disc u pvpu primjer: jucer sam bio u wgu ovako zajebancije radi, i ukrade nam disc priest zastavu i bjezi, i nas 10 na njemu a a on trci i hila se i nemremo mu nis. na kraju je uspio predat zastavu. u areni doduse ili nisam naletio na tak dobrog disc prista ili mi je bas sjeo, jer poprilicno lagano padaju od affi locka, bar kolko se meni cini. holy pristovi se podosta muce u rejdu ali su jako korisni za recimo algalona (za big bang) i za slucaj kad ce neko 100% umrijet a nemre se spasit nikako. iskreno, ako ces na prista nemoj holy jer je kolko vidim i cujem muka igrat to. neka netko tko igra holy prista kaze nesto, al ovo je kolko ja znam.
hvala na pohvali i drago mi je da mogu pomoc.
meh: dns mi se gilda raspala :(
iskreno nemam pojma kako ce u cati holy paladini stajat, pogledacu ove novosti i to a mozes i ti pa procjeni ako oces se vracat.
priestovi su super, holy pristovi su rijetki i obicno nisu nista posebno, ali zato discovi rulaju i u pvpu i pveu. shadow priestovi su po dpsu podosta ovisni o giru, ali i to ide ak se zna.
shadow priest u pvpu ide ovako: baci dotove, malo mind fly i disperse. tolki dmg ti rade dotovi da recimo ako nemas hil kao klasa kao recimo ja kao lock sto nemam mos je***, a i ako imas isto tako ti na kraju dodje.
disc priest ti je dns vise manje raid hiler, i jedino kaj radis je shield spammas i pokoji peanance bacis. iskreno nezz kakav je pritisak na hilera i inace i dns ali cini mi se kao lagani posao.
disc u pvpu primjer: jucer sam bio u wgu ovako zajebancije radi, i ukrade nam disc priest zastavu i bjezi, i nas 10 na njemu a a on trci i hila se i nemremo mu nis. na kraju je uspio predat zastavu. u areni doduse ili nisam naletio na tak dobrog disc prista ili mi je bas sjeo, jer poprilicno lagano padaju od affi locka, bar kolko se meni cini. holy pristovi se podosta muce u rejdu ali su jako korisni za recimo algalona (za big bang) i za slucaj kad ce neko 100% umrijet a nemre se spasit nikako. iskreno, ako ces na prista nemoj holy jer je kolko vidim i cujem muka igrat to. neka netko tko igra holy prista kaze nesto, al ovo je kolko ja znam.
hvala na pohvali i drago mi je da mogu pomoc.
meh: dns mi se gilda raspala :(
odi na moj link gore na dnu
Pitanje za sve igrace Ally a pogotovo ako imam srece da je jedan od vas u batllegroup Rampage/Saccage, koliki vam je standardni que time (znam da nisam napisao kako treba) za ulazak u BG, meni kao Hordasu je od 15-17 minuta, znaci osjedim dok nedobijem invite a onda kao slag na kraju dobijem neke mutavce. . ., izgubimo pa opet cekas od 15-17 minuta u nadi da cas uradit bar daily BG a gdje farmat Honour ko covjek.
Pozdrav svima,
danas sam na mail dobio "čestitku" od blizzarda da mi je battle net acc hakiran te da mi je WoW acc lockan. Uspio sam se spojiti na battle net acc i promjeniti pass, a isto sam napravio za mail, portale itd. Zanima me da li se mozda jos kome to dogodilo te koliko blizzardu je potrebno da reagira i da mi otkljuca acc.. Hvala
Pozdrav svima,
danas sam na mail dobio "čestitku" od blizzarda da mi je battle net acc hakiran te da mi je WoW acc lockan. Uspio sam se spojiti na battle net acc i promjeniti pass, a isto sam napravio za mail, portale itd. Zanima me da li se mozda jos kome to dogodilo te koliko blizzardu je potrebno da reagira i da mi otkljuca acc.. Hvala
Nadam se da nisi pass mijenjao na linku iz tog maila, jer je većina takvih mailova lažna i zapravo tek kad ideš promijeniti ti kradu account..
Ako si tako onda brzo promijenit ručno, tj. preko wow-eu strane!!
Jesi se spojio na account i vidio dal ti kaj fali??
Nisam klikao na nista iz maila.. Rucno sam na battle.net isao i mijenjao...
Spojio sam se i država mi je bila promjenjena na United Kingdom i postal number.
Na gmailu kod pregleda posljednjih aktivnosti na računu naišao sam na jednu zanimljivost Slika priložena
Dal mi neko može reć kako da igram WoW preko besplatnih servera?!
Eh... Moj realm (Draenor) je trenutacno offline pa sam dosao malo tu tipkat. Ovakva je situacija. Napokon sam dosao do lvl-a 55 s svojim blood elf paladinom. Nakon vise od tjedan dana natezanja kroz talente, gear, profesije sad mogu zaboravit na tu nikud-nikam klasu. Prvo sam bio holy palla, jer sam budala mislio da cu tak najlakse ubit 5-6 lvl-a jace mobove. Ono, mislio sam "jbt imam holy shock/flash light, manu cu cuvat za hilanje(koliko mane toliko health-a), a svojim melee weaponom cu ga kresat". AHA KAK DA NE!. Ja skoro i ostao bez mane a mob jos uvijek na polovici health-a. Skoro niti jednom crit, dps jako low, svaki drugi zamah miss. -.-. Eh...I kad vec na lvl-u 50 skoro odustao od svog char-a, ja se dosjetio da mogu promjenit spec. I znas sta. Retribution je cisti WIN!. Svaki drugi zamah mi je crit+dobijes sheal of command koji ti daje +200 i vise hit dmg na tom lvl-u. I tako napokon dosao do lvl-a 55, i napravio DK. DK owna! Poslije DK-a se stvarno nebih vratio niti na jedan drugi race. I tako da sad ne meljem dalje, my point je bio koji spec je najbolji za DK, i dal ima nekog od vas tu s bug foruma da je na tom (Draenor) realmu, i ako nije, na kojem realmu ima najvise balkanca, jer sad mi je svejedno, s DK-om svejedno krecem od lvl-a 55. Tako da jos uvijek mogu promijenit realm. thnx
Nisam klikao na nista iz maila.. Rucno sam na battle.net isao i mijenjao...
Spojio sam se i država mi je bila promjenjena na United Kingdom i postal number.
Na gmailu kod pregleda posljednjih aktivnosti na računu naišao sam na jednu zanimljivost Slika priložena
ja sam prestal igrat prije godinu dana i sad se htjedoh vratiti i acc hakan (mater im). Pisal sam blizzu al jos uvijek cekam odgovor. Fake mailova dobijam svako malo tak da nisam vise ziher koji je pravi mail a koji nije. Nemrem uc ni na wow ni na battle acc. Iskreno se nadam da ce mi uskoro vratit acc. A kaj se tice googla i meni se tu i tam pojavi da je netko iz kine pokusal doc na moj gmail.
Neznam kaj da mislim......
Evo me ljudi natrag u wow-u vjerovatno sad idem napravit Warlocka:D
istina paladini jos uvjek rulaju, i u areni tbh jer sam ces paladina jako tesko znjukat. pala+war ili ret+dk i ekipa mozete se je***. a o tome da su dkovi losi, najizdrljivija klasa (lvl80 dk soloao Obsidian Sanctum na pravom serveru), udaraju gro jako i cak i ako im je gir los jos uvjek mogu velik dps potegnut, a u areni im se sklanjaj s puta osono iskustvo - sa mojih 1200 resi kolko sam imo dok sam jos igro, dk me bez hila u 3 udarca mogo rijesit, ak imam death coil i health stone mogla bi se malo okrenut situacija, al malo.no, da se vratim pitanju: kao sto je receno, paladini i danas su glavni baje u hilanju u pve, rijetki su ozbiljni icc runovi koji idu bez barem 1 holy paladina. kao retovi su jako korisni rejdu, a dps im je jak. na protovi u iccu prot pala moze tenkat bilo sto, dobro mozda ne enrageanog bossa al svasta moze. iskreno, ja se nebih vracao dok ne dodje cata jer sad na kraju expanzije nema smisla. jedino bih se aplicirao u neku gildu kao iskusni player koji ce pocet ponovno igrat u cati, al to je do tebe.
mene nikada ni jedan dk nije ubio a da nije imao shadowmourne. prejadni su protiv resto druida. stojim na mjestu i healam se sa 2 spella, kad izbaci gargoyla upalim barkskin i to je to. mogu cijeli dan sjedit protiv njegovog "damagea" xD. što se tiče izdržljivosti, jesu, izdržljivi su jako te nema šanse da ih lock ubije (pretpotstavljam da si locka igrao). meni su vjerojatno jadni samo zato što mi nema izazova healat se protiv dka xD
Dal mi neko može reć kako da igram WoW preko besplatnih servera?!
imas private servere naprimjer magic wow googlaj
Ima tamo dosta gilda u kojima su domaći ljudi npr.(Balkanski Pravednici)najbolja gilda na serveru,samo trebas biti 60 lvl da bi uso,zajebancija je na visokoj razini,svaku vece 25man raid i tako
da ja sam malo tamo igrao krunof human mage ali nije mi se dalo dalje
Trebali bi uskoro objaviti konkretan datum ponoćne prodaje - bliži se 11. mjesec
Digo lock-a jucer do 12-tog levela sad je 13. :D
Digo lock-a jucer do 12-tog levela sad je 13. :D
Još malo i možeš počet po instancama derat.. super su to napravili - nema više dosadnog levelanja i grindanja pajceka po livadama
(o heirloom itemima naću ni govoriti hehe - rulaju! )