World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.638.899
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: World of Warcraft
trillexx kaže...

Pozz swima :)) novi sam na sajtu pa ako moze mala pomoc xD , vidim da ima dosta ljudi koji igraju wow pa ako mi mozete preporuciti neki server da je na 3.3.5a patchu , u to "dobar" mislim na : Bez laga , da rade svi talenti , instance , bg-ovi , da nema hackera itd itd. Hvala swima :)

to je privatni server i nisam siguran ali mislim da je to zabranjeno za raspravljanej na ovom forumu.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
15 godina

ninja loot

15 godina
World of Warcraft

Ninja loot

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

Moj Lock pozira malo Smijeh i Mamoth train u Orgrimaru

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

kaj je to ice tomb na sindragosi? btw bas ti je lock fotogenican :P

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
17 godina
Matatata krele od zanata kaže...
D3ViL kaže...

kaj je to ice tomb na sindragosi? btw bas ti je lock fotogenican :P

Da, da Sidra toomb bas me zaledila u pravom momentu :)

16 godina
neaktivan
dreadmoore kaže...

Ninja loot

Joj mrzim takve! Jos se sjecam kako mi je jedan rogue ukrao 2-h sjekiru, htio sam ga zaklati!!!

"Kill a man, one is a murderer; Kill a milion, a conqueror; Kill them all, a God."- Jean Rostand(1894-1977)
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.8.2010 22:28 (Living.Dead).
17 godina
neaktivan

A to ti je problem s pug-ovima, uvijek se nadje netko da te zaj....

17 godina
trillexx kaže...

Pozz swima :)) novi sam na sajtu pa ako moze mala pomoc xD , vidim da ima dosta ljudi koji igraju wow pa ako mi mozete preporuciti neki server da je na 3.3.5a patchu , u to "dobar" mislim na : Bez laga , da rade svi talenti , instance , bg-ovi , da nema hackera itd itd. Hvala swima :)

to je privatni server i nisam siguran ali mislim da je to zabranjeno za raspravljanej na ovom forumu.

A šta je onda ovo http://www.bug.hr/forum/topic/klanovski-kutak/najpopularniji-balkanski-wow-server/50236.aspx ? Meni trenutno najbolji je Magic-WoW - rate x12. Ako se ne smije pričati onda treba zatvoriti tu temu i maknuti, a ja ču obrisati svoju poruku.

Sometime the best defense is to attack!
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.8.2010 17:19 (Hummer).
17 godina
momak kaže...

Sad kad sam konačno dobio Chef's Hat, konačno mogu quitat igru Smijeh

HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

btw dajte i vi koji screenshot :)

e kad sam vidio ovaj post odoh provjerit koliko mi dalaran cooking awarda fali za hat, zatim skuzih da nemam 3 recepta za outland gurmana, pa odoh u outland trazit recepte i zavrsim boostat neke tipove u slave pens. vidim dobivam reputaciju s cenarionom pa aj mogao bi njih dizat pomalo gdje neam exalted, kad vidim ekipa skuplja ljude za BT - rijesimo Ilidana a zatim i Gruula pa i Archimondea (uf nostalgija)! sta cu sad, ma odoh dici (malo falilo) kurenai na exalted kad skuzim fali mi i timbermaw hold za The Diplomat achievment... ajme pa di je kraj? :) a + treba raidat ICC, ganjat BG-e i prestat slackat u arenama!

uglavnom odlucih malo pauzirat endgame content i vratit se u doba vanille i TBC-a i laganini rijesavat neke achivmente i stvari koje propustih ranije...

FOR THE HORDE!!!
17 godina
neaktivan
RonoN kaže...

btw dajte i vi koji screenshot :)

e kad sam vidio ovaj post odoh provjerit koliko mi dalaran cooking awarda fali za hat, zatim skuzih da nemam 3 recepta za outland gurmana, pa odoh u outland trazit recepte...

Imaš sreće što si počeo skupljat recepte poslje jednog patcha koji je značajno digao drop raitinge, ja sam se je*ao za title: Chef  dobrih 4 mj.

"Mene je cura odje**** jer me pitala koliko si clockao proc, a ja sam reko radi na defaultu" Oly_E3
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ovako, pocinjem igrati WoW ovih dana, pa me interesiraju klase i tako te stvari. Kakva je razlika izmedju Alijanse i Horde? Koja je najbolja i najjednostavnija klasa za pocetnike? S kojom se najbrze napreduje? 

Ma kakav smak svijeta 2012, pa meni pasteta traje do 2014..... :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hambrle kaže...

Ovako, pocinjem igrati WoW ovih dana, pa me interesiraju klase i tako te stvari. Kakva je razlika izmedju Alijanse i Horde? Koja je najbolja i najjednostavnija klasa za pocetnike? S kojom se najbrze napreduje? 

Razlika je što su na hordi uglavnom pomalo kaotične grupe (govorim o raidovima, instancama i PvP-u) koje igraju na 'brute force', dok na Alliance-u ima više organizacije i igra se glavom - to je po mom dosadašnjem iskustvu na nekoliko servera. Naravno, realne razlike ne bi trebalo biti osim u izgledu lika (kozmetika).

Rasa ti sa sobom donosi određene sposobnosti koje i nisu presudne za igru, ali znajui biti zgodne - tipa undeadovi se mogu liječiti tako da jedu mrtvog protivnika ili recimo gnomovi imaju bonus na profesiju engineering, te bonus na intellect (dobri su čarobnjaci/warloci zato) i sl.

Klase? Imaš na netu detaljne opise, ali za početnika i brzo levelanje možda ti je najbolji hunter Namigiva

Lijep pozdrav ;)
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Slazem se s tim, aliance je puno organiziraniji na večini servera, a na mom serveru ima vecu populaciju, pa je lakse skupiti ekipu za raidove.

A sto se likova tice, po meni se čini najjednostavniji paladin, dobar je za solo leveling ili druid, jer imas najvise opcija (DPS, range DPS, tank, healer),  no to opet zavisi kakav stil igre preferiraš.

Na ovoj stranici imas smjernice kako poceti i mozes provjeriti koja klasa i koji nacin igre ti odgovara

http://www.wowwiki.com/Newbie_guide_to_character_creation

i

http://www.wowwiki.com/Choosing_a_Class

Moj savjet sto se tice servera je Darkspear, tu sam i sam =)

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.8.2010 14:48 (Dr.Malenica).

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...
Hambrle kaže...

Razlika je što su na hordi uglavnom pomalo kaotične grupe (govorim o raidovima, instancama i PvP-u) koje igraju na 'brute force', dok na Alliance-u ima više organizacije i igra se glavom - to je po mom dosadašnjem iskustvu na nekoliko servera. Naravno, realne razlike ne bi trebalo biti osim u izgledu lika (kozmetika).

Rasa ti sa sobom donosi određene sposobnosti koje i nisu presudne za igru, ali znajui biti zgodne - tipa undeadovi se mogu liječiti tako da jedu mrtvog protivnika ili recimo gnomovi imaju bonus na profesiju engineering, te bonus na intellect (dobri su čarobnjaci/warloci zato) i sl.

Klase? Imaš na netu detaljne opise, ali za početnika i brzo levelanje možda ti je najbolji hunter Namigiva

Dado zaboravio si heroic presence za allye. za lvlanje moze biti posebno korisno jer na nizim lvlima ti uvjek fali hita, pa 1% nije lose :D

sto se tice huntera nebih se slozio, izbor peta, nabavka istog potraje i meni je osobno bio mukotrpan posao iako sam iskusniji igrac.

iskreno, ja bih ti preporucio ili warlocka, koji je slicna klasa kao hunter za pocetnika, jedino kaj petove dobivas od trenera, nemoras ih lovit okolo, hranit rezat itd..., ili bih ti preporucio magea, jer ima visok survivability, tj sposobnost prezivljavanja, i istovremeno je ranged, sto znaci da u 99% slucajeva dmg za vrijeme lvlanja neces ni primiti, jer protivnike main spellom usporavas dok ti se priblizavaju, a istovremeno pwnaju i u pvpu kad dodjes recimo u outland ili northrend.

15 godina
Living.Dead kaže...
dreadmoore kaže...

Ninja loot

Joj mrzim takve! Jos se sjecam kako mi je jedan rouge ukrao 2-h sjekiru, htio sam ga zaklati!!!

Sto je najgore sad znam i tko je i odakle je ali sta cu mu nas je covjek ipak to je samo igra

16 godina
neaktivan
dreadmoore kaže...
Living.Dead kaže...
dreadmoore kaže...

Ninja loot

Joj mrzim takve! Jos se sjecam kako mi je jedan rouge ukrao 2-h sjekiru, htio sam ga zaklati!!!

Sto je najgore sad znam i tko je i odakle je ali sta cu mu nas je covjek ipak to je samo igra

ja bih ga svejedno poslo u 3 pm

17 godina
neaktivan

iskreno, ja bih ti preporucio ili warlocka, koji je slicna klasa kao hunter za pocetnika, jedino kaj petove dobivas od trenera, nemoras ih lovit okolo, hranit rezat itd..., ili bih ti preporucio magea, jer ima visok survivability

Hm... clothije bi preporučio početniku? 

Ne znam baš..   ok warlock je dobar zbog peta (voidwalker je u biti tenk), ali noob mage može lako zginut kad dođe više od 2 moba.

Lijep pozdrav ;)
17 godina
World of Warcraft
FOR THE HORDE!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.8.2010 7:33 (RonoN).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

Za početnika najlakša klasa je paladin. Nema toga tko ne zna igrati s paladinom. Ali meni najdraža i najzabavnija klasa je druid i gdje god igrao prvo igram sa druidom. Od alijanse i horde biraš tamo di ti igra večina prijatelja. Sve ostalo je kozmetika.

Sometime the best defense is to attack!
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.8.2010 7:55 (Hummer).

0 0 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

Eto nakon odigranih svih klasa osim DK kojeg iz nekih razloga nemogu smisliti, najlakše/najbrže je levelirati sa BM hunterom, bar je meni tako bilo.

Iako nakon 5 godina nerfanja svega i svačega, danas je lako levelirat s bilo kojom klasom.

Ne trebaju niti quest addoni, sasvim solidan je i ovaj defaultni WoW prikaz questova na mapi.

Sad sam kreirao novog chara na serveru gdje nemam ništa i nikoga (server Wildhammer - ally) pa ako je netko tamo nek se javi za razgovor-dva :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.8.2010 9:18 (Virty).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Hmmmm..  nadam se da ću se oduprijeti kupnji CE-a, jer prva 3 sam kupio samo 'običan' box, ali ovaj Cataclysm artbook mi savršeno izgleda, plus ostale sitnice (naročito TCG špil karata) hm, hm.. Neodlučan

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Hmmmm..  nadam se da ću se oduprijeti kupnji CE-a, jer prva 3 sam kupio samo 'običan' box, ali ovaj Cataclysm artbook mi savršeno izgleda, plus ostale sitnice (naročito TCG špil karata) hm, hm.. Neodlučan

Ja sam odlučio ne kupiti Cataclysma, dioptrija mi ne treba a kapu imam Smijeh

"Mene je cura odje**** jer me pitala koliko si clockao proc, a ja sam reko radi na defaultu" Oly_E3
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Nemogu se oduprijeti kupit cu CE xD

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

Svaka cast tko ima novca samo napred Namigiva ali ja si radije uzmem standardnu verziju i jos nabacim koji mjesec pretplate nego da izdvajam extra lovu za jos jedan "dust collector" na mom stolu. . .

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
D3ViL kaže...

Svaka cast tko ima novca samo napred Namigiva ali ja si radije uzmem standardnu verziju i jos nabacim koji mjesec pretplate nego da izdvajam extra lovu za jos jedan "dust collector" na mom stolu. . .

full se slazem!

ovaj CE je na istu foru kao i od wotlka i moram priznat cini se fora... ali za 400kn vise imam 4 mjeseca pretplate

karte nisam ni koristio - ona bonus sto se struze mi donjela neke "plave" keksice :),

podloga klize po stolu (goliathus ftw),

soundtrack imam u igri pa mi nije fora ga jos slusat i izvan,

behind the scenes sam jednom pregledao, a bit ce ih i na jubito

ali artwork knjiga je odlicna

+ kutija odlicno izgleda na polici

nedajte se obeshrabrit mojim postom, ja sam bio ponosan kad sam nosio doma CE i nije mi zao tih 400kn vise koje sam dao tada, al sad sam tata i malo drugacije gledam na lovu;)

FOR THE HORDE!!!
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

eto ljudi ja uzo alijansu, night elf druida xD

Ma kakav smak svijeta 2012, pa meni pasteta traje do 2014..... :D

5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hambrle kaže...

eto ljudi ja uzo alijansu, night elf druida xD

Koji server?

Lijep pozdrav ;)
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

iskreno, ja bih ti preporucio ili warlocka, koji je slicna klasa kao hunter za pocetnika, jedino kaj petove dobivas od trenera, nemoras ih lovit okolo, hranit rezat itd..., ili bih ti preporucio magea, jer ima visok survivability

Hm... clothije bi preporučio početniku? 

Ne znam baš..   ok warlock je dobar zbog peta (voidwalker je u biti tenk), ali noob mage može lako zginut kad dođe više od 2 moba.

Evo da se jedan ex-wower javi :D. Moja prva klasa i jedina s kojom sam baš guštal igrat jer mi je eto prirasla srcu i koju sam znao napamet, je bio... mage :D. Isuse Kriste, s njim sam po 5-6 mobova farmal odjednom, a izašao u najgorem slučaju sa pola healtha. Al za tak nešto baš treba znat igrat s mageom. Masivni dmg u raidovima/instancama. Jedino me pvp nije išel, kad nisam neku pvp opremu imal. Kad bi me rogue ili warr ulovili na prepad, u većini slučajeva sam bio mrtav. Al nema meni do mog magea. :)

Hummer kaže...

Za početnika najlakša klasa je paladin. Nema toga tko ne zna igrati s paladinom. Ali meni najdraža i najzabavnija klasa je druid i gdje god igrao prvo igram sa druidom. Od alijanse i horde biraš tamo di ti igra večina prijatelja. Sve ostalo je kozmetika.

Ja ne znam igrati s paladinom Belji se. Mislim da mi je lvl 22 ili tak nešto, ne mogu jednostavno igrat s njim, previše sam naviknut na CC (al onaj na daljinu tipa sheep, frost nova, slow ili frost bolt slow) i na to da iz fajtova izlazim sa 99% HP-a (recimo dva moba bez pol frke se daju rješit tak).

Jel još uvijek druidi mogu biti oni medvedi s rogovima, Moonkini ili kak se već zovu, joj njih sam obožaval kršiti (s mageom). CS i nuke po njemu :D. Joj, kad god vidim ovu temu hoće mi se igrati opet WoW, al ne, bolje ne. Pozdrav svim wowerima :D.

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.8.2010 20:47 (1domagoj1).
17 godina
World of Warcraft

Jel ima ko na Wildhammer serveru allianca?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice