World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.627.196
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: World of Warcraft
Kel'Thuzad kaže...

Da li jos igrate Wow? :D Uskoro ce novi patch 5.2, novi raid, dungeons i pvp system :)

Pa evo jedan video 5.2 teaser :)

Igra se igra :P

Nakon godinu dana pauze i skepticizma oko MoP resubba sam se oko Bozica, i moram priznat da odavno nisam ovako gusta igrajuci WoW (jos od vremena TBC-a)

Inace taj novi Isle me jako podsjeca na Tol Barad, sta je imho jako dobro.

TB mi je jedna od najdrazih zona iz Cate, atmosfera i onaj gloomy feel su bili skroz pogodeni.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.1.2013 9:32 (Ashelor).
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Odigrao sam mjesec dana i jako sam zadovoljan s viđenim. Novi talenti i glyph sistem su zapravo čak puno dublji od starog sistema talenata jer ti daju puno više mogućnosti i nisi "zakočen" s odlukama koje si donesao pri specanju. Klase i specovi koje sam probao su jako dobro složeni (disc priest, fury warr i dk). Raidovi variraju od soldinih do jako dobrih. Kako sam rješavao questove imam osjećaj da blizzard spreman nekakv veliki twist s likovima poput Anduina,Wrathiona i Garrosha. Tako da vidim ovu ekspanziju kao uvod u nešto potencijalno jako dobro. Jedino me smeta što sve možeš sam obaviti pa nema tolike potrebe za socijaliziranjem s drugim igračima kao nekada. Ujedno olakšava stvari za ljude koji nemaju puno vremena.

I'm very large!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Jel tko radio "Pandaria dungeon Hero" achievements? Zna li netko izbrojati virmene u "Hopocalypse Now" achievementu bez pallya i Holy wrath spella?

A da nije slučajno...?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Warcraft
Trazim nekakav premium molten account, javite mi se u pp, heroji nebitni, bitno da je premium...
Trejdam SC2 za WoW gametime
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Prodajem WoW account.Na account su Mage i Hunter 90lv+altovi.Mage je na relmu Sylvanas, a hunter na Maelstormu.Na account je oko 17000 golda, 7500 achievment pointsa, 55mounteva, oko 10 titula.Hunter ima dosta exalted reputacija(wotlk rep su sve na exalted osim ICC reputacije i ima titulu Ambassador).Gametime vrijedi do 1.3.2013. Uz account dajem sve potrebne informacije(secret question i answer,cd-keyeve, password , email...), po potrebi šaljem i sve kutije od expanzija.Cijena account je 300kn, a ako vam je previše možemo se dogovoriti.

Acc prodajem jer nemam vremena za igru.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Izgleda da bi Warcraft film mogao ugledati svjetlo dana 2015. :)

http://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/warcraft-movie-lands-source-code-416956

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Warcraft

I dalje trazim Molten WoW account( moze cak i battle.net acc), jako mi je hitno, heroji, pointovi, coinsi nista nije bitno, samo da ima premium tako da ne cekam queue. Mozete i uplatit na moj(premum dodje 5 eura) već postojeći account, dajem igre, bon mob sve..

Trazim premium molten acc, heroji nebitni..
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Pozdrav!
Da li mi može netko poslat scroll of resurrection? {#}

14 godina
neaktivan

mogu ja, samo mi pošalji u pp mail

16 godina
neaktivan
Hacked kaže...

Pozdrav!
Da li mi može netko poslat scroll of resurrection? {#}

Mogu i ja :)

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Prodajem wow account eu draenor, inaktivan trenutno, lvl 90 main pally retri spec 499 ilevel prot offspec profesije do kraja, ima i pvp full gear, 11k achija,105+ mountova 10+ rijetkih ukljucujuci spectral tigera, 90 lock alt profesije do kraja, 475 ilevel, 85x3 alta, 89 alt. 
Svi likovi imaju epic fly. Itd itd za vise informacija na mail alemlje@hotmail.com ili 0981313425, cijena po dogovorio. Puno pozdrava. 

0 0 hvala 0
16 godina
World of Warcraft

Kako grindate golde? Koji je najefikasniji nacin, pocevsi od nule, do sad sam koristio jos ono sta mi je od levalanja bilo, a sad sam osto i bez toga pa bi moro se bacit u neki grind.. imam mining na 500.. isplati li se to dizat?

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Warcraft

ako je netko zainteresiran za MOP acc 
> horde:
> 1. mage 90lvl bloodelf, 473pve, oko 5k achiv, 4k golda..

> 2. rogue 85lvl, troll ,2.5k golda

eu sylvanas, samo nek posalje pm

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.2.2013 14:47 (red_one22).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

drago mi je vidjet da se još igra wow, meni je acc inaktivan i kad kupim prepaid budem trazio Sor da netko mount dobije :) zanima me ako ima kakvih dobrih balkan guilda za casual igrace ( ne harcore nabrijane ljude ) sa nekom opustenom atmosferom :) ili internacionalne neke mozda ? nisam igrao Wow od wotlka,

sve mi je sad tu cudno gledam te nove barove i nista mi nije jasno :D  ali ima vremena za naucit :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Mene zanima ako D3ViL jos igra {#}

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ima netko ideju kako da nabavim Cataclysm kutiju, netreba mi key ni ništa, samo kutija jer sve imam osim te expanzije, pa da vidim jel moguće nekako nabavit, ako netko ima viška ili nešto :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
toTheCore kaže...

Mene zanima ako D3ViL jos igra {#}

Placam ali ne igram {#} cekam ovaj novi patch da se "reaktiviram". . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
15 godina
neaktivan
mamutarka kaže...

Ima netko ideju kako da nabavim Cataclysm kutiju, netreba mi key ni ništa, samo kutija jer sve imam osim te expanzije, pa da vidim jel moguće nekako nabavit, ako netko ima viška ili nešto :)

E imam ti ja 2 kutije kako sam uzimao sebi i frendu, pa mi je rekao da mogu zadržati kutiju. Ajd javi se na PM pa se dogovorimo :)

17 godina
World of Warcraft

Evo Blizz je spustio cjenu na sve expanzije za 70% pa ako netko zeli da se "vrati" ja mu rado posaljem Scroll of Ressurection {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Tko vise preferira Box izadnje do 25.2.  je Pandaria samo 125kn u Linksu. Ako se mislite vratiti sada je vrijeme :P

Most people respect the badge. Everyone respects the gun.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Mislim da bi trebali dati sve do Pandarije besplatno,a nju eventualno gratis bonom od dva mjeseca. Uz sve što postoji na tržištu oni su zbilja brutalno skupi. 

I'm very large!

1 1 hvala 0
16 godina
World of Warcraft

ako netko zeli scroll of resurection...nek se javi u pp {#}

Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Koju klasu preporučate za SoR ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
berzerker kaže...

Koju klasu preporučate za SoR ?

Monk. Lak i zabavan za igru, imas sva tri speca

15 godina
neaktivan
World of Warcraft

više sam razmišljao o warrior ( fury ) ili druid ( balance ) ali na druidu me zbunjuje treci bar XD solar i lunar  ne kuzim :D a monk koliko znam ne mogu Sor (?!)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Warcraft
Ima netko neki wow acc, imam sc2 za razmjenu.
Trazim premium molten acc, heroji nebitni..
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ma wow je postao totalno bezveze!!!! Hvala blizzardu što je dopustio da activision napravio mmo rpg cod od našeg starg  dobrog wow-a!!!!  

Imam wow MOP (dva lika level 90+više 85) account dajem za guild wars 2 ili nešto može i diablo 3!!!!

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.2.2013 0:46 (swon).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
berzerker kaže...

više sam razmišljao o warrior ( fury ) ili druid ( balance ) ali na druidu me zbunjuje treci bar XD solar i lunar  ne kuzim :D a monk koliko znam ne mogu Sor (?!)

Mozes monka SoR ali nesmi bit panda.

Druge rase mozes afaik

15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ima tko da baš normalno raida bez lfr? Bio sam skroz protiv toga, ali me zanimalo kako izgleda pa sam ipak odlučio odraditi par raidova na taj način. Nakon prođenog mogu reći da je dobro što možeš vidjeti raid i dobiti nekakv loot, ali mislim da zbilja unišiti iskustvo i doživljaj pravog raida. Vjerujem da ću za patch 5.2 probati naći nekakv guild koji kežuali radi normale, jer s lfr ću kroz sve prozujati u roku od dva sata.

I'm very large!

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice