World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.645.071
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Imam i ja pitanje vezano uz ovo gore.

Zapravo, vise njih. {#}

Da li ja moram odmah platiti nekakav predujam, ili je to samo kao garancija "na rijec" da cu ja placati godinu dana? Tj. mogu li prijaviti karticu na kojoj trenutno nemam vise od stotinjak kuna za ovu akciju? Naravno, ne kanim zayebati Blizzard pa im ne placati ako se pretpisem, ali me zanima da li moram imati kao nekakvo pokrice. Jer sigurno ne kanim odmah platiti tisucu ili koliko vec kuna to izadje..

Druga stvar koja me zanima jest visina mjesecne pretplate ako se prijavim za ovu akciju. Tj. koliko bi me izaslo po mjesecu igranja u toj godini?

Unaprijed hvala. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: World of Warcraft

ja nisam platio ništa

imam karticu sa 3-mjesečnom pretplatom

inače oni ti na karticu sjednu kad ti ističe pretplata

pretplata ti je ista kao i normalno, ja plaćam 3 mjeseca 35,97 eura

17 godina
neaktivan
World of Warcraft

Jeste li vidjeli talent treeove od MoPa? Užas za PvE, PvPeri će ih obožavat ali PvE, koma.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ithuriel kaže...

Imam i ja pitanje vezano uz ovo gore.

Zapravo, vise njih. {#}

Da li ja moram odmah platiti nekakav predujam, ili je to samo kao garancija "na rijec" da cu ja placati godinu dana? Tj. mogu li prijaviti karticu na kojoj trenutno nemam vise od stotinjak kuna za ovu akciju? Naravno, ne kanim zayebati Blizzard pa im ne placati ako se pretpisem, ali me zanima da li moram imati kao nekakvo pokrice. Jer sigurno ne kanim odmah platiti tisucu ili koliko vec kuna to izadje..

Druga stvar koja me zanima jest visina mjesecne pretplate ako se prijavim za ovu akciju. Tj. koliko bi me izaslo po mjesecu igranja u toj godini?

Unaprijed hvala. {#}

You can pay for the WoW Annual Pass on a monthly basis at €12.99 EUR (£8.99 GBP) per month or according to the billing plan of your choice.

http://eu.battle.net/wow/en/blog/3170106

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 14:47 (toTheCore).
17 godina
neaktivan
Ithuriel kaže...
Da li ja moram odmah platiti nekakav predujam, ili je to samo kao garancija "na rijec" da cu ja placati godinu dana? Tj. mogu li prijaviti karticu na kojoj trenutno nemam vise od stotinjak kuna za ovu akciju?

Nemoraš nikakv predujam, dovoljno je da imaš karticu.

Ne moraš uopće imati para na njoj, ali ako u nekom trenutku ne obnoviš pretplatu a oni ti ne mogu s te kartice naplatiti pretpostavljam da će ti povući licencu za D3.

Ithuriel kaže...

Isto kao i inače, ovisno kako plaćaš.

17 godina
neaktivan
LordShgi kaže...

Jeste li vidjeli talent treeove od MoPa? Užas za PvE, PvPeri će ih obožavat ali PvE, koma.

aj baci link

16 godina
Darky kaže...
Srednji kaže...

Pozdrav,

trebam hitno odgovor, naime bilo je nekog sranja oko mog accounta na battle.net-u. I htio sam se prijaviti za Diablo 3 al mi veli da ne mogu jer mi je acc citiram; Unfortunately you account has been deemed ineligible for the Annual Pass promotion. 

I sad kaze mi blizz support da se moze srediti ali da traze, izmedju ostalog i scan nekog dokumenta putovnice ili vozacke. Jel to uobicajeno da traze kod ovakvih situacija? Jel imao netko slicnih iskustava? 

Hvala unaprijed.

Pozz

moguće je iz nekoliko stvari

• račun ti nije dovoljno star (piše koliko mora biti stari račun da bi uopće mogao prijaviti se za diablo - generalno ovo je nagrada za stalne korisnike)
  • račun ti je bio hacknut ?

Njihov CS uvijek traži potvrdu identiteta, pošalji im scan osobne

ma da, bio mi je hakan acc, mislim nije bed, ja cu im poslat kaj treba, samo me zanimalo dali je uobicajena praksa...ock, hvala ti puno...

Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 15:07 (Srednji).
17 godina
neaktivan
Darky kaže...
LordShgi kaže...

aj baci link

http://www.wowhead.com/mists-of-pandaria-talent-calculator

17 godina
neaktivan

woho

pala je zakon sa ovim novim talentima {#}

edit:

baš sad gledam sa ovime će se lako miksati 3 klase u jednu

baš vidim kod paladina tankadin + retri ili holy+retri

kod huntera će nestati sve tri klase i nastati će jedna samo je pitanje kakva?

rogue jednako tako

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 15:56 (Darky).
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Imam problem. Naime, danas sam formatirao HDD i nakon instalacije Windows 7 i svih pripadajucih drivera instalirao sam i WoW, no problem je u tome sto se nemogu connectat na zeljeni private server iako imam sve sto sam i prije imao, znaci verzija 4.2.0 Cataclysm i potrebni realmlist, ali kada upisem Username i PW izbaci sljedece: You have been disconnected from the server! U cemu je problem?

P: Koliko programera treba da se promjeni žarulja? O: Nijedan - to je čisto hardverski posao:
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Darky kaže...

woho

pala je zakon sa ovim novim talentima {#}

edit:

baš sad gledam sa ovime će se lako miksati 3 klase u jednu

baš vidim kod paladina tankadin + retri ili holy+retri

kod huntera će nestati sve tri klase i nastati će jedna samo je pitanje kakva?

rogue jednako tako

shamane su po obicaju sje*ali do bola sa novim talentima

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
neaktivan
Problem je u tome sto imas 4.2 verziju koju zasad nijedan (mozda cak vec i ima privatnih na tom patchu al nevjerujem)privatni server ne podrzava,vecina su jos na WotLK ekspanziji,znaci na verziji 3.3.5
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Podrzava, igrao sam s istom verzijom normalno dok nisam formatirao HDD, od tad se pojavio taj problem :S

P: Koliko programera treba da se promjeni žarulja? O: Nijedan - to je čisto hardverski posao:
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo da vam javim da sam osobno iskusao stranicu http://www.g2play.net/store/World-of-Warcraft-EU/

, te zaista, izadje i malo manje od 157,26 HRK kupnja dvomjesecnog gametime.

I napomena, morate valutu prebaciti u USD jer ne primaju kune (iako su im cijene izrazene u kunama), sto ce vas na kraju izaci

$28.04 USD = 155.46 HRK. Naime, nemojte zaboraviti odabrati dodatnih 2% popusta ako prethodno komentirate G2Play. {#}

Naspram nasih sluzbenih resellera gdje je 210,00 HRK, ovo je poprilicna usteda.. I jos dostave na mail, tako da ne moramo niti dizati lijene guzice. {#}

16 godina
neaktivan

E baš sam planirao uzeti sebi preko njih 2 mjeseca prepaida + onaj bonus iskoristiti na WotLK ekspanziju za frenda,pa sam se začudio malo kako je jeftino {#} 

Jel mi možeš molim te reći koji način plačanja si koristio i koliko dugo si čekao da ti dođe key? 

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

ja kupujem preko kupi-key.com ,  50 kn 1 mj

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
KaMiKaZa kaže...

E baš sam planirao uzeti sebi preko njih 2 mjeseca prepaida + onaj bonus iskoristiti na WotLK ekspanziju za frenda,pa sam se začudio malo kako je jeftino {#} 

Jel mi možeš molim te reći koji način plačanja si koristio i koliko dugo si čekao da ti dođe key? 

Naravno. {#}

Nacin placanja sam odabrao PayPal. Samo ces si morati podesiti (na stranici G2P, prilikom odabira nacina placanja) valutu u USD jer, iako su cijene pretvorene u HRK, oni ih ne primaju, vec samo USD. I nemoj zaboraviti naci ono za 2% popusta ako ih komentiras. Usteda je usteda. {#}

A za cekanje:

Date: Wed, 9 Nov 2011 21:40:40 +0100

Date: Wed, 9 Nov 2011 22:41:03 +0100

61 minuta od moje uplate do njihovog maila s keyom. Dobit ces ga u skeniranom obliku.

M0stWanted kaže...

ja kupujem preko kupi-key.com ,  50 kn 1 mj

To je RAF ako se ne varam. Kako on funkcionira? Citao sam jos ranije da moras biti s podrucja UK, ili pak promjeniti zemlju/mail providera ili nesto da mozes koristiti taj Recruit A Friend...

Moze li nam netko detaljnije objasniti uvjete RAFa? Jer znam da sam negdje jos prije procitao i da postoji limit koliko se puta RAF moze koristiti.. A tko zna sto jos nisam procitao, pa da se ne uvalimo.. {#}

P.S.

Da li jos netko moze preporuciti Kupi-Key?

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2011 12:16 (Ithuriel).
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Dobar dan,

zanima me gdje najjeftinije kupiti bon za igranje wowa?

0 0 hvala 0
14 godina
Zeleni21 kaže...

Dobar dan,

Kupi-Key.com 50 kuna 1 mj.

15 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...
Zeleni21 kaže...

Dobar dan,

naišao sam na to preko facebooka, izgledalo mi je kao teža prevara pa sam odustao

koja je fora s time da im treba dati acaunt i password?

14 godina
neaktivan
Zeleni21 kaže...
XVII Mini kaže...
Zeleni21 kaže...

Dobar dan,

naišao sam na to preko facebooka, izgledalo mi je kao teža prevara pa sam odustao

Bilo koji site gdje treba dat battle.net(pod koji spada i WoW) account name i password je scam (osim naravno battle.net )

Iako mislim da se moras registrirat na njihov site(dakle kupi.key ) i upisat account name s kojim si se registrira na site(te naravno password koji si stavia pri registraciji) da bi moga obavit kupovinu bona.

14 godina
Ashelor kaže...
Zeleni21 kaže...
XVII Mini kaže...
Zeleni21 kaže...

Dobar dan,

Bilo koji site gdje treba dat battle.net(pod koji spada i WoW) account name i password je scam (osim naravno battle.net )

Iako mislim da se moras registrirat na njihov site(dakle kupi.key ) i upisat account name s kojim si se registrira na site(te naravno password koji si stavia pri registraciji) da bi moga obavit kupovinu bona.

Hahaha, daj ne pričaj gluposti koliko je ljudi kupilo kod njih raznorazne ključeve, bonove (ubrajam se i ja među njima) zato ne pričaj gluposti..
Nemaš straha slobodno narući kod njih za 50 kuna oni ti stave na acc a ti promjeniš kasnije lozinku ako im toliko ne vjeruješ. 

Dečki su korektni {#}

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

Da. Prije 3 dana sam kupio raketu i 1mj za 80 kuna , dao sam im email i pw i sve je proslo ok

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

hvala ;)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

My bad onda,iako ja osobno nikad nebi nijednom site-u da account name i password :P

Ali ko voli nek izvoli :)

13 godina
neaktivan
Ashelor kaže...

My bad onda,iako ja osobno nikad nebi nijednom site-u da account name i password :P

Ali ko voli nek izvoli :)

Da, potpisujem. Drzat cu se G2Play. {#}

14 godina
neaktivan
M0stWanted kaže...

Da. Prije 3 dana sam kupio raketu i 1mj za 80 kuna , dao sam im email i pw i sve je proslo ok

Erm wtf? zasto si im davao email i pw?

Ja sam kupio u njih i evo sad cu opet.

Nakon uplate sve sto napravis jest pod raf ubacis NJIHOV email koji ti oni daju i 10 minuta kasnije acc ti je produzen ... mene nikad ama bas nikad nisu trazili nista s mojim batle.net accountom

PS: da se ispravim. Da moras im reci koji ti je email na wow accountu , da oni budu sigurni da produzuju pravom kupcu ...  password nista

sup
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2011 23:24 (hexx).
17 godina
neaktivan

A kako im plaćaš preko kartice ili?

14 godina
neaktivan
World of Warcraft

acc mi je bio frozen ..

0 0 hvala 0
16 godina
World of Warcraft
Otkada su počeli puštati pripremne downloade za 4.3 imam problema s igrom, tj. s random FPS dropovima, neovisno gdje, kako i kada (bio ja u SWu, raidu, kod nekog NPCa u zatvorenom prostoru, poljani, ...). Mislio sam da je do grafe, ali nije, i novi driveri i testirano na zahtjevnijim igrama od WoWa na istim postavkama i sve je u redu.

Događa li se još nekome to?
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice