World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.627.664
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Warcraft
lucky_look kaže...

Sta mislite o ele shamyu u pvp-u, nedavno sam digo 90 , nagearo ga, sad mi jos jedino fali wep to cu dobit ovu sri, al vidim da je zesce sranje u areni, pogotovo 2v2, i da ga niko neigra, na streamovima nijednom ga nisam vidio na ratingu vecem od 1500+

Ele nema baš ni jedan dobar setup. Tako da ljudi većinom idu resto ili klivaju s warrom. Čeka se patch 5.2 radi daljnjeg balnsiranja jer je trenutno dosta velik nered jer još dosta specova je prejako (feral) ili relativno slabo (disc priest/ele shammy).

I'm very large!
16 godina
Nos kaže...
lucky_look kaže...

Sta mislite o ele shamyu u pvp-u, nedavno sam digo 90 , nagearo ga, sad mi jos jedino fali wep to cu dobit ovu sri, al vidim da je zesce sranje u areni, pogotovo 2v2, i da ga niko neigra, na streamovima nijednom ga nisam vidio na ratingu vecem od 1500+

Ele nema baš ni jedan dobar setup. Tako da ljudi većinom idu resto ili klivaju s warrom. Čeka se patch 5.2 radi daljnjeg balnsiranja jer je trenutno dosta velik nered jer još dosta specova je prejako (feral) ili relativno slabo (disc priest/ele shammy).

al mislim da ni u 5.2 ele nece bit nesto posebno bolji

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2013 23:32 (lucky_look).
15 godina
neaktivan
lucky_look kaže...
Nos kaže...
lucky_look kaže...

al mislim da ni u 5.2 ele nece bit nesto posebno bolji

Koliko vidim po pathc notsima nema ništa što bi ih boostalo da budu dobri, ali općenito mislim da je pvp od cate blijed i jako dosadan. Npr: ele šaman je prije bio opća opasnost ako ga ostaviš na - sec slobodno casta (tbc, wotlk). U tbcu nije bio posebno jak ali se znalo što je, sada je  random kaster kao i svi ostali. 

I'm very large!
14 godina
neaktivan

questovi su najbrzi način vjerujm možeš se lvl up o d0-90 za 5dana preko questova bez problema

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Jel me može netko uputiti kako i gdje da probam prodati wow account ,na accounta su dva lvl90 i tri lvl 85. Neki link ,ima dosta ovih  wow buy/sell stranica ali ne znam jesu li sigurne?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
swon kaže...

questovi su najbrzi način vjerujm možeš se lvl up o d0-90 za 5dana preko questova bez problema

misliš bez života? {#}

15 godina
neaktivan
Jedno pitanje: Je li netko kupovao što preko blizzard storea, jer ja želim uzeti horde majicu, a ne želim da me oderu za dostavu :P
http://www.speedtest.net/result/1456936834.png
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

boostam sljedeci tjedan rbg na +2400 sve sta morate imati je lvl 85-89 alliance ili horde i da je europski server. Nakon toga dignete na lvl 90 uzmete si gir i cekate kraj sezone za feats + titulu hero of alliance / horde + sve rbg titule nije nikakav scam jer je prva runda besplatna 

molim ponude saljite na mail ili na battletag meanwitch#2210 zelis bit najbolji evo prilike 

0 0 hvala 0
14 godina
swon kaže...

ima neki guide/tutorial koji questovi i gdje?

16 godina
neaktivan
Darko1983 kaže...
swon kaže...

imas addon zygor za questanje ako ti treba down link posalji poruku

http://www.zygorguides.com/

No keyboard detected! Press F1 to continue...
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

BOOSTAM RBG + 2400 sve sta morate imati je skype i lika lvl 85-89 alliance ili horde i 4 sata free za igranje ! ako si interesiran pitaj me za vise informacija !  dignes na 90 kupis elite gear gladiator i cekas kraj sezone za feats hero + titulu . 

pocinjemo 18.1 u 8 sati imas sansu budi najbolji pvu i wow svijetu za vise informacija slobodno privatna poruka.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

De, dosta mi spammanja po /general chatu ingame, još i ovdje ste počeli....

hehe, šala mala. Ima li puno mušterija ovih dana, vidim dosta ljudi po armoriju da samo u 2-3 dana podignu rating dosta ?

A da nije slučajno...?
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.1.2013 18:53 (Gozz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gozz kaže...

De, dosta mi spammanja po /general chatu ingame, još i ovdje ste počeli....

hehe, šala mala. Ima li puno mušterija ovih dana, vidim dosta ljudi po armoriju da samo u 2-3 dana podignu rating dosta ?

Ima to su kinezi ima nas par balkanca koji vodimo onda kasnije s rusima ima potraznje nas 8 zaradili smo po 230eura po osobi u zadnja 2 tjedna :) 

13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Uh, fina para :D 

Znao sam ja prije arenu boostat, ali to je bilo za ingame gold, i još prodajom accaounta, ali neda mi se više bildat likove, jednostavno nemam vremena ni volje, sad samo casual raidanje i opuštanje sa ekipom.

A da nije slučajno...?
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.1.2013 19:47 (Gozz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gozz kaže...

Uh, fina para :D 

Znao sam ja prije arenu boostat, ali to je bilo za ingame gold, i još prodajom accaounta, ali neda mi se više bildat likove, jednostavno nemam vremena ni volje, sad samo casual raidanje i opuštanje sa ekipom.

Previse ljudi ima interesirano pogotovo za 90s a ja ti ne igram vise wow ovo radim cisto iz zarade jer se lipo moze zaradit , a kao i u prijasnjim postovima reko sam wow mi nije vise zabava nego zarada prema tome nemogu bit hejter ili nesto od neceg sta mi donosi zaradu :)

17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Ako netko igra na Darkspearu i traži 25man guild može provjeriti ovaj link http://www.lordsoflight.net/

Traže se sve klase, DPS posebno.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Nisu mi nikako jasno ljudi koji plaćaju za boost! Taj gear nije dobar za pve, a ako trebaš boost u pvp znači da nisi baš nekakav pvper. Rulja te dosta brzo skuži ako neznaš igrati i čemu onda sve to? U svakom slučaju gz na zarađenim parama, budale treba šišati.

I'm very large!

2 0 hvala 0
17 godina
Nos kaže...

Nisu mi nikako jasno ljudi koji plaćaju za boost! Taj gear nije dobar za pve, a ako trebaš boost u pvp znači da nisi baš nekakav pvper. Rulja te dosta brzo skuži ako neznaš igrati i čemu onda sve to? U svakom slučaju gz na zarađenim parama, budale treba šišati.

Prije da to rade radi Title ili mounta na kraju sezone nego samog gaer-a. Slazem se s tobom, nek ih odere za koliko god moze {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
13 godina
neaktivan
Nos kaže...

Takve uvijek treba derati... Ali što reče gospon iznad, titule, achie i mountovi su ipak handy...

BTW imal tko od vas na Outlandu, ally?

A da nije slučajno...?
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.1.2013 21:55 (Gozz).
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Za mountove postoji program koji ti morpha tvog mounta u kojeg god hoćeš, ako ti je za gušt. Mislim da su mountovi odvano prestali biti stvar prestiža osim tipa Mimiron Head koji je najređi i kul ga je imati samo zbog toga. Ponekad navratim i na twitchtv i vidim da ljudi doniraju ogromne sume novaca top pvperima (Reckful, Hydra itd) u svrhu "podržavanja" streamanja, pa mi onda ovo ima kud i kamo više smisla. JEdino mi je žao što i sam nisam nakon toliko godina igranja uspio koju kunu okrenuti na nečem lagnom poput boostanja raznoraznih bogatih Olafića.

Koliko vidim s patchom 5.2 nestaje rating req. za gear, ali opet ostaje conq cap tako da će se boostanje opet veselo nastaviti.

I'm very large!
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.1.2013 12:45 (Nos).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

evo radim danas rbg za rbg +2400 idem s par drugara besplatno znaci sve sta morate imati je lvl 85-89 alli ili horda krecemo danas u 8 trajanje traje 5 sati pozurite prije sljedeceg patcha mozete me dodati na battletag meanwitch#2210 znaci danas je FREE sve sto trazim je da pratite upute i sve ce bit ok sta se bana tice i toga netrebate brinut jer tu je team iskusnih igraca . osvojite sve rbg titule jos danas i elite gear.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zanima me dali netko uzima ovdje godišnju pretplatuž' Mene zanima ako 0daberem tu opciju, dali mi skidaju pare odma za god. dana ili mi svaki mjesec skinu odredjenu svotu

13 godina
neaktivan
sepso kaže...
Darko1983 kaže...
swon kaže...

imas addon zygor za questanje ako ti treba down link posalji poruku

http://www.zygorguides.com/

ok, malo samo progooglao i valjda ću naći doma negdje besplatno za skinuti.

Hvala,

Lp

17 godina
neaktivan

odma  sve skinu odjednom.

I imas quest helper addon. nije los

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.1.2013 15:21 (Dr.Malenica).
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Pvp mrtav u wowu sad procjenite sami.  http://eu.battle.net/wow/en/pvp/battlegrounds/?spec=&characterName=&battleGroup=&realm=&faction=&minRating=&maxRating=&specType=all 

Pve uskoro ako se nastavi sa realm firstovima - jedan primjer rus http://eu.battle.net/wow/en/character/%D1%8F%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D1%8B%D0%B8-%D0%BB%D0%B5%D1%81/%D0%AD%D0%BD/advanced u 1 danu zvuci nemoguce sve je moguce

samo da se ova opcija malo prosiri znaci jos jedan - za sve koji imaju rare titule pve kao realm firstovi je za nista.

Blizzard ucini nesto sve vise i vise igra smrdi na privatan server pun bagova botova :( 

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.1.2013 16:44 (razbijac).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Dafuq?

Sve sami Rusi? o.O

15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Rusi su poznati po eksplojatnju apsultno svega i njihovi serveri su manje više divlji zapad. 

I'm very large!

0 0 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

imam Cataclysm neaktivan acc ako je netko zainteresiran,može i zamjena za neku igru.zainteresirani pm

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.1.2013 13:58 (lobotomac90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
razbijac kaže...

Pvp mrtav u wowu sad procjenite sami.  http://eu.battle.net/wow/en/pvp/battlegrounds/?spec=&characterName=&battleGroup=&realm=&faction=&minRating=&maxRating=&specType=all 

Pve uskoro ako se nastavi sa realm firstovima - jedan primjer rus http://eu.battle.net/wow/en/character/%D1%8F%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D1%8B%D0%B8-%D0%BB%D0%B5%D1%81/%D0%AD%D0%BD/advanced u 1 danu zvuci nemoguce sve je moguce

samo da se ova opcija malo prosiri znaci jos jedan - za sve koji imaju rare titule pve kao realm firstovi je za nista.

Blizzard ucini nesto sve vise i vise igra smrdi na privatan server pun bagova botova :( 

Ne raumijem ovo sta si napisao za Pve, realm firstove i armory link koji si stavio ?

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.1.2013 18:58 (toTheCore).
16 godina
neaktivan
World of Warcraft

Da li jos igrate Wow? :D Uskoro ce novi patch 5.2, novi raid, dungeons i pvp system :)

Pa evo jedan video 5.2 teaser :)

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice