World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.637.581
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: World of Warcraft
Dado_ZG78 kaže...
Gauta kaže...

Digo lock-a jucer do 12-tog levela sad je 13. :D

Još malo i možeš počet po instancama derat..   super su to napravili - nema više dosadnog levelanja i grindanja pajceka po livadama Namigiva

(o heirloom itemima naću ni govoriti hehe - rulaju! Belji se)

Hehe ma naravno :) Al qestat cu ja jos malo ipak hocu i koji achivment dobitNamigiva

15 godina
World of Warcraft

nije da se hvalim ali evo bg slika od jucer

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Wedran Dev kaže...

Ja igram na Molten WoW-u.

Hehehe,ja isto... Na kojem realmu?

16 godina
neaktivan
_Rainmaker_ kaže...
Matatata krele od zanata kaže...

istina paladini jos uvjek rulaju, i u areni tbh jer sam ces paladina jako tesko znjukat. pala+war ili ret+dk i ekipa mozete se je***. a o tome da su dkovi losi, najizdrljivija klasa (lvl80 dk soloao Obsidian Sanctum na pravom serveru), udaraju gro jako i cak i ako im je gir los jos uvjek mogu velik dps potegnut, a u areni im se sklanjaj s puta osono iskustvo - sa mojih 1200 resi kolko sam imo dok sam jos igro, dk me bez hila u 3 udarca mogo rijesit, ak imam death coil i health stone mogla bi se malo okrenut situacija, al malo.no, da se vratim pitanju: kao sto je receno, paladini i danas su glavni baje u hilanju u pve, rijetki su ozbiljni icc runovi koji idu bez barem 1 holy paladina. kao retovi su jako korisni rejdu, a dps im je jak. na protovi u iccu prot pala moze tenkat bilo sto, dobro mozda ne enrageanog bossa al svasta moze. iskreno, ja se nebih vracao dok ne dodje cata jer sad na kraju expanzije nema smisla. jedino bih se aplicirao u neku gildu kao iskusni player koji ce pocet ponovno igrat u cati, al to je do tebe.

mene nikada ni jedan dk nije ubio a da nije imao shadowmourne. prejadni su protiv resto druida. stojim na mjestu i healam se sa 2 spella, kad izbaci gargoyla upalim barkskin i to je to. mogu cijeli dan sjedit protiv njegovog "damagea" xD. što se tiče izdržljivosti, jesu, izdržljivi su jako te nema šanse da ih lock ubije (pretpotstavljam da si locka igrao). meni su vjerojatno jadni samo zato što mi nema izazova healat se protiv dka xD

dobro pretpotavljas igram jos uvjek locka, i vjerujmi ima jako velike sanse, ko affi imas najvece sanse doduse osim ak imas ogroman burst onda destro ftw a on ne zna nagenerirat 40 runic powera na brzinu za antimagic shell.

sto se tice druja tiho molim :P  gledao sam ja druje kako u travel formu beze po areni i 2-3 tipa ih sljede i nemogu ih zatuc. silence fir slow death grip ku*** im mozes popusit. bace si hotove i s vremena na vrijeme koji hil i idemo dalje...

a to sto te dk nemre zatuc dok ti stojis to je do tog sto je igrac ocito los a ne jer im dmg nije visok. strangulate icy touch onaj udarac kaj ti drugi dot baci mind freeze 2-3 udarca + death coil i mrtav si burke :P

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
15 godina
neaktivan
dreadmoore kaže...

a sto ne prebacis na opcijama da ti pokazuje  health u brojevima da znas koliko ti a koliko protivnik ima hp to ce ti veoma pomoci 

15 godina
neaktivan

na Frostwolf-u! :D

Programer i 3D artist
15 godina
Wedran Dev kaže...

na Frostwolf-u! :D

Uf meni je tam presporo ja sam na Neltharionu Cool

15 godina
hari85 kaže...
dreadmoore kaže...

a sto ne prebacis na opcijama da ti pokazuje  health u brojevima da znas koliko ti a koliko protivnik ima hp to ce ti veoma pomoci 

ma neznam netreba mi to mislim mogu ukljuciti ali mi je svejedno kad kliknem na njega vidim koliko ima hp

15 godina
neaktivan
dreadmoore kaže...
hari85 kaže...
dreadmoore kaže...

ma neznam netreba mi to mislim mogu ukljuciti ali mi je svejedno kad kliknem na njega vidim koliko ima hp

da ali ipak npr ako ima 30 k hp a ti imas jos samo 5k nemoj ga napadati da dzabe ne popijes death

17 godina
Dado_ZG78 kaže...
Gauta kaže...

Digo lock-a jucer do 12-tog levela sad je 13. :D

Još malo i možeš počet po instancama derat..   super su to napravili - nema više dosadnog levelanja i grindanja pajceka po livadama Namigiva

(o heirloom itemima naću ni govoriti hehe - rulaju! Belji se)

Kako kome, meni je kvestanje najbolji dio igre, zato je i igram uz ostale kvalitete...

Trci trci po instancama i nista drugo... za one ispod 17 godina, za maloljetne :)

17 godina
neaktivan
Virty kaže...
Kako kome, meni je kvestanje najbolji dio igre, zato je i igram uz ostale kvalitete...

Trci trci po instancama i nista drugo... za one ispod 17 godina, za maloljetne :)

Questanje se svodi na 2 ili 3 osnovna koncepta - dosadno!

Questovi u WoW-u:

1) ubij x mobova

2) sakupi x dropova

3) napravi nešto od navedenog u x minuta

Toliko o tome koliko su questovi zanimljiviji od instanci Cool

Lijep pozdrav ;)
16 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Questovi u WoW-u:

1) ubij x mobova

2) sakupi x dropova

istina, ali ako ništa drugo u kataklizmi će questanje barem biti zanimljivije, praktičnije i kolko tolko će varirati Smijeh

[URL="http://www.youtube.com/watch?v=0MRmxfLuNto&NR=1"]Odgovor na 90% postova[/URL]
17 godina

Što je najbolje bar u ovim privim područijima blizzard više iskorištava fazing pa questanje više ne izgleda toliko monotono

Ono što mi se sviđa kod instanca sad što više nema onoga da tank povuće sve mobove nego sad moraš određene mobove onesposbiti da ne bi došlo da wipe kao nekoć u vanili.

16 godina
neaktivan
Wolf88 kaže...

Što je najbolje bar u ovim privim područijima blizzard više iskorištava fazing pa questanje više ne izgleda toliko monotono

Ono što mi se sviđa kod instanca sad što više nema onoga da tank povuće sve mobove nego sad moraš određene mobove onesposbiti da ne bi došlo da wipe kao nekoć u vanili.

Ti mislis bas obrnuto jel ? Ja trenutno lvlam prot warriora samo kroz instance i CC se uopce vise ne upotrebljava. Barem koliko sam vidio zasad (lvl43), taktika je samo tank i spank. Jedan od razloga zasto nisam prije lvlao tanka je bio jer je tank morao oznacavati mobove, u vanilli koliko se ja sjecam ako si imao magea si redovito sheepao u scarlet monasteryu i drugim instancama.Sad je samo grupiranje i aoe.

A ni u wotlk 5-man instancama nema vise uopce upotrebe CC-a. To su promjenili jer su na pocetku tbc-a ljudi whineali da se neke instance skoro da ne mogu proci ako se nije imalo odredjenu klasu, pa je onda blizz dosao sa taktikom "bring the player, not the class", sta vrijedi za cijeli wotlk a ne znam kako ce biti u cata. 

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
17 godina
Wolf88 kaže...

sta vratit ce CC? TOOO!!! ne pamtim kad sam zadnji puta u wotlku morao banishat nekog, ili da je mage sheepo, hunter trapao... sve tank and spank i postalo monotono

al i ak vrate bojim se da ce s vremenom opet sve bit tank & spank kak gear bude sve bolji

FOR THE HORDE!!!
17 godina
Dado_ZG78 kaže...
Virty kaže...

Questovi u WoW-u:

1) ubij x mobova

2) sakupi x dropova

Opet kako kome, i instance su uvijek iste kao i kvestovi...

Mene veseli uradit sve kvestove a naravno i obavit sve instance.

Ali da cu levelirat kroz instance, to ne, za moj pojam to je dosadno.

Koliko god leveliram toliko vremena potrosim i na razvijanje profesija, fishing... uzivam u igri u sto vise aspekata...

16 godina
neaktivan
World of Warcraft

znam ja da je blizz rekao da će biti teže i da će trebati korstiti cc i pažljive pullove, ali jeste vi svjesni da blizz treba samo malo podignuti težinu i održali su obećanje, tj ne mora biti drastično teško.

druga stvar, gledam beta filmiće i svi hvališu kako je teško, kako treba paziti i kako treba koristiti cc, zar ste zaboravili da i u wotlk-u kad je izašao i dok smo imali tbc gear na sebi, da smo mora koristiti cc i da se vajpalo. sjećate se occulusa u blu gearu i dok zmajevi nisu skejlali sa gearom? noćna mora od instance, al ja sam ju obožavao Smijeh

želim reći da nije pametno očekivat brda i doline što se težine tiče. nećemo se nikad vratit u vanillu ili tbc (meni je to iskreno i drago) i sumnjam, da kad ćemo imat raid gear, da će 5 man instance biti teške, tj ziher ćemo ih prolaziti kao i do sada, aoe tanking + aoe dps i voila!

po meni instance će biti teške na početku dok se ima loš gear i to je to.....

blizz je rekao da će biti teže, ali je također rekao da igra napreduje i da se ne misle vraćati u TBC što se težine tiče....

[URL="http://www.youtube.com/watch?v=0MRmxfLuNto&NR=1"]Odgovor na 90% postova[/URL]

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
_Rainmaker_ kaže...

istina paladini jos uvjek rulaju, i u areni tbh jer sam ces paladina jako tesko znjukat. pala+war ili ret+dk i ekipa mozete se je***. a o tome da su dkovi losi, najizdrljivija klasa (lvl80 dk soloao Obsidian Sanctum na pravom serveru), udaraju gro jako i cak i ako im je gir los jos uvjek mogu velik dps potegnut, a u areni im se sklanjaj s puta osono iskustvo - sa mojih 1200 resi kolko sam imo dok sam jos igro, dk me bez hila u 3 udarca mogo rijesit, ak imam death coil i health stone mogla bi se malo okrenut situacija, al malo.no, da se vratim pitanju: kao sto je receno, paladini i danas su glavni baje u hilanju u pve, rijetki su ozbiljni icc runovi koji idu bez barem 1 holy paladina. kao retovi su jako korisni rejdu, a dps im je jak. na protovi u iccu prot pala moze tenkat bilo sto, dobro mozda ne enrageanog bossa al svasta moze. iskreno, ja se nebih vracao dok ne dodje cata jer sad na kraju expanzije nema smisla. jedino bih se aplicirao u neku gildu kao iskusni player koji ce pocet ponovno igrat u cati, al to je do tebe.

mene nikada ni jedan dk nije ubio a da nije imao shadowmourne. prejadni su protiv resto druida. stojim na mjestu i healam se sa 2 spella, kad izbaci gargoyla upalim barkskin i to je to. mogu cijeli dan sjedit protiv njegovog "damagea" xD. što se tiče izdržljivosti, jesu, izdržljivi su jako te nema šanse da ih lock ubije (pretpotstavljam da si locka igrao). meni su vjerojatno jadni samo zato što mi nema izazova healat se protiv dka xD

dobro pretpotavljas igram jos uvjek locka, i vjerujmi ima jako velike sanse, ko affi imas najvece sanse doduse osim ak imas ogroman burst onda destro ftw a on ne zna nagenerirat 40 runic powera na brzinu za antimagic shell.

sto se tice druja tiho molim :P  gledao sam ja druje kako u travel formu beze po areni i 2-3 tipa ih sljede i nemogu ih zatuc. silence fir slow death grip ku*** im mozes popusit. bace si hotove i s vremena na vrijeme koji hil i idemo dalje...

a to sto te dk nemre zatuc dok ti stojis to je do tog sto je igrac ocito los a ne jer im dmg nije visok. strangulate icy touch onaj udarac kaj ti drugi dot baci mind freeze 2-3 udarca + death coil i mrtav si burke :P

znam ja kak preživit sa druidom ne brini :)) baš mi je neki dan u ABu došo dk i nije mi ništa mogo a nikoga nije bilo pokraj mene da ga ubije. ugl, frajer je poludio nakon nekog vremena i izvuko army of death i ni s tim me nije mogo ubit xD. inače i ja trčim po areni, ali protiv dka mogu /dance ak hoću. strangulate mi ništa ne može jer imam hotove i oni me komotno hilaju tih 5 sekundi ^^ mind freeze mi nema šta bacat kad ja ništa ne castam ^^

Druid ftw!
15 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Evo ljudi da podjelim s vama svoj happyness SmijehSmijehSmijeh mozda je vecini to jadno i beznacajno ali upravo je pao Deathbringer's Will 277 fucking Heroic!!!!

cek jel tebi to gearscore 6000

15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Sylvanas - Ally ima tko na Sylvanasu jos?

A joke is a very serious thing. Winston Churchill

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
IAmLoser kaže...

Nope.Dodi na Silvermoon ako oces :) Ally je jak tu.

15 godina
neaktivan
Gauta kaže...
IAmLoser kaže...

Nope.Dodi na Silvermoon ako oces :) Ally je jak tu.

Ma ima nas i na Sylvanasu samo mi se cini da je Ally bio jaci prije dok Method nije migrirao.

A joke is a very serious thing. Winston Churchill
17 godina
neaktivan
Nobles kaže...

znam ja da je blizz rekao da će biti teže i da će trebati korstiti cc i pažljive pullove, ali jeste vi svjesni da blizz treba samo malo podignuti težinu i održali su obećanje, tj ne mora biti drastično teško.

druga stvar, gledam beta filmiće i svi hvališu kako je teško, kako treba paziti i kako treba koristiti cc, zar ste zaboravili da i u wotlk-u kad je izašao i dok smo imali tbc gear na sebi, da smo mora koristiti cc i da se vajpalo. sjećate se occulusa u blu gearu i dok zmajevi nisu skejlali sa gearom? noćna mora od instance, al ja sam ju obožavao Smijeh

želim reći da nije pametno očekivat brda i doline što se težine tiče. nećemo se nikad vratit u vanillu ili tbc (meni je to iskreno i drago) i sumnjam, da kad ćemo imat raid gear, da će 5 man instance biti teške, tj ziher ćemo ih prolaziti kao i do sada, aoe tanking + aoe dps i voila!

po meni instance će biti teške na početku dok se ima loš gear i to je to.....

blizz je rekao da će biti teže, ali je također rekao da igra napreduje i da se ne misle vraćati u TBC što se težine tiče....

Ma cata ce biti nemoguca bez CC ako bude kao u Ruby Sanctum. U 25man s guildom gdje je 90% ljudi iznad 6k GS ako ne wajpas bez CCova onda je to cista sreca.

Cini mi se da ce svi morati biti puno takticniji

16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Odusto od Lock-a i sad levelam Shamana.Buduci Elemenetal shaman.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gauta kaže...

uporan si i ne odustajes lako vidim :P

ljudi moji prestanite gledat gs

gs je za budale i nemojte se sramotit koristeci ga molim vas :D

najvise volim zaje**** tenka kad mi u random hcu veli kad 5 ili 6ti put over aggroam samo s dotovima, znaci preko pola dmga wasteam samo da tenk moze drzat aggro i koristim soul shatter na svakom cdu ( :/ ) i on mi veli noob lock watch ure aggro iim 4,9 gs tank i cant hold aggro against 6.2 gs warlock -.-

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
16 godina
neaktivan
Gauta kaže...

uporan si i ne odustajes lako vidim :P

ljudi moji prestanite gledat gs

gs je za budale i nemojte se sramotit koristeci ga molim vas :D

najvise volim zaje**** tenka kad mi u random hcu veli kad 5 ili 6ti put over aggroam samo s dotovima, znaci preko pola dmga wasteam samo da tenk moze drzat aggro i koristim soul shatter na svakom cdu ( :/ ) i on mi veli noob lock watch ure aggro iim 4,9 gs tank i cant hold aggro against 6.2 gs warlock -.-

Hehe a jbg shaman mi je fora:)

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Evo ja bih tek počeo igrat na moltenu...Kupio sam sva 3 dijela , a kako nemam flat rate imam problema s patchanjem.Dali netko možda zna koje sve patcheve treba skinut,link možda?

optimizam je nedostatak informacija
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Virty kaže.

Koliko god leveliram toliko vremena potrosim i na razvijanje profesija, fishing... uzivam u igri u sto vise aspekata...

Sa ovim se slažem (i sam imam nekoliko likova s kojima sam razvijao profesije do u detalje hehe..   rijetki recepti i sve..), tko što i kako voli naravno da je stvar pojedinaca Namigiva

Lijep pozdrav ;)
17 godina
neaktivan
Gauta kaže...

A zašto ti se točno lock nije svidio?

Lijep pozdrav ;)
16 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...
Gauta kaže...

A zašto ti se točno lock nije svidio?

Ma super je lock i sve to ali nikad nisam bio shaman prvi put da sam ga napravio pa zato i gledo sam malo po yutubu imaju dobar DPS i to mi se svida isto :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice