Ekipa, jel tko sudjeluje u beti Cataclysma možda?
sta je, jel bi kupio kod? :D
Ekipa, jel tko sudjeluje u beti Cataclysma možda?
sta je, jel bi kupio kod? :D
Nema još bete..
kad ce javit dobitnicima?
Alpha :)
Malo ti je razlučivost u banani.
predivno. usput da kazem nisam znao da se moze ressat u areni.
nije da se hvalim, al imao sam i ja takvih "malo" duljih fightova.
ovo je bilo resto drood + afii lock. link
nemam vid jer nisam ocekivo dugi fight.
ja isto igram resto druid/UA lock :)
najbolji osjećaj na svijetu je kad nakon 30 minuta ubijemo warrior/hpala team xD
ja isto igram resto druid/UA lock :)
najbolji osjećaj na svijetu je kad nakon 30 minuta ubijemo warrior/hpala team xD
meni su osobno najgori ret pala + hunt - mrtav si bez hilova za 5 sekundi al stvarno, s hilovima, firom, heltstoneom, za jedno 50 sec xD
ma pobjedili smo i par takvih al sam imo tak malo dmg napravljenog i tak puno hilanja napravljenog da me sramota postat sliku xD
taktika: root na paladina, on mora hand of freedom. odmah rokneš instant cyclone i root na huntera. zatim samo se makneš hunteru sa LoS-a i on je isključen iz igre. mislim da nismo nikad od takvog tima izgubili al nam zato feral druid/rogue stvaraju nemoguće probleme. jednostavno ne znamo šta da radimo. ja umirem a moj partner ima sap-blind--inst.cyclone -.-'
taktika: root na paladina, on mora hand of freedom. odmah rokneš instant cyclone i root na huntera. zatim samo se makneš hunteru sa LoS-a i on je isključen iz igre. mislim da nismo nikad od takvog tima izgubili al nam zato feral druid/rogue stvaraju nemoguće probleme. jednostavno ne znamo šta da radimo. ja umirem a moj partner ima sap-blind--inst.cyclone -.-'
vidis, da bi ta taktika radila moras imat uigranog i skillanog partnera, sto ja nemam. a freal drood/rogue je najteza komba za igrat, al rasturaju. ak si affi lock, probaj kad se oslobodis od stunova instant howl of fear, na druju produzis noramlni fear a na roguea bacis coex i iskoristis deathcoil. oslobodi ti se partner, cyclone druju, pa nakon kaj se oslobodi(ako se oslobodi) instant cyclone, a roguea iznjukate do bola. al pazi na druju da ga nepodje cyclone prebrzo. ako istekne baci fear, bilo sta samo da ne hila roguea. todat bi rogue trebo past, a 2v1 ako spusite onda prestanite igrat odma. :P
vidis, da bi ta taktika radila moras imat uigranog i skillanog partnera, sto ja nemam. a freal drood/rogue je najteza komba za igrat, al rasturaju. ak si affi lock, probaj kad se oslobodis od stunova instant howl of fear, na druju produzis noramlni fear a na roguea bacis coex i iskoristis deathcoil. oslobodi ti se partner, cyclone druju, pa nakon kaj se oslobodi(ako se oslobodi) instant cyclone, a roguea iznjukate do bola. al pazi na druju da ga nepodje cyclone prebrzo. ako istekne baci fear, bilo sta samo da ne hila roguea. todat bi rogue trebo past, a 2v1 ako spusite onda prestanite igrat odma. :P
ma ja sam druid, imune na sap tak da ne mogu prolazit onu kombinaciju sap-blind-cyclone :)
teško je išta napravit u onim stanovima, trinketam da bi nekog bacio u cyclone, al oni to trinketaju i jebiga.. :S
imam pitanje
nabavio sam si 3v3 arena tim 2210 ratinga.
e sad ako svaki tjedan odradim 10 igara ja cu dobit 1125 pointova iako ja imam osobni rating 1000, jel tako?
e sad, da li ja nekak s vremenom dobim taj team rating u personal rating ili ne?
i dal budem ja igrao protiv timova s otprilike 2,2k ratinga, ili protiv timova 1k rating, tj. dal se kod toga gleda tim rating ili personal rating?
jer ako je team rating onda su gubit gro ratinga i taj tren sam nisko :S
ziher
znaci moram je**t majku ovom idiotu koji im je to prodao, a kaj je najbolje iz cg je i znam ga jos od prije
p**er gadni mi je reko da cu dobivat oko 1,2k bodova tjedno.
dd
prodajem wow account 1.warlock 80 oko 6300 GS season 4 gladiator najbolji guild na serveru 11/12 icc 25 HM 12/12 icc 10 HM svi server 1st achievementi. icc25 achievement mount i mimirons head mount odlicna reputacija na serveru
2. death knight full relentless set rank 2 wep season 5 i 6 gladiator 3. 80 rogue rele wep furious / rele gear na accountu su jos 70 shaman i 70 hunter oboje sa brutal gearon i na accountu ima oko 15k goldi
svi su na skullcrusher serveru ( ally).
svako ko je zainteresiran nek mi se javi na
091 161 42 60 ili na mail
duje_novakovic@hotmail.com
Netko nije spavao par godina
Nešto novih informacija o ekspanziji, izbacuju Path of the Titans primjerice:
http://www.mmo-champion.com/content/1790-World-of-Warcraft-Cataclysm-Press-Tour
Novi video izmjenjenih zona:
baš sam pročitao na mmo-u i razočaran. nisam gm pa mi guild tree i nije bio toliko bitan, ali path of the titans me skroz intrigirao. iskreno sad sam još manje impresioniran ekspanzijom. kupit ću ju jer sam ovisnik, al meh....
ima li ko kakvu ideju sta ide 2v2 sa ele shamanom?!??!
ma jedino njega peglam, al bas nitko neide samnom u areni, jedno vrijeme sa disc pristom sam imao 1800 rating ali nista vise,
prebacit cu se aktivno na arcane maga, tolko volim shamana i nezz sta da radim s tom arenom, mjenjam timove svaki dan po 5 puta :S
ja sam baš počeo LSD igrat kao druid. odlično ide a nismo ni na team speaku xD. totalni faceroll: lock samo dota sve, bloodlust i odaberemo jednog targeta, cyclone na hilera i frajer umre xD. nemamo pojma šta radimo al dobivamo ^^
a što se tiče ele shamana za 2v2 nisam siguran da je baš dobar...moj frend je počeo sa destro lockom igrat i veli da dobro ide :)
ja bih rađe uzeo roguea il tak nešt :)
da da da
faceroll dok ne firaju/cyclonaju hilera i sva 3 na mene
onda je kul jako
hunt, hs, dc i na kraju drain life povremeno oce spasit zivot osim ako svi dodju blizu onda moze je masivni fir i eto
sigurno
ocito nikad nisi igrao locka
kao prvo nakon 2-3 fira target ti postane immune, i dok recimo prvi fir treje punih 10 sec, njega se naravno trinketa, dolazi sljedeci na 5-6 sec, i nakon toga treci na 1-2 sec ovisno ako je puno dmg na njemu 0 sec.
u prvom nestignes kastat vise od 1 dota instant jer odma se trinketa, pa mora ic sljedeci. pobacas mu sve kaj mislis i proso fir. bacis treci i recimo i shammy se zaleti na njega proso fir prije neg si ga iskasto. s tim da reci mo govorimo da se radi o kombinaciji u kojoj je samo ta osoba ona koja moze hilat. znaci napravis mu 60% dmga, on baci riptidle i gotovo ko da i nisi nista ni napravio. affi lockovi su tu da istrose resurse drugom timu. tad mi pobjedjuemo. s tim da ja govorim o recimo 1k resi+. ako ima 0 resi skinem ga sa 2 do 3 shadowbolta. l to je rijetkost, i neocekuj to.
najdrazi su mi killovi kad hiler ne pocne hilat na vrijeme, recimo druja u cat stealthu, i dpsovi se zalete predaleko, i koljes ih koljes i vec su blizu i pocne se hilat, i vidis da su zadnje sekunde sansi za kill, i pocnes kastat sb. u medjuvremenu dobis nightfall buff, i bacis kastani i instant sb prakticki istovremeno, i to ga ubije. osakatio si tim protivnicki i gotovo. osim ak si epic nub kao i ostatak tvojeg tima. onda mozes izgubit.
http://www.wow-europe.com/en/contests/guildcontest/index.html
Ako želite upasti u betu, slikavajte se ;)
Krenula je beta:
http://www.mmo-champion.com/content/1839-Cataclysm-Closed-Beta-Test
Dignut je i NDA sa F&F bete, pa sve dosad poznato ima tu:
http://www.mmo-champion.com/content/1840-Cataclysm-Closed-Beta-NDA-Lift
Ma nema žurbe.. kad izađe treba to detaljno sve izigrat (goblina, worgena, letjeti iznad Azerotha i naravno sve zone ponovno istražiti uzduž i poprijeko..)
Do tada imam masu drugih naslova za izguštat tako da beta ili ne.. sasvim mi svejedno