World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.643.585
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: World of Warcraft
master4games kaže...

Kak da dobijem ovaj dar za 7-mu godišnjicu? Jel ikome došao 4.3? Govorili su nešto da če serveri bit down do 11 sati, jel je?

kakav dar?

• ako misliš na mounta, to je nagrada svakome tko je uzeo Diablo III u preorderu i obavezao se blizzardu da će igrati (platiti pretplatu) wow do prosinca iduće godine
  • uz mounta ide besplatni Diablo III (kad izađe - ali samo za stare korisnike - vidi koji su uvjeti)
  • pozivnica za betu MoP nove WOW ekspanzije kad bude aktivna
17 godina
Darky kaže...
master4games kaže...

Kak da dobijem ovaj dar za 7-mu godišnjicu? Jel ikome došao 4.3? Govorili su nešto da če serveri bit down do 11 sati, jel je?

kakav dar?

• ako misliš na mounta, to je nagrada svakome tko je uzeo Diablo III u preorderu i obavezao se blizzardu da će igrati (platiti pretplatu) wow do prosinca iduće godine
  • uz mounta ide besplatni Diablo III (kad izađe - ali samo za stare korisnike - vidi koji su uvjeti)
  • pozivnica za betu MoP nove WOW ekspanzije kad bude aktivna

On misli na godisnjicu Blizzarda do sad su davali pet-a, a ove godine su dali tabard koji daje xp/rep boost kao item. Ne na Anual Subscription.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
17 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

On misli na godisnjicu Blizzarda do sad su davali pet-a, a ove godine su dali tabard koji daje xp/rep boost kao item. Ne na Anual Subscription.

ah misliš na onu glupost, pa taj tabard traje samo sat vremena dok je buffan

za nekoga ko ne levla je beskoristan

16 godina
Pa sad, da je baš beskoristan za 85ice... i nije. Sumnjam da svi imaju baš sve reputacije na Exalted, pa onda dobro dođe. A i tu su achievementi za reputacije, tako da... 10% veći rep je veći rep, ako ga spojiš još s tabardom frakcije, nije tako beskorisno kako se čini u prvi mah. A i ovo je bila idealna prilika za lvlati altove koji nisu na 85.
17 godina
neaktivan

ma daj imam ih već 7 na 85 već mi je zlo od levlanja {#}

i kad se sjetim da ću trebati levlati monka, već mi je muka, srećom imam godinu dana vremena da se mentalno pripremim {#}

16 godina
World of Warcraft
:D Ja imam samo huntera na 85, imam i DKa i shamana, ali stoje negdje, zapeli na cca 60om lvlu. Ja ću monka već od bete lvlati. ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WackyZG kaže...
:D Ja imam samo huntera na 85, imam i DKa i shamana, ali stoje negdje, zapeli na cca 60om lvlu. Ja ću monka već od bete lvlati. ;)

imam ja i DK na 64 - ali tu klasu ne trpim, pa je ostala neizlevlana

blizzard mi je obećao betu, ali nisam siguran da li ću je igrati, možda radije počekam regularnu expnaziju i onda uživam u igranju

znam to jer sad zadnje levanje kad sam levlao prvog lika bilo je ohoho (levlao sam druida)

onda sam pokrenuo paladina, malo promijenio smjer, odabrao druge q, isto je bilo zanimljivo

3 do 7 lik sam levlao najbržim načinom samo da se riješim te tlake, niti sam čitao q, radnju sam još manje pratio, bitan je samo bio xp

probao sam levlati od 0 worgene i gobline, ali jel mi vjeruješ da nisam došao dalje od 4 levela za oboje i obrisao sam oba lika?  jednostavno nije me priča zadržala dulje (iako je genijalno jurcati autićem sa goblinom {#})

zato si nekako mislim da je možda bolje da ne igram betu, više ću uživati u igri

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 11:38 (Darky).
17 godina
Darky kaže...

ah misliš na onu glupost, pa taj tabard traje samo sat vremena dok je buffan

za nekoga ko ne levla je beskoristan

Item je bio i vise nego koristan mada bih radije da su mi dali pet-a. Za levelanje je smjesan, ali u kombinacij s Pilgrim food buffom i tabardom stvarno je olaksavalo "farmanje" reputacije i bilo jako korisno. Nazalost kazem bio jer je vremenski limitiran item i koliko vidim nema ga vise u mojoj torbi. . .

U poredjenju s prethodnim godinama najgluplji poklon, on use item koji se zaljepi za postojeci tabard, ne racuna se u achivement za tabard equip i jos su ga maknuli nakon par tjedana.

Kako mi ide na zivce ova nova Gurubashi Arena iz Darkmoon Fair-a sugave guilde stalkaju svaka 3 sata nema sanse da ju mozes solirat {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 11:46 (D3ViL).
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Imate li možda nekakav lijek protiv boooring questanja? hahaha

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Matk044 kaže...

ima, arena i BG {#}

15 godina
neaktivan
World of Warcraft

A znm....Al nemam više snage za 75-85 hahaha

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Matk044 kaže...

ima... botovi

17 godina
neaktivan
Matk044 kaže...

A znm....Al nemam više snage za 75-85 hahaha

od 75 do 80 imaš gro daily questova, a kako su sad opet nerfali xp potrebne za level, odradi 10 dnevnih i imaš 30% levela svaka tri dana imaš levl za pol sata igranja

a od 80 do 85 se ionako brzo levla

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Molio bih odgovor na pitanje na prethodnoj stranici :) hitno je

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fuhrer kaže...

Trebas kupiti sve, po redu. Znaci prvo Battle Chest, onda WotLK, pa Cata. Dobit ces samo mjesec dana igre s Battle Chestom.

14 godina
neaktivan
LordShgi kaže...
Fuhrer kaže...

Trebas kupiti sve, po redu. Znaci prvo Battle Chest, onda WotLK, pa Cata. Dobit ces samo mjesec dana igre s Battle Chestom.

Netreba kupit BattleChest,Dok kupiješ Vanilla WoW(Classic) dobiješ Burning Crusade free {#}.

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Sta igrate ?

9 world of warcraft lich king
6 world of warcraft cataclysm
People have been messing with me my whole life. I learned a long time ago that there's no sense getting all riled up every time a bunch of idiots give you a hard time. In the end, the universe tends

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Gdje najjeftinije mogu naci battlechest? nepase mi bas na blizzard storeu jer je u dolarima :/

0 0 hvala 0
16 godina
Unworthy_For_Life kaže...
LordShgi kaže...
Fuhrer kaže...

Netreba kupit BattleChest,Dok kupiješ Vanilla WoW(Classic) dobiješ Burning Crusade free {#}.

Ne postoji Vanilla više, ni kao digital download, ni kao box izdanje (postoji nešto zaliha koje se nisu rasprodale vjerojatno, ali Vanille kao Vanille više nema). Cijena Battlechesta je ista kao i Vanilla.

17 godina
neaktivan
Fuhrer kaže...

Gdje najjeftinije mogu naci battlechest? nepase mi bas na blizzard storeu jer je u dolarima :/

što fali dolarima?

da ne gledaš na US WOW, sve u europi je u eurima uključujući i wow

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Jel se to placa karticom ili ? I dali se mora mijenjati kune u dolare? maloljetan sam pa ne ulazim bas previse u to :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fuhrer kaže...

Jel se to placa karticom ili ? I dali se mora mijenjati kune u dolare? maloljetan sam pa ne ulazim bas previse u to :D

ako odeš na WOW EU tu možeš otvoriti battle.net račun

možeš kupiti igru i vrijeme koje želiš kupiti

WOW ima pretplatu na:

• 1 mjesec
  • 3 mjeseca
  • 6 mjeseci

plaća se kreditnim karticma amex, master, visa

cijena je u eurima, ali kad plaćaš karticom banke same konvertiraju eure u kune

također vrijeme može kupovati bonovima (možeš ih kupiti i u RH)

kaj se tiče same pretplate, možeš platiti samo jednom karticom i onda igraš dok istekne vrijeme ili možeš ostaviti broj kartice na sajtu i onda će se automatski produžavati pretplata

postoji i parental control, gdje roditelji mogu ograničiti maloljetnicima vrijeme igranja kako ne bi postali ovisnici i da ne zapuste školu.

kad kupiš igru, nudi ti se download digitalne verzije veličine cca 20GB koji možeš skinuti

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 10:45 (Darky).
17 godina
World of Warcraft

To prepare for the holidays, Great-Father Winter has massively buffed your gift-giving abilities. For a limited time, we’re offering epic savings of up to 75% on select World of Warcraft products through the online Blizzard Store:

• WoW: Battle Chest for $5 (reg. $19.99)
  • Cataclysm for $20 (reg. $39.99)
  • Wrath of the Lich King for $10 (reg. $39.99)
  • Celestial Steed for $10 (reg. $25)
  • Pandaren Monk for $5 (reg. $10)

Svi koji planiraju poceti igrati WoW, Vanila/TBC za 5 dolara nemoze jeftinije a i ostali popusti su jako primamljivi.

Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
D3ViL kaže...

To prepare for the holidays, Great-Father Winter has massively buffed your gift-giving abilities. For a limited time, we’re offering epic savings of up to 75% on select World of Warcraft products through the online Blizzard Store:

Svi koji planiraju poceti igrati WoW, Vanila/TBC za 5 dolara nemoze jeftinije a i ostali popusti su jako primamljivi.

to ti je za US, za Europu nema tih popusta..zasad...ne znam jel ima veze...

Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
17 godina
Srednji kaže...
to ti je za US, za Europu nema tih popu sta..zasad...ne znam jel ima veze...

Cim sam procitao popust zaletio sam se da objavim uopce ne gledajuci koja je regija. Nazalost ovo trenutno mi nemozemo iskoristiti, ali ce vjerovatno aktivirati i EU popust kroz dan/dva posto ionako sve ostalo dobijamo s zakasnjenjem. . .

14 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Dobra ponuda.

BattleChest + Lich King + Cataclysm=malo više od 260 kn.Ako ima nekog zainteresiranog da mi kupi preko kartice,neka mi se javi u PP.

Ovo vrijedi i na EU jelda?

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2011 11:13 (Unworthy_For_Life).
17 godina
neaktivan
Unworthy_For_Life kaže...

Dobra ponuda.

BattleChest + Lich King + Cataclysm=malo više od 260 kn.Ako ima nekog zainteresiranog da mi kupi preko kartice,neka mi se javi u PP.

Ovo vrijedi i na EU jelda?

http://eu.blizzard.com/store/browse.xml?f=c:1

17 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Ma care, ljubim te. Ustedio si mi $50. Dao ti bog zdravlja i srece u zivotu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2011 14:34 (LordShgi).
17 godina
neaktivan
LordShgi kaže...
D3ViL kaže...

samo pazi to je link na američku verziju koju ne možeš igrati u europi

17 godina
neaktivan
Darky kaže...
LordShgi kaže...
D3ViL kaže...

samo pazi to je link na američku verziju koju ne možeš igrati u europi

Ja i igram na US serverima.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice