World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.637.722
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: World of Warcraft
Virty kaže...

Mislim se ovih dana vratit u wow nakon poduže stanke pa kako jedino nisam imao 80-ku magu i shamana, ovaj put idem na magu.

Šta savjetujete oko talenata za magu (leveliranje ofc) ?

I da, uživam u PvE, PvP mi nije bitan.

Za levelanje je najbolji frost spec zbog dobre kontrole nad mobovima - možeš se lako izvuć ako te napadne više mobova itd.

17 godina
Filip21 kaže...
Virty kaže...

Mislim se ovih dana vratit u wow nakon poduže stanke pa kako jedino nisam imao 80-ku magu i shamana, ovaj put idem na magu.

Šta savjetujete oko talenata za magu (leveliranje ofc) ?

I da, uživam u PvE, PvP mi nije bitan.

Za levelanje je najbolji frost spec zbog dobre kontrole nad mobovima - možeš se lako izvuć ako te napadne više mobova itd.

Da, plan mi je i bio ići na frost.

Morat ću malo vidjeti na netu šta kažu za ok build.

17 godina
neaktivan

Provjeri ove dvije stranice, imas hrpu toga.

Ako te sta posebno zanima, samo PM-aj =)

http://elitistjerks.com

http://www.ensidia.com/forum_topic.php?forum_id=36&topic_id=29365

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.8.2010 15:19 (Dr.Malenica).
17 godina

Baš malo gledam šta savjetuju na http://www.wowwiki.com/Mage_builds#Leveling

17 godina
neaktivan

Ima i tu odlicnih buildova, ali za pocetak.

Kad udjes malo dublje u igru, itemi, geming, ench, onda ces morati malo kopati okolo =)

Ako dodjes na Darkspear javi se, ima dosta ekipe iz cro i okolice

17 godina
Dr.Malenica kaže...

Ima i tu odlicnih buildova, ali za pocetak.

Kad udjes malo dublje u igru, itemi, geming, ench, onda ces morati malo kopati okolo =)

Ako dodjes na Darkspear javi se, ima dosta ekipe iz cro i okolice

Naravno, tako mi je bilo i sa ostalim charovima.

Danas-sutra ću vjerojatno u igru pa ako se logam na Darkspear javim se svakako.

Ako su točni podaci puno više je Ally-a nego Horde na Darkspear-u?

17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ne znam da ih ima vise, ali ally je svakako jaci

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

slazem se evo ekipa nema puno napravljena je balkanska druzina na jednom od jacih servera za aliancu na serveru eu ravencrest imamo najbolju battle grupu u eu voa je uvjek nasa osim pvp tu je i odlican pve gdje su pugovi icc 10 hc full 8/12 hc 25 ako je ko zainteresiran neka se javi pogrijesiti nece! aliance ftw  http://kraljevstvonebesko.webs.com/

15 godina
World of Warcraft

mozda se i ja vratim u wow nakon duze stanke imam 3 80 lv mage, hunter i dk i jednog lvl 70 rogue a od tih svih najbolje znam igrati sa rogueom mislim da je najlakse snjima igrati a najvise volim fight rogue vs warr danas kupujem game card

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
prokletakuya kaže...

slazem se evo ekipa nema puno napravljena je balkanska druzina na jednom od jacih servera za aliancu na serveru eu ravencrest imamo najbolju battle grupu u eu voa je uvjek nasa osim pvp tu je i odlican pve gdje su pugovi icc 10 hc full 8/12 hc 25 ako je ko zainteresiran neka se javi pogrijesiti nece! aliance ftw  http://kraljevstvonebesko.webs.com/

Vidio sam web site i de molim te ispravi to di piše Hrvati, Srbi, Bosanci... nisu Bosanci nego Bošnjaci ili ako si već stavio Bosanci onda stavi i Hercegovci.

Ima jedan drugi problem kod domaćih guildi, kad se određeni tipovi nafarmaju opreme odoše u drugi guild "jači" jer eto tuđa trava je uvjek slađa... ko neke krave, nažalost ali je tako.

17 godina
Vakaka kaže...
prokletakuya kaže...

Vidio sam web site i de molim te ispravi to di piše Hrvati, Srbi, Bosanci... nisu Bosanci nego Bošnjaci ili ako si već stavio Bosanci onda stavi i Hercegovci.

Ima jedan drugi problem kod domaćih guildi, kad se određeni tipovi nafarmaju opreme odoše u drugi guild "jači" jer eto tuđa trava je uvjek slađa... ko neke krave, nažalost ali je tako.

Igram WoW od početka s malim pauzama i moje iskustvo sa "domaćim" guildovima je upravo tako. Možda postoje iznimke, ali ih nisam našao...

15 godina
protjeran
World of Warcraft

a gle sta se tice toga u vezi nasih guildova je tako napravljeni smo ima 2 tjedna vec imamo 70 aktivnih igraca a pola ih je doslo s drugog servera radi ekipe i odlicnih pugova a za guild igrace me ne brine jer su pugovi na serveru jako odlicni 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
prokletakuya kaže...

a gle sta se tice toga u vezi nasih guildova je tako napravljeni smo ima 2 tjedna vec imamo 70 aktivnih igraca a pola ih je doslo s drugog servera radi ekipe i odlicnih pugova a za guild igrace me ne brine jer su pugovi na serveru jako odlicni 

jako odlicni?

70 aktivnih igraca znaci skoro 3 puna 25m runa - ko to sve nadzire?

mislim tesko je oficerima nadzirat sta se zbiva u 1 runu a kamoli u 3.

bogte na mom serveru allyi puggaju 11/12 25m hc a ja nisam niti s jednom ekipom ni lka 25m normal ubio :(

ne razumijem zasto uvijek, ali bas uvijek netko mora failat?!?

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
17 godina
Matatata krele od zanata kaže...

jako odlicni?

70 aktivnih igraca znaci skoro 3 puna 25m runa - ko to sve nadzire?

mislim tesko je oficerima nadzirat sta se zbiva u 1 runu a kamoli u 3.

bogte na mom serveru allyi puggaju 11/12 25m hc a ja nisam niti s jednom ekipom ni lka 25m normal ubio :(

ne razumijem zasto uvijek, ali bas uvijek netko mora failat?!?

Nekako u ovo ako je bas citi PUG nevjerujem jer od 25 ljudi uvjek ce neko failat, nece znati taktiku ili nesto deseto. ., jedino ako je neki IMBA guild pa da pozove 1-2 PUGera jer im eto u tom momentu fali member. ., svi pricaju te bajke o strasnim PUGovima ko urbanim legendama a nemaju ni 10man title. . .

Dumb ppl rush smart ppl camp.
15 godina
protjeran
World of Warcraft

haha price o bajkama?? ima i takvih a evo ti dokaz  http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=13817043122&sid=1  btw ovo je forum od servera http://forums.wow-europe.com/board.html?forumId=1133&sid=1 ali uglavnom nvm vjeruj ako oces ako ne nista .)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
World of Warcraft

Di nabavljate guidove i čije?

Prodajem STEAM account s 14 igara. PM
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Imas hrpu guidova za lvling likova i profesija na http://www.wow-pro.com

Takodjer mozes skinuti i Wow-Pro addon za lvling s njihove stranice, skroz je ok

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
World of Warcraft

Nema đabe ni u babe, kvalitetni se prodaju po finim cijenama.

Prodajem STEAM account s 14 igara. PM
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doxy kaže...

Dodaj me na xfire dam ti od zygora ingame guide za đabe:D

xf:gauta

17 godina
Gauta kaže...
doxy kaže...

Dodaj me na xfire dam ti od zygora ingame guide za đabe:D

xf:gauta

Ma i od WoW-a quest healper je odlican, probao sam i Zygora ali nije mi bio nesto, cak mi se desavalo da preskacem neke usputne questove koje obavis u 30 sec jer on tako savjetuje, ako igras prvi put imas WoW ili questhealper a ako igras 2-3-4-5 ko vecina nas netreba ti nista jer ionako znas sve napamet. . .

17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Joooooooj, sad ce te me ubiti. Ali jedno noobisticko pitanje imam i potreban je samo jedan odgovor pa da svi zaboravimo da sam i postavio pitanjetanje.

Nakon toliko godina postojanja, malo sam se zainteresovao da pocnem da igram ovu igru. E sad me intersuje da li je potreban level 55 da bih mogao uopste poceti da igram

( mislim na WOTLK ) ili mogu da je instaliram, platim 14,99€ sa kreditnom i pocnem da igram.

Hvala na odgovorima, i jos jednom, nemojte me napasti da sam mogao da sve pretrazim, znam i sam to ali mi ovako lakse da Vas pitam jer cu dobiti odgovor za 2 minute ( sudeci po posjecenosti samog foruma ) a na netu bih trazio to isto 10 minuta ako ne i vise.

Pozdrav svima.

It's so deep how can you be so shallow

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dejson kaže...

Joooooooj, sad ce te me ubiti. Ali jedno noobisticko pitanje imam i potreban je samo jedan odgovor pa da svi zaboravimo da sam i postavio pitanjetanje.

Nakon toliko godina postojanja, malo sam se zainteresovao da pocnem da igram ovu igru. E sad me intersuje da li je potreban level 55 da bih mogao uopste poceti da igram

( mislim na WOTLK ) ili mogu da je instaliram, platim 14,99€ sa kreditnom i pocnem da igram.

Hvala na odgovorima, i jos jednom, nemojte me napasti da sam mogao da sve pretrazim, znam i sam to ali mi ovako lakse da Vas pitam jer cu dobiti odgovor za 2 minute ( sudeci po posjecenosti samog foruma ) a na netu bih trazio to isto 10 minuta ako ne i vise.

Pozdrav svima.

Treba ti level 55 na jednom liku da bi počeo igrati death knighta,a s ostalima možeš početi od prvog levela.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252
16 godina
neaktivan
Blizek kaže...
dejson kaže...

Pozdrav svima.

Treba ti level 55 na jednom liku da bi počeo igrati death knighta,a s ostalima možeš početi od prvog levela.

dobra procjena odgovor je stvarno stigao u 2 minute xD

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

I jos jedno pitanjce, sa obzirom da sam od D3ViL-a dobio objasnjenje da je najlogicnije da uzmem battle chest, nasao sam jedan na ebay-u za 20€ sa dostavom i mislim da je cijena OK, jer prihod ide u humanitarne svrhe koliko sam shvatio.

E sada da li je u taj original ukljuceno i mjesec dana igranja ili moram i to da platim odmah za 2 mjeseca ili mogu mjesec za mjesec.

Hvala, ali kada vidim koliko ste susretljivi sa odgovorima morao sam da postavim jos koje pitanje, Hvala ti Boće, hvala ti Buže :)

0 0 hvala 0
17 godina
dejson kaže...

I jos jedno pitanjce, sa obzirom da sam od D3ViL-a dobio objasnjenje da je najlogicnije da uzmem battle chest, nasao sam jedan na ebay-u za 20€ sa dostavom i mislim da je cijena OK, jer prihod ide u humanitarne svrhe koliko sam shvatio.

E sada da li je u taj original ukljuceno i mjesec dana igranja ili moram i to da platim odmah za 2 mjeseca ili mogu mjesec za mjesec.

Hvala, ali kada vidim koliko ste susretljivi sa odgovorima morao sam da postavim jos koje pitanje, Hvala ti Boće, hvala ti Buže :)

S chest ces dobit mjesec dana i to je to ali mroas naknadno da kupis i LK, poslao sam ti na PM linkove za oboje s game.co i mislim da ti je tamo najpovoljije/najsigurnije/najbrze za utzet

17 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
dejson kaže...

S chest ces dobit mjesec dana i to je to ali mroas naknadno da kupis i LK, poslao sam ti na PM linkove za oboje s game.co i mislim da ti je tamo najpovoljije/najsigurnije/najbrze za utzet

Hvala ti mnogo druze, mislim da po ovim cijenama mogu obje uzeti, zaista Vam hvala svima jer me niste TD-ovali, ipak je ovo forum br.1. Long live BUG

17 godina
neaktivan

Sad kad sam konačno dobio Chef's Hat, konačno mogu quitat igru Smijeh

HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

btw dajte i vi koji screenshot :)

"Mene je cura odje**** jer me pitala koliko si clockao proc, a ja sam reko radi na defaultu" Oly_E3
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.8.2010 20:16 (momak).
16 godina
neaktivan
momak kaže...

HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

btw dajte i vi koji screenshot :)

brate mili pa kak ti na tom uiu ista vidis? btw gz za head :D

17 godina
neaktivan
momak kaže...

GZ! Namigiva

Ja nikada nisam imao živaca skupit dovoljno markica (tj. obavit dovoljno cooking questova) za njega..  niti sa jednim likom do sada.

Lijep pozdrav ;)
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pozz swima :)) novi sam na sajtu pa ako moze mala pomoc xD , vidim da ima dosta ljudi koji igraju wow pa ako mi mozete preporuciti neki server da je na 3.3.5a patchu , u to "dobar" mislim na : Bez laga , da rade svi talenti , instance , bg-ovi , da nema hackera itd itd. Hvala swima :)

dww
Moj PC  
0 4 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice